• 105 406
  • 492
Pyry & Tappara
Pyry - D-Kiekko 4-0

Tänään ei ollut epäselvyyttä kaukalon paremmasta joukkueesta. Pyry hallitsi tänään alusta loppuun pelin joka osa-alueella. Siitä palkintona tärkeät kolme pistettä ja Wille Mattilalle Pyryn vuoden 2019 viides nollapeli.

Pyry näytti tänään, että kyllä se tyly puolustuspelaaminenkin siellä yhä on selkäytimessä, vaikka viime viikonloppu ei sitä näyttänytkään. Viime viikonlopun pelit olivat monella tavalla vaikeita, niin niistä ei ainakaan minun mielestä kannata hirveästi vetää johtopäätöksiä. Tämä vire pitää vain saada jatkumaan seuraavissa otteluissa, niin hyvä tulee!

Pardus

Miksi Titaanit - Laser ei ole alkanut?

Edit. Laserin bussi kuulemma hajonnut matkalla. 17.30 pitäisi ottelun kuitenkin alkaa.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Raahe-Kiekko - Muik Hockey 2-6

Olipahan vaisu läpsyttely. Raahe-Kiekkoa ei peli juuri kiinnostanut ja Muik nappasi helpot pisteet. Vähissä olivat kotijoukkueen ilonaiheet tänään.

Naxnax

Ehdottomasti JHT/Kärpät
Kylmä kyyti oli tänään tarjolla Forssalaisille. JHT - FPS 6-2. Ensimmäinen erä tasaista peliä, mutta tämän jälkeen ei jäällä ollut kuin 1 joukkue. Olipa kyllä huikea matsi kotijoukkueelta! Luistin liikku pirun hyvin, maalivahti Peeters oli huikea, syötöt tulivat aina lapaan ja mikä parasta... Sairastupa alko tyhjeneen ja sehän näkyi tänään!!! Camooooooon!! Mestaruuteen enää muutama kuukausi!

Saapa nähä

JHT, Kärpät

Eipä tuohon oikeen oo lisättävää, todella nopeita hyökkäyksiin lähtöjä koko rintamalla. Forssalaisten kova karvaus, mutta siitä ei ihmeesti ongelmia, enemmänkin heille kiireenä omaan päähän. Mukavaa katsottavaa, pudotuspeleissä sama kuka tulee vastaan tällaisella pelillä, kaikkia vastaan hyvät saumat pärjätä. Jossain vaiheessa kautta näytti peli jo pelatulta. Iso merkitys kun sairastupa tyhjenee, kunhan ne oman pään hasardit saataisiin pois.

The Rock

Riemu taisi juuri äsken iskeä Jyväskylässä alemman loppusarjan pudotuspelipaikkataistelulle sinetin, voittamalla Laser HT:n maalein 6-2.

Piste-ero Riemun ja Laser HT:n välillä on nyt kahdeksan (8) täppää, kun oululaisilla on jäljellä enää neljä ottelua. Riemu ei saisi siis saada jäljellä olevista kolmesta ottelustaan kuin kolme lisäpistettä, mikäli Laser HT voittaisi kaikki omat pelinsä normaalilla peliajalla.

Noh... ei nyt vielä lyödä tätä taistelua säppiin, mutta vaikeaksi meni oululaisten taival tämän illan tuloksen seurauksena.

Hyvin taisteli Pyry tänään pisteen Nokialle Kajaanista, vaikka lähes puolet joukkueesta onkin tällä hetkellä sairastuvan puolella. Voisi jopa sanoa, että Pyry hallitsi kenttätapahtumia suurimman osan ottelusta, varsinkin toisessa erässä oli paikkoja useankiin osumaan.

Onnittelut Hokille runkosarjan voitosta! Se ei tosin ole kovin hyvää onnea tuonut Suomi-sarjassa viime vuosina :)

The Rock

Mitä *elvettiä on Järvenpäässä tapahtunut? Katsoin ensimmäisen erän jälkeen, että Haukat vie HC Giantsia kuin mätää kukkoa ja nappaa helpot kolme pistettä sekä nousee karsintaviivan päälle.

Noh... äsken tuli sitten katsottua, että kuinka pahasti Haukat pelin nimiinsä vei ja tilastoissa lukee HC Giantsin 3-4-vierasvoitto normaalilla peliajalla. Vika erä vieraiden nimiin 0-4-lukemin, jossa vieläpä 3-2-kavennuksen sekä 3-4-voittomaalin väliin mahtuu tasan 50 sekuntia ja kaksi noista maaleista on hollolalaisten toimesta tehty ilman maalivahtia.

Pelin livenä nähneet voinevat varmasti kertoa, mikäli ketutukseltaan vain kykenevät, miten tuollainen sulaminen, joka päätöserän aikana tapahtui on ylipäänsä mahdollista? Kyseessä taitaa olla koko Suomi-sarjakauden pahin kyykkääminen tähän mennessä.

Mikke73

Haukat, Ässät

Kaikki on mahdollista kunhan vastustajalle tulee minuutti jonka aikana siltä onnistuu kaikki.
Haukat oli ehkä 55 minuuttia täysin ylivoimainen, kolmannen erän aikana oli pieni pätkä jossa Giants oikeasti sai edes jotain aikaan, lähinnä muutaman vaihdon ajan avausmaalinsa jälkeen. Muuten oli selkeästi Haukkojen peli kuten joukkueiden kaikki muutkin kohtaamiset tällä kaudella, mutta se on hyvin laiha lohtu sillä Haukat ei noista peleistä saanut pistettäkään...

The Rock

Oli pakko katsoa Ruudusta vielä nuo ottelun loppuhetket ja olivathan siinä kiekkojumalat aika nätisti HC Giantsin puolella, mutta hienosti kyllä vieraat nousunsa takaa ja ohi joka tapauksessa tekivät.

Muutama tilanne on pakko nostaa vielä esiin lopun hullunmyllystä, sillä en voi kuin ihmetellä Haukkojen pelaamista 3-3-maalin jälkeisessä vaihdossa, jossa HC Giants onnistui pelaamaan puolustaja Niko Kososen läpiajoon. Siis tilanne, jossa pitäisi pystyä pitämään oma perälauta tilkittynä, jotta jatkoaika koittaisi ja vihulaisen pakki pääsi silti luikertelemaan läpiajoon.

Siihen päälle vielä Harri Alakotila hävisi lopussa oman pään aloituksen 100-0, josta tuli Kim Ranta-ahon tekemä voittomaali. Taisi olla ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Alakotila ylipäänsä hävisi tärkeän aloituksen ja vieläpä aivan pystyyn. En ihan heti olisi tällaista uskonut omasta mielestäni yhdeltä Suomi-sarjan parhaista aloittajista näkeväni.

MoM ehdottomasti HC Giantsin Tomi Stylman, joka poimi pelin ratkaisuvaihdoissa monta todella tärkeää aloitusvoittoa ja oli yksi suurimmista syistä sille, että vieraat saivat myllymattinsa aina heti pyörimään sekä iskettyä tarvitut kiekot Haukkojen rysään.

oiler99

Raahe-Kiekko oli kaksi erää aikamoisessa mankelissa Laserin vieraana. Patrik Koivisto pelasti Rakin tänään rökäletappiolta. 4-2 tuli takkiin mutta lukemat olisivat voineet olla paljon rumemmat.

kumikiekko

HOKKI
Vorssan poijaat antaa Hokille oppituntia. Siitä miten paikoista laitetaan kiekko maaliin. Hyvävauhtinen peli jossa kotijoukkue on kyllä tänään vireessä.

Kaikki maalia tuulettavat joukkueet. Patasydän
Jos katsoja pystyy menemään kalojokisen ihonalle, niin onnea loppukauteen:D tästä meiniki ja pelit kovenee joten aikaista kesälomaa ennustan, jos joku on huutamassa pojille..pelistä, niin 1-1 ihan hyvä lukema molemmille. Loppu arvalla.

Naxnax

Mikä tää @mountain_human niminerkin yllä oleva juttu oli? Onko siellä joku avautunut katsojalle? JHT juna porskuttaa ja esteitä ei oikein ole näköpiirissä. Ei muutaku karsintoja kohti! Camaaa!

Keisarin kulma-pubista tuli piikkiä koko pelin ajan kalajokisille ja voittomaalin jälkeen muutama JHT:lainen alkoi jotain irvailemaan takaisin, joka lähinnä nauratti pubiväkeä.
Onhan tuo nyt vähän outoa, että tarvitsee takaisin huudella humaltuneille ukoille.

Mitä itse peliin tulee niin vauhdikas ottelu, josta ei fiilistä puuttunut kaukalosta eikä katsomosta. Oikea playoff-ottelu, joka värikkäiden vaiheiden jälkeen kääntyi tänään vieraille.

Olihan siellä muutamakin pelaaja, jonka kasetti ei kestänyt kuittia ja hassunhauska hymiö siitä.. jos kalajokisten pää meinaa riittää loppuun asti, nii hyvä on..itse ottelusta, niin tasaista oli tänään..

Espoonmies

Kiekko-Espoo
Eikös se kestänyt ihan kahden pisteen edestä kuitenkin? Ja kun Pyry teki ensimmäisen maalin, niin en sanoisi, että kasetin kestävyydessä olisi ollut mitään ongelmaa. Ihan hyvä vaan jos jonkun kuitin heittivät ottelun voitettuaan.

Cliffer666

New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
Pitääkö Mäkinen nollat Järvenpäässä... Näyttää hyvältä vielä n. seitsemän minuuttia ennen loppua, kun Haukat kiinni elintärkeässä 2-0 kotivoitossa...

Voin kertoa, että Raahe ei yllätä enää ketään tällä kaudella. Heillä mukana kourallinen pelaajia, kauden viimeinen peli ja panoksena ei mitään. Joten vähän kyllä näyttää siltä, että Riemu pääsee kokeilemaan takaporttia pudotuspeleihin.

Pardus

Olen myös 99% varma, että Raahe ei yllätä. Mutta jätetään se 1% sille, että haluavat päättää kautensa voittoon. Noh, eiköhän se kesäloma ala sekä Raahe-Kiekolla että Laserilla, mutta eipähän joutunut ainakaan karsintoihin kumpikaan.

Tj

Melchester Rovers
Ihan miehekkäästi kyllä RaaheK taisteli vajaalla materiaalilla. Riemu kuitenkin nappasi voiton ja sehän tietää sitä, että keskiviikkona nähdään Hippoksella todellinen kuolemanottelu kun D-Kiekko ja Riemu pelaavat viimeisestä pleijaripaikasta.

The Rock

Jyväskylässä pelataan erittäin mielenkiintoista pudotuspelieliminaattorimatsia D-Kiekon ja Riemun välillä. Isännät menivät tasaisessa avauserässä ensiksi 1-0-johtoon Ville Hakalan ylivoimamaalilla, mutta Riemu kuittasi nopeasti tasoihin Niklas Huovilan lirutuksella.

Voipi tulla vielä aikamoinen kiekkoilta, mikäli taistelu tästä vain entisestään tiiviistyy mitä pidemmälle ottelu etenee.

The Rock

D-Kiekon 2-1-johdossa mennään 40 minuutin pelaamisen jälkeen Mikko Komulaisen tekemällä maalilla. Otteetkin alkoivat ihan kivasti koventua toisessa erässä ja muun muassa Riemun Petteri Ikonen passitettiin suihkuun aivan älyvapaan poikittaisen mailan jälkeen, jonka kohteeksi joutui nähdäkseni Teemu Siironen.

Riemulla siis vielä erä aika kääntää peli nimiinsä ja tarjoilla mainostamaansa naattimakkaraa kannattajilleen tai muuten D-Kiekko jatkaa puolivälieriin Hokin vastustajaksi.