NHL Trade Deadline 2019 – seurantaketju

  • 126 886
  • 514

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Edmontonilla olis kyllä sauma treidata Petrovic. Olis niin Pittsburghin näkönen pakki että... Nyt JR herätys.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tätä se on kun joukkue on jälleenrakennusvaiheessa. Parempi pelaaja laitetaan vaihdossa nuorempiin palasiin. Jos Granlund olisi vaihdettu kolmeen ykköskierroksen varaukseen ei siitäkään tiedä, että olisiko ne lopulta nousseet Granlundin tasoisiksi palasiksi. Edes yhdessä.

Vähän myöhässä, mutta kyllä kyllä. Olisin itse vain odottanut, että Fialan lisäksi sieltä olisi se kakkoskierroksen varaus tullut tms. Mikellä sopimustakin oli vielä ensi kausi niin mikään kiire ei myydä ollut vielä. Nashvilleltä erinomainen kauppa.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kyllä, ja tätä juuri tarkoitinkin. Se töötti oli erityisen ruma ja ihan syystä Johansson sanoi sen mitä sanoi. Eiköhän nuo toimeen tule ainakin yhden kevään ajan.

Mun oli tarkoitus reflektoida vähän noita aiempiakin kommentteja. Pointtina juurikin tuo sama, että tapaus ei ole unohtunut. Mutta ennemmin se kummastuttaisi, jos tuollainen olisi muka unohdettu.

Eriskummallisuusasteikon ääripäässä olisi varmaan, jos Kris Draper olisi treidattu Claude Lemieux’n joukkuekaveriksi. Tässä tapauksessa ei paha veri kohise lähellekään yhtä vuolaasti, mutta ensikohtaaminen voi olla aavistuksen jännitteinen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Bob McKenzie‏Varmennettu tili @TSNBobMcKenzie
Eric Staal agrees to terms with MIN on a two-year extension with an AAV of $3.25M, including $3.5M next season and $3M the year after that. He would have been UFA on July 1.

Staal ei suostunut luopumaan NTC:stä, joten Fenton päätti tehdä kahden vuoden jatkosopparin hänen kanssaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En nyt ihan ymmärrä tätä keskustelua, kun Nashvillen sanotaan vahvistuneen merkittävästi, ehkä jopa eniten tässä trade deadlinella.

Asiahan ei ole niin. Poile toki teki erinomaiset ja voittoisat kaupat, mutta asiassa on erittäin iso MUTTA.

Granlundissa joukkue menetti Fialan ja Simmondsissa Hartmanin. Eli kahden pelipaikan pelaajan taso parani. Mutta joukkueen syvyys ei parantunut käytännössä yhtään.

Ylivoimaisesti eniten vahvistuivat Columbus ja Vegas, koska he hankkivat laadukkaita pelaajia menettämättä mitään nykyisestä rosteristaan.

Kun Vegas hankki Markku Kiven, niin hän on koko Vegasin ylivoimaisesti paras pelaaja. Siellä eniten pisteitä tehneet pelaajat heiluu 42-43 pinnan kieppeillä, kun Markulla on 62 tehopinnaa tältä kaudelta. Kun entisten 12 hyökkääjän eteen tulee heitä kaikkia parempi pelaaja, kaikki 11 entistä hyökkääjää muuttuivat aiempia tasokkaammiksi ja yks putosi varamieheksi, paremmaksi varamieheksi kuin entinen varamies. Stone-kaupalla Vegasin kaikki 12 hyökkääjää ovat nyt pykälää parempia.

Sama Columbuksessa, ehkä Panarin ja Atkinson ovat Duchenea parempia pelaajia. Eli jos Duchene on jengin 3.paras hyökkääjä, entinen 3.paras on nyt neljänneksi paras jne. Kaikki pelipaikoilla 3-12 olevat pelaajat paranivat pykälällä. Lisäksi Dzingel teki samaa 2.-3.ketjuihin. Ketään ei kaupattu pois hänen tieltään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös