To 14.2.2019 Lukko - Kärpät

  • 8 953
  • 46

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Avataan nyt vielä että tuo oli ihan kieli poskessa heitetty ja toivottavasti monikaan ei tartu siihen. Kärpiltä ihan totaalinen ohipeli ja oikeastaan kaikki mikä oli mahdollista mennä pieleen myös meni ja vastaavasti Lukolta hyvä ja tasapainoinen peli. Onnittelut voitosta.

Joo näin arvelinkin. Lehtiseltä hieno peli. Lukko pääsi hyvin omista ulos ja nopeilla syötöillä pelialueelle. Nyt vaan nollattava tämä ja seuraavaan peliin taas täysillä.
 
Hei kaikki.

Tässä vaiheessa pyytäisimme teiltä kaikilta malttia ja miettikää hetki, ennen kuin painatte viestin lähettämistä. Tunteet ovat tällaisen pelin jälkeen monella pinnassa, mutta provosointeja ja mauttomuuksia emme halua tässä ketjussa nähdä, varsinkin kun otteluseurannan jäljiltä kurinpitolautakunnalle tuli niin paljon tekemistä, että sillä varmaan täytettäisiin aktiivimallin ehdot.

Moderaattorit
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hienoa, että nimen omaa Rauman Lukko sai kunnian olla ensimmäinen, joka rökittää Kärpät näin suurinumeroisesti tällä vuosituhannella. Jotain iloa meillekin, kun ei sitä mestaruutta kuitenkaan meille koskaan tule.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Hienoa, että nimen omaa Rauman Lukko sai kunnian olla ensimmäinen, joka rökittää Kärpät näin suurinumeroisesti tällä vuosituhannella. Jotain iloa meillekin, kun ei sitä mestaruutta kuitenkaan meille koskaan tule.
Teksti-tv osaa kertoa, että Kärpät on hävinnyt viimeksi 88-89 kaudella isomman tappion kuin nyt.
 

Offensiveside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, La Vecchia Signora
Kärpiltä ei edes aivan kaamea ulospuhallus tai ohi peli, viisikkopuolustus vaan aivan ulostetta. Tekin olette joskus pari kertaa jonkun vihollisen kanveesiin tyrmännyt ja on se vaan hieno tunne kun kaikki onnistuu. Tänään onnistui meillä.. Huomenna saattaa Porilaisia sattua nenään. Pahalta näytti mutta toivottavasti Speden kausi jatkuu edes kevät auringon paistaessa.. Yksi pelaaja teidän leiristä jakaa tunteet mutta mun 4 ketjuun mahtuisi aina yksi J. Säiliö hitonnoinen kusipää ja jo ilmeestä näkee kun ajaa päätyyn että ajaa loppuun asti. Tästä hyökkäämisen rentous mukaan niin kai meillekkin kevät voi tulla..
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Huomenna saattaa Porilaisia sattua nenään.
Meinaatko että Kärpät käy Kukkosen johdolla niistämässä porilaisia kotonaan turpaan, vai miksi jo huomenna sattuu? Kärpät ja Ässät pelaa jääkiekkoa seuraavan kerran vastakkain lauantaina...

Nojoo. Mitä tulee tuohon Kärppien viisikkopuolustukseen niin kyllä. Lisäksi myös jokainen pikkuasiakin tehtiin ihan helvetin huonosti, Lukko sai nakutella maalinsa ihan kaikessa rauhassa ilman että pakit antaa yhtään painetta. 4-1 ja 5-1 maalit oikein malliesimerkkejä tästä, ekassa esimerkissä Vehviläinen antaa riparin ja Koivisto ainoa pelaaja lähelläkään kiekkoa ja viides maali sitten se missä lukkolainen on ihan rauhassa takatolpalla ja läheltä ylös.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. Vaikka muuta luulin niin hieno voitto sieltä tuli. 8-1 Kärpistä, ei ihan lähiaikoina varmaan ole Kärppien verkkoon kahdeksaa maalia tehty yhdessä pelissä, neljää maalia yhdessä erässä tai seitsemää maalia kahden erän aikana.

Kyllä mä silti sanon että numerot pikkusen valehtelee, ei Lukko nyt ihan noin paljon edellä sentään ollut. Ensimmäisen ja toisen erän alut varsinkin olivat Kärppien hallintaa mutta Lassi Lehtinen oli tärkeillä hetkillä mies paikallaan taas kerran ja vastaavasti nyt Lukolla kävi hyökkäyspäässä tuurikin. Ei sitä paljoa ole tällä kaudella ollut, nyt taisi sataa laariin koko kauden edestä.

Mutta kaikki se on kotiinpäin ja vaikka kaikesta näki että ei tämä Kärppien laivaa mihinkään suuntaan heilauta, sama runkosarjan ylivoimainen ykkönen se tämänkin pelin jälkeen on, niin Lukon voittoa ja esitystä se ei tippaakaan himmennä.

Puhuttiin toisella erätauolla että yksi pelin käännekohdista saattoi olla se ensimmäisen erän tilanne, kun Kärppien maali hylättiin Lukon haaston jälkeen. En tiedä oliko sillä Kärppien loppupeliin vaikutusta, mutta Lukon peliin uskoakseni oli.

Ja toisessa erässä nähtiin kolme hienoa maalia: Seväsen 2-1 (se Virran lehdessä kuuluttama ylänurkkamaali), Saarelan kylmänviileä harhautus rankkarista ja 3-1 sekä Justin Danforthin tekemä 5-1. Ja kun Lukko tappoi vielä sen toisen erän loppuun tulleen jäähyn niin sen jälkeen saattoi jo sanoa reilut 18 minuuttia ennen loppua että selvä peli.

Olisi niin paljon kehuttavaa Lukon pelaajissa. Toinen peli peräkkäin voi sanoa että heikkoa lenkkiä ei löytynyt, tämä ei ole supervalmentaja Vuoren ajasta alkaen tähän päivään ollut mikään itsestäänselvyys Lukossa.

Mainitaan nyt kumminkin viisi miestä nimeltä: Lassi Lehtinen oli todella rauhallinen ja varma maalillaan ja tärkeillä hetkillä otti suuria koppeja, Roni Sevänen pelasi mielestäni hemmetin hyvän pelin ja oli Lukon paras puolustaja, Manuel Ganahl pelasi todella hyvän pelin nelosketjun raatajan roolissa vaikkei vissiin yhtään syöttöpistettä saanutkaan, ja sitten tietysti viimeisimpänä Justin Danforth. Meinaa sanat loppua kesken, ei tätä äijää voi tarpeeksi kehua.

Mutta se siitä. Tämä oli yksi peli muiden joukossa ja niinkuin ei tappioita saa ruveta mietiskelemään niin ei tätäkään kannata kovin kauaa muistella. TPS tulee lauantaina kylään ja siinä ei tämäniltainen matsi ja sen tulos enää paina. Nyt vaan unohdetaan tämä viimeistään huomenna ja pistetään uutta matoa koukkuun.

Tarkoitan tietysti että joukkueen pitää tämä peli unohtaa nopeasti. Minä ainon vouhottaa tästä seuraavat seitsemän kuukautta ainakin.

Se pitää vielä sanoa että tämmöiset pelit kuten Pelicans tiistaina ja Kärpät tänään ovat parasta mahdollista mainosta katsojille ja houkutinta tuleviin peleihin. Veikkaan että lauantaina on Ville Vahalahtea kunnioittamassa täysi tupa.

Kiitos Lukko, hieno peli.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Komein ja kaunein kaatui korkealta ja kovaa. Kärppien kannattajilta jäi pamit ottamatta.. vai?
Go Lukko!
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Se Pyörälän loukkaantuminen johtuikin sitten ilmeisesti Danforthin luistimen viillosta. Viiltävää jälkeä tuntuu Justinin luistimet tekevän niin jäällä kuin vastustajan raajoissakin. Muutama viikko takaperin Danforthin luistin viilsi Ilvespakki Oskari Laaksosen ranteen auki. Vakavia juttuja ja on ainakin Lukon lääkäriosastolla paikkaustaidot hyvässä muistissa.

Laaksonen taisi pelata jo seuraavassa pelissä, joten toivotaan Pyörälälle samaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ihanaa Lukko...Veinin prosentit ei juurikaan laskenu..onko ruskeita kuoria taas vaihdeltu! ;)

Edit.typoja...
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpät kaatuu pleijareissa puolustukseen ja maalivahteihin
Mä en millään kyllä usko että ainakaan maalivahteihin kaatuu. Tämän päivän peli ei todista Vehviläisen tasosta yhtään mitään, mies on kuitenkin jo kertaalleen todistanut sen että taso kyllä riittää pudotuspeleissä.

Mitä pakkeihin tulee niin vakiokuusikosta puuttui Ohtamaa ja Niemelä. Ei nyt yksittäisinä palasina mahdottomia korvattavia, mutta se vitsi piilee siinä että kun nämä on samaan aikaan pois niin se tarkoittaa sitä että Ronkainen ja Mäkelä on samaan aikaan top 6:ssa. Ideaalitilanteessa näistä toinen mahtuu kokoonpanoon ja korkeintaan seiskapakiksi.
 

PlayMacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Rovaniemen Kiekko, HIFK, Rangers.
Kärpät kaatuu pleijareissa puolustukseen ja maalivahteihin. Ihan helvetin hitaita pakkeja. Tietty, jos pleijareissa saa perinteisesti roikkua, niin sitten niillä on saumaa.
Eikä kaadu. Monestihan Kärppien pakki on hyökkäyspään päätykiekossakin ennen vastustajaa. Tällainen ottelu saa tietysti kaikki vahingoniloiset hirnujatkin liikkeelle mutta vähän kannattaisi malttaa näiden analyysien kanssa. Sattuu sitä paremmissakin piireissä.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Numeroita reilusti tasaisempi matsi, jossa Lukolle sattui maalinteon suhteen ns "pöljä päivä". Onnittelut voitosta!
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Raumaattinen romahdus. Positiivisena puolena voidaan sanoa, että joukkue sai yhden seuraennätyksen rikottua, nimittäin vastaavaa turpasaunaa ei ole tällä vuosituhannella nähty, vaan pitää mennä ihan 80-luvulle saakka. Vastustajan hyvyyden takia voi hävitä, mutta tällaiseen tulokseen vaaditaan kyllä ottavaltakin osapuolelta heikko peli. Ei meinannut kyllä toimia yhteistyö ollenkaan, ja Lukko rankaisi sähäkästi. Tällaisia pelejä on kyllä tällä kaudella nähty, mutta tähän saakka vastustajat eivät ole onnistuneet niistä näin kovasti rankomaan. Mannermaisessa jääkiekossa on se ikävä puoli esim. heikkiläläiseen, että jos ajatus ja yhteistyö ei kulje jokaisella kirkkaana, niin sitten kämmätään kyllä ihan urakalla.

En viitsi osoittaa syyttävää sormea mihinkään suuntaan. Ymmärrän, ettei Manner ehdoin tahdoin halua rikkoa ketjuja ja pakkipareja ja sen takia varamiehistö ottaa paikkansa poissaolijoiden tilalla, mutta haittapuolena se sitten heikentää useita kentällisiä. Totean vain, että olisi ollut kiva nähdä joukkueen tiivistävän rivejään otettuaan kakkoserässä vastaiskuja. Yrityksen puutteesta en toisaalta moiti, mutta olo olisi pikkuisen helpompi, jos otteen herpaantumisen jäljiltä päästäisiin uudestaan kiinni matsiin. Numerot nyt ovat numeroita, viimeiset kolme maalia voi laittaa ensinnäkin riskinoton piikkiin (maalivahti pois) ja sitten yleiseen turhautumiseen.

Koetetaan ottaa opiksi.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä ottelu taidettiin tulkita Jatkoajan toimituksessa painajaisuneksi, koska pelistä ei ole vieläkään ilmestynyt raporttia. Etusivua selaamalla tulee vastaan muistelo viime tiistailta, kun Kärpät juhlii Tapparan kaatoa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä ottelu taidettiin tulkita Jatkoajan toimituksessa painajaisuneksi, koska pelistä ei ole vieläkään ilmestynyt raporttia. Etusivua selaamalla tulee vastaan muistelo viime tiistailta, kun Kärpät juhlii Tapparan kaatoa.
Melko erikoista, että tavallaan historiallinen tulos jää täysin huomiotta Jatkoajan toimitukselta. Käsittämätöntä. Kaiken maailman turhanpäiväisistäkin tapauksista tehdään juttuja. No, Rokun raportillakin pärjää vallan mainiosti.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Melko erikoista, että tavallaan historiallinen tulos jää täysin huomiotta Jatkoajan toimitukselta. Käsittämätöntä. Kaiken maailman turhanpäiväisistäkin tapauksista tehdään juttuja. No, Rokun raportillakin pärjää vallan mainiosti.

Joo, mutta käsittääkseni esim. eilisen pelin peliraportti kuuluisi Lukko-toimittajalle(-jille), keitä he ikinä lienevätkin, ja muistinvaraisesti Jatkoajalla on ollut ongelmia saada toimitusta jokaiselle paikkakunnille(*). Eikös nämä pelipaikkakunnilta tulevat raportit ja kuvat tehdä aika tavalla talkoovoimin vieläkin? Vai joko niistä maksetaan? Elikkä en ihan heti syyttäisi Jatkoaikaa kokonaisuudessaan, jos on ollut vaikeuksia saada riittävän motivoituneita ja täsmällisiä raportoijia kaikilta paikkakunnilta. Esimerkiksi Oulun päästä raportit yms ovat usein tulleet varsin myöhään, kuvareportaasi on tullut aiemmin.

Ja joo, onhan tulos historiallinen ainakin Kärpille. Vaikken sitä kehtaa täällä ääneen sanoa, niin jossain syvällä, syvällä mielen sopukoissa kaihertaa pieni kateus, että Raumalla paikalla olleet pääsivät sitä todistamaan livenä.

EDIT: (*) Ainakin silloin, kun on tarvittu sukupolvenvaihdosta edellisten väistyessä. Käsittääkseni rekrytointi on jatkuvaa: Sinustako Jatkoajan uusi tekijä? | Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
 
Viimeksi muokattu:

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Teksti-tv osaa kertoa, että Kärpät on hävinnyt viimeksi 88-89 kaudella isomman tappion kuin nyt.

Liigan facebook-sivulla oli tieto, että seitsemän maalin tappio viimeksi 4.12.1988, jolloin HPK voitti 8-1. Tuon kauden päätteeksihän Kärpät tippui divariin ja nousi takaisin SM-liigaan keväällä 2000. Tällä vuosituhannella ainoastaan kerran vastustaja tehnyt 8 maalia Kärppien verkkoon, 30.9.2000 Kärpät-HPK 5-8.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös