Mille naurat juuri nyt?

  • 13 183 805
  • 50 326

Aapee79

Jäsen
Jatkoajan ketjuille Laine, Pulju ja Barkov NHL:n osiossa. Siellä on yksi sankari säätämässä joka ketjun ihan piloille. Otin vaihteeksi sipsit poppareiden sijaan. Huikeeta viihdettä, kun "mies", joka ei ymmärrä jääkiekosta yhtään mitään, niin puhuu kuin Ruuneperi.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Bioresonanssiketjuun linkatun Maneettimedian FB-sivuilta löytyy ihan hyvää parodiaa.

Hopeaveden käyttö on aiheettomien hyökkäysten johdosta vähentynyt radikaalisti! Tämä on merkittävästi heikentänyt Hopeaveden antamaa laumasuojaa ja nyt tästä syystä TUHKAROKKO pyyhkii yli Suomen ja Euroopan!!!

Tästä alkavasta epidemista voitte kiittää LÄNSIMAALAISTA LÄÄKE"TIEDETTÄ", joka aloitti Sodan hopeavettä ja muita toimivia hoitokeinoja vastaan!!!
Olin henkisesti raskaan työtilanteen jäljiltä uupunut ja sain suosittelun etävärikarmasielunhoitoon arkkienkeli Gabrielin voiman kautta.
Kokeilin, kun en ollut ennen kokeillut ja nettisivulla oli vain myönteisiä kommentteja. Ja mitä vielä - hoito SEKOITTI ennestään puhtaan ja väririkkaan aurani KARMIININPUNAISELLA?!?! Nyt pääsakrani on - kuten varmaan aavistitte - aivan tukossa!! Edes niin järeät keinot kuin korvavalo ja suolakivilamppu eivät enää auta ja alan jo herkistyä näille liikakulutuksen takia.

Auttakaa. Olen valmis panttaamaan asuntoni, esimieheni auton ja naapurin hevoset, mutta vaadin tuloksia! Olette viimeinen toivoni.

Toteemieläimeni on ananas.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Julma on hattutemppukisan voittajan kohtalo. Paha alkoholi teki temput.
Aika kalliit kännit kaveri raapaisi. 580€ meni kuin tuhka tuuleen.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Aika kalliit kännit kaveri raapaisi. 580€ meni kuin tuhka tuuleen.
Täytyy kyllä sanoa että hymyilin ääneen kun tästä hattutemppuvetoketjussa luin ja edelleen jaksaa naurattaa. Toki asianomaisena ei ehkä niin naurattaisi.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
The Wall Suomi. Ennen viimeistä palloa potissa 54tonnia. Yllätys yllätys viimeinen pallo vie potista 50tonnia. Naurattaa miten jotkut ihmiset uskoo, että tuo ohjelma ois sattumaa.
On kyllä ihan uskomattoman läpinäkyvää kusetusta koko touhu.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Täytyy kyllä sanoa että hymyilin ääneen kun tästä hattutemppuvetoketjussa luin ja edelleen jaksaa naurattaa. Toki asianomaisena ei ehkä niin naurattaisi.
Voi olla pieeenehkö krapulamorkkis.

Ei välttämättä tunnu tuon rinnalla alastomana pöydällä macarenan tanssimiset sun muut miltään :D
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Youtubesta irtoaa kyllä tasaisesti huumoria: nyt naurattaa käyttäjätunnus "Värinä Vääpeli".
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Naurattaa ehkä, mutta ei ihmetytä. Ihmiset uskoo kaikennäköistä oikeasti vakavissakin asioissa.
No älä. Jotkut elävät koko elämänsä jonkun vitun satukirjan oppien mukaan. Toki aina sillon tällön on luvallista vähän oikoa mutkia, jos vaikka sattuu vähän pedottamaan ja sopiva piltti sattuu haavin etäisyydelle.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Mulle on brexit jäänyt vähän epäselväksi, varsinkin seurausten osalta. Onneksi tämä yksi hassu setä selitti mulle missä mennään. Ja hauskaahan se oli, ihan naurutti vaikka vakavista asioista tässä puhutaankin.

Nauran siis John Oliverille, brexitille ja tyhmille oikeistolaisille. Naurakaa tekin : Brexit III: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ensimmäinen tarjous 666.
Muutenkin hieman koomisia piirteitä tuossa. Eihän tuo naurun asia ole, mutta huvittaa kuvitelma jos Pekka tulee 14 vuoden päästä ikkunan taakse.

Karmea huutokauppa lähenee loppuaan: Sarjahukuttajan lypsykone mökin kylkiäisiksi - ulosotto lupaa turvaa Pekka Seppäsen tunkeilulta

En luottaisi tuohon virka-apuun jos/kun paikallinen poliisi pelkäsi Seppästä eikä saanut vuosien aikana mitenkään häntä kuriin vaikka hänen touhunsa tiedettiin.

Eikä Seppästä mikään lähestymiskielto tai häätö pidättelisi. Äkkiäkös hän saisi talonsa "uudisasukkaan" ruotuun tai veisi tämän veneretkelle josta tulisi yksinään uimalla takaisin.

Lisäksi Seppänen kuitenkin päästetään jossain vaiheessa lomalle vankilasta, joten hän saattaisi luurata ikkunan takana koska vain.

Jäisi siis Seppäsen kiinteistö ostamatta mihin hintaan tahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös