Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset

  • 828 146
  • 2 263

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Ostan juniorille sopivan kärppien pelipaidan. Ainot kriteerit oikeastaan on koko 130-150 ja, että tuote on ehjä.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Haluan ostaa tai vaihtaa Kai Nurmisen TPS game worn -pelipaidan. Jos joltain moinen sattuu löytymään ja on halukas luopumaan niin saa laittaa YV:tä. Myös vinkit kelpaavat.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Myyn seuraavat kansainvälisen jääkiekkoliiton vuosikirjat pakettihintaan 40 e kolme kirjaa + postimaksu jos pitää lähettää. Kirjojen kansissa taitoksia, mutta muuten ehjät sisältä eikä sivuja puutu..
 

Liitteet

  • läde.jpg
    läde.jpg
    568,5 KB · kertaa luettu: 592

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
Lauantaina 23.2.2019 järjestetään Hämeenlinnassa Ritari-areenalla Hämeenlinnan ja Tampereen nuorkauppakamareiden järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa HPK - JYP liigaottelun jälkeen (n. klo 19.30 Kerho-ravintolassa). Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen lasten klinikoiden tuki Ry:lle käytettäväksi pienille syöpäpotilaille Tampereen Yliopistollisessa keskussairaalassa.

Tuotteista on mahdollisuus jättää ennakkotarjous. Ennakkohuudot tehdään sähköpostin välityksellä ja aikaa tähän on lauantaihin 23.2.2019 klo 17.00 saakka. Kun haluat tehdä ennakkohuudon tietystä kohteesta, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteella jci.kiekkohuutokauppa2019(at)gmail.com, sähköpostista tulee selvitä kohteen numero, ennakkohuudon summa sekä omat yhteystietosi. Mikäli huutokaupan aikana ei tule ennakkohuutoasi korkeampia huutoja sitoudut maksamaan huutamasi kohteen, jonka jälkeen kohde toimitetaan sinulle.

Huutokaupattavat kohteet ovat:

1. JYP - Niklas Friman CHL 2016 pelipaita (game worn) nimikirjoituksella
2. Tappara - Joona Luoto CHL pelipaita (game worn) nimikirjoituksella
3. Tappara - Matti Järvinen CHL pelipaita (game worn) nimikirjoituksella
4. Suomen EHT pelipaita (replica) joukkueen nimikirjoituksilla
5. TPS - kausikirja joukkueen nimikirjoituksilla
6. HPK - Niemeläinen (gameworn) pelipaita koko joukkueen nimikirjoituksilla
7. HPK - Laatikainen (gameworn) maila koko joukkueen nimikirjoituksilla
8. Winnipeg Jets - Patrik Laine pelipaita nimikirjoituksella

Tapahtuman löydät Facebookista:
https://www.facebook.com/events/2102853563107361/?ti=cl
 
Myynnissä olisi kaksi kappaletta Tepsin monivuotisen kapteenin Mika Alatalon game worn paitaa.

Paita 1: Kauden 2006-2007 vieraspaita. Peleissä tullutta kulumaa jonkun verran (kuvia saa pyytämällä).

Paita 2: SM-Liigan 30v juhlapelistä 30.1.2005 TPS-Blues huutokaupasta pelin jälkeen ostettu. Lähes täydellinen replica Tepsin mestaruuskauden 1975-1976 (samalla siis SM-Liigan ensimmäinen kausi) komeista paidoista. Paidalla pelattiin juhlapelin ensimmäinen erä. Alatalon nimmari myös selässä. Kyseessä täsmälleen sama paita kuin Alatalolla päällä tässä Turun Sanomien otteluennakossa:

TPS-paita 30 vuoden takaa vakuuttaa aitoudellaan

Tarjoa! Myydään yhdessä tai erikseen.

E: Vaihdossa voi tarjota TPS:n kausikirjoja, tai Kai Nurmisen mitä tahansa peli-/fanipaitaa. Niiden osalta ilmoitus ei vanhene.
 
Viimeksi muokattu:

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kapitalistin funktio on vain omistaa ja toimia kehityksen jarruna. Työläiset ovat kaiken taloudellisen arvon lähde. Kaikki yhteiskunnassa on työväestön rakentamaa. Silti heidän työnsä arvo menee kaikki kapitalistin pussiin yksityisenä voittona. Ei ole mitään järjellistä perustetta, miksi kapitalistien, siis toisin sanoen henkilöiden jotka eivät tuota mitään, pitäisi saada elää häikäilemättömästi työläisten kustannuksella. Tulee vielä aika, jolloin valta Suomalaisessa yhteiskunnassa otetaan työväenluokan ja proletariaatin käsiin. Tulevaisuutemme ei ole nykymuotoinen kapitalismi, vaan sosialistisen vallankumouksen uusi maailma ja sosialismin-kommunismin rakennustyö. Toisin kuin aikaisemmat marxilaiset vallankumoukset maailmassa, jotka johtivat vain riiston muotojen vaihtumiseen, tämä sosialistinen vallankumous aloittaa poliittisen vallan ottamisen työväenluokan käsiin. Proletariaatin diktatuurin muodostaminen on välttämättömänä vaatimuksena työväenluokan voitolle jatkuvassa kamppailussa sosialismin ja lopulta täyden kommunismin rakennustyössä, vallasta syöstyjen riistäjäluokkien ja vastavallankumouksellisten elementtien vastarinnan murentamisessa. Tuotantovälineiden, pankkien, voimaloiden ja muun infrastruktuurin sekä viljelysmaiden ottaminen yhteiskunnalliseen omistukseen on eräs sosialistisen vallankumouksemme tärkeimmistä tavoitteista. Työväenluokan vallan taloudellisen perustan luominen, vahvistaminen ja kehittäminen proletariaatin diktatuurin muotona on tuotantovälineiden yhteiskunnallista omistusta, käyttöarvojen tuotantoa, jonka tarkoituksena on turvata täysi sosiaalinen hyvinvointi ja kaikkien yhteiskunnan jäsenten vapaa ja kaikinpuolinen kehitys. Näin Suomesta tulee marxilasen opin mukainen kommunistinen yhteiskunta, jossa me kaikki olemme tasa-arvoisia ja nykyisen kapitalistisen yhteiskuntamallin aikaansaama vääristynyt epätasa-arvoisuus jää historiaan.

Ja nyt, ottakaa huumorintaju käteen ja pää pois perseestä. EI kaikki ole niin vakavaa. ;)
Eli tämä osto-ja myyntipalsta pitäisi poistaa, koska se mikä on sun, on myöskin mun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jos jollain palstalaisella on pakoittavaa tarvetta joskus luopua J. Ruudun, Calounin tai Mikko ja Kalle (ei sukua) Mattilan paidoista, niin olen kiinnostunut. Dear Eki, ilmoitus ei vanhene ja kuva olisi kiva.
 

Kellukkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kannatusvapaa
Jos jollakulla tulee käteiselle tarve, olen halukas lunastamaan HPK Talvisotateemaisen pelipaidan itselleni.

Laita hintapyyntiä tulemaan.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Miinä olen maalivahtikortteja keräillyt aikani kuluksi elämän varrella. Kirpparipoistoina ja sentapaisina. Ja niitä tahtoo aina lisää. Se pointiton kansioiden plaraaminen on vain liian kivaa.

Jos Sinulla on nurkissa siis kendoveskareita, niin voin niitä mieluusti ottaa vastaan. Ehkä jopa vaihtaa Jaloviinaan, tai muuhun hyödylliseen. Ole yhteydessä.

(Sama suomeksi - Jos Sinulla on jääkiekkomaalivahtikortteja, niin laita YV ja sovitaan)
 

Cliffer666

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
Jokerit collegepusero, lähes käyttämätön. M-koko. Painatus on kuin uusi. Selässä ei ole mitään.

18€. Postikulut 6€.

Edit: myyty.
 

Liitteet

  • Jokerit paita1.jpg
    Jokerit paita1.jpg
    82,4 KB · kertaa luettu: 444
  • Jokerit paita2.jpg
    Jokerit paita2.jpg
    86,6 KB · kertaa luettu: 415
Viimeksi muokattu:

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Poistoon olisi lähdössä ehkäpä lähinnä harraste höntsään hanskoja.

Räpsä Vaughn Velocity, koko Intti. Hp: 7e
Tällä pelattu vielä viime syksynä muutamat treenit 4. divaritreenejä, mutta antoi lämäreitä läpi ja noin muutenkaan ei priimassa kunnossa ole. Mutta hyviä koppeja ottanut

Kilpi Torspo, koko Sr. Hp: 15e
Kämmenpuoli vähän reikiintynyt ja vetoketjun klipsu hajonnut. Ei ole hetkeen käytössä ollut, mutta muistaakseni kovimmat lämärit antaa jo läpi.

Musta Reebokin hanskapari, molemmat kokoa Int Pro. Hp: 45e
Harrastehöntsässä ollut nämä lähinnä käytössä. Kilven kämmenpuoli reikiintynyt, mutta noin muuten en valitettavaa näistä keksi. Myydään mieluiten parina.

(tarkempia kuvia saa pyytämällä)
 

Liitteet

  • hanskat.jpg
    hanskat.jpg
    107,3 KB · kertaa luettu: 500

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaimo osti kierrätyskeskuksesta jääkiekon, jossa lukee official game puck ja toisella puolella Pelicansin logo. Mahtaisiko tuollaisesta olla iloa jollekin pienelle pelsufanille?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jos jollain on lippuja myynnissä ensi viikon HIFK-KooKoo matsiin, niin saa vinkata melkein H-hetkeen asti, varmaan poimin liput vasta vähän ennen peliä. Kaikki lipputyypit kiinnostaa.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos jollain on lippuja myynnissä ensi viikon HIFK-KooKoo matsiin, niin saa vinkata melkein H-hetkeen asti, varmaan poimin liput vasta vähän ennen peliä. Kaikki lipputyypit kiinnostaa.

Siellähän on puolet hallin jakkaroista vielä myymättä eli sen kuin ostat lippukaupasta haluamaltasi paikalta. Ellei sinulla ole jotain estettä lipun ostamiseen lippukaupasta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Siellähän on puolet hallin jakkaroista vielä myymättä eli sen kuin ostat lippukaupasta haluamaltasi paikalta. Ellei sinulla ole jotain estettä lipun ostamiseen lippukaupasta.

No shit. Kiitos vinkistä.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
4.12. Manchester United - Tottenham -matsiin 2 kpl lippuja olisi kaupan. Liput virallisen välikäden kautta hommattuna ja niihin saa nimet vaihdettua vielä ennen ottelua. Tarjouksia otetaan vastaan.

Itsekin ottelupäivän aamuna vielä Manchesterissa, mutta ko päivän matsina mennään katsomaan Liverpool-Everton ja nämä tiketit jäi nyt käsiin.

EDIT: Tiketit myyty
 
Viimeksi muokattu:

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Moikka,

Tämä on aika long shot, mutta taloyhtiömme verkkokellariin murtauduttiin 24-25.11. välisenä yönä ja mun kellarista vietiin Jokereiden sininen Game Worn-kotipaita muistaakseni kaudelta 04-05 tai 05-06, Arto Koiviston nimellä ja numerolla 15.

Minulla on kotona jossain aitoustdistus paitaan, tunnistettavaksi sen tekee ainakin rinnassa oleva iso OP:n logo.

Narkkari myi paitaa jo torissa saman yön aikana ja vaikka sain seuraavana iltana kyseisen hapentuhlaajan narautettua, ei paitaa löytynyt kotietsinnässä.

Jos sattuu vastaan/näette jossain myynnissä/tuttu on juuri ostanut, niin laittakaa viestiä. Paidalla itselle tunnearvoa, kun sen joskus 17-vuotiaana kesätyörahoilla ostanut.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ostetaan pikaisesti Messin pelipaita pienelle pojalle. (4v) Jos on vinkkejä mistä löytyisi hyllystä Helsingissä niin otetaan vastaan myös.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Mulla olis Hifkn aito fanipaita(punainen) kilpilogolla. Nimi selässä on yks vedonlyöntilafka. Koko on luokkaa mahtuu satakiloselle.
Sattuneesta syystä ei ole juuri käytetty. Kuvan voin lähettää yksityisviestillä jos on kiinnostusta. Parikymppiä jos sais.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Olisin kiinnostunut ostamaan SaiPan peleissä käytettyjä Game Worn pelipaitoja. Tarjoa jos haluat luopua rahaa vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös