Vesa Rantanen ja Tuomas Nyholm

  • 220 710
  • 458

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kaksikon iltapaskan analyysit taas erittäin osuvia ja hyvin osuvat kohteisiin. Rantanen on närkästynyt, erittäin närkästynyt.

Laine otettiin käsittelyyn ja vaikka kehuja tulee silloin tälloin niin samassa lauseessa taas kohtuuntonta pashaa. Mainitaan keskarin heilutus kummankin suusta ja samalla että mitä niistä vanhoista puhua. Laineen maalit tehty helppoja maita vastaan, Rantanen huokailee kuin olis maalien teko helppoa kuin heinän teko...siinä väheksytään nekin maalit.

USA pelissä sitten lirissä Rantanen ehättää toteamaan. Osin totta se, samaa mieltä vaikka olihan USA:n molarilla vähän munkkiakin kun ei toinen niistä pommeista mennyt sisään vaan osui vähän räpsään.

Tämän päivän pelissä Laine sitä sun tätä, puistellu päätään ja ohan sillä selvästi nyt slumb, sano Rantanen. Syötöstä nautti poika Sashan maaliin ja oma kassi oli niin helppo tehdä Rantasen mukaan Jussin hyvästä esityöstä, että sai junnu tyhjiin kiekon nakata. Siihen vähemmän pöljä osapuoli heitti eriävän mielipiteen johon Rantanen lähti naureskellen mukaan hauskaan hassutteluun, heh heh.

Maali jokatapauksessa ei Paten maali vaan epätyypillinen plöräys ja pakki avitti maalia kun ei kiinnostanut? pelata kiekkoa. tai jotain sontaa...no kai sen voi noinkin väheksyä olemattomiin
.

Sitten taas kehutaan poikaa niin perhanasti viisaamman toimesta, Rantanen lähtee mukaan kunnes taas löytyy aihe Laineen yv. kuviota arvosteleen ja Paten poikkisyöttöä.. Se on totta, samaa mieltä, riskit on suuret.

Eihän tuossa ole järkeä kun populistit välillä kehuu pilviin ja välillä laitetaan nippuun. Jos Laine ei olis pistemäärä takonut mikä nyt on niin olis sitä pashaa lentänyt kunnolla.

Sitä funtsin miksi 18v jäbä joka huippulupaus tietty, otetaan yhdeksi pääteemaksi vaikka olis hieno kuulla asiantuntijakaksikon arvioita vaikka Mikkestä, joka pelannut huikeesti, Koivun Mikosta. Sashasta, Leksasta...

Enkä halua mitään ylistyslaulua Laineesta välttämättä lukea/kuulla mutta voisi sitä kai jotain muutakin löytää päivän pelistä(aikaisemmista) kun pari heppua. Itseasiassa mitä vähemmän hälyä niin sen parempi Paten kohdalla, näin sen näen.

No kaksikko puhuu kuumasta aiheesta kun klik klik. Antaisivat nyt vttu kaverin olla rauhassa ja jatkaa pelejä ilman varjoa niskassa.

///

Koskiranta kehuttiin, aivan syystäkin ja duunari sai kehut. Supertähti sanoi Rantanen, voi olla KHL hyvinkin, kai.

///

Sitten taas kaksikko varsinkin pöljemmän toimesta alkaa tekeen uusia lätkäturnauksia jotka aivan käsittömän helposti muutettavissa aivan huikeiksi tapahtumiksi, kaikki saa kovempia pelejä... ja sitä samaa höttöä. Sama levy soinut ennenkin.
 
Viimeksi muokattu:

BaronFIN

Jäsen
Nyholm kyllä munasi itsensä täydellisesti tämänpäiväisessä Ilta-sanomien kolumnissaan missä julisti Kanadan maailmankaikkeuden ylivertaiseksi jääkiekkomahdiksi, jota ei voi kukaan haastaa pelissä nimeltä jääkiekko.

Tiedän, että peli on vielä kesken, mutta meniköhän taas kovin vahvasti Nyholm noinniinkuin omasta mielestä? Jos on jääkiekkokortteja kerännyt 1980-luvulla ja nähnyt Suomen sulamiset vuosikymmenten aikana, niin mielipiteen ymmärtää, mutta näin se maailma muuttuu. Ei se Kanada mikään voittamaton ole. Ole itseasiassa koskaan ollutkaan.

Muoks: eipä Nyholmin kirjoituksia enää kovin vakavasti voi ottaa, vaikka Radio Rockilla onkin hyvää settiä heittänytkin.
 
Viimeksi muokattu:

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikista tyhjäpäisistä lätkä"toimittajista", tämä kaksikko pelaa tyhjäpäisyydessään jo aivan omassa sarjassaan. Täysin itsestäänselvyyksiä ja/tai epäolennaisuuksia nostetaan esiin sekavassa järjestyksessä ja vaahdotaan ja koohotetaan niistä muna pystyssä niinkuin nyt olisi keksitty jotain mullistavaa kerrottavaa katsojille. Tietenkin sensaationhaku ohjaa tätä "toimitusta", kuten muutenkin koko paskamediaa jonka listoilla ovat eikä mitään vakavasti otettavaa journalismia löydä etsimälläkään.

Kuulin yhden kaverini katsovan näiden tunareiden lähetystä ja kysyin, äärimmäisyyksiin vietyä hienotunteisuuttani hyödyntäen, "miten sä voit tollasta paskaa kattoa?" Johon vastaus oli "mun mielestä nä on hyviä". Tuon jälkeen jäin vaan tuijottamaan seinää lasittuneella katseella, enkä sittemmin ole pystynyt kaverilleni puhumaan. Sitä luulee tuntevansa toisen ihmisen ja sitten paljastuu tällaista...
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
On nää silti parempia kuin joku Petteri Sihvonen

En tiedä onko provokaatio, niin kuin venäläiset sanoisivat, mutta höpöähän se toki on. Nämä pojat eivät kelpaisi edes kiilottamaan Sihvosen kenkiä. Pelaaja-arvioinneissa voivat ollakin parempia, koska Sihvosta yksittäiset pelaajat eivät taida hirveästi kiinnostaa, muuten menevät pahasti lepikkoon. Viihdyttäviä voivat toki olla ja välillä tehdä ihan mielenkiintoista juttuakin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
En tiedä onko provokaatio, niin kuin venäläiset sanoisivat, mutta höpöähän se toki on. Nämä pojat eivät kelpaisi edes kiilottamaan Sihvosen kenkiä.
Sihvonen ei kelpaisi sitomaan edes Rantasen (noista kahdesta selkeästi pienemmän lätkäkompetenssin kaveri) kengännauhoja. Sihvonen on saman vanhan rikkinäisen levyn pyörittäjä ja trolli, jonka lätkäymmärrys on kaikkialla muualla paitsi omissa surkeissa puheissaan aivan nollatasoa. Tai teoriassa Petteri saattaa joskus osuakin naulaan (ei kuitenkaan kantaan), mutta käytännön puheissaan tämä on järjestäen niin hakoteillä kuin olla ja saattaa. Suorastaan nolottaa lukea esim. NHL:n tason "analyyseja" vaikkapa nyt MM-kisojen aikaan.

R&N ovat Ilta-Sanomilla aivan liian viihteellisiä ja kovaäänisiä ja Rantanen kikattaa ihan liikaa, mutta he ymmärtävät pelin tasosta ja dynamiikasta aivan eri tasolla kuin joku perseenreikä, jonka ainoa tarkoitus on näyttää muita paremmalta.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Tiku ja Taku on vituttanut nykyään vähemmissä määrin koska heidän panos on niin vahvasti liigapainotteinen. Satunnaisella otannalla osaan kuitenkin sanoa että meininki ei ole muuttunut. Vesa Rantasen kikattelut omille tai Nyholmin jutuille on jotenkin alleviivaa heidän toimituksellista antia tai pikemminkin sen puutetta.

Vähän offtopic mutta kumman ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Pakko sanoa, että ai helvetti nuo Nyholmin ja Hoffrénin twitterketjut ovat toisinaan hauskoja. Nauroin ääneen kun luin tuota kanadalaistoimittaja - paikallistoimittaja -sanailua. Myös Tammilehdolle ja Heikkilälle potkut.

Nyholmilla nyt on muutenkin sana hanskassa mutta nämä muut ovat vastanneet hyvin huutoon.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vähän hämmentävää kyllä.

Radio Suomen Urheiluhullut-ohjelman vieraana Virpi Sarasvuo - ja Vesa Rantanen. Puolet ajasta meni jälkimmäisen selittäessä paatoksellisesti mikä huippu-urheilemisen ydin on - kuusinkertaisen maailmanmestarin istuessa vieressä. Ohjelman vetäjä Paasi olis toki voinut paimentaa ex-työkaveriaan paremmin.
 
Viimeksi muokattu:

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyholmia katsoo tällä hetkellä studioisäntänä oikein mielellään. Homma toimii hienosti ! Vesa Rantasta ei sitten mielellään oikein mihinkään rooliin urheilun parissa kiitos.
 

Manazeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Nyholmia katsoo tällä hetkellä studioisäntänä oikein mielellään. Homma toimii hienosti ! Vesa Rantasta ei sitten mielellään oikein mihinkään rooliin urheilun parissa kiitos.
THF:ia todella kiusallista välillä kuunnella. Viimeksi kun Nemo Nieminen oli vieraana. Rantanen aloitti kysymyksen mitä pohjusti jollain minuutin mittaisella monologilla. Nyholm'kin joutui tuohon puuttumaan pariin otteeseen. Rantanen voisi siirtyä lopullisesti vain sinne lehtien sivuille, ei vain jaksa enää kuunnella. THF:iin Nyholmille sitten aisapariksi joku viikottain vaihtuva vieras, esimerkiksi Lehkonen ja Hoffren.
 

Katto

Jäsen
Nyholm on hyvä ja mukavaa kuunneltavaa. Nyholmkin joutuu vaan puolustelemaan ystäväänsä Rantasta kiusallisella tavalla. Syksyn ylen NHL ilta alkoi myötähäpeää aiheuttavalla Vesa Rantasen kehumisella Nyholmin toimesta. Rantanen on kuulemma legenda pohjois-amerikassa ja kaikki NHL pelaajat kysyvät ennen suomalaisten tekemää haastattelua, että "mitä Vesalle kuuluu". Sitten se Viaplaylle suomeksi pelejä selostava rillipäinen läski joutui myöntelemään että joo näinhän se on, vaikka ajatteli varmasti ihan toisin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Rantanen tuntuu jotenkin fakkiutuneen ja jämähtäneen omiin kyhäelmiinsä. Sellanen raikkaus ja luovuus ropissu pois. Liekö ikä, kilometrit, kyynisyys, väsähtäminen.

Tai vastarannan kiiskeily. Sahat ja miekkailut vaikkapa Sihvosen suuntaan. Voi toki olla urheilutoimituksen päällikkönä vielä annettavaa, nykypäivän urheilutoiminnasta ja tietojensa päivittämisestä on vaikuttanut päästäneen irti. Hyvin vähän mitään konkretiaa mitä urheilu, lätkä, Liiga on 2019. Enempi omien mielihalujensa esiintuomista, tarinankerrontaa ja maalailua lavealla pensselillä.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vähän hämmentävää kyllä.

Radio Suomen Urheiluhullut-ohjelman vieraana Virpi Sarasvuo - ja Vesa Rantanen. Puolet ajasta meni jälkimmäisen selittäessä paatoksellisesti mikä huippu-urheilemisen ydin on - kuusinkertaisen maailmanmestarin istuessa vieressä. Ohjelman vetäjä Paasi olis toki voinut paimentaa ex-työkaveriaan paremmin.
Kuuntelin tämän ja korviin sattui, kun Rantanen sanoi ärsyttävän ylimielisellä äänellä jotenkin "Erikoista, että urheilijat eivät itse keksi termejä, vaan ihmiset urheilun ulkopuolelta"

Ikään kuin Rantanen olisi tuossa studiossa se urheilija joka ripittää opetuslapsiaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Rantanen puhui ajoittain ihan järkeviäkin minusta tuossa lähetyksessä, mutta onhan tuo nyt paikoin ihan järkyttävää kuunneltavaa. Siinä on moninkertainen maailmanmestari kertomassa asioita, mutta toimittaja tietää silti omasta mielestään paremmin että mistä puusta ne huippu-urheilijat onkaan oikeasti veistetty.

Jotenkin Rantasessa tiivistyy se mikä on niin monen toimittajan ja varsinkin urheilutoimittajan kompastuskivi. Ja se on tuo ihan mieletön oikeassa olemisen tarve. Monta kertaa olisi tuonkin lähetyksen aikana Rantasella ollut paikka myöntää, että joo, kyllä sinä nyt varmaan tästä asiasta oikeasti enemmän tiedät kuin minä. Mutta ei.
 

lätkää

Jäsen
Kuuntelin tämän ja korviin sattui, kun Rantanen sanoi ärsyttävän ylimielisellä äänellä jotenkin "Erikoista, että urheilijat eivät itse keksi termejä, vaan ihmiset urheilun ulkopuolelta"

Ikään kuin Rantanen olisi tuossa studiossa se urheilija joka ripittää opetuslapsiaan.

Niin, oliko tuo sitten vaan provosoimista, että olis saanut hänet tulemaan ulos kuorestaan. Ja sori, en edes oo kuunnellut haastattelua. Yleisemmin vaan tuli mieleen Rantasesta.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ikään kuin Rantanen olisi tuossa studiossa se urheilija joka ripittää opetuslapsiaan.

Rantanen on kyllä todella rasittava tyyppi. Nyt kun kauhukaksikko Nyholm-Rantanen on ainakin hetkellisesti hajotettu olen huomannut, että Nyholm on yksinään huomattavasti miellyttävämpi kuin Rantasen aisaparina. Rantanen on yhtä kamala edelleen, mutta kirjoittajana vähän siedettävämpi.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Jotenkin Rantasessa tiivistyy se mikä on niin monen toimittajan ja varsinkin urheilutoimittajan kompastuskivi. Ja se on tuo ihan mieletön oikeassa olemisen tarve.

Tämä on muuten totta ja yhdistää montaa urheilutoimittajaa - Nyholmia, Hiitelää, Mäkistä (vaikka ei suoraan toimittaja olekaan) jne. Ominaisuus paistaa läpi ja sahaa ammatillista uskottavuutta, vaikka tietopankissa varmasti on paljon annettavaa. Olisiko syynä sitten se, että tunnetaan ammatillista alemmuudentunnetta muiden alojen toimittajia kohtaan, kuka tietää.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ymmärtääkö joku mitä hakevat tän päivän Pelicans/Nieminen-spekuloinnillaan? Tai huoltaan Sami Kapasesta?

Toki, Pelsujen tilanne on jännä. Ja Kapasen projekti vielä kesken.

Silti aistin lievää fanipoikamaisuutta sun muuta. Yleensä tykkäävät kovasta tuloslinjauksesta, KalPan nitkahduksesta ovat harmissaan - koska Kapasella on niin "hienoja ja tuoreita näkemyksiä" Suomi-kiekossa.

Ehkä arvioivat valmentajia tulosten sijaan pärstäkertoimien ja "sydänverellä" valmentamisien perusteella. Nemo, Lehterä, Kapanen tätä kategoriaa heille. Valmennuksen laatu tai tulos kai toissijaista.
 

Tornados

Jäsen
Ymmärtääkö joku mitä hakevat tän päivän Pelicans/Nieminen-spekuloinnillaan? Tai huoltaan Sami Kapasesta?

Toki, Pelsujen tilanne on jännä. Ja Kapasen projekti vielä kesken.

Silti aistin lievää fanipoikamaisuutta sun muuta. Yleensä tykkäävät kovasta tuloslinjauksesta, KalPan nitkahduksesta ovat harmissaan - koska Kapasella on niin "hienoja ja tuoreita näkemyksiä" Suomi-kiekossa.

Ehkä arvioivat valmentajia tulosten sijaan pärstäkertoimien ja "sydänverellä" valmentamisien perusteella. Nemo, Lehterä, Kapanen tätä kategoriaa heille. Valmennuksen laatu tai tulos kai toissijaista.

Tykkään yleensä ohjelmasta ja pyrkimyksenäkin lienee käyttää hieman värikynää asioiden käsittelyssä. Olen kuitenkin samaa mieltä, että tällä kertaa meni fanitus vähän liian pitkälle.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Kellään mitään tietoa mistä löytyy total hockey foreverin supla jatkot, jossa herrat höpöttelevät finaalisarjasta.

Eiku jaa. Kokolähetys ei olekaan koko lähetys. Se toinen eilinen pätkä sisälsi tuon ylläolevan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös