Ilkka Pikkarainen – Pikkaraisen Ilkka

  • 23 820
  • 59

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulin ihan mielenkiinnosta lukaisemaan, että millaisia kehuja Talkkari on pelaamisensa ja varsinkin maalinsa ansiosta saanut ja olihan niitä. Itse maali oli taattua hyvien aikojen Pikkaraista, sieltä se punnersi itsensä väkisin maalin eteen ja lakaisi kiekon rysään. Tommila (?) yritti estellä, mutta eihän sillä ollut mitään palaa.

Pikkarainen on ainakin täydessä kunnossa ollessaan suorastaan ihana pelaaja omassa joukkueessa. On viimeisen päälle joukkuepelaaja joka esimerkillään saa mahdollisten nahjustenkin ryhdin suoristumaan ja kaupan päälle vittuilee, räksyttää, tökkii, tönii ja vääntää vastustajat solmuun. Toistan: omassa joukkueessa suorastaan ihana pelaaja, vastustajan paidassa sitten se vittumaisin mahdollinen kaveri, jolla on kyky päästä paitsi kannattajien, niin myös vastustajiensa ihon alle. Sitä en lähde arvailemaan, että montako vuotta äijä meinaa vielä ammatikseen jääkiekkoa pelata, mutta kaikki päättyy aikanaan.

Nauttikaa.
 

Mukava

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taitaa käydä niin että joku rahaseura nappaa Talkkarin, mutta onhan tämä herra kyllä kirkas valonpilkahdus tässä sysimustien pilvien alla. Miten sitä voikaan raivata itselleen tilan vastustajan maalin edestä ja tehdä oman mailan vapaaksi. Tämä kyllä jaksaa sykähdyttää ihan joka kerta. Eikä koskaan näemmä riko maalivahdin aluetta (jotkut saattavat muistaa miten perseelleen meni, kun Levokarista yritettiin loihtia maskimiestä), joka sekin on erinomainen taito, varsinkin tuolla preesensillä. Ja sitten toki vastustajan lihan mureuttaminen kovilla puhtailla taklauksilla. Jos saadaan nimi jatkopaperiin, niin seuraavana päivänä kansanjuhlat Kuopion torilla. Sonkajärveltä nonstop bussikuljetukset tapahtumaan.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Uskomaton ukkeli tämä Talonmies. Sieltä vaan hakkasi kaikkien pikkupoikien keskeltä kiekon rysään.

Tänäänkin tosissaan selkäni takana muutama nuorempi aikuinen herrasmies pohdiskeli vakavissaan että ”mitä se Pikkarainen tuonne ylivoimaan laitetaan”? No, toivottavasti tällaisia ihmetyksiä ei enää herätä talkkarin läsnäolo jatkossa kyseiselle seurueelle.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Myönnän että mietin aluksi itekki tuota ylivoimaa Pikkaraisen kohdalla. En ollutkaan ihan täysin perillä tuosta ukosta. Voin myöntää olleeni väärässä. Tuohan on oikeestaan itsestäänselvää. Riippuu toki millasta ylivoimaa kalpa haluaa pelata.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Jatkolappua herralle VÄLITTÖMÄSTI!

Jäis tästä talvesta edes jotain hyvää käteen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mites Ilkalla on mennyt siellä Kuopiossa? 5 otteluun 2+2. Ihan hyvältä pisteiden osalta näyttää mutta mites kentällä?
Hidas on, mutta ei niin hidas kuin luulin. Kova ukkeli maalin edustalla ja maskissa. Jakelaa lisäksi kovia mällejä sääntöjenrajamailla. Eli ehkä hieman myöhässä, mutta ei liikaa. Selkeästi tuo taklaaminen pitää aina vastustajat varpaallaan. Hoitaa roolinsa siis erinomaisesti, etenkin kun välillä aiheuttaa pienimuotoisia kokouksiakin. Hyvä hämmentäjä ja saa kentällä aikaan toistaiseksi vain positiivisia asioita. Jatkosoppari ei olisi huono homma.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Ei ole ollut kyllä pahaa sanottavaa Ilkasta, kunhan ei liikaa jäähyjä ottaisi. Mutta pelimies kyseessä ja eilenkin komea syöttö Ikosen maaliin.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Ihana mies! En olisi uskonut, että voisin ikinä tuntea mitään näin vahvaa toista miestä kohtaan.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Maalit toki lämmittävät, mutta ennen kaikkea täytyy ihailla sitä kuinka Ilikka pääsee jatkuvasti vastustajien ihon alle. Nytkin toisen erän loppuun tullut Perrinin jäähy taisi olla suoraa seurausta siitä.
 

Maatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Tulee oikein ikävä talonmiestä. Parhaimmillaan pelaaja joka rikkoo vastustajan peliä ja pitää oman maalinedustan vapaana. Sitten taas niin kuin kaikilla pelaajilla löytyt kolikon kääntöpuoli, joskus onnistuu myös päästä liian helpolla oman päänsä sisään.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Aina vihannut kun vastustajalla pelannut. Mutta ai että tuosta tykkää kun se on omassa jengissä.

Kokoajan menee pelin harmaalla osa-alueella. Vetää niiti vähän myöhässä ja loppuun. Hämmentää pirusti ja on aina valmiina hommiin.

UROSH isolla Ulla ja ehdottomasti jatkoa! Vaikka Hyvärinen, VVV ja Junnilan palkka kii tähän herraan ja kaikki 3 ulos ensi kaudelle. Knuutiset, Könöset hoitaa kyllä hommansa nelosessa.

Luullut miestä myös kädettömäksi, mutta mitä vielä? Tehtailee pisteitä erinomaiseen tahtiin ja on loistava tuolla maalinedustalla.
 

Nilkkaralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kajaanin Hokki
Tälle MIEHELLE talkkarin luudan kokoinen peukku ylöspäin! Pelannut helkkarin hyvin alemmissa kentissä ja osaa hämmentämisen lisäksi laittaa mustaa pussiin jopa yllättävän kovalla prosentilla. Pikkarainen ei ole kuulunut koskaan omiin lempipelaajiin ennen tätä kautta, mutta kuten moni on jo todennut: onhan tuo aivan huikea jätkä omassa joukkueessa. Vaadin siis välittömästi jatkoa. (ja patsasta torille!)

Eilisen pelin alussa talonmies näytti taas muille mallia pelaamisesta ja on mielestäni jotain seitsemän kertaa vikkelämpi jaloistaan kuin esimerkiksi VVV. Yksi kauden harvoista positiivisista asioista on ehdottomasti tämän miehen värväys KalPaan. Väitän että maalimäärä voisi olla nyt hyvinkin lähempänä 20 jos olisi pelannut koko kauden täällä.
 

Green Marlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Talkkarille sopparia itsekin toivoisin ensi kaudelle. Toivottavasti hänellä itselläänkin olisi haluja jatkaa Savossa. Tänään pääsee paikan päälle katsomaan, miten hänet otetaan Turussa vastaan vastustajan riveissä.
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Veikkaan, että kiinnostuneita voi nyt olla muitakin jonossa. Pikkarainen on iskenyt kunnon näytöt tiskiin. Lienee kyse siitä, halutaanko Kuopiossa kääntää kelkka vai pihistellä ja vikistä, kun muut vievät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös