• 105 312
  • 492

swingwood

Hifk , Hokki, Kalpa
95:45 Komulainen, 4-5, eipä olisi uskonut kolmannerän lopun ja toisen jatkoerän jälkeen. Palloseura vei peliä mutta lauantaina on ensimmäinen katkonpaikka. Rautiokin paransi peliään ensimäisen erän jälkeen.
Hyvin oli porukkaa katsomossa Forsassa yli 800 hienoa. Jokohan Kajaanissa lähennellään lauantaina tuhatta.

Zigismund

Eipä ole hetkeen aiheuttanut kiekkopeli näin suurta vitutusta. Kumpikin jatkoerä täysin FPS:n hallintaa. Maalipaikkoja toistakymmentä, mutta ei...

Kovatasoisin peli, mitä olen hetkeen Forssassa todistanut. Harmi, että päättyi näin.

WLuK

Hokki
Hokki koitti liiankin näppäriä yrityksiä johtoasemassa, mutta onneksi kikkailu ei vienyt voittoa. Kuten swingwood sanoi 3. erän loppu ja jatkoerät olivat melkoista FPS:n hallintaa. Toki Hokillekin tarjoutui läpiajoa ja 2vs1 hyökkäyksiä. Tällä kertaa oli onni myötä!

No niin, yksi Huntersin voittojen mahdollistaja mv Salama on poissa pelistä, kun Kettukangas häiritsi Salamaa sen verran rajusti, että Salaman peli päättyi ilmeisesti siihen. Varmaan puhdas vahinko.

The Rock

Kovaan paikkaan joutuu kyllä Laukkanen, joka ei runkosarjassa pahemmin vakuuttanut. Jännä nähdä miten tämä vaikuttaa jopa koko ottelusarjan lopputulemaan, mikäli Salaman (vaikutti päävammalta / aivotärähdykseltä) pelit päättyivät tähän iltaan.

Börgelsson

Espoolainen jääkiekko
Peli näyttää noudattavan jotakuinkin ennaltakin jo nähtyä kaavaa Espoossa. Täydellistä Kiekko-Espoon dominointia jopa leikittelevän helpon näköistä ja sitten innostuu Kiekko-Espoon hyökkääjät ja ajavat itsensä ulos aivan liian syvään hyökkäyspäässä ja näin avautuu Huntersille puolittaisia ylivoimahyökkäyksiä ja siihen päälle typeriä jäähyjä. Tällä menolla ei espoolaisille ei ole pelissä mitää hyvää tulossa tai ehkä kesäloma. Kärsivällisyys näyttää riittävän noin 15 minuuttia. Nyt on valmentajalla mahdollisuus tehdä jotain...

WLuK

Hokki
Hokki halusi antaa kaverille kaksi maalia eteen, joten nyt on hankalampi paikka. Mikäli vanhat merkit pitää paikkansa, niin maaleja vielä tulee tässäkin pelissä, joten kirvestä ei aivan vielä kannata nakata kaivoon. Lisää tarkkuutta peliin ja jalkaa liikkeelle, niin ehkä Hokillekkin pomppii.

The Rock

Salama takaisin Huntersin tolppien välissä, joten Porvoossa taidettiin sittenkin selvitä pelkällä säikähdyksellä ja hyvä niin.

Salamalla sattui syyskaudella loukkaantuminen, ilmeisesti nivunen. Lähti silloin pelistä kyynärsauvojen kanssa, mutta palasi muutaman pelin jälkeen maaliin.

The Rock

Ei Hokki ainakaan helpolla halua Suomi-sarjan mestaruutta voittaa saati pistää sarjaa poikki, kun ovat päästäneet FPS:n kotihallissaan jo 0-3-karkumatkalle.

kumikiekko

HOKKI
1-4 maali. Koko Hokin viisikko seisoo oman maalin edessä ja kaikkien viiden keskeltä Ronkainen pujottelee laittamaan kiekon maaliin. Kukaan viisikosta ei tee käytännössä yhtään mitään estääkseen. Ei nämä jätkät kyllä ansaitsekaan tänään voittoa, ikävä kyllä.

WLuK

Hokki
Hokin puolustuksen piikkiin voi pistää myös 0-1 ja 0-2 maalit. Jännittääköhän tuo peli liikaa?
Ukot on kuin hidastetusta filmistä forssalaisiin verrattuna.

WLuK

Hokki
Tämä on häpeällinen esitys Hokilta. Mikäli FPS voittaa seuraavankin pelin, niin ei mahda moni tulla takaisin katsomaan viidettä ottelua. Hyvä yleisömäärä on ainoa positiivinen asia.
Peli 1-6.

The Rock

Kiekko-Espoo siirtyy 1-0-johtoon vajaat kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Konsta Kosusen osumalla, joten näinköhän kumpikin välieräpari venyy neljänteen osaotteluun?

kumikiekko

HOKKI
Peli 1-6.
Jep. Juurikin näin. Ei lisättävää.

No Look Pass

Tampa Bay Lightning
Planting on kyllä oksettavin tuomari jonka olen nähnyt. Miten voi edes viheltää näitä pelejä?

Verratkaa nyt vaikka tuota Huntersille ajassa 48:30 tuomittua 2+10+20 tilannetta, tuohon 5 sekuntia ennen ottelun loppua tapahtuneeseen tilanteeseen, jossa Huntersin kapteeni vedettiin selästä laitaan. K-Ä-S-I-T-T-Ä-M-Ä-T-Ö-N-T-Ä.

Espoolle siis 1-0 voitto viimehetken osumalla. Passiivinen ottelu kaiken kaikkiaan.

daerok

Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
No niin, nyt kai voi sanoa tästä paskasta, että isät vastaan pojat ja huonosti siinä yleensä käy.

Eipä mulla muuta kuin, että matka jatkuu,...

Espoonmies

Kiekko-Espoo

Molemmista tuli 2+10. Huntersinmiehelle vielä urputtamisesta pelirangaistus päälle.

The Nikkari

Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Olipa hieno matsi Espoossa. Hunters on todella hyvin organisoitu joukkue. Lisäksi muutama kova yksilö: venäläinen#96, mielonen ja salama.

Kiekko-Espoo vei peliä kulmissa, mutta Hunters pelasi fiksusti maalinedustat pois ja itseasiassa enemmän hyviä maalipaikkoja kuin kotijoukkue.

Kettukankaan jäähy oli erikoinen. Onneksi Salama ei loukkaantunut pahemmin. Tuomarikin taisi tajuta tämän, kun paikkaili heti perään parin selvän jäähyn kanssa.

Hieno voitto meiltä, mutta pelin kuva viittaa siihen, että huomenna Hunters pistää sarjan poikki. Totta kai toivon, että ei.

boerje

Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves

Ensimmäinen erä oli Kiekko-Espoolta hyvä. Kentälle oli tänään tultu valmiina, ja peli etenikin tasaisena vääntönä. Mutta johtuiko sitten 1. erän lopun Espoon jäähyistä (2 min, 2+2 min) vai mistä, mutta Hunters sai toisessa erässä otteen pelistä ja tuntui jatkuvasti vaaralliselta. Espoolla puolestaan oli jälleen kerran suuria vaikeuksia päästä edes omalta alueeltaan pois, eikä pelin rakentamisesta tahtonut tulla mitään. Hyökkäyspäädyssä espoolaisten laukauksiin tuntui aina ehtivän porvoolaiset väliin, ja hyökkäykset jäivätkin enemmän kulmissa pyörimiseen tai kiekon menetykseen kohti maalia yritettäessä.

Porvoon maali roikkui tänään ilmassa useammankin kerran, mutta nyt oli tuuriakin mukana. Voittomaali viime minuuteilla, kyllä maistui, kiitos!

Dynamo_FIN

Ketterä

Ko."venäläinen" on ihan suomalainen, Jevgeni Soloviev.
Hyvä pelimies kuitenkin ja eritoten pleijareissa kuin kotonaan.

boerje

Salaman lepäily tänään vaikutti lisärangaistuksen haulta vastustajalle, kun ei mitään ongelmaa ollut palata jäälle. Ei näin.

Toisaalta Salama poistui kentältä tilanteessa 0-0 kun erää oli pelaamatta vielä lähes 7 minuuttia, ja tilalle oli otettava penkillä istunut kylmä veska. Kovahermoista taktikointia, jos näin oli.

IntoTurhanen

Espoolainen 1ügassa
Toisaalta Salama poistui kentältä tilanteessa 0-0 kun erää oli pelaamatta vielä lähes 7 minuuttia,
Ja tuohon KEspoolle 5 min jäähy ja Salama olisi pienen lepohetken jälkeen palanut maalille jäähyn päätyttyä. Tällainen salaliittoteoria tähän, kun Salama oli puoli kuollut ja talutettiin vaihtoaitioon. Toiseen erään tuli niin kuin ei mitään olisi tapahtunut.