• 1 141
  • 6

Rambokala

NHL
Pitkästä aikaa vähän laajempi NHL kierros, kun All-star tauko ja bye-week alkavat olla historiaa.

Pakko ihmetellä minkä takia Barkov on edelleen joka toisessa vaihdossa kentällä, vaikka Trocheck on palannut.

Rambokala

NHL
Shea Theodore tällää Vegasin 1-0 johtoon ylivoimalla. Hienosti Williams tappoi kyllä hyökkäysalueen pelin, menetti kiekon ja otti jäähyn. Hyvä kapu.

Rambokala

NHL
Hurricanesin ylivoima on kyllä aivan järkyttävää katsottavaa. Ihan kuin koko sakki unohtaisi miten jääkiekkoa pelataan, kun pääsee YV:lle.

Hera80

Toronton pelaaminen on järkyttävää katsottavaa. Ihan kuin lauma väsyneitä fortnite-pelaajia luistimet jalassa. Halutonta paskaa.

Hera80

Katos vaan, ämmälauma sai tasoitettua melkein heti kun niitä arvosteli.

Hera80

Tokan erän viimeiset kolme minuuttia kelvollista tekemistä vaahteranlehdiltä, ensimmäiset 37min totaalista vastuunpakoilua. Mutta ehkä kurssi kääntyi, katsotaan.