Salosen Aleksi – ”Sählä” Turussa

  • 14 986
  • 40

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Ai hitto miten hyvä fiilis on Salosesta. Tuntuu olevan todella aidosti hyväntuulinen kaveri ja se tarttuu muihin. Hyvät haastikset Palloseuran somessa ja jatkiksessa.

Kun myös jälki kentällä on ensimmäisen pelin kaltaista, niin tässä voi olla äärimmäisen tärkeä kaveri keväällä. Erittäin hyvä haku Antsalta.

No älä nyt mitään orkkua revi yhden pelin otannalla. Toki toivon, että onnistuu ja auttaa joukkuetta, mutta viiden tai kymmenen pelin jälkeen ollaan viisaampia.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Salonen onnistuu todennäköisesti Turussa, suurin ongelma Mikkelissä taisi olla, ettei kaverista vaan ole kantamaan sitä tulosvastuullisen kiekollisen ykköspakin roolia, vaan paineet yhdistettynä apinaan selässä näkyvät yliyrittämisenä ja turhautumisena. Pidätte vaan maltillisella peliajalla kolmosparissa niin voitte hyvinkin huomata että peliaikaan suhteutettuna kaveri on takonut eniten pisteitä ja plussia tauluun (ja saattaa olla että riittävän paineettomassa flow tilassa toimiessaan muutenkin). Tsemppiä kevääseen Sählälle (ja turkulaisille).

Sen kun vielä keksisi, kenen kuningasajatus oli kaveri tuoda Mikkeliin aikoinaan tulosvastuulliseen rooliin, kun ilmeisesti tuo kuupan kestämättömyys ei ole ollut mikään kovin suuri salaisuus kiekkopiireissä ja käytännössä kaveri siis aika pirun väärä hankinta pikkujoukkueille. Mutta tämä keskustelu kuuluu ihan eri alustoille, jos on ylipäätään aiheellista käydä.

Tuohan Salosella on vähän läpi uran ollut. Mitä pienemmät minuutit sitä kovempi tulos. Tapparassa aika hullua jälkeä painoi 6-7 pakkina, mutta ei sitten pystynyt nostamaan profiiliaan ylempiin pareihin. Tietysti aika paradoksaalista urheilijalle varmaan kun kattoo että peliaika on 10min ja taulussa maali ja +2 ilman yv aikaa. Tuntee ansaitsevansa enemmän. Tästä syystä aikoinaan Tapparasta lähtikin vissiin.

Vaikea tilanne valmentajalle/pelaajalle/joukkueelle kun pelaaja haluaa tietysti enemmän roolia ja näytötkin on semmoset että sen ansaitsisikin, mutta sitten kun se pelin taso laskee samassa suhteessa kun vastuu kasvaa . Eikä sitten Salonen pystynyt sitä steppiä ottamaan Mikkelissäkään missä kilpailu oli kevyempää ja olisi ollut sitä tonttia ottaa se kärkipakin vastuu ja peliaika, mutta ei ainakaan vielä ollut Salonen valmis nousemaan Liigan kärkipakkeihin.

E: Persoonaltaan jäi kyllä mieleen Tappara aikanakin hyväntuulinen huumorimies joka varmasti tuo rentoutta koko joukkueen ilmapiiriin. Eiköhän ole erittäin hyvä hankinta TPS:n takalinjoille jos rooli on puhuttu hyvin selkeäksi ja tyytyy kolmosparin wild card pakiksi.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Montako lämäriohjuria TPS:n pakeilta on nähty koko kautena? Vaihteeksi jotain muuta kuin ränni, pleksi (lue heikkinen), päin tai maskiton lerpakko. Toivottavasti ei vedä ns. gormleyt, vaan pystyy jatkossakin pelaamaan jääkiekkoa.

En tiedä onko mielikuva vain omassa päässä, mutta kovin usein hyvä alku tuntuu tukahtuvan Kaskisen harmaaksi kirnuksi Palloseurassa (Gormley, Palve, Björkstrand)... Noh, aika näyttää.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
No eilen ainakin minuutit maistuivat Saloselle, kellotti 25:30. Ja tekeminen kentällä todella laadukasta. Veikkaan, että tästä kaverista tulee yksi puolustuksen kantavia voimia, jos paukut riittää jatkossakin noihin minuutteihin. Ja todellakin sen näki, että on tsemppari ja hyvätuulinen kaveri!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No eilen ainakin minuutit maistuivat Saloselle, kellotti 25:30. Ja tekeminen kentällä todella laadukasta. Veikkaan, että tästä kaverista tulee yksi puolustuksen kantavia voimia, jos paukut riittää jatkossakin noihin minuutteihin.

Eikä tarvitse noihin eilisen kaltaisiin minuutteihin edes yltää. Salosen kuorma eiliselle lisääntyi heti pelin alussa, kun Bono ajettiin ulos. Tekemisensä oli kyllä laadukasta, paljon pieniä mutta oikeita ratkaisuja, ihan hyvää sijoittumista jne. Yhden pelin valtavalla otannalla siis nappihankinta ja hyvältä näyttää, mutta odoteltakoon nyt joku kymmenisen peliä ennen kuin lukitaan vastaus.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Salonen kellotti tänään peliajakseen 26:53. Hyvältä näytti toinenkin matsi hänen osaltaan, oli tänään mielestäni Tepsin paras pakki. Yllättävän monipuolinen pelaaja ja selkeä vahvistus pakistoon tuntuu tämä heppu ensimmäisten pelien perusteella olevan
 

Comet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Kuusamon Pallo-Karhut, #11, #29
Ensimmäisten matsien perusteella erittäin hyvä hankinta Antsalta, hyvää työtä! Vaikuttaa haastatteluiden ja yleisen olemuksen perusteella todella positiiviselta kaverilta, mikä ei voi olla vaikuttamatta pukukopin fiilikseen. Lisäksi mikä tuo hymyn huuleen niin tuulettaa tosissaan maaleja ja ottaa yleisön haltuun mistä huomaa että pelaa oikeasti joukkueelle. Saanut mukavasti onnistumisia heti alkuun mikä tuo kovien peliminuuttien lisäksi lisää itseluottamusta. Iso pelaaja kevään peleissä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Yle urheilulla pieni juttu Salosesta ja siirrosta.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yle urheilulla pieni juttu Salosesta ja siirrosta.

Jossain haastattelussa muuten totesi myös että Tappara tarjosi sopimusta. Tuli kuitenkin ennemmin Turkuun.

Näissä se karma seuraa jos pelaaja kokee ettei ole saanut omasta mielestään reilua mahdollisuutta ko. seurassa. Helposti katse suuntautuu muualle jos on vaihtoehtoja pöydällä.

Tällä kertaa oltiin voittajina.

Tosi hienosti on Salonen meillä aloittanut. Toivotaan että esitykset jatkuvat nousujohteisesti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ammattimiehen merkki, että mies on sopeutunut suorastaan liideriksi hämmästyttävä nopsaan. Kiekko pysyy lavassa, pysyy pelin virtauksessa mukana ja pelin lukeminen on keskimääräistä parempaa. Pieni kysymysmerkki on ehkä, että miten fysiikka kestää intensiteetin nousun pleijareissa, kun taklaukset viedään loppuun asti lujempaa.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Ammattimiehen merkki, että mies on sopeutunut suorastaan liideriksi hämmästyttävä nopsaan. Kiekko pysyy lavassa, pysyy pelin virtauksessa mukana ja pelin lukeminen on keskimääräistä parempaa. Pieni kysymysmerkki on ehkä, että miten fysiikka kestää intensiteetin nousun pleijareissa, kun taklaukset viedään loppuun asti lujempaa.
Kaverilla on kuitenkin muutama Suomen mestaruus enemmän kuin suurella osalla meidän pelaajista eli eiköhän se kestä ja tiedä mitä homma vaatii.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Olen tyytyväinen tähän hankintaan.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitäköhän Sählä oikein ajatteli tossa Lukon toisessa maalissa? Aivan järjetön ratkaisu.

Muutenkin alun ilotulituksen jälkeen hyytynyt pahasti. Melkein sama juttu oikeastaan kuin Palmulla, että alkuun helvetin hyvää tekemistä, mutta mitä enemmän pääsee joukkueeseen sisään sitä enemmän sulautuu tohon harmaaseen massaan.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitten typerä rangaistus heti kun peli oli vähän menossa parempaan suuntaan ja Sport 3-0 johtoon. Kuolleen kissan pomppu taisi olla tämä Sähläkin tolle Tepsun puolustukselle. Antsan hankintarecord surkeaa luettavaa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Salonen on aika surkea yritys paikata Topi Jaakolaa. Saatiin kohtuullinen pakki kakkos kolmospariin, mutta ei tämä meidän pakiston tasoa itsessään nosta. Toki, en sitä ole Salosesta missään vaiheessa odottanutkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös