Liigan muistelut, paluu toivomukset ja KHL-ajan kritisoinnit

  • 1 610
  • 1
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös tämä ole reilua @Moderaattorit ? Tällä saadaan siivottua tehokkaasti tätä osiota. Jokereiden osalta palsta on ollut lukukelvoton jatkuvan itkemisen vuoksi joka ketjussa, joten vastaisuudessa tähän ketjuun ne toivomukset, ikävöimiset ja niin edelleen.

Jos kerta Helsingin KHL-Jokerit ei ole enää se suomalainen Jokerit mikä oli ennen, mielestäni on jatkuvaa off-topicia vääntää jostain mitä ei ole olemassa. Asettaa myös palstan moderoinnin kyseenalaiseen valoon, koska tähän ei ole puututtu.

Kaipaatko Liigaan? Vihaatko KHL:ää? Onko nykyinen tilanne kestämätön? Kirjoita tänne, tule kuulluksi täällä, mutta älä myrkytä muita ketjuja.
 
Eiköhän muun muassa "Jokereihin liittyvät pelin ulkopuoliset asiat", "Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?" ja "Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?" riitä näihin vääntöihin ja emme koe tarvetta uuteen ketjuun, joka kuitenkin toistaisi vain samaa levyä.

Mikäli omistajakuvioiden ja muiden käsittelyt menevät oikeiden ketjujensa ulkopuolelle vaikkapa pelaajia tai peliesityksiä käsitteleviin ketjuihin, helpottakaa toki työtämme ja painakaa raportointia.

Modet
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös