To 14.3.2019 HIFK - Ässät

  • 2 148
  • 9
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pakko avata :D
Runkosarjan päätöskierros. Joskin Ässien kausi on ollut jo pidempään ohi.
HIFK taas taistelee tiukasti paikasta suoraan pudotuspelipaikkaan, pisteen edellä sijalla 5 on HPK, ja kaksi pistettä perässä on Rauman Lukko sijalla 7.
Mitä pelistä voo tulla, ei Ässillä ollut mitään ilmettä kahdessa viimeisessä kotipelissä. Tuskin nytkään, monelle pelaajalle kuitenkin viimeinen peli ässä paidassa, joten soisi edes pieni kiusanteko olisi poikaa. Tosin tuskin Porissa toivotaan Lukonkaan nousua kuuden joukkkoon.
HIFK raapii helpot pisteet, ja Sakke syöttää maalin kaksi ja. Lukemat luokkaa 7-1.
HIFK-faneja tietenkin kiinostaa mihin mennään pelaamaan ja ketä vastaan sitten playof pelejä, joten hallille väkeä katsomaan ryöpytystä.
Onnea nyt Helsinkiläisille kevään peleihin. Kaatakaa joku suurista (Kärpät, Tappara)
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämän illan kierroshan on kokonaisuutena aivan huippujännittävä, mikä tietysti on aivan mahtavaa myös näin ässäfanin kannalta. Mielenkiintoa riittää moneen suuntaan nyt kun sitä ei tässä omassa ottelussa käytännössä oikein ole. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että suhteessa sarjatilanteeseen HIFK:llä kävi nyt otteluohjelman kanssa todella kova tuuri, sillä esimerkiksi toissapäivän tappio jää heille merkityksettömäksi, koska tämän ottelun he voittavat joka tapauksessa 150% varmuudella..

Ässät käytännössä veti oman kautensa nippuun jo toissapäivänä ja se valitettavasti näkyi siinäkin, että joukkue antoi homman mennä vain ihan omalla painollaan, ei siinä paljon lopputuloksesta enää stressailtu. Eli nyt tämä peli on pakko käydä pelaamassa käytännössä vain aivan muodon vuoksi. Ässillä on hyvin usein Nordiksella vaikeuksia hyvälläkin joukkueella, saati nyt sitten näissä oloissa. Voi kunpa olisin väärässä ja tässä olisi mahdollisuus aidosti taistella vielä siitä kymmenennestä suorasta voitosta (on suorastaan kiusallista jäädä sen alle), mutta kyllä sellaista tilannetta likimain mahdoton on nähdä. Tässä on nyt päinvastoin vaarana lukemien repeäminen jopa ihan todella rumiksi, koska puolustus ja maalivahtiosasto ovat kuitenkin kiistatta niin heikoilla kantimilla..

Oikeastaan ainoa odotus minkä tälle illalle voisi laittaa on se, että jospa Tiivola saisi aikaan yhden pisteen. Tällöin hän nimittäin tekisi oman piste-ennätyksensä, ja se olisi kauden huomioon ottaen ihan komea saavutus

EDIT: no onhan tähän iltaan toinenkin tavoite. Eli jos pystyttäisiin jäämään alle 200 päästetyn maalin. Nyt on päästetty 195, eli ei kait tuo ihan sentään liikaa ole pyydetty. Nyt niitä lukemia ei saisi päästää repeämään aivan mahdottomiksi..
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässille kauden viimeinen peli ja kerrankin pitää sanoa, että onneksi! Rämpimistä on ollut alusta asti ja pieniä valonpilkahduksia (nuoret A.Varttinen, Kivenmäki, Killinen jne) lukuunottamatta raskasta on ollut. Viimeiseen peliin pitäisi löytyä vielä sen verran selkärankaa, että lukemat pysyvät inhimillisinä ja saadaan tehtyä maali tai parikin.
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
On se vaan HIFK:lle niin helppoa mennä kaverin peliin mukaan etenkin, kun pelissä on ihan oikeasti panosta. Tämä on niin nähty, ettei kukaan edes kehtaa yrittää kiistää.

Silti, tämä peli täytyy hoitaa ja pelastaa se, mitä vielä pelastettavissa on. Edellinen peli (en ole tosin nähnyt Ässien) oli molemmilta melko surkeata hiihtelyä, vaikka HIFK:lta nimenomaan olisi odottanut edes vähän tsemppiä. Tämä peli voidaan voittaa yksilöillä, mutta jokainen joka näitä meidän pelejä on katsonut tietää, ettei stadin keväästä kovin pitkä tule tänäkään sesonkina.

Ässille taas toivon omasta puolestani ryhtiliikettä niin taloudellisella kuin pelillisellä puolella, sillä Porilainen hulluus ja taistelu on taannut jo vuosikymmeniä parhaita matseja liigassa toinen toisensa perään. Toivottavasti taistelu jatkuu jo ensi kaudella!!!!!

2-0 meille ja sutena.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Luojan kiitos tämä kausi loppuu tähän! Onnea IFK:lle voitosta ja meille lämpimiä kesäkelejä.

Ketjun voi sulkea. Peli oli tässä tiivistettynä.


Näin on. Ja ennenko kausi kerkesi edes kunnolla alkamaankaan, niin sitä alkoi melkeinpä samoin tein toivomaan loppumaankin (; Se kuvaa aika hyvin tämän surkimuskauden kulkua. Mutta kuten sanottu, tämän illan jälkeen ohi ja Hifk saa tänään tärkeät 3 pistettä ilmoittautumalla pelipaikalle. Ässistä ei kyllä ole mitään vastusta tänään(kään). Pitkää kevättä Hifkille ja faneille (:
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaaha, onko nuo tosiaan ketjut? Eipä sillä merkitystä, kunhan ukot sais nyt pelattua vielä viimeisenkin pelin kunnialla. Pari viime matsia kyllä revennyt pahasti, josko tänään hiukan paremmin. IFK saa mennä pitkälle, varmaan meneekin. Tuo materiaali kyllä riittää vaikka loppuun saakka. Hyvää kiekoiltaa vaan kaikille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös