KHL:n ihanoinnit ja muu itsepetoksellinen toiminta

  • 1 698
  • 1
Tila
Viestiketju on suljettu.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Eikös tämä ole reilua keskittää itkeminen Jokerien Venäjälle myynnin ja viennin arvosteluista yhteen ketjuun? Näin saadaan siivottua tehokkaasti tätä osiota. Jokerien osalta palsta on ollut lukukelvoton jatkuvan itkemisen vuoksi joka ketjussa siitä, miten Jokerien toimintaa yhdessä vitutusketjussa kritisoidaan ja muissa ketjuissa Jokerien kauppaa ja pelaamista Venäjän KHL:ssä käsitellään pääosin faktoilla. Myös USA:n ja/tai EU:n asettamat pakotteet Jokerien taustaoligarkeille on käsitelty asiallisesti joidenkin kiivaasta vastustuksesta huolimatta ao. ketjuissa. Mutta eihän tällainen asiallisuus ole sopivaa! Ei hätää. Vastaisuudessa tähän ketjuun ne itkut, valitukset ja niin edelleen.

Kaipaatko yhä enemmän, vaikka pysyvästi, Venäjälle Jokerien mukana, mutta et saa sanotuksi? Rakastatko KHL:ää ja ihailet KHL-tuomarien ja pelin tasoa? Tekisikö mieli kirjoittaa Venäjän Vkontaktessa, mutta et uskalla? Ei hätää! Onko nykyinen tilanne kestämätön kun kaikki eivät ole kanssasi samaa mieltä? Ei hätää! Kirjoita tähän ketjuun, tule kuulluksi täällä, mutta älä myrkytä muita ketjuja.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös