Ti 12.2.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 28 721
  • 468

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Kyllä on harvinaisen tylsät pudotuspelit tulossa. Tai tottakai niissä riittää niin kauan mielenkiintoa kun oma joukkue pelaa. Mutta mestaruuden kannalta on kyllä aika selvä kuka Suomenmestaruuden voittaa. Mutta henkilökohtaisesti olen tyytyväinen jos mitali tulee
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eniten ihmetytti Pyörälä & Kukkonen akseli, jalka liikkui todella hyvin.
Onhan se ihme jos ei jääkiekkoa seuraa. Puhutaan kuitenkin universumin kovimmista jätkistä kautta aikojen. Kerrotaan juttuja Chuck Norriksesta, mutta todellisuudessa Chuck Norris on rakennettu Kukkosen ja Pyöräläm paskasta.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Kyllä on harvinaisen tylsät pudotuspelit tulossa.

Sitä ei voi tietää ennen kuin ne pelataan. Itse veikkaan aika värikkäitä pudotuspelejä kokonaisuudessaan, monestakin syystä johtuen. Viime kaudella kärki oli paljon selvempi kuin nyt.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei oikeen lupaa hyvää kevättä ajatellen kun nää ns tärkeet pelit puppeloidaan vaikka olis ollu täysin hoidettavissa oleva matsi.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Eniten ihmetytti Pyörälä & Kukkonen akseli, jalka liikkui todella hyvin.

Tuossa jo syksyllä puhuttiin tästä, mutta minusta Kukkosen peli on ylipäätään parantunut paljon sen jälkeen kun Ohtamaa tuli kapteeniksi ja ykköspakiksi. Ei sais sanoa, mutta kyllä pienentynyt peliaika ja vastuu on tehnyt Kukkoselle tosi hyvää.

EDIT: Ja Pyörälä nyt on ylipäätään tuollainen Lasun tai Jokisen tyyppinen pelaaja, jonka hyvyys ei koskaan ole perustunut liikkeeseen, joten ei ihme, että pystyy vielä painamaan todella hyviä kausia.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa +suomalaiset maailmalla +Kärpät
Kyllä on harvinaisen tylsät pudotuspelit tulossa. Tai tottakai niissä riittää niin kauan mielenkiintoa kun oma joukkue pelaa. Mutta mestaruuden kannalta on kyllä aika selvä kuka Suomenmestaruuden voittaa.
Ei noita jaksa edes katsoa. Itse odottelen jo ensi kautta niin olis jotain jännättävää.

Toisaalta, en usko että pelaajat ihan yhtä löysin rantein peleihin suhtautuvat eli eiköhän siellä pelit saada aikaan vaikkei ne monia kiinnostaisikaan.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Jypin kiekollinen peli riittäis just ja just harrastesarjaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös