BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Jani82

KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Jos sääntö olisi tuollainen, niin sehän kannustaisi hyppäämään ylimääräisenä kentälle, jos esimerkiksi ottelun loppupuolella yhden maalin johdossa vastustaja saisi vaarallisen ylivoimahyökkäyksen.
Silloin siitä vihelletään rankkari.

"Jos joukkue tahallisesti tekee sääntöjenvastaisen vaihdon luoden ”liian monta pelaajaa jäällä” –tilanteen varsinaisen peliajan kahden viimeisen minuutin aikana tai milloin tahansa jatkoajan aikana, päätuomari tuomitsee ei-rikkoneen joukkueen hyväksi rangaistuslaukauksen."

Ziege

Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Rankkari, jos toinen pääsee ylivoimahyökkäykseen. Heh. Mustamusi, älä nyt viiti.
Kyllä niistä loppuhetkien ajanpeluista yms annetaan rankkari

Roku

Rauman Lukko
Lukko 1-2. Toni Koivisto tekee, Danforth jälleen syöttäjänä. Pelattu 55.42 ja homma on nyt niin että tämä täytyy pitää.

Zoidberg

Suomi 2019
Voi vitulla päähän.

BlackWolf

Rankkari, jos toinen pääsee ylivoimahyökkäykseen. Heh. Mustasusi, älä nyt viiti.
SÄÄNTÖ 173 – RANGAISTUSLAUKAUKSEN TUOMITSEMINEN / VARSINAISEN PELIAJAN KAKSI VIIMEISTÄ MINUUTTIA / MILLOIN TAHANSA JATKOAJALLA
i. Jos pelaaja tarkoituksellisesti siirtää maalin paikaltaan varsinaisen peliajan kahden viimeisen minuutin aikana tai milloin tahansa jatkoajalla, päätuomari tuomitsee ei-rikkoneen joukkueen hyväksi rangaistuslaukauksen.
ii. Jos joukkue tahallisesti tekee sääntöjenvastaisen vaihdon luoden ”liian monta pelaajaa jäällä” –tilanteen varsinaisen peliajan kahden viimeisen minuutin aikana tai milloin tahansa jatkoajan aikana, päätuomari tuomitsee ei-rikkoneen joukkueen hyväksi rangaistuslaukauksen.
iii. Tahallinen sääntöjenvastainen vaihto syntyy, kun joukkue tarkoituksellisesti lähettää pelitilanteen aikana ylimääräisiä pelaajia jäälle tarkoituksenaan saavuttaa etua, aiheuttaa pelikatko tai estää maali.
iv. Normaalia vaihtovirhettä pelitilanteessa ei pidetä tahallisena sääntöjenvastaisena vaihtorikkeenä. Rikkoneelle joukkueelle tuomitaan joukkuerangaistus, ellei tilanne ole taktinen, kuten Säännössä 173-iii kuvataan.
v. Jos sen joukkueen kapteeni, mikä pelaa kahden pelaajan alivoimalla ottelun kahden viimeisen minuutin aikana tai milloin tahansa jatkoajan aikana, esittää mailan mittauspyynnön, mikä sitten todetaan aiheettomaksi, päätuomarin tulee tuomita rangaistuslaukaus mittauspyynnön esittänyttä joukkuetta vastaan.