Ti 12.3.2019 Lukko - Jukurit

  • 1 694
  • 12

Hakanen

Jäsen
Tämä on kierroksen suurin ottelu mihin koko etelä-Savo saapuu kannustamaan Jukurit voittoon. Koko Pirkanmaa seuraa Isonmäkeä missä Virran Pekalla taas uneton yö alla ku noita paineita tuppaa tulemaan tällaisessa lajissa. Jukureiden viimeinen vieraspeli tälle kautta, aivan upee päättää se voitoon Ganaalikaupungissa.

Nyt Sarviklubi matkaan, Tammelan torilla tankkaatte mustaa makkaraa niin siitä kevyellä jalalla eteenpäin.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olkaahan paikanpäällä tarkkana. Jukureilla on tänään aikeissa tehdä maali. Huhujen mukaan edellisessä alkulämmittelyssä maaleja tuli jo useampi, mikä lupailee hyvää. Ylivoiman harjoittelu on jätetty ja luotetaan että entinen Lukon pistelinko Lähde ratkaisee ylivoiman yksilösuorituksillaan.

Mjoo, voi tulla hajuton ja mauton ottelu, mutta eihän se auta kuin viimeistä kertaa tällä kaudella avata TeliaTV appi ja kärsiä?

Jukureilla kolmosketjussa neljä pelaajaa.. Kun on varaa.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jukurien vierasvoiton kerroin on komea 6,20 ja sille kannattaa sijoittaa euroja, sillä Lukko on kriisissä. Melkein pakkovoitto tänään, mikäli aiotaan suora puolivälieräpaikka saavuttaa. Tappio tänään, niin torstaina on mahdollista pudota sarjataulukossa jopa kahdeksanneksi.

Ottelun alku tulee olemaan mielenkiintoinen. Ei olisi poikkeuksellista, jos kiekko löytyisi Lukon verkosta jo ensimmäisellä minuutilla.

Heikki Liedes palaa tänään kokoonpanoon EDIT. ja myös Simo-Pekka Riikola. Lehtinen jatkaa maalilla.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Lukko ei todellakaan tule Jukureille häviämään, pahoittelut mikkeliläisille ja osalla raumalaisista. KooKoota vastaan nähtiin kauden viimeinen työtapaturma, tänään Lukko realisoi kiekonhallinnan maaleiksi TPS- JYP- ja Kärpät-otteluiden tapaan.
Tulosveikkaus 4-1. Kolmosketjussa on muuten Lukon kauden avausottelun ykkös-, kakkos- ja kolmosketjun sentterit. Silloinen nelosketjun sentteri on nykyään nelosketjun laituri. Pekkakin on siis raitistunut syksystä.
Super-Hessu tekee maalin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vähenee vähenee vaan ei lopu, pelit meinaten tältä kaudelta. Ja olosuhteisiin nähten olisi suotavaa että Lukko ei Jukureille häviä. Kaksi kertaa viikon aikana annettiin pisteet jo pelinsä menettäneelle vastustajalle eli ensin Ässille ja sitten KooKoolle, Ässiltä nyt yksi piste tuli mutta se on melkein sama kuin pisteittä jääminen.

Jos niin käy että Lukko tänäänkin häviää niin on mun siinä tapauksessa sanottava että kusta on päässä aika paljon joillain joukkueen jäsenillä. Kenellä, jääköön se kunkin itse ratkaistavaksi.

On niin kaunis kevätpäiväkin ulkona että. Ei tämmöisellä kelillä kehtaa hävitä.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jukurien vierasvoiton kerroin on komea 6,20 ja sille kannattaa sijoittaa euroja, sillä Lukko on kriisissä.

Lukolle odotettu tappio. Toivottavasti muut(kin) älysivät ottaa helpot rahat Veikkaukselta.

Lukko ei todellakaan tule Jukureille häviämään

Hävisi sitten kuitenkin ja tulee häviämään myös torstaina ja lauantaina ja sunnuntaina. Viiden vuorokauden kuluttua tämä kausi on Lukon osalta paketoitu.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jes, nyt alko vieraspelit kulkemaa! Prkl. vähä liia myöhää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei voi muuta sanoa kuin että olen sanaton.
 

Hakanen

Jäsen
Kyllä kannatti tulla Tampereelta Raumalle tähän illan The Peliin! Se meni just niinku käsikirjoitettiin vaikkakin sympatiat mulla on raumalaisille tappion tullen ku niin monen kanssa pelissä juteltiin. Onhan teillä Ilveksestä Neuvosen Jari ja sitten vielä paljo rahhoo laittaa homma kuntoon. Tervetuloa raumalaiset torstaina vastavierailulle Hakametsään, laitetaan kahvit tulelle ja napataan kyytipoikaa niin ymmärretään paremmin toisiamme.

Tähän loppuun tietysti kiitokset Jukureille, en unohda tätä palvelusta! Mikkelin Jukurit pelasi tänään hienoa lätkää!
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
En tiedä, hiljaiseksi vetää... vähän aikaa sitten peli oli tosi hyvää ja luotto riitti nelossijalle, ehkä jopa kolmossijalle. Nyt löin @Veffi kanssa vetoa, että Lukko pelaa enää yhden kotiottelun tällä kaudella. Peli on vaan niin kuraa just nyt, muistuttaa viimekaudesta. Uskon näin tapahtuvan, mutta en toki toivo suosikilleni mitään huonoakaan. Jos toimisi vaikka counter-jinxinä ja Lukko menisi jostain oudosta syystä pitkälle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös