Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 569 447
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tamin puolustukseksi on sanottava, että Turussa on oivat mahdollisuudet vanhalla äijällä tunaroida maineensa. Turku-kontaktini on kertonut tämän. Turussa tuommoisia vanhoja äijiä riittää, niillä on kerhojakin missä kehuvat toisiaan ja valittelevat sitä, että Turku ei ole enää Suomen pääkaupunki. Tami on siis olosuhteiden uhri.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vielä lokakuun lopussa Tami oli jyrkästi sitä mieltä, että vain luuserit ottavat autoonsa tutkasta varoittavan laitteen.

Rattiin palannut Juhani Tamminen lataa rajua tekstiä liikenneinsinööreille ja häntä kritisoineelle professorille: ”Keskity omaan v***n napaasi”

Toimittaja: "Älylaitteeni ilmoittaa lähestyvästä peltipoliisista. Tammisella ei navigaattoria tai puhelimeen ladattavaa sovellusta ole."

Don: "En ole niin luuseri, että ajan Motonettiin ja sanon veljille, että asentakaa tuohon se piipittäjä, vaan muutan omaa ajotapaani. En enää aja ylinopeutta. Hillitysti ja hallitusti pääsen perille. Yksi prinsiipeistäni on, että aina voi muuttaa omaa asennetta. Pitää elää kuin opettaa."
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tamin pitäisi kyllä ehdottomasti mennä eduskuntaan.
Ei onnistu. Vellu Ketola ei lähde ja Ike Kanerva on jo Kokoomuksessa, joten Tammisen pitäisi perustaa yhden hengen puolue. Niillä lähtökohdilla pääministerin salkku ei kovin helpolla irtoa ja Tami ei todellakaan lähde mihinkään oppositioon piipittämään ja kuuntelemaan itsensä pieniksi tekevien veljien henkilövittuilua valiokunnissa.
 

Rankkari

Jäsen
Jos haluatte lukea asioita yhdestä Suomen suurimmasta narsistista, niin kannattaa lukea otsikon mukaisen henkilön juttuja iltapäivälehdistä. Hän on täydellinen, virheetön ja aina oikeassa. Kaikki ovat häntä vastaan, jos asiat eivät mene, kuten hän haluaa.
No kukin tavallaan. Ei mua haittaa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
On se kumma että poliisit kunnon veronmaksajia maanteillä kiusaa vaikka Kyllikki Saaren murhaaja kulkee vapaana!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tamminen sanoo oudoksuvansa median kiinnostusta hänen asioihinsa.

Olen kanssa huomannut, että Tamminen mielellään pysyttelisi pois julkisuudesta.
Julkisuus on Tamille yhtä vastenmielistä kuin toiselle kovalle, joskaan ei Tamin veroiselle rattimiehelle, Kimi Räikköselle.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tamin jututhan on parhaimmillaan raskaita tai vitun raskaita, mutta.....

Jos koette vieroitusoireita prinsiipeistä tai Tamismeista, niin kääntäkää Auran Aallot (löytyy nettiradiosta) aina Tepsin kotipelien aikaan. Solkungen on valjastettu kommentoimaan ko. matseja ja veli leijona on vauhdissa. Lauantaisessa IFK-matsissa jääkiekkoleijonan vati meni totaalisesti nurin filmaaviin IFK-pelaajiin ja Tami "imitoi" filmaajia suorassa lähetyksessä. En ole yhtä puhuttelevaa tai säväyttävää radiotyöskentelyä kuullut ihan vähään aikaan. Myös tuomari Kova sai vanhalta leijonakapteenilta sellaista palautetta, että uskoisin korvien punoittavan vieläkin.

Ihan uskomattoman upeaa viihdettä.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Just näin. Taistele tuulimyllyjä vastaan.
Seuraavaksi tulee sakot tutkanpaljastimesta ja taas tulee sakkoa. Soittaako Tamminen taas poliisiylijohtajalle, että häntä kiusataan ja sakot tulee perua välittömästi...
 
Viimeksi muokattu:

Dino Koff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Hienosti alkaa Solkungenin haastattelu, kun DT (sic!) kertoo pyörittävänsä miljoonan liikevaihtoa. Luottotietofirman tiedon perusteella Eurotam Oy:n liikevaihto oli 0,176 m€. Vuoden 2017 tiedot puuttuvat. Mutta lähdetään siitä, että luottotietofirma on tulkinnut Eurotam Oy:n tilinpäätöstiedot ihan väärin. Ja onhan 176 tuusaa 1 miljoona vanhoina kunnon markkoina.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Hetki tuli katsottua ja onhan tuossa kaksi narsistia vastakkain. Enbuske ei ole tyhmä ihminen mutta kyllähän tuosta pätkästä jää vaikutelma kaverista joka kuvittelee olevansa kovinkin fiksu lapsekkaine argumentteineen. Kaikesta vastenmielisyydestään huolimatta Tamia kohtaan heräsi hetkellisesti jopa sympatiat. Enbuske näyttäytyy tässä juuri sellaisena toimittajana joita ei tarvittaisi yhtäkään ja muistutti siitä miksi näen 90% toimittajista turhina ja vahingollisina.

Tosin "päin kasvoja" -periaatteestaan pisteet Enbuskelle.
 

ace

Jäsen
Viimein jaksoin katsoa hetken kahden maan ärsyttävimmän henkilön nokkapokkaa. Koko keskustelusta jäi mieleen vain Susanna Päivärinnan nahkahousut ja muutenkin hyvin miellyttävä ulkonäkö. Toivottavasti hän ei kuitenkaan ole yhtä kärkäs omassa parisuhteessaan.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Haluan nyt katsoa ihan ilman ennakkoa videon ku noinkin pitkä olemassa väittelystä. Yleisesti miten miehellä voi olla töitä tolla esityksellä?

Viime jouluna sain tietää että tuttu seurusteli Tamin tyttären kanssa ja ihan Kuusamakujalla oli useasti käymässä. Ei seuraa lätkää erityisesti niin ei tienny että ois kiinnostanu sen enempää.

Ei Tami nii paha narsisti ole mutta ei sille kuulemma vastaakkaa kannata alkaa väittää.
 

redpecka

Jäsen
Alustus: En ole sitten kai seurannut Enbuskea tarpeeksi kun minua se ei ole päässyt ärsyttämään liikaa. En siis seuraa mitään some-juttuja. Enbuskelta olen kumminkin Youtubesta katsonut joskus jotain talkkariviihdettä ja jos sen perusteella pitäisi sanoa niin vähemmän narsisti kuin vaikka Sarasvuo. Mielestäni on antanut haastateltavilleenkin tilaa, siis formaatti ollut sellainen rauhallisempi kuin vaikka muinaiset adhdhytösshow't.

Tästä siis tähän Päivärinta-show'hun. Okei, onhan tuossa Enbuskessa sarasvuomaista narsistisuutta aika helvetisti. Itse sijoitun noiden sukupolvien välimaastoon, mutta samaistun kumminkin Enbusken maalailemaan maailmankuvaan positiivisemmin ja toivekkaammin kuin vanhan Tammisen aikakauden maailmankuvaan. Toki ymmärrän, että Tamminen julkisuudessa on vain brändi kuten vaikka kiekkovaikuttaja Petteri Sihvonen eri rooleissaan ja Tami voi olla ihan hyvä ihminen vaikka vanhojen kiekkolegendojen illanistujaisissa ja perhepiirissään.

Brändi ja tai ei, loppujen lopuksi fiilis Tamista jää höppänyyden puolelle. En tulisi kaltaisensa ihmisen kanssa toimeen siviilissä. Ja hän ei minunlaisia piipittäjiä puolta lausetta pidempään jaksaisi kuunnella.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Mielestäni oli mielenkiintoista kuinka jälleen Tamminen nosti esiin sen Juuselan imitaation. Tamminen ei siis ihan oikeasti ymmärrä, että suurin haitta siitä tapahtumasta aiheutui Niki Juuselalle joka esiintyi penis kädessä humaltuneessa tilassa, ja joka kerta kun tämän Tamminen nostaa esiin kuseksii hän Juuselan niskaan. Tuo toiminta on melkein kiusaamista, mitä Tamminen harrastaa.

Tamminen on niin tyhmä ja itsekeskeinen, että ei tätä ymmärrä. Melkein voisi jopa reassukaksi Tamin laskea.

En vieläkään ole saanut kiinni siitä, mikä siinä Juuselan imitoinnissa meni tunteisiin. Luuleeko Tamminen, että häntä ei kukaan muu imitoi vai onko ongelma se, että Juusela oli humalassa, penis esillä, virtsaamassa? Mikä tässä oli se loukkaava osuus?
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Onko tässä ketjussa nostettu esiin se ikivanha Päivärinnan haastattelu vai onko kyseessä jokin uusi video?
 

redpecka

Jäsen
Onko tässä ketjussa nostettu esiin se ikivanha Päivärinnan haastattelu vai onko kyseessä jokin uusi video?
Novoiperse. Minua on näköjään ainakin viety kun en ole ollut riittävän tarkkana ja tarkistanut tänne postattujen videoiden alkuperäistä julkaisupäivämäärää.

Joka tapauksessa, en ollut tuota haastattelua aiemmin nähnyt joten kommenttini sitä kohtaan on siltä osin paikkaansa pitävä vaikka kohta ilmenisi että se sittenkin on eilen tehty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös