ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2018–2019

  • 32 951
  • 524

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Johnny Gaudreau edellisessä matchupissa, kun kamppailtiin välieräpaikasta: 8 GP 0+5=5, -3
Johnny Gaudreau ensimmäisessä pelissään ko. matchupin päätyttyä: 1 GP 3+3=6, +3

Noh, jos nyt slumppi loppui tuohon niin ainakin mahdollisuudet vitossijaan paranivat; rampa hyökkäys kaipasikin vahvistusta.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kylläpä on alkanut tahmeasti maalivahtiosastolla tämä matchup. Andersen aloittanut kaksi peliä ja molemmissa peleissä pommitettu vaihtoon. Toisessa riitti eka erä ja toisessa matsissa pelasi vielä toisesta erästä muutaman minuutin. Tilastot vakuuttavat: GAA 10.71 ja SV% 75,8. Ei taida tulla maalivahtitilastot kotiin 6-0 lukemin tällä kertaa. Vaikka eipä ole onneksi erityisen hyvin alkanut Kilyn maalivahdeillakaan.

Muuten joukkue on aloittanut ihan ok. Pistetahti on ollut parempaa kuin viime kierroksella ja ainakin toistaiseksi taistelu on ollut tasaväkistä. Tosin jostain syystä ylivoimapisteiden teko vaikuttaa omille pelaajille ylitsepääsemättömän vaikealta. Tampan hyytynyt ylivoima taitaa olla suurin syy tähän. Stamkoskin jäänyt kiikareille viidessä viimeisestä kuudesta ottelusta. Jospa tähän saataisiin parannusta vielä matchupin edetessä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Johnny Gaudreau edellisessä matchupissa, kun kamppailtiin välieräpaikasta: 8 GP 0+5=5, -3
Johnny Gaudreau ensimmäisessä pelissään ko. matchupin päätyttyä: 1 GP 3+3=6, +3

Noh, jos nyt slumppi loppui tuohon niin ainakin mahdollisuudet vitossijaan paranivat; rampa hyökkäys kaipasikin vahvistusta.

Tuo Cal-NJ olikin oiva matsi, kun mun mv Blackwood päästi 9. Tällä kaudella Kinkaid ehtikin jo kertaalleen 8 päästämään yhdessä ottelussa.

Muuten alkanut ihan kivasti tällä kertaa oma peli, joten ehkä pääsee vielä Oxenia vastaan vitossijasta taistelemaan? Toki myönnettävä että vastustaja kärsii vähän loukkaantumisista mutta on niitä itselläkin jokunen. Tehoissa kuitenkin hyvä etu (8+11 vs. 2+3), mutta onhan tässä matsia vielä jäljellä. Ja pikkasen on korjattavaa mv-kategorioissa tuon Calgary-pelin jälkeen.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viikko takana ja viikko edessä pudotuspelikierrosta, ja hyvä alku vähän taipunut ja matsi tasoittunut. 9-8-4 lukemista jatketaan.

Maalivahdit sakkaa nyt todella pahasti. Voi tulla jopa 0-5 tai 0-6 tukkaan. Viime yönä olisi ollut tärkeä ottaa voitto ja 0-peli mutta 19s päähän jäi Murrayn nolla ja lopulta meni se voittokin.

No on niitä mv-ongelmia muissakin sarjoissa. Torontokin päästänyt komeat 24 maalia viimeiseen 4 peliin. Andersen/Murray parivaljakko löytyy toisesta Fantasy-tiimistä.

Jokohan se Letang jo tällä viikolla tulisi pelaamaankin...
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kylläpä lässähti HC Jortikan osalta semifinaali pahasti. Joukkue on jäänyt pahasti Kilyjen jyrän alle. Tilanne on tällä hetkellä 5-14-2 ja moni kategoria on selkeällä erolla vastustajan hyväksi. Syiden löytäminen tämän hetkiseen tulokseen ei ole ollenkaan vaikeaa. Toronton maalivahdit ovat kyykänneet totaalisesti kauden tärkeimmällä hetkellä. Andersen on päästänyt neljään starttiin 16 maalia napaten ainoastaan yhden voiton (senkin Flyersia vastaan päästäen 6 maalia). Sparks päästi myös 6 maalia ainoassa startissaan, joten se niistä maalivahtitilastoista. Vancouverin veskarit ovat olleet sen sijaan liekeissä, mutta eivät millään saa kompensoitua tuota Toronton aiheuttamaa vahinkoa.

Hyökkäystehotkin ovat jääneet monella kovalla pelurilla hieman piippuun. Pahimpana varmaan Aho, jolla tehot neljään peliin 0+1. Ylivoimatehoissa Jortikalla ei ole mitään palaa ja voittomaalejakin Kilyt ovat takoneet 8 kun Jortikat on pystynyt tekemään 2. Taklaukset ja blokit on hyvin HC Jortikalla sentään hallussa eli jotain positiivistakin löytyy. Toki tuolla on vielä kategorioita, joita joukkue voi edukseen kääntää, mutta kyllähän se vaikealta näyttää kun Kilyn joukot ovat tällä hetkellä sen verran kovassa vireessä.

Katsellaan nyt kuitenkin vielä loppuviikko, ihmeitä voi tapahtua. Pahassa sillassa HC Jortikka joka tapauksessa on.
 
Pahalta näyttää toisessaki välierässä. Ei ole turhaan vastustaja runkosarjan ykkönen. Huonoon saumaan tuli itelläki loukkaantumisia. Varsinki Krugin ja DeBruskin loukkaantumiset on verottanu vähän kaikkea. Eipä niiden taakse voi tietenkään mennä ja vielä on pienet mahdollisuudet, mutta vaatii kyllä jo taas pientä ihmettä. Toivotaan, että säilyis mahdollisuudet edes viikonlopulle, niin on vielä jotain jännitettävää.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Tässä vaiheessa näyttää aika vahvasti siltä, että Oxen pelaa kauden viimeiset pelinsä Terriersiä vastaan sijoista 5-6. Joukkue on pitkästä aikaa täysin terve, kun sekä Pastrnak että Tarasenko palasivat ruotuun tiistaina. Ei tosin olisi näköjään pitänyt hötkyillä heidän aktivoimisensa kanssa, kun molemmat vetelivät kiikareilla ja heidän tieltään penkitin Kuralyn (2+0) ja Rustin (0+2). Noh, tehopinnoista tämän matchupin voittaminen tuskin jää kiinni. Tilanne on tällä hetkellä Oxenin eduksi 16-5-0, joten aika selkeä johto on tässä vaiheessa, mutta teoriassa Zambonit voivat vielä huristella ohitse, kun aika moni noista johtoasemista on niukanlainen.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
On kyllä tasaiset välieräsarjat käynnissä eikä ole runkosarjan voittajallakaan helppo tehtävä päästä finaaliin. Oma joukkue taistelee sijoista ynnämuuta mutta loppuun asti seurataan mielenkiinnolla kenestä leivotaan mestari. On ollut tosi opettavainen ensimmäinen kausi ja seuraavaankiin osallistun mikäli mahtuu mukaan. Tsemppiä pojat!
 
Joo jotenkin ihmeellisesti pompsahdin välierissä vielä taisteluun mukaan. Edelleen voittaminen on kyllä hankalaa, eikä kyllä vähiten loppuviikon(kin) miesalivoiman vuoksi. Tässä matchupissa on nyt ollu 7 dtd-miestä. Pahimmat ollu koko kaks viikkoa pois. No ei auta itku, muilla on ollu samanlaisia tarinoita aikaisemmin tällä kaudella.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Revanssi tuli otettua Team Tykki5:sta ja voitto kotiin lukemin 13-6-2. Kenttäpelaajat olivat ihan hyvällä pelipäällä ja hoitivat omat kategoriansa 12-2-1, vaikka pikkasen jälkimmäisellä viikolla varmistelin peliaikakategoriaa penkittämällä alta 15min ja ilman yv-aikaa pelaavia.

Noilla tehoilla olisi voinut haastaa välieräporukoitakin (paitsi Starsit), mutta turha jossitella. Sitä yleensä saa kovan vastuksen heti alkuun pudotuspeleissä jos sinne pääsee rimaa hipoen. Tsemppiä finalisteille.

Nyt sitten ilmeisesti Oxen vastaan ja panoksena sija 5. Maalivahdeista luulisi saavan raavittua vähän enemmän pisteitä kun mitä näissä pudotuspeleissä on keskimäärin saanut (3-8-1). Kenttäukoissa voi olla aika paljon vaikeampaa.
 
The Unknown Stars meni ansaitusti jatkoon runkosarjan ykkösenä. Ansaittua on mun mielestä siksikin, että jos vastustaja (minä) voittaa pelaajakategorioista kolme, niin sillä suorituksella ei missään nimessä sovikaan mennä jatkoon. Yllättävän tiukille meni muutama kategoria ja pienellä onnella olisi voinut vielä kääntyäkin, mutta hyvä näin.

Tsemppiä finaaliparille ja ite suuntaan leuka rinnassa kohti pronssipeliä! Tosissaan kuitenkin sinne myös.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pronssipeliin käy HC Jortikan tie. Vaikka lukemat olivatkin melko tiukat 12-7-2 niin jotenkin tuntui, että oli alusta asti selvää kuka jatkaa. Jortikka oli koko matchupin ajan askeleen tai pari perässä. Maalivahdit sakkasi molemmilla jonkin verran, mutta toki Jortikan Toronton miehet olivat omilla lukemilla. Tehojen puolesta muut kuin Tampan miehet ja Teräväisen Teukka olivat unessa. +/- tilasto on ollut yksi joukkueen vahvuuksista läpi kauden, mutta tällä kertaa päädyttiin lukemiin -17. Kilyillä taas löytyi onnistujia laajalla rintamalla, joten ei tässä jäänyt epäselvyyttä paremmasta joukkueesta.

Vielä pronssipeli ja sitten olisi fantasiakausi siinä. Sen jälkeen pääseekin vihdoin keskittymään itse otteluihin ja niiden lopputuloksiin.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Finaalipaikka. Tiukan väännön jälkeen kaatui tosiaan Pakkala SKA. Erittäin tasasta loppuun asti, taisin jopa keskiviikon vai torstain jälkeen olla tappiolla ja vielä lauantaihinkin lähdettäessä taisi aloitukset ja taklaukset olla 1 erolla ja vedot tasan sekä ATOI 1 sekunnin erolla. Maalivahdeilta heikko viikko kyllä, 18 startista vain 6 voittoa. Kenttäpelaajista vähemmän yllättäen McDavid ja Draisaitl pitivät lippua yllä yhteensä 21 pisteen muodossa. Muuten aika tasaista, mukavan laajalla rintamalla pisteitä tuli kun vain 1 pelaaja jäi pisteittä.

Mutta jos katseet kääntää tulevaan, finaalissa odottaa HC Kilys, joka äitynyt melkoiseen vireeseen loppukaudesta. 12-8-1 lukemin olisi viime viikolla voitto irronnut, mutta se on mennyttä se, tällä viikolla täytyy olla skarppina taas ja vetää ihan äärirajoilla, jotta se pytty kotiin tulisi. Maalivahdeissa määrällisesti ehkä pikaisen vilkaisun perusteella pitäisi ainakin odottaa kategoriavoittoja, mutta se jää nähtäväksi. Myös ihan vaihtoajan loppumetreillä tehtiin kauppa, joten senkin puolesta lisämaustetta soppaan. Helppoa ei tule missään tapauksessa olemaan, mutta tuleepahan ainakin jännitystä loppuun asti.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Ja niinhän siinä kävi, että kauden päätösottelussa kohdataan tervakoskelaiset panoksen ollessa viides sija. Tavoitteet olivat hyvän runkosarjan myötä korkeammalla ja pienimuotoiseen pettymykseen kausi tulee joka tapauksessa päättymään, mutta pienestä se näissä aina on kiinni. Voittoon lähdetään joka tapauksessa kausi päättämään ja siihen on hyvät lähtökohdat, kun joukkue on Nick Ritchien pikkuvammaa lukuunottamatta täysin terve. Kuten @Tombe76 edellä jo pohjusti, Terriers on suosikki maalivahdeissa ja Oxen puolestaan kenttäpelaajissa. Edellisen pariviikkoisen osalta oltaisiin päädytty otaniemeläisten 11-7-2 -voittoon, joten tiukka matsi lienee tälläkin kertaa edessä. Tilastoja toki vääristävät hieman Terriersin viimeviikkoiset taktiset penkitykset sekä meikäläisen ei-niin-taktiset pelaavan kokoonpanon valinnat. Jälkimmäiseen viitaten onneksi tässä matchupissa penkille ei pelaavia ukkoja tarvitse vihonviimeistä ensi viikon lauantain kierrosta juurikaan jättää, joten en pääse tällä kertaa ainakaan sillä terrorisoimaan omia voittomahdollisuuksia.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Onnea finalisteille, ootte paikkanne ansainneet Grande Finalessa. Itsellä kauden päättää peli Athletic Clubia vastaan ja kolmesti ollaan tällä kaudella kohdattu ja 1-1-1 saldona näistä peleistä eli tiukkaa on ollut. Oon mennyt jo sekaisin mistä sijasta kamppaillaan (hymiö). Viimeiseen sarjaan apinanraivo päälle!
 

Ralph

Jäsen
Viime kauden finaaliuusinta nyt sijoista 13-14. Eli ihan täyttä katastrofia ei mun kaudesta tullutkaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kausi finaalissa. Onnittelut voittajalle, joka lienee Unknown Stars. Tiukka oli sekin ottelu. Mitä tuossa aamulla duuniin lähtiessä katsoin niin Kilys oli edellä, mutta ei enää kun runkosarjan viimeinen peli on loppuillaan.

Oma sijoitus lopulta 6. kun viimeisessä ottelussa tuli Oxenilta turpaan 6-13-2. Oli kyllä tasaisempi matsi kuin mitä numerot osoittavat mutta parempi voitti. Ottelusarjan ratkaisija löytyy Detroitin sairasosastolta. Howard sai aika hyvin startteja Bernierin loukkaantumisen vuoksi ja siinä meni monta kategoriaa.

Ihan ok 1.kausi oli, mutta jäi kyllä monelta osin parannettavaa. Ja nälkää ensi kauteen. Täytyy ruveta tekemään kotiläksyjä kevään/kesän aikana jotta olisi valmiimpi syksyllä.

Kiitoksia kaikille hyvästä skabasta.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut mestaruudesta @Jonte! Laitoin voittorahat tulemaan, maksutiedot jo tallessa olivatkin runkosarjan jäljiltä.

Kuittailethan vielä tänne kun olet rahat saanut, niin ei tarvitse kenenkään miettiä kassanhoidon luotettavuutta.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Onnea Tuntemattomille Tähdille voitosta, oli kyllä vahva ja tasainen joukkue läpi kauden. Omista pelaajista puhtaat paperit saa hyökkääjistä vain Mike Hoffman ja puolustajista Drew Doughty joka onnistui ainoana pakkina rikkomaan 40 tehopisteen rajan. Maalivahdeista Nashville duo Rinne--Saros oli kyllä vahva.

Aivan liikaa tuli tehtyä kauppoja, osa hyviä ja suurempi osa huonoja. Ensi kaudella ollaan viisaampia ja ennenkaikkea kärsivällisempiä joukkueen suhteen.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Huhhuh mestaruus. Tiukoille se meni viimeisenä yönäkin, pisteet ja blokit jäi yhen päähän ja kuditkin 4 päähän. Toki loppuviikosta lepuutuksia ja pikkuvammoja tuli, joten tasotusta niissäkin annettiin, mutta onneksi homma tuli kotiin näinkin. Ei kyllä uskonut että mestaruuteen asti jaksetaan, varsinkaan Raannan loukkaantumisen jälkeen.

Maalivahdit tunnetusti taas floppas ja se kiintiöks muodostunu 3-4kk huili veskallekin (Raanta nyt, Crawford viime vuonna ja Quick sitä edellisenä) saatiin, mutta parista viime vuodesta viisaantuneena otettiin kakkosveskaritkin remmiin mukaan, että ei ihan tyhjän päälle jäädä. Kuemper kyllä paikkasi Raantaa erittäin hyvin. Määrällä korvattiin tällä kertaa laatu.

Puolustajista 2 pääsi yli 40 pisteen (Petry ja OEL) sekä Seversonikin 39 pisteeseen. Varsinki OEL ja Petry loistavia fantasypelaajia koska tuovat tasaisesti kaikkea, samoin myös Pionk, Murphy ja Braun toivat mukavasti kutia, taklausta ja blokkia.

Hyökkääjistä tietysti McDavid ja Draisaitl johti joukkoja ja 6 muuta 50 pisteen ylittäjääkin. Suurin draftiryöstö varmaan Parise 15. kierrokselta joka ylsi 61 pisteeseen.

Paljon tuli tällä kaudella kauppaa tehtyä ja 11 pelaajaa vain omia alkuperäisiä, toki näistäkin kaksi treidattiin pois ja takaisin.

Treidiyhteenveto (ensin mainittu minun pelaajani):

J.Neal (63 gp 7+12) <-> A.Killorn (82 gp 18+22)

Haamukauppa jota ei edes kirjattu ESPN, mutta Killorn osoittautui paremmaksi pelaajaksi

N.Ehlers (62 gp 21+16) + S.Reinhart (82 gp 22+43) <-> D.Shore (76 gp 10+19) + S.Monahan (78 gp 34+48)

Varmaan ihan hyvä treidi molemmille osapuolille. Pisteissä aika tasanen lopulta ja itsellä löytyis tuota syvyyttä antaa pois ja Shore toi fyysisyyttä hieman enemmän.

A. Dell (25 gp, 10w, 88,6%, 3,17 GAA) <-> W. Nylander (54 gp 7+20)

Nylander tosiaan liittyi remmiin ja pitkälle venkoili sopimuksensa kanssa, joten riski oli olemassa, mutta kuitenkin lopulta sen tekikin. Dell ei montaa peliä ehtinyt täällä pelata, joten sinänsä suuri menetys ollut.

C.Tierney (81 gp 9+39) + A.Greene (82 gp 5+20) <-> M.Koskinen (55 gp 25w, 90,6%, 2,93 GAA) + D.Heinen (77 gp 11+23)

Varmaan kauden tärkein treidi. Talbotin floppailtua, oli kaksi vaihtoehtoa, joko yrittää treidata Talbot parempaan veskaan tai hankkia Koskinen. Ketään ei vähemmän yllättäen Talbot kiinnostanut joten Koskisen perään lähdettiin. Tierney treidin aikaan oli piste per peli tahdissa ja Greene blokkitilaston parhaimpia jo vuosia, joten sinänsä kirpaisi, mutta Koskinen oli puolipakko hankkia.

D.Brown (72 gp 22+29) + J.Petry (82 gp 13+33) <-> L.Couture (81 gp 27+43) + N.Pionk (73 gp 6+20)

Varmaan kauden huonoin kauppa. Petryä kaupiteltiin pois Weberin paluun takia, jos hyytyisi tahti, mutta ei hyytynyt. Takasinpäin tullut Pionk veteli hyvää alkukautta, mutta sitten lähes heti treidin jälkeen hyytyi täysin ja tyhjä arpa jäi käteen. Onneksi sentään toi hittiä ja blokkia hyväksyttävään tahtiin, että säilytti paikkansa joukkueessa. Brown yksi parhaita fantasypelaajia ainakin meidän liigassa, tuo lähes kaikkea.

V.Filppula (72 gp 17+14) + T.Jarry <-> R.Dzingel (78 gp 26+30)

Filppulan hyvän alkukauden jälkeen, aloituksien ja sentterien ylijäämän takia haettiin uutta kotia ja saumaan sattui Jarryn nosto vapaista ja Penguisin maalivahtien loukkaantumishuolet, joten kyseistä pakettia tarjottiin Pensin maalivahtien omistajalle ja täkyyn tarttui Dzingel, joka sitten aika kovan kauden veti loppujen lopuksi.

B.Howden (66 gp 6+17) + C. Tanev (55 gp 2+10) <-> O.Klefbom (61 gp 5+23) + K.Agostino (63 gp 6+18)

Klefbomia kyselin jo aikaisemmin mutta sillon oli liian kova pyynti, mutta hänen loukkaantuminen sitten ajoi kaupoille omistajan kaupoille, joka taisteli playoffpaikasta ja meikällä oli sopivasti tilaa IR-listalla. Kaupat saatii tehtyä pitkien neuvottelujen jälkeen. Vaikka Klefbom ei enää ihan samanlaista roolia uuden valkun alaisuudessa saanutkaan (ainakaan yv:llä), oli tärkeä osa jengiä myöhemmin keväällä.

L.Couture (81 gp 27+43) + R.O'Reilly (82 gp 28+49) <-> T.J. Oshie (69 gp 25+29) + L.Draisaitl (82 gp 50+55)

Kauden isoin kauppa varmaan, ainakin omalta osalta. RORin treidaaminen vähän kyllä kirpaisi koska aloittaa niin paljon ja luottomies jo pari vuotta ollut, mutta ei voinut kieltäytyä ajatuksesta Draisaitl + McDavid duosta, joka sitten osoittautuikin aika tuhoisaksi vastustajien kannalta.

S.Monahan (78 gp 34+48) + J.Faulk (82 gp 11+24) <-> D.Brown (72 gp 22+29) + J.Petry (82 gp 13+33)

Omat miehet haluttiin takas ja taklauskategoriaa parannella. Samalla tuhnu Faulk sai lähteä, joka näemmä loppukaudesta intoutui tehoilemaan muualla.

W. Nylander (54 gp 7+20) <-> Y.Gourde (80 gp 22+26)

Nylanderilla ei homma lähtenyt skulaamaan, joten häntä kaupiteltiin muualle ja Gourde tarttui kiinni, josta oli jo viime kaudelta mukavat kokemukset.

D.Heinen (77 gp 11+23) + Y.Gourde (80 gp 22+26) + P.Hörnqvist (69 gp 18+19) <-> J.Schwartz (69 gp 11+25) + B.Boeser (69 gp 26+30) + O.Sundqvist (74 gp 14+17)

Hörnqvististä luopuminen oli hankalaa, koska myös Brownin tavoin loistavia fantasiapelaajia, toki Hörnqvistin rooli ei ihan niin suuri Pensseissä ole. Sundqvist kyllä yllätti positiivisesti, toi alotuksia, pisteitä ja hittejä mukavasti. Boeser myös nousi tällä kaudella suosikkien joukkoon, joten sinänsä oli helppo treidi tehdä.

M.Perreault (82gp 15+16) <-> J-G.Pageau (39gp 4+8)

Viimeinen treidi ihan treidirajan kynnyksellä. Pehmeä Perreault treidattiin sentteriin joka kaapisi paljon aloituksia ja taklauksia ja siinä roolissa Pageau hoiti hommansa.

Tasaisuus oli valttia, 2 kategoriassa vain ykkösenä (Mv-startit ja av-pisteet), mutta monessa top-5 eikä missään kovin pohjilla paitsi +/- kuten aina.

Kiitos kaikille kaudesta ja erityisesti kiitos vastapuolella olleille kaupantekijöille, oli mukava vääntää kauppaa ja erilaisia näkökulmia kuulla eri pelaajista. Ja rahat kyllä tuli perille ainakin runkosarjasta, että eiköhän ne loputkin sieltä tule.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Onnittelut voittajalle! Kun vie molemmat runkosarjan ja pleijarit ei parhaasta jää jossittelemista. :)

Oman jengin osalta minimitavoite eli pleijaripaikka toteutui. Tiukka tappio siinä ja lopuilla peleillä ei ollut enää väliä joten klaarattiin sitten se sija 8. Toki peluutin rosteria lopuissakin peleissä mut osaltani jätin sotkematta mukana jatkavien peliä jättämällä nostot pois.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Onnittelut täältäkin Starsille voitosta, kauden ratkaisuvaiheessa tasaisimpaan suoritukseen pystyvä joukkue näissä käytännössä aina ykköspallin nappaa!

Omalta osaltani lopputulos (5.) oli karvas pettymys, kun Oxen oli kuitenkin koko kauden tilastoissa 10 kategoriassa 21:stä sarjan paras. Puolivälierässä homma kariutui siihen, että vastustaja pelasi kauden parhaan viikkonsa, kun taas vastaavasti Oxen ei ollut aivan terävimmillään ja lisäksi Pastrnak ja Tarasenko olivat kumpainenkin telakalla - toinen koko matsin ja toinen osan. Otaniemeläisten joukkue oli rakennettu voittamaan matsit ylivertaisen hyökkäyspelin turvin, mutta em. kolmen asian summana noita runkosarjan aikana hallittuja kategorioita ei pystytty ratkaisevassa vaiheessa hoitamaan kotiin ja maalivahtiosasto oli hyökkäyksen kustannuksella jätetty aika ohuille kantimille, joten juuri tuo ensimmäisessä virkkeessä mainitsemani koko joukkueen tasainen suorittaminen jäi puuttumaan. "Säälipleijarit" sijoista 5-8 toki sitten voitettiin, mutta eipä se hirveästi lohduta, kuten ei myöskään se että finaaliviikolla Oxen olisi voittanut kummankin finaalijoukkueen (ainoa tappio olisi tullut SKA:ta vastaan).

Ensi kaudella ollaan taas mukana ja varausstrategiaa pitää hieman viilata; muutoin homma meni hyvin, mutta ykkösmaalivahdin (Gibson) valinta oli lopulta Ducksin katastrofaalisen kauden myötä täysi huti, jota en yhtään osannut odottaa. Lisäksi täytyy yrittää olla kauden aikana kärsivällisempi pelaajista luopumisen kanssa ja sietää pitkiäkin kylmiä jaksoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös