Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
tuo Porin Ässien Jani Tuppurainen ei pysy taaskaan yhtään pystyssä

douppi

HIFK, Liverpool
Huikea 2.erä IFK:lta. Ei vittu mitä perässä juoksemista. Masentava jengi kyllä :(

Kapinalätkä

Kotkat, Tähdet, Saarelaiset ja Pantterit (UK+US)
Aivan uskomatonta paskaa taas kaadetaan Sportin niskaan.
Yleisestihän koko tuomarointi liigassa on ihan syvältä kauttaaltaan mutta jostain ihmeen syystä se aina kulminoituu Sportiin nuo räikeimmät virheet.
Ja ennenkuin vatipäisimmät fanipuppelit vinkuu että `Sport vaan on niin huono` niin kyllä, oikeassa olette osittain.
Puolustus on surkeampi kuin Mestis-vuosina.
Mutta kyllä aika monet häviöt on mennyt ihan puhtaasti huonon tuomaroinnin piikkiin. Niinkuin muuallakin Liigassa.

Jyri Rönn on epäonnistunut tehtävässään täydellisesti!

mesag

Ilves
Mites on pelannut tuo Ilveksen uusi kassari Dostal?
Yksi erinomainen torjunta 2vs1 hyökkäyksestä, muita kovin vaarallisia tilanteita ei olekaan ollut. Kuitenkin täysin eleetön ja rauhallinen torjuja, ei tarvitse jännittää joka vetoa, kuten Lehtosen tai Heleniuksen kohdalla.

Huml71

Kärpät
Koblizek on kyllä rasite kentälle kuin kentälle tällä hetkellä. Ei saa yhtään mitään aikaan.

tiki10

Nybbe Ja Tobbe All-Stars
HIFK oli kyl aiva paska tässä erässä. Niin kauan kun on jalkoja ja Engren vireessä niin onnistuu defu jotenkin. Sit kun laitetaan Kanki jäälle niin omissa soi. Ei vaan nopeus riitä Liigakiekkoon.

BitterX

HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Aikamoinen pesukone Rinkelinmäellä pyörii ja HIFK:lla lienee vaikeaa löytää pukukoppiin. Eli eihän tuo hyvin voi päättyä Kerhon kannalta.

Warrington

HIFK
Nettiin vai ihan jotenkin muuten?

Ihan muuten vaan.

Aika surkea erä IFK:lta. Ihan jäätävää hosumista joka kerta kun HPK pääsee alueelle. Erona Selinin aikaan, nyt pakit juoksee ympäri omaa aluetta paineistamaan, joskus toimii, usein ei. Pennasen HPK myös tietää miten pidetään kiekkoa.

Ralph

Yllätyin, että Engrenillä on vain 20 torjuntaa kahteen erään. Vaikutti siltä, että olisi tullut 20 äsköisessä erässä. Torjunnat 20-6 HIFK:lle, laukaukset 40-16 HPK:lle. Maalit tasan 2-2.

DonTirri

Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Käänsin hetkellisesti JYP - Kalpa peliin ja hämmennyin hetkeksi. Luulin Ässien pelaavan Kärppiä vastaan.
Mutta ei. Se olinkin typerin kolmospaita piiiiiiitkään aikaan.

Zoidberg

Suomi 2019
KalPalla kärjistetysti sanottuna kolmella nollaa vastaan hyökkäys eikä maalia.

BitterX

Nyt kannattaa IFK:n pysytellä vaan 3. erä jäähyboksissa. 5 vs 5 ei mitään mahdollisuuksia HPK:ta vastaan.

HIFK tekee aivan oikein, jos alkaa taas jäähyilemään. Kerhon peli sekoaa siinä vaiheessa taas aivan totaalisesti ja HIFK pääsee heittämään jossakin vaiheessa kolmatta erää voittomaalin.

nahkis

3 vs 0 ja ei maalia :(

Kapinalätkä

Kyllä nyt Suorsaa kyrsii kun Sport kaventaa jo 3-2:een!

mesag

Ilves
Ei parane nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta missähän Ilves olisi edes kelvollisella maalivahtipelillä, jota Dostal on esittänyt (tai no, Dostal ollut erinomainen). Tällä kaudella maalivahtipeli on ollut järkyttävän huonoa, ja Ilveksen maalivahdit löytyvätkin kolmen huonoimman torjuntaprosentin omaavien joukosta.