Ti 19.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 437
  • 923

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eli Tukka-Jukka ja Virta kohtaa jälleen.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Itse Lassi Lehtisenä en harmittelisi nollapelin menettämistä.

Hän jää historiankirjoihin ikuisesti maalivahtina joka päästi taakseen viimeisen Perrinin syöttämän maalin.

Se on iso kunnia ja pubivisojen vakiokysymys useissa tulevaisuuden pubivisoissa ympäri maan.
 

Knap

Jäsen
Sanoiko Nyholm juuri, että "Ilves kohtaa Kärpät puolivälierissä, ja te jännärit, jotka haluavatte toisen matsin vielä väijyä, nyt korvat kiinni" aka mikä hyöty laittaa enää tuon jälkeen korvia kiinni?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olemalla Ilvestä vastaan.
En niin varsinaisesti Ilvestä vastaan ole. Ilves oli tässä ottelusarjassa paljon parempi ensimmäisen kahden erän jälkeen. Rautsi hiertää, mutta pitkässä juoksussa...

Harmi, ettei Ilves pääse tänäkään vuonna finaaleihin, pronssi olkoon mestaruutenne, suon sen teille ilolla. Pitkästä aikaa molemmat Mansesta olisivat mitaleilla
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jahas. Että sellaiset tulokset. Pitäisi kai olla iloinen oman kaupungin joukkueen voitosta mutta kun ei vaan.. Kaikkihan tietää mun suhtautumisen Kärppiin niin kyllähän runkosarjasta ja säälikierroksesta huolimatta olisin nähnyt JYPin antavan tiukimman vastuksen Kärpille. Nyt tuli vähän vapaalippu välieriin Kärpille. En usko Ilvekseen lainkaan niin paljon kun JYPiin. Mieluusti tässä asiassa väärässä mutta epäilen
JYP oli sellainen sekasotku tällä kaudella heidän mittapuullaan (ei tietenkään esim. Ässiin verrattuna), etten näe millä ihmeen keinoilla olisivat pysyneet Kärppien kyydissä. Kovassa ottelutahdissa tuo pappajoukkue olisi alkanut puuskuttamaan entistä kovemmin Kärppien pelinopeuden omaavaa jengiä vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ei hemmetti. Yksi aikakausi ohi Perrinin uran myötä. Kun haastattelua katsoo, niin kaikesta näkee, että kyseessä on hieno ihminen. Toki se on ollut tiedossa jo ennenkin. Muistaa ne ajat, kun aloitteli Ässissä. Niin se aika kuluu.

Tällä kaverilla olisi annettavaa vielä paljon jääkiekolle, mutta varmasti myös monella muulla tärkeämmällä elämän osa-alueella. Jossain siis jääkiekkoa tärkeämmässä asiassa. Toivottavasti jatkaa lätkän parissa silti.

Kiitos Eric Perrin. Merci.

Edit.
 

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Yllättävän kovan vastuksen Saipa antoi, mutta kannattajien valitus jäi harmittamaan...
Ensikaudella sitten Saipa !

Kiitos SaiPa. Oli kyllä jokainen peli sellasta että nitrot ei olisi ollut pahitteeksi.

No hard feelings

Että riipii nämä "hyvien voittajien" pakolliset muka-sympatiat. Silkkaa piilovittuilua.
Eli voitte työntää moiset toivottelunne ihan omin käsin sinne mihin kuu ei kumota!

"Let's go Kärpät!"
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Hieno voitto Ilvekselle ja tekee hyvää sielulle korpivaelluksen jälkeen ja myös Ilveksen kassalle. Harmi, että se oli Saipa, jonka pelit päättyi, koska on sympaattinen joukkue.

Faneilla taisi puolin ja toisin välillä keittää ja niin pitääkin, kun on tunnetta mukana. Toki joukkoon mahtuu molemmin puolin aina myös tyyppejä, joilla ei ole tyyliä ja haukutaan ala-arvoisesti toisia.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Vuosi sitten Kisapuistossa hävinneen joukkueen valmennus ei jaksanut tulla kättelemään.

Pelsun kannattajana pakko sanoa, että pidän paljon parempana sellaista valmennusta, jolla oikeasti ottaa koville kauden loppuminen pleijareissa, jopa sääleissä. Parempi tuo kuin se, että jäädään juttelemaan smalltalkia viimeisen tappion jälkeen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eiks Perrinille ois kuulunu 2min jäähy kiekon sulkemisesta pelin lopussa? #hymiö

Tunteikas pelin loppu oli yllättäen, sen verran kotio päästyäni katsoin tota toista matsia, pakko oli. Ericille hattu päästä.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tampereella lopulta oikeus voitti. Maalit oli selviä ja pillipiipareista huolimatta parempi voitti. Valitettavasti päänsä telonut tohelo jäi tuomareille buuailun vuoksi ilman myötätunnon osoituksia. Vainionpäälle arvottaneen pelikielto koska osuihan se. Kaudenalusvertailuissa ipan piti olla roskasakki, ei oltu. Jatkossa varmaan turkki pöllyää, mutta nautitaan nyt hetki tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös