edit.. 0-4.. taitaa tosiaan lomat alkaa kuukauden päästä..

Lahtela vois pelata loppukauden yksinään. On varmasti tuon loppujoukkueen tasoinen ja parempikin yksin

sorza

Sitten vielä jääkeikon pelaamisesta annetaan jäähy.

LL90

kyllähän tuo peli on ihan sekasin. Ei saada edes maalipaikkoja kunnolla. Pelataan niin saakelin vaikeesti. Peliitat pelaa suoraviivaisesti ja se toimii.

Laiton

Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Huh huh, nyt riittää minulle. Lähdenkin tästä jäähallille kattoo pojan reenejä. Ei hermo kestä tätä.

sorza

Eesau_65

TuTo
Toiveissa oli että Tuton peli olisi jotain muuta tauon jälkeen, mutta ei. Edelleenkin sarjan huonoin joukkue.
Täytyy sano, että yhdyn mielipiteesi. Eka erä meni ohi, kun jouduin ajamaan autoa. Toinen erä ja odotin näkeväni ihan toisenlaista peliä. No varmaan kolmannen erän lopussa joudutaan maalivahti ottamaan pois ja pelataan loppu erä omassa päädyssä. Toivon olevani väärässä. Hieman usko on koetuksella jo. En aiemmin montaa kertaa näin negatiivisella asenteella peliä seuraa.

Kyllähän Peliitat pelaavat hyvin, paremmin kuin moni muu joukkue Mestiksessä tällä hetkellä. Se ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että SaPKo on huono tänään.

Peteliuz

Charlestown Chiefs
Eikös tuo Sapkon Räsänen selittäny jo keskiviikkona että kun ei tiedä ketä vastustajalla pelaa niin vaikea on valmistautua? Sarjan kuvottavin itkupilli.

LL90

En tiedä missä on noin sanonut? Laita lähdettä tulemaan. Jokatapauksessa jos on noin sanonut nyt turhaa selittelyä kyllä silloin...

sorza

Flyingbird

TUTO Hockey, Mestis, SJS

Samaa huomannut vuosien aikana. Tosin oman suosikkijoukkueen valmentaja ärsyttää suunnattomasti, ettei koskaan juuri itke. Räsänen sentään osoittaa tuolla, että on tunnetta mukana pelissä. Sen sijaan hävisi tai voitti Tuto 5-0, niin analyysi on aina sama Elomolla. "hyvä peli meiltä".

Peteliuz

Jatkoajan keskiviikon raportista: "– Alivoimapeli tökkäsi. Jos kaveri pystyy tekemään kolme ylivoimamaalia niin meidän pitää katsoa perjantaita ajatellen tuo ylivoima pois, tai eihän sitä koskaan tiedä ketä siellä taas perjantaina pelaa. Se on vähän hankala silloin kattoa"

sorza

Pylkkänen kaventaa 2-4. Videoille mennään, mutta minun kaljanhuuruisilla silmillä tuli verkosta eikä rimasta takaisin.

No eipä se yllättäen maali ollut.

waida

FPS
Täytyy kyllä sanoa että nauttii katsoa kun Vihavainen pelaa vastustajan paidassa. Ei tuossa Tatun pelaamisessa ole joukkuepelistä tietoakaan.

Murkula

On tuo Räsänenkin velho. 3 maalia takana, YV ja veskari seisoo maalissa. Pelkä 4min jäljellä.