Jokerit playoffeissa 2019 – joko kirous raukeaa?

  • 48 929
  • 279

Gemondo

Jäsen
Sehän oli sentään joukkue. Tämä on mätä lauma lampaita valmennusta myöten.

Rehellisesti sanottuna, ei se mun mielestä ollut yhtään sen enempää joukkue kuin tämäkään. Henkisesti yhtä heikko joukkue kuin tämäkin, varustettuna vain yhdellä sarjan parhaista maalivahdeista.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Lujaa on tultu vuodessa alaspäin. Viime kaudella taisteltiin vajaalla kokoonpanolla CSKA:ta vastaan 6 peliä toisella rundilla ja jokainen jätkä antoi kaikkensa. Tänään pelailtiin 10 minuuttia ja sitten pelaaja toisensa jälkeen alkoi ottamaan turhautumisjäähyjä kapteeni mukaan lukien. Mihin vittuun tämän joukkueen selkäranka katosi? Marjamäelle menee osa kritiikistä, mutta kyllä tuosta pelaajatkin voivat mennä itseensä. Ei siellä koutsit kuitenkaan näitä ole neuvomassa jatkuvasti kädestä pitäen.

Ja otsikon kysymykseen vastaus: Dynamo-kirous raukesi, mutta playoffien ei.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
- Ei yhtäkään ylivoimamaalia koko sarjassa vaikka kahden miehen ylivoimaa noin 6 min. Aivan käsittämätöntä tällä tasolla.

- Tehokkuus katosi runkosarjasta täysin. Yhden maalin eteen tarvitaan miljoona paikkaa ja Dynamo naulasi lähes joka paikasta. Oikeastaan tyypillistä kun peleillä on oikeasti merkitystä niin ei vain tehoja löydy.

- Järkyttäviä henkilökohtaisia virheitä oikeastaan koko sarja (pl. edellinen peli) joista kaveri rankaisi armottamasti. Oikeastaan niitä rupesi tulemaan jo runkosarjan puolivälissä, mutta silloin luultiin ettei kaikki ole pelissä ja johtui siitä. Kyllä se nyt nähtiin ettei se homma rupea toimimaan virtanappia painamalla. Molemmat maalinedustat hävittiin 100-0.

- Avainpelaajien kyykkäys. Moses ja Grant olivat jo katsomossa tänään. Manninen, Norman, Nelli, Joensuu ja Vesalainen aivan luokatonta. Runkosarjassa tähtipelaajia ja tosipaikassa lapasia. Ei siellä montaa tasonnostajaa ollut. Pikemmin päinvastoin.

- Maalivahdit ovat oma lukunsa. Zapolskin peluutus toisessa pelissä oli aivan järkyttävä virhe valmennukselta. Kalnins pelasi muutaman hyvän pelin, mutta ei se riitä tällä tasolla etenkään kun kaverin veskarit olivat ihan liekeissä. Tänään Kalnins epäonnistui tosipaikan tullen. Liikaa epätasaisuutta ja Jokerit tarvitsee uuden ykkösmaalivahdin. Kalninsia voi vielä miettiä kakkosena, mutta ei sen enempänä.

- Joukkueen heikko selkäranka. Aika useasti runkosarjassa kärkijengejä vastaan kyykättiin, Turhauduttiin ja peli oli ohi. Tämän iltainen esitys oli suorastaan kuvottava. Miksi joukkue heittää pelin läskiksi tälläisessä paikassa? Ei tuo korttitalo voi kaatua yhteen helppoon maaliin. Onko siellä pukukopissa jotain skismaa? Täydellinen romahdus tärkeimmässä paikassa. Epäuskoisena sitä seurasi. Todella noloa ja häpeällistä.
 
Laitetaanpa Jokereiden ylivoimapelaaminen pudotuspelejä varten kuntoon.
...
enemmän suoria laukauksia maalista katsottuna oikealta, kiekon liikuttamista päädyn kautta poikittain, hakien suoraa laukausta keskelle, kikkapeliä keskelle. Näitä on nähty tällä kaudella niin vähän että sen täytyy mielestäni olla jo tarkoituksellista..
Hyi helvetti, mitä paskaa kirjoitin tänne.

Olisi joka ketjun kamaa, mutta todetaan se nyt ensin tässä, että mitäköhän valmennus on tehnyt viimeiset pari kuukautta. Marjamäki ei voi jatkaa Jokereiden valmennuksessa. Piste.

Tarkemmat analyysit myöhemmin.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Karu tappio mutta on noita ennenkin tullut. Kauden vikat matsit v. 2011 (IFK), 1995 (TPS). Melkoisia selkäsaunoja. Maajoukkuetasolla välierät Venäjää vastaan Naganossa 1998 ja USA:a vastaan Vancouverissa 2010. Huhhuh.

Häviäminen ja kauden loppuminen vituttaa aina, oli turnaus mikä tahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös