Aivan saatanan sairasta piiparointia Imatralla! Nyt sitten Mesikämmen pihalle, kun Markkulan tyttö kompuroi omineen,

Markkula kaatuu ja Mesikämmenelle ulosajo :D :D :D Tuu ny Pirkka itte selittää tää juttu!

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Jäähyminuutit Imatralla on kohtuullisen lohduttomat. 105 - 4 Ketterä johdossa.

Ja Salo laittaa YVllä SaPKon 1-3 johtoon vajaa 5 minuuttia ennen loppua.

sorza

Vaikka Vihavainen onkin keskustelua herättävä pelaaja niin kyllähän tuo ranne oli taas huhhuh tasoa. SaPKo johtaa 1-4.

LL90

SaPKo, KalPa
huhhuh mikäveto Vihavaiselta! saa hieman anteeksi muuten flegmaattista ja paskaa esiintymistään tällä viikolla.

LL90

Nyt voi olla tyytyväinen pelaamiseen. Mutta niinku Sorza aiemmin sanoi,niin hiemn sylettää, ettei tällaisella asenteella ja ilmeellä pelattu aiemmin tälläviikolla, nimittäin ois niistäkin peleistä voitot tullut..

waitsneik

Yläsarjasta alasarjaan
Vantaa vie sitten pisteet Tony Virran insertissä kertomalla kärsivällisyydellä. Kolme ratkaisevaa maalia Rokin virheestä. Rokin yv oli sitä mihin on totuttu eli tuloksetonta

jmexel

Roki,

Oli kyllä jäätävän tuhnua ja sitä riitti kyllä. Meleko jännä peli, ei me osata olla kuskin paikalla. Toki on annettava hatun nosto Vantaan puolustamiselle ja maalivahdille.

Setä Konsta on kärsiny vääryyttä Imatralla oikein kunnolla

Laiton

Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Savonlinnassa on peli ohi ennekuin on kymmentä minuuttia pelattu. Kotijoukkueen puolustuspään pelaaminen on umpisurkeaa.

Edit. 0-4 maali jostain syystä hylättiinkin

James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
En tiedä mitä Savonlinnassa tapahtuu, mutta Iisalmessa Ketterä jatkaa siitä mihin lauantaina kotona jäi. Jäähyjä toisen perään, nyt vielä ihan suht selviä kakkosia. Jäitä hattuun perkele.

Dynamo_FIN

Ketterä

Nimenomaan, tuo typerä jäähyily ei todennäköisesti kanna hedelmää.
AV sinällään on hyvää, mutta sitä voi reenata harkoissakin.

Kestilä sitten napautti homman tasoihin!

X-Stiff

Alkaisi kohta olla valmennuksen duunia saada joku kuri tuohon touhuun. Aivan käsittämätön määrä jäähyjä otettu silkkaa kurittomuutta ja huolimattomuuttaan. Boksista ei pelejä voiteta.

Jango

Imatran Ketterä
Vaikka ei Ipk:n yv vakuuta niin ei voida näin paljoa istua boksissa. Ja vieläpä noin tyhmistä jäähyistä. Hyvä av pelasti tämän erän.

Itse tykkään tuosta IPK:n ylivoimasta. Miehet ja kiekko liikkuu aika sukkelasti, monella pelaajalla hyvä veto ja kätisyydet käyvät. Ketterän av oli kyllä hyvää, mutta ei tuolle IPK:n ylivoimalle mielellään montaa yritystä anna.

X-Stiff

7 kakkosta erässä pitää kyllä tehokkaasti huolen siitä ettei omasta hyökkäyspelistä paljon saada kiinni. Siinä melkolailla ne parannettavat nyt ensiksi. Katsellaan mitä tapahtuu jos päästäisiin pelaamaan 5-5 peliä tai jopa ylivoimalle. Onneksi Kestilä räppäsi tuohon tasoituksen niin saadaan vähän balsamia.