Éric Perrin palaa JYPiin

  • 198 564
  • 631

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaahas, hattua päästä. Ekistä kasvoi aikojen saatossa aivan lempipelaajiani, vaikka kävikin vain omassa jengissä kääntymässä ja muuten pelasi vastustajan riveissä.

Hieno mies.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Harmillisesti loppui yhden kaikkien aikojen JYP legendan ura vähän mollivoittoisissa merkeissä mutta ei himmennä yhtään Epic Perrinin loistokkuutta! Kiitos kaikesta Eki ja hyvää jatkoa, tulemme kaipaamaan!

Yhä muistoissa se mestaruuden ratkaissut jatkoerän maali ja ihan tippa tulee linssiin kun muistelee.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Olipa todella pysäyttävä ja koskettava hetki, kun Perrin kätteli vastustajan pelaajat ja tuomarit, ja kävi sen jälkeen nöyrästi kiittämässä kannattajia. Todellinen herrasmiespelaaja, ylivoimaisesti kovimpia ukkoja suomalaisen jääkiekon historiassa. Aito Liiga-legenda.

Kerho-kasvatti-hassutteluun en nyt viitsi lähteä, mutta todella hienot muistot jäivät Perrinistä myös HPK-paidassa. Liikuttavin luku tarinassa oli kuitenkin se, että Perrin sai päättää aivan huikean mittavan ja värikkään aktiiviuransa "omassa joukkueessaan".

Kiitos, Eki, ja kaikkea hyvää jatkoon! Huge respect!
 
Viimeksi muokattu:

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka toisaalta kauden päättyminen on oikeasti tietynlainen helpotus, niin Ekin vuoksi harmittaa, että tämä kausi meni kokonaisuutena näin pahasti penkin alle ja päättyi liian pian.

Roskat silmissä tässä katsellut ottelun päättymisen jälkeen Ekin jäähyväisiä. Menee ihan sanattomaksi. En kykene tällä hetkellä mitään syvällisempää kirjoittamaan.

KIITOS EKI!
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Ekille isot lapaset! Hiukan tosiaan nihkeän mollivoittoinen tämä loppu, mutta ei se aina ruusunterälehti sateeseen päädy, valitettavasti, Joka tapauksessa yksi kaikkien aikojen parhaimpia ulkkareita Liigassa, mahtavan hieno pelaaja ja herrasmies. Kaikkea hyvää E.Perrin jatkoon mitä ikinä sitten tekeekin tämän jälkeen.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viimeiseen sekuntiin asti taistelija ja pelimies. Niin kuin tänäänkin. Se näkyi kaikessa miehen tekemisessä. Suorista selkäruoto ja Perrin oli se kaveri, joka rankaisi. Monta kirosanaa olen suustani päästänyt miehen takia, nyt nostan hatun päästä ja kumarran yhden Liiga-kiekon suuruuden suuntaan.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Vaikka kuinka toivoi lyhyttä kevättä Jypille (Spora fanin syyt voitte arvata) ,niin kyllähän hattua täytyy Perrinille nostaa. Harmi että joutui lopettaa uransa jo ekalle kierrokselle.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Thank you for everything Eric! Kiitos kaikesta!

Lämmöllä jäämme muistelemaan, hieno mies ja herrasmiespelaaja.

Kaikkea hyvää jatkoon! En pistäisi pahakseni jos työpaikka jatkuisi Jyväskylässä jossain tehtävässä.
 

Magnum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tempo & Devils
Hyvää jatkoa, pelin jälkeen otti haltuun koko hallin. Tämmöiseen ei pysty ihan kaikki.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Nyt se kysymys on, nostetaanko paita kattoon. Ilman TPS-vuosia se olisi itsestäänselvyys. Ne ovat ikävä tahra. Mutta silti, ajattelisin asiaa sen kautta, että voisinko kuvitella kenenkään muun olevan JYPin numero 11? En. Minä sanon, että paita kattoon syksyllä.
Paskooko paavi metsään... Tottakai #11 kattoon jossain kohtaa.

Kyllähän tässä kummasti jotain roskia meni silmään tänä ehtoona... Mies isolla hurrikaanisydämellä, joka antoi kaikkensa kaukalossa. Monen JYPin kannattajan esikuva, idoli ja legenda. Merci Eric!
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kiitos Eric kaikista muistoista ja hienoista hetkistä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Eki kaikesta kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella! Suuren ja iloisen sydämen omaava ihminen, pelaajana legenda. Toivottavasti vielä jossain merkeissä tiet kohtaavat.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kiitos Eric! Thank you Eric! Sydän on melkoinen lihas.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Paljon jäi unohtumattomia muistoja Eric Perrinistä. Ainoa harmituksen aihe on, että Perrin ei ollut voittamassa CHL:ää JYPin kanssa. Perrin on niitä pelaajia joita on tullut fanitettua varmaan puolet omasta eliniästä, joten tuntuu tosi oudolta, kun legenda lopettaa uransa.
Ei tuntunut samalta, kun Lindroosit, Kurkiset, Wallinheimot, Koskiset ynnä muut lopettivat uransa. Tästä jää jotenkin tosi tyhjä olo, vaikka muistoja on todella paljon.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Eric Perrin #11

Paljon poistui tänään kaukalosta yhden liigahistorian suurimman ja hienoimman pelaajan mukana. Toivon koko sydämestäni, että Mr. Perrinin ja JYPin tiet kohtaavat vielä tulevaisuudessa jollain tavalla. Nämä kaksi vaan kuuluvat yhteen!

Eric, tuskin koskaan luet tätä viestiä, mutta siitä huolimatta:

Kiitos Eric! Thank You Eric! Merci Eric!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Chapeau!

Hieno pelaaja, vieläkin hienompi ihminen. Heittämällä kaikkien aikojen liigan ulkomaalaispelaaja. Sika-Janecky ole mitään Lavalin leijonan vierellä. Pidän Ekin TPS - nimikkopaitaa päälläni kunnialla jatkossakin.

Hyviä eläkkeitä #11!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Olihan se Eki kuningas: vaikka viimeisen pelin JYP hävisikin, niin oli vähintään oikeutettua, että Perrin taisteli itselleen syöttöpisteen - ja vieläpä komean syötön antoikin.

Kiitos Eki. Hieno mies. JYP-legenda. Käytännössä oma poika. Hats off.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Vaikka tämä kausi ole itselle kannattajana haastavin varmasti koskaan, esitykset olivat joukkueelta välillä hävettävän lepsuja ja mitään taisteluilmettä ei ollut. Tekemisen meininki puuttui joukkueesta.

Sen sijaan mikä jaksoi tällä kaudella mielenkiintoa yllä oli Perrinin paluu. Vieläkin luistin liikkui mukavasti ja antoi joukkueellensa kaikkensa, ei ollut JYPin menetys tästä papasta kiinni.

Mutta iso kiitos Ericille kaikista muistoista ja vuosista. On kyllä suurimpia JYPiläisiä ikinä omissa silmissä. Haikeaksi vetää. Kiitos Eric!
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
-Perrin ilmoitti, että jos hän ei enää saa yksisuuntaista NHL-sopimusta, hän haluaa päättää uransa siellä, missä oli hänen mielestään kaikkien hienointa pelata. Eli Jyväskylässä, Seppänen paljasti.
Lainaus oli vuodelta 2010 ja nyt melkein 10 vuotta myöhemmin, Perrinin ura tuli päätöspysäkille. Kiitos asenteesta ja ammattimaisuudesta. Jokainen joukkue ansaitsisi oman perrininsä. Onneksi JYPillä on ollut omansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös