San Jose Sharks 2018–2019

  • 209 324
  • 682

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Kyllä se vain on kova. Vaikutus koko kenttään on aivan huima. Burns on todella kova pakki ja omaa poikkeukselliset hyökkäyspään taidot. EK on jotain muuta. Ihan sama missä hän on, koko kenttä on hallussa. Kuningas.

Siis onko noin? En ole seurannut kaikkia pelejä, mutta useamman kardinaalimokan ja vastustajan maaliin johtaneen tilanteen muistan, joissa burns on ollut syypää.
Sinisellä hukattuja kiekkoja, hyökkäykseen lähteminen ja kiekon menetys, josta maalia jne.
On taitoa kieltämättä, mutta Isoja virheitä silmiini kyllä osunut.

Edelleen, ehkä sitten kokonaiskuvassa on hyvä, ja oikeuttaa tähänkin (ei pelkkä syntyperän tuoma etu) :
Norris Trophy (paras puolustaja)

1. Mark Giordano, Calgary Flames

2. Morgan Rielly, Toronto Maple Leafs

3. Brent Burns, San Jose Sharks

E. Ja sit mä tajusin, Ekistä kyse
 
Viimeksi muokattu:

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sopivasti bye-viikko lähenee loppuaan. Suurin osa pojista ollu lomilla ties missä.

Sit vähän asiaakin, Kevin Kurtzin twiitti: ”
Pete DeBoer says that Joe Thornton was dealing with an ankle infection and a broken toe earlier this season. Joe played through it, because of course he did”

On se kone..
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ollut varmaan aikamoiset puudutukset koivessa. Mutta Jumbo on teräsmies, se alkujuuri miksi juuri tätä seuraa kannatan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
On se kone kyllä ja jos oikein ymmärsin, niin edelleen jokin vaivaa, joten yhä parempaa saa Jumbolta odottaa.

HFB Senators fani oli kirjoituksensa mukaan jutellut Kypreosin kanssa all-stars tapahtumassa Duchenesta. Nick oli sanonut, että Preds ja Sharks ovat kovin kiinnostuneita Duchenesta, eikä hän itse usko jatkosoppariin Sensin kanssa.
Niin tai näin, olisihan se kova siirto, jos Wilson saisi poimittua Duchene, Panarin, Stone kolmikosta jonkun. Kuitenkin jos Wilsonilla on vahvat vibat, että Eki jatkaa, niin Sharks voisi ihan hyvin luopua Merkleystä esim. Lisäksi löytyy Che-veljekset (Chmeleski, Chekhovich) ja LaBanc, joista joukkue voisi luopua ja jotain vaihtoarvoa on. Varausvuoroja ei juuri ole, mutta senkin puolesta nyt pitäisi painaa liipasinta menestyksen nimeen mielestäni.

Farmissa Tanskan mörssäri True on jatkanut lentoaan. Äijällä on nyt koossa 39ott 14+22=36 pojoa. Viime kaudella (tulokas) hän sai kasaan 68ott 15+13=28 pojoa. Kyllä sitä uskalsi toivoa, että jäbä kehittyisi, mutta on tämä nykyinen kehitys kyllä todella isoa ja yllättävää.
Jäbän vahvuus oli iso runko junnuissa ja nyt kääntänyt kroppansa parhaimmaksi aseeksi farmissakin. Jykevää tekoa maalin edustalla ja sinne ajaa aina hanakasti, pelisilmää on, puolustuspeli toimii ja syötötki ihan hyviä. Heikkoutena vähemmän yllättäen luistelu ja vaikka onkin jaetulla 1.sijalla Barracudan maalipörssissä, niin monen makuun laukoo liian vähän.

Tällä kaudella ei varmaankaan ehdi koeajoon ylhäällä (Peten uskoisi suosivan kauden loppukirissä hänelle tuttuja pelaajia), mutta ensi kaudella kyllä tätä tahtia. Iso kesä hänellä luvassa.

Se olisi peliä luvassa aamulla, vastassa Kojootit. Vlasic on sanojensa mukaan 100% kondiksessa ja on menossa mukana. Mukavasti Petekin laukonut melko suoraan, että ei Vlasic voi olla tyytyväinen kauteensa toistaiseksi ja että kaikki odottavat häneltä enemmän.
Eki saattaa hyvin olla sivussa vielä, ei ainakaan edellisiin harkkoihin ollut osallistunut.

Nämä Bye-viikon jälkeiset pelit ovat kyllä aina menneet aivan pepulleen, toivottavasti ei nyt, varsinkin kun Flames ja Vegas menivät häviämään eilen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
-Sharks hallitsi 1.erää melko selvästi. Ei mitään mullistavaa, mutta puolustuspeli oli aktiivinen.
-2.erässä Kojootit pääsi enemmän mukaan josta palkinnon lahjoitti Heed. Oman maalin takaa lähti kuskaamaan kiekkoa kohti ihmismassoja, todella iso virhe joka sitten lopulta näkyi hänen peliminuuteissa.
-Sharks kuittaa minuutin sisällä tappioaseman johtoasemaksi. LaBanc oikeassa paikassa ja Pavelski pelasi loppuun Timon läpiajon.
-Heediltä heikko peli joka johtaa jäähyyn. Braun otti omansa, kun Dillon jäi kiinni pomppukiekosta. Ylivoimien turvin Kojootit sai yhä enemmän pelistä kiinni.
-3.erän alkuun Sharksilla oli ylivoima iskeä ratkaisun makua, mutta ei.
-Kojoottien ylivoimalla Kane haistoi läpiajon ja hyppäsi liian ärhäkkäästi kentälle Cootchin liukuessa vaihtoon. Liikaa miehiä.
-5vs3 oli Sharkseilta hyvä tai Kojooteilta huono. Molempia varmaankin. Siitä seurannut 5vs4 oli todella outo, kun Sharks tuntui saavan läpiajoja ja ylivoimahyökkäyksiä toisen perään.
-3.erää oltiin jotain 8minuuttia pelattu, niin Kojootit sai erän toisen vetonsa kohti Jonesia. Sisälsi 5vs3 yvtä, eli hyvää johdon puolustamista Sharkseilta.
-Vika 10minuuttia mentiinkin enemmän Kojoottien käskyssä, kun Sharksien pakeilla oli ongelmia karvauksen ja kentältä vaihtoon pääsemisen kanssa. Jonesilta yksi todellinen gamesaveri tähän väliin.
-Jatkoilla ei ihmeelisempiä, ainakin Sharks sohlasi muuan hyvän paikkansa. Lopulta Burns kuittasi voiton yksilötaidoillaan.

Jää oli todella huono. San Josessa oli satanut koko päivän ja Barracuda oli pelannut aikasemmin samana päivänä ja se todella näkyi.

Ennen allstarsia Sharksin alivoima oli ottanut todella paljon hittiä lyhyessä ajassa. Nyt 0/5. Silmäpelillä sanoisin, että Pete luotti tässä pelissä enemmän Hertl-Cootch ja Pavelski-Kane kaksikoihin. Melkman pelasi kanssa jotain Goodrowin kanssa ja ekana mainitulla oli muuan nätti syötönkatko.

Vlasicilta mukava paluu peliin. Mielenkiintoisesti aloitti pelin Heedin kanssa, mutta 3.erässä pelasi tutusti Braunin kanssa. Jakoi kiekkoa viivalla, eikä hakenut sitä väkisin vetoa maalille. Omissa oli hyvä eikä ollut mitn hätää kiekon kanssa paitsi pelin lopussa. Ainakin yksi räikeä virhe tuli, kun omissa syötti suoraan vastustajalle huolimattomasti. Tähän kuitenkin saattoi huono jää vaikuttaa.

Seuraavaksi 4ott vieraskiertue Kanadaan. Ekana kova pala Jets, sen jälkeen tärkee peli Flamesia vastaan ja loput Oilers, Nucks. DeBoer odottaa Ekin tekevän paluun kentille jossain kohtaa kiertuetta. Saisi kyllä heti tehdä paluun, kovii vihuja kaksi ensimmäistä.

Vegasin hävittyä Sharksilla nyt 5pojon kaula ja yksi peli vähemmän pelattuna. Hajurakoa.

Lisätään vielä, että Burns nyt jaetulla 1.sijalla Niedermayerin kanssa runkosarjan jatkoaikamaalien suhteen pakkien puolesta. 13 osumaa. Aiikasmoista.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vlasicilta mukava paluu peliin. Mielenkiintoisesti aloitti pelin Heedin kanssa, mutta 3.erässä pelasi tutusti Braunin kanssa. Jakoi kiekkoa viivalla, eikä hakenut sitä väkisin vetoa maalille. Omissa oli hyvä eikä ollut mitn hätää kiekon kanssa paitsi pelin lopussa. Ainakin yksi räikeä virhe tuli, kun omissa syötti suoraan vastustajalle huolimattomasti. Tähän kuitenkin saattoi huono jää vaikuttaa.

Vlasic tosiaan näytti hyvältä, tai no ainakaan ei ollut huono. Miestä ei hirveästi näkynyt ensimmäisessä erässä, mikä tietty on aina hyvä. Kokonaisuutena voi olla tyytyväinen ja jos tuo taso säilyy, miehestä on todellakin enemmän hyötyä kuin haittaa. Vlasicin kohdalla vähän surrealistista sanoa näin, mutta niin surkea on ollut MEVin kausi. Epäilemättä epätasaisuus vaivannee vielä loppukaudenkin peleissä, mutta toivoa ainakin on.

Noin muuten peli oli ihan hyvin Sharksin hyppysissä, mutta 'yotes onnistui kolisuttelemaan tolppia melko vaarattoman näköisistä paikoista. Jones siis aiheutti jälleen pelontunteita, mutta toisaalta otti gamesaverin femma ennen loppua. Ja pitää tietenkin muistaa, että tolppavetoja ei tarvitse torjua. Katsojan mielenterveyden kannalta kuitenkin olisi suotavaa.

Alivoimalle pakko antaa kehuja, että viisikolmonen tapettiin ja alivoimapaikkoja järjestyi enemmän kuin vihulle ylivoimapaikkoja. Viimeistelylle toki varovaiset risut, mutta toisaalta takana bye-week, joka vaikuttaa juuri tällaisiin pienen marginaalin asioihin.

E. Karlssonin mukana ollessa peli olisi päättynyt 5-3 Sharksille.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
DeBoer odottaa Ekin tekevän paluun kentille jossain kohtaa kiertuetta.


Eki oli osallistunut aamujäihin, luistellut hymyssä suin mutta lyhyemmän aikaan kuin muut. Pete puheli harkkojen jälkeen day-to-day/katsellaan huomenna taas miltä Karlssonilta tuntuu. Ja nyt Eki ei edes lentänyt joukkueen mukana Winnipegiin. Ota tosta touhusta sitten selvää.
DeBoer oli kuitenkin jossain haastiksessa vastannut, että nykyinen vekki ei liity mitenkään tehtyyn nilkkaleikkaukseen.

Radil poppareille ja Gambrell 4.cenaksi. Muuten samat kentät ja parit.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hauska löytö twitteristä:

-17 Helmikuussa Goldobin sai yhtäkkiä änäripelejä alle. Treidattiin Hanseniin.

-18 Helmikuussa O'Regan sai yhtäkkiä änäripelejä alle. Treidattiin Kane -kaupassa.

-19 Helmikuu ja Gambrell puskista änäri menoon mukaan.

Historia toistaa itseään?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hauska löytö twitteristä:

-17 Helmikuussa Goldobin sai yhtäkkiä änäripelejä alle. Treidattiin Hanseniin.

-18 Helmikuussa O'Regan sai yhtäkkiä änäripelejä alle. Treidattiin Kane -kaupassa.

-19 Helmikuu ja Gambrell puskista änäri menoon mukaan.

Historia toistaa itseään?

Ei ole yllättävää näyttää, miten pärjää tosi peleissä. Ketähän siellä olisi sitten hakusessa?

Mercuryn jutussa mainitaan, että Brian Boyle olisi kiikarissa nelossenaksi. Hyvää syvyyttä hakemassa siis.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks kävi oikeassa pohjoisessa ottamassa tärkeän vierasvoiton tepoista. Peli aaltoili huomattavasti, sillä ensimmäisessä erässä Jets oli purjeessa, mutta onnistui kääntämään asetelman päälaelleen toisessa erässä. Kolmas taas oli Sharksin hallintaa, mutta erikoistilanteet rikkoivat peliä.

Kokonaisuutena voi kuitenkin olla tyytyväinen, sillä Sharks oli (värilaseilla) hallitsevampi eikä Jetsin pelisysteemi näyttänyt tuottavan vaarallisia tilanteita tasakentin. Toki vihuilla oli pari kovaa poissaoloa, mutta myös EK65 on Sharksin osalta vielä sivussa.

Ensimmäinen maali tuli Wheelerin hienon yksilösuorituksen kautta, joskin joku voisi nähdä tässä myös Jonesin osasyyllisenä. Toinen maali tuli hieman vahingossa, kun kiekko päätyi Perreaultin lapaan ruuhkasta. Kiekko kävi kolmannenkin kerran Sharks-häkissä, mutta DeBoer käytti mulkku-kortin ja haastoi maalin syntyyn täysin syyttömän pienen paitsion --> ei maalia. Hyvä peli koutsilta, surkea sääntö.

Ylivoimalla Jets järjesti melkoisen tulituksen, mutta kiitos Laineen jääkauden, kiekkoa ei saatu reppuun. Wheeler jakoi 20 sekunnin sisään noin neljä tähtiluokan syöttöä neliön läpi tai keskelle, ja minä kun jostain ketjusta luin ettei kaveri olisi keskitasoa parempi syöttelijä. Tähän kuitenkin täytyisi Sharksin kiinnittää huomiota, sillä Lainetta parempi (tai no kuumempi) maalintekijä olisi näistä passeista naulannut helposti pari häkkiä.

Kolmannessa erässä koeteltiin melko rankalla kädellä niin kotikatsojaa kuin valmennusporrastakin, kun alkuun Hertl tempautui liiaksi Sharksin hyvän momentumin mukaan ja lanasi Jetsin läskisalosen syvälle maaliin. Tästä isot rukkaset, sillä eihän nyt molaria voi noin taklata. Myöhemmin tuomari vihelsi jostain syystä Timolle sukellusjäähyn kun Jets-pelaaja roikkui miehessä. Lopulta puolitoista minuuttia ennen loppua Vlasic huitaisi kiekon katsomoon ja alivoimalla Burns katkaisi mailansa todella ikävässä paikassa. Ja vielä jatkoajalla Sharks otti toisen väärän vaihdon kahteen peliin saatana. Ei ollut helppoa katsoa tuota tunarointia.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
alivoimalla Burns katkaisi mailansa todella ikävässä paikassa.

Itse tiesin lopputuloksen jo ennenkuin katoin pelin, joten tämä tilanne sai kyllä huutonaurut aikaseksi. Mihin aikaa ja missä tilanteessa mailan nuppi katki, Burns aivan solmussa sen myötä ja parta lenteli minne sattui.

Muuten Burnsilta astetta heikompi peli. Kiekot tuntui pomppivan ja tän myötä oli ongelmissa vastustajan karvauksen kanssa (joka oli kyllä häntä kohtaan hyvin aggressiivinen). Silti voittomaali hänen takia eikä omiin mitn pahempia tapahtunut hänen takia. Hyvä peli siis heikommallakin pelitasolla.

Toinen joka osui silmään oli Kane. Pelannut tässä jo monen monta peliä hyvällä tasolla, mutta nyt teki kyllä järjestäen tyhmiä ratkaisuja. Pari kamalaa vaisua syöttöä alaspäin pakeille omalla-alueella, onnea oli etteivät kääntyneet takaisku maaleiksi. Saiko tuhdit buuaukset otteen hänen pelistä? Edessä toinen peli, missä buuauksia varmaankin luvassa.

Kehui voisi antaa Thorntonin vitjalle ja itse Jumbolle. Erinomainen peli häneltä ja se näkyi ketjunsa hyökkäyspelissä heti.

Nelosketju oli pelipäällä pitkästä aikaan. Menee toistamiseksi, mutta kyllä Goodrow on niin paljon parempi laidalla kuin keskellä. Ja Gambrell pelasi ihan kivasti mitä pelasi.

Ketähän siellä olisi sitten hakusessa?

4.centteri kyllä se selvin puute ja Boyle olisi ollut erinomainen haku siihen mielestäni. Ja toi hinta ei kyllä mikään paha ollut.
Ainoa huhu johon itse olen törmännyt oli Duchenee liittyen, mutta kaverin puheista päätellen en usko olevan mätchi.

Itse fanipoikana toivon Panarinia tai Stonea. Sharksilla ei ole ykköspickiä mikä varmaankin on iso miinus. Senatorsin etu kylläkin olisi, että Sharks pääsisi finaaliin, niin saisivat extra ykköspickin Sharkseilta Karlsson -kaupasta. Ehkä liian kaukaa haettu toi syy.

Kuitenkin Sharkseilla olisi vielä Che-veljekset joilla jotain arvoa luulisi olevan nykyisillä otteillaan. Merkleystä olisi helppo päästää irti, jos Karlsson tekee pitkän jatkon. Gambrell, LaBanc ja Heed/Ryan. Onhan tossa palasia, joista pystyisi irti päästämään (nykyisen pakkisyvyyden kyllä pitäisin).

Jotain kyllä Wilson tulee tekemään ja 4.centterin lisäksi top6 laiturille olisi käyttöä. Donskoi jäi jälleen astetta fyysisemmän joukkueen takia varjoon, Radil/LaBanc/Sörensen pystyvät vain hetken pysymään top6 tehtävissä mukana. Ellei iso kala, niin toivottavasti jokin pienempi. Zuccarello, Johansson, keitä sitten lopulta onkaan tarjolla.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
22. kertaa tällä kaudella Sharks on päästänyt kaksi tai vähemmän maalia pelissä. Jokaisen ottelun noista he ovat voittaneet. Resepti menestykseen.

Burns änärihistorian seitsemäs pakki, joka rikkoi 50.syötön rajan 55.pelissä tai vähemmän. Burnsilla meni tähän juuri toi 55.peliä. Äijä edelleen syöttöpörssin 4.sijalla, ollut tyyliin läpi kauden siinä. Takana esim kovia kausia vetävät P.Kane ja McDavid. Hurja on ollut Burnsin kausi ja toivottavasti pitää sen sellaisenaan pitkälle kesään.

Thornton ja 1000.pojo Tealissa näki päivänvalon. Vähän kuritti Johnny Hockeyta keskikentällä, antoi armoa, nappasi irtokiekon hetken päästä ja seinäsyötöllä laidan kautta Kanelle, boom.

Itse pelistä, niin Sharks päästi jälleen ekan 5minuuttisen aikana maalin. En nyt muista tilastoa tästä, kun näytettiin Jets -pelissä(?), mutta Sharks on päästänyt toiseksi eniten maaleja ekan vitosen aikana (Panthers oli päästänyt tyyliin pari enemmän). Selkeä korjauksen tarve, koko kauden mittaan ollut tämä ongelma.

+ Kane oli jälleen pelipäällä ja se näkyi. Hertl vitja vyörytti kiekkoa hyökkäyspäähän aina kentällä ollessaan. Eka maali meni vastustajan molken piikkiin, toisessa osumassaan iski oman reboundin sisään.

+ Hertl oli Kanen tavoin fyysisyydellään liian kova pala vastustajalle. Turhan jäähyn otti lämmetessään vastustajan niitistä, muuten erinomainen peli. Pari maalia maalin edestä ja Kanen 4-1 osumaan nätti pohjustus viemällä Giordanoa sata-nolla laitakamppailussa.

+ Jones ja yksi kauden parhaimmista peleistään. Pari meni, eka nätti ohjaus aivan Jonesin edestä ja toinen pomppi onnekkaasti Braunista (saattoi osua myös Vlasiciin). Monta komiaa venytystä ja gamesaveria, nyt näyttää todella hyvältä.

+ Burns. Oli parempi kuin Jets -pelissä ja perus tehoilua mieheltä. Rikkoi 60.pojon rajan, muut Sharks pelurit eivät ole vielä rikkoneet 50.pojon rajaakaan.

+ 3.kenttä jatkaa lentoaan. Nyt tähtiin kivaa peliä Sörensen-Labanc akselilta kaksistaan. Jotain on muuttunut LaBancin pelissä allstars tauon jälkeen. Parempaan päin.

- Heed pelasi alle 10minuuttia ja sen aikana oli pari kertaa ongelmissa omista syistä. Mielestäni Pete teki oikein ja kuormitti enemmän Braunia, sen verran Heed oli heikko.

1.erä meni Sharksille, kolme maalia iskivät lyhyeen aikaan ja sinne mahtui myös monia pitkiä pyörityksiä. 2.erässä Flames oli enemmän päällä, vasta erän lopussa Sharks alkoi voittamaan irtokiekot ja taistelut = johdon suojelu parempaa. 3.erässä sitten kolme typerää/väärää jäähyä, jotka sekoittivat pakkaa.

Ennen allstarsia tuntui, että divarin voitto vaatisi jo jonkinlaisen sulamisen Flamesilta, mutta niin vain sharks ottanut homman omiin käsiinsä. Kaksi pojoo jäljessä, Flamesilla peli enemmän kädessä. Täysin voitettavissa. Nämä kaksi kohtaavat vielä runkosarjan lopussa, saattaa hyvin olla vielä tärkeämpi peli kuin tämä.

Seuraavaksi Oilers ja sen jälkeen Nucks. Voitot molemmista pitäisi tulla näillä esityksillä. Pete edelleen uskoo, että Eki tekee paluun tämän vieraskiertueen aikana, saas nähdä.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kun näitä kahta vikaa peliä katsoo, niin mielestäni suurin tekijä on Jones. Flames-pelissäkin tuli aiva saakelin hienoja pelastuksia. Erittäin hyvältä näyttää.

Toinen asia on tietty puolustus kokonaisuudessaan. On tiivistynyt ja ihan selvästi siihen nyt panostettu entistä enemmän kun Eki on poissa.

Hyökkäyspäässtä Hertl ja Kane tuntuvat olevan aina vedossa, oli sitten muut missä vedossa tahansa. Toivoisi Timpalle maalin, että maalihanat aukeisi taas kunnolla. On kyllä muutenkin tärkeä ukko kentällä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Humalapäissäni piti tarkistaa pari kertaa omat laskut. Mutta iha oikeesti LaBanc heitti hattutempun!
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ei kyllä siis helpommin voisi voittoa tulla. Vihun puolustajat seisoo kuin noiduttuna, esm 3-0 maalissa tämä näkyy selvästi. LaBanc olis ehtinyt ottaa selfienkin ennen kiekon tälläämistä maaliin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ei kyllä siis helpommin voisi voittoa tulla. Vihun puolustajat seisoo kuin noiduttuna, esm 3-0 maalissa tämä näkyy selvästi. LaBanc olis ehtinyt ottaa selfienkin ennen kiekon tälläämistä maaliin.


Joo ja 2-0 osumassa Draisaitl lopettaa luistelun koomillisesti omalla sinisellä ja seuraa etäältä Kanen menoa maalille. 5-1 osumassa Manningilta(?) R1-L1 ja pois Hertlin tieltä, joka liukuu pienen kiekonkäsittelyn kanssa maalipaikoille.

Sharkseilta kiva peli. Thornton veikkaili, että Couture tämän ratkaisi, mutta se olikin LaBanc uransa ekalla hattutempulla.

1.erä varsin ehjä, vastustaja sai vain viisi laukausta Delliä kohti. Sharks taasen tekaisi kaksi maalia ja missasivat muuan hyvän paikan hakemalla liian nättiä.
2.erä samaa linjaa ja peli maistui varmalta nakilta ylivoima osuman jälkeen. Oilers kuitenkin löysi peli-intoa oman ylivoima osuman jälkeen.
3.erä oli enemmän pellailua. Kruununa Draisaitlin purku omista; kiekko meni yli pleksin Sharks päädystä. Hiieman yliampuva kosketus oli.

Draisaitl 0 sog, McDavid 1 sog. Tämä kaksikko pelasi paljon Sharksin nelosta vastaan, joten voidaan sanoa Gambrellin ja Goodrowin onnistuneen hyvin omassa roolissaan. Toki muutkin, kova kaksikko kun on.

Melkman loukkaantui laitakamppailussa. Osuiko olkapää mutkalla laitaan vai osuiko vastustajan poikkaritönäisy ikävästi. Ei ole tainnut mitään tietoa tulla?

Simekillä vähän pää taas kolisi, oli matalassa asennossa kun Lucic niittasi hänet. Kyynerpää osui kupoliin, penkillä oli huoltajan käsissä. Toivottavasti ei mitään pahempaa käynyt.

Kurzin mukaan Habsin ja Rangersin scoutteja ollut eniten Sharks -peleissä paikalla viime aikoina. Habsista en tiedä, mutta Rangersin Zuccarello, Hayes ja Kreider kyllä kävisivät järkeen.
Senatorsin tiedotusta isoista kaloistaan odotellessa, sen jälkeen luulisi tapahtuvan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Oilers-peli oli kyllä kotijoukkueelta aika pohjanoteeraus ja vähän jopa käy sääliksi seuraa kun tuuriakaan ei näytä varauksissa olevan mukana. Tuntuupa oudolta, että Oilersille hävittiin vain kaksi vuotta sitten playoffien avauskierroksella.

Sharks jatkaa aika tiukassa liidossa, kun 'nucks taipui maali-iloittelussa. Koosteen katsoessa tuli fiilis, että vihu loi jatkuvasti hyviä paikkoja, mutta viimeistely ontui ja Jones oli kohtuu hyvä. Toisessa päässä (ilmeisesti debyyttinsä tehnyt) 'nucks-junnu oli aika pahassa paikassa, kun peli oli 0-3 noin kymmenessä minuutissa. Kivasti DiPietro sai kuitenkin kerättyä itsensä ja otti pari hyvää koppia. Meni sinne toki myös ainakin yksi vähän helpompi. Ikävään paikkaan kuitenkin joutui, kun vastaan tuli liigan kuumin joukkue.

Sharks siis veti täydellisen vieraskiertueen ja näin Vegas on pudonnut kelkasta. Loppukaudesta tulee mielenkiintoinen taistelu Flamesin kanssa. Nyt Pacificin kärjessä piste Flamesin edellä, kaksi peliä enemmän pelattuna. Eikä tässä runissa ole edes ollut Karlssonia mukana. Lieneekin järkevää pitää mies varotoimenpiteenä sivussa niin pitkään kuin voittoputki jatkuu.

TDL lähestyy ja monessa paikassa näkyy juttuja mahdollisista joukkuetta parantavista kaupoista. Välillä pallotellaan syvyyshankinnoilla, välillä mietitään maalivahtiosaston parantamista ja välillä huhuillaan Panarinia tai Zuccarello Aasenia hainuttuun. Syvyysosastolisäyksille on aina tarvetta, joten sille varovainen peukku. Korkeampien kierroksien varausvuoroja esim. Thompsonin kaltaisiin hankintoihin. En pistä pahakseni.

Mutta miksi pitäisi tehdä isompi kauppa Panarinin tai Bobin saamiseksi? Joukkue pelaa liigan parasta kiekkoa ja luonnollisesti iso uusi nimi sotkisi kemioita. Karlssonilla meni noin 30 peliä ennen kuin pelisysteemi on tarpeeksi tuttu dominointiin. Toki Panarin tai Zuccarello Aasen ovat laitureita eikä heillä ole niin suurta merkitystä joukkueen pelitapaan kuin kiekollisella pakilla tai sentterillä, mutta silti riski on olemassa. Ykköskierroksen varausvuorojakaan ei oikein ole tuhlailtavaksi. Toki, kuten yllä sanottiin, Merkleystä voitaisiin luopua jos Karlssonin nimen saisi jatkopapereihin ennen siirtotakarajaa. Jatkosopimusneuvottelut käynnistynevät kuitenkin vasta kauden jälkeen.

Veskahankinnoille myös vahva ei, vaikka harvoin Jonesin otteisiin voikaan olla täysin tyytyväinen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Juu ekaan kymppiin Nucks ei saannut laukaustakaan Jonesia kohti ja samaan aikaan Sharks mätti sen kolme maalia. 2.erän alussa Nucks sai vieraat köysiin, mutta kovassa lennossa edelleen olevat Kane ja Hertl laittoivat osumillaan pelin lopullisesti pakettiin, kun vain puolet pelistä oli pelattu.

Loppukaudesta tulee mielenkiintoinen taistelu Flamesin kanssa.

Tähän voisi ynnätä Jetsin (ja Preds) ja kisa lännen ykkössijasta. Bluesilla aikas kiva lento menossa, joten wild card -joukkueilla ainakin tällä hetkellä selvä tasoero.

Mutta miksi pitäisi tehdä isompi kauppa Panarinin tai Bobin saamiseksi?

Viime vuodelta tuorein esimerkki mimmosen boostin top6 laituri voi tuoda joukkueelleen, kun homma matchaa täysillä. Kanesta puhun siis. Panarin kyllä nyt tuntuu epätodennäköiseltä, kun ei varmasti jatkoa tekisi ja ilmeisesti enkku ei taitu mitenkään hyvin ja tämän takia tukeutuu toisiin venäläisiin?
Sitten taas Stone olisi todellinen herkku haku. Täydellinen pelaaja pleijareihin ja voisi hyvin olla signattavissa jälkikäteen niin kuin Kanekin. Pavelski ei kuitenkaan ole pelannut parasta peliään Couturen ja Timon rinnalla ja Donskoi katoaa kuvasta, kun vastassa on astetta fyysisempi joukkue. Mä näen tilaa top6:ssa, vaikka meno on nyt ollut todella tehokasta.

Muita jotka ottaisin avosylin vastaan: Kreider, Zuccarello, Nyquist, Hayes, Dzingel. En lähde arvailee vaihtoarvoja, riippuu niin paljon liikkuuko isot nimet edes ja millä hinnalla Ja ovatko mainitut edes tarjolla.
Thompson ja Boyle olisivat kumpikin olleet kiva haku 4.cenaksi, joka kuitenkin se selvin puute ja edullinen korjata. Ohi menivät, oli Wilson kiinnostunut tai ei. Mä uskon, että nyt vain odotellaan Senatorsin tiedotusta ovatko heidän isot nimet myynissä ja sen mukaan Wilson lähtee hakee jotakuta ylhäällä mainittua. Paras kausi menossa Peten alaisuudessa, maailman paras pelaaja ilman jatkoa; nyt on oikea aika pistää tulevaisuutta epämielyttävän miinukselle ja hakea vahvistusta TDL tähän hetkeen. Tämä mun näkemys.

Tosta Bobista vielä, kun on lainauksessa, niin mä en ole kyllä yhtään ymmärtänyt puheita, että Sharks olisi mv rintamalla nyt. Jos jotkut TDL hakut menee pieleen, niin ne on ykkösvahti hakut. Varsinkin kun Sharks päästää niin vähän vetoja läpi.

Jatkosopimusneuvottelut käynnistynevät kuitenkin vasta kauden jälkeen.

Nehän aloitettiin all stars vklpn jälkeen. Tai niin ainakin puhuttiin.
Doug Wilson oli joukkueen mukana Kanadan kiertueella, mutta ken tietää onko Wilson jr. väännellyt sopparista Ekin agentin kanssa. Ja onhan Eki itsekin ollut tässä pitkään San Josessa, hehe.

Anyhoo 8vuotisen sopparin voivat julistaa aikasintaan TDL jälkeen vasta, mutta voihan se olla jo sovittuna näin etukäteen.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Viime vuodelta tuorein esimerkki mimmosen boostin top6 laituri voi tuoda joukkueelleen, kun homma matchaa täysillä. Kanesta puhun siis. Panarin kyllä nyt tuntuu epätodennäköiseltä, kun ei varmasti jatkoa tekisi ja ilmeisesti enkku ei taitu mitenkään hyvin ja tämän takia tukeutuu toisiin venäläisiin?
Sitten taas Stone olisi todellinen herkku haku. Täydellinen pelaaja pleijareihin ja voisi hyvin olla signattavissa jälkikäteen niin kuin Kanekin. Pavelski ei kuitenkaan ole pelannut parasta peliään Couturen ja Timon rinnalla ja Donskoi katoaa kuvasta, kun vastassa on astetta fyysisempi joukkue. Mä näen tilaa top6:ssa, vaikka meno on nyt ollut todella tehokasta.

Muita jotka ottaisin avosylin vastaan: Kreider, Zuccarello, Nyquist, Hayes, Dzingel. En lähde arvailee vaihtoarvoja, riippuu niin paljon liikkuuko isot nimet edes ja millä hinnalla Ja ovatko mainitut edes tarjolla.
Thompson ja Boyle olisivat kumpikin olleet kiva haku 4.cenaksi, joka kuitenkin se selvin puute ja edullinen korjata. Ohi menivät, oli Wilson kiinnostunut tai ei. Mä uskon, että nyt vain odotellaan Senatorsin tiedotusta ovatko heidän isot nimet myynissä ja sen mukaan Wilson lähtee hakee jotakuta ylhäällä mainittua. Paras kausi menossa Peten alaisuudessa, maailman paras pelaaja ilman jatkoa; nyt on oikea aika pistää tulevaisuutta epämielyttävän miinukselle ja hakea vahvistusta TDL tähän hetkeen. Tämä mun näkemys.

Tosta Bobista vielä, kun on lainauksessa, niin mä en ole kyllä yhtään ymmärtänyt puheita, että Sharks olisi mv rintamalla nyt. Jos jotkut TDL hakut menee pieleen, niin ne on ykkösvahti hakut. Varsinkin kun Sharks päästää niin vähän vetoja läpi.

Boostimainen vaikutus on tietty mahdollinen, mutta Sharks ei vaikuta samanlaista positiivista vaikutusta tarvitsevan. Hyökkäyspää on todella hyvässä kunnossa, mutta omiin menee edelleen liikaa. Siksi puolustava mannymalhotra voisi sopia hyvin joukkueeseen. Tai mainitsemasi Stone, mutta en usko että Wilson onnistuu kolmatta kertaa naaramaan Sensistä kovan pelimiehen ilman kirpaisevaa vastinetta.

Kreider on ollut omissa papereissa yksi suosikkipelaajista jo pitkään, joten hänet voisin nähdä Sharks-nutussa. Mies on kuitenkin Ragsin runkopelaajia, eikä irtone tarpeeksi halvalla. Pelimerkit Sharksilla on nimittäin melko vähissä, ja jos oikein tulkitsen, niin seuraavat kolme (Kane-kauppa, Karlsson-kauppa - saa tulla korjaamaan) ykköskierroksen varausvuoroa ovat myyty jo pois. Tämä siis jos Sharks venyy tulevissa playoffeissa finaaleihin tai Karlsson tekee jatkosopparin. Sen lisäksi poissa yksi kakkoskierroksen varausvuoro (jos Karlsson sainaa) ja pari nelos-vitoskierroksen varausvuoroa. Eli tulevaisuutta on jo hukattu tarpeeksi - eikä syyttä, sillä joukkue näyttää todella varteenotettavalta finalistilta.

Samaa mieltä veskaritilanteesta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hyökkäyspää on todella hyvässä kunnossa

Tästä oli kiva knoppi twitterissä. 2.joulukuuta joukkue, valmentajat ja GM pitivät kokouksen suljettujen ovien takana. Se oli sen kamalan Senators tappion jälkeen, joka pelattiin illalla meidän kellon mukaan. Sen jälkeen:

30ott 22-6-2, 46pojoa. Toiseksi paras tilasto koko änärissä (Lightingilla inan parempi).

Noissa 30ott Sharks on tehtaillut 128 maalia, joka on myös suurin määrä tolta aikaikkunalta. Eli kun homma lähti luistamaan, on Sharks ollut paras joukkue tekemään maaleja. Itseäni ainakin tämä pääsi yllättämään.

Pelimerkit Sharksilla on nimittäin melko vähissä

Tähän -19 draftiin löytyisi Panthersin 2.kiekka, joka tällä hetkellä olisi 38.vuoro. Sitten Merkley, Chekhovich ja Chmelevski, prospektit joiden nimillä luulisi jotain vaihtoarvoa olevan. Että joo aika hiljaista on, kun karsii Gambrell ja vastaavat pienemmät nimet pois.

Mikähän mahtaa olla LaBancin vaihtoarvo nykyään? Lennossa se nyt on, 23vee vaan, viime kaudella 77ott 40pojoa ja nyt 57ott 37 pojoa. Ympäripyöreesti voisi pelaajana verrata Teräväiseen, jolla oli alla 40pojon kausi ja yhdet hyvät pleijarit, kunnes treidattiin riippakiven (Bickell) kera ja vastine oli silti 2. ja 3.kieppi. Tämä oli tosin kesällä. En keksi parempaa vertailukohdetta, keksiikö joku muu?
En LaBancista jokaisen kohdalla luopuisi, mutta helposti Stonen tai Kreiderin hommaamisen yhteydessä kyllä. Tai pelaajan, jonka signaaminen pidemmäksi aikaan kannattaisi ja voisi onnistua. En kuitenkaan niin vakuuttunut ole vieläkään LaBancista, tai varsinkaan hänen sopivuudesta Sharks -kiekkoon.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tähän -19 draftiin löytyisi Panthersin 2.kiekka, joka tällä hetkellä olisi 38.vuoro. Sitten Merkley, Chekhovich ja Chmelevski, prospektit joiden nimillä luulisi jotain vaihtoarvoa olevan. Että joo aika hiljaista on, kun karsii Gambrell ja vastaavat pienemmät nimet pois.

Niin löytyy, mutta oma kakkosrundi on kaupattu pois. Eli ensi drafti näyttää hirvittävältä, jos ei ole kahta ensimmäisen kierroksen varausvuoroa. Merkleystä ei vielä voi luopua, mutta voihan olla, että joku em. prospekteista päätyy kauppatavaraksi.

Mikähän mahtaa olla LaBancin vaihtoarvo nykyään? Lennossa se nyt on, 23vee vaan, viime kaudella 77ott 40pojoa ja nyt 57ott 37 pojoa. Ympäripyöreesti voisi pelaajana verrata Teräväiseen, jolla oli alla 40pojon kausi ja yhdet hyvät pleijarit, kunnes treidattiin riippakiven (Bickell) kera ja vastine oli silti 2. ja 3.kieppi. Tämä oli tosin kesällä. En keksi parempaa vertailukohdetta, keksiikö joku muu?
En LaBancista jokaisen kohdalla luopuisi, mutta helposti Stonen tai Kreiderin hommaamisen yhteydessä kyllä. Tai pelaajan, jonka signaaminen pidemmäksi aikaan kannattaisi ja voisi onnistua. En kuitenkaan niin vakuuttunut ole vieläkään LaBancista, tai varsinkaan hänen sopivuudesta Sharks -kiekkoon.

Labanc on nykyrosterissa ainoa (vaihtoarvollinen), josta luopuminen ei kirpaisisi ollenkaan. Onhan mies oma varaus, tehnyt hyvin pisteitä ja pelaa ykkösylivoimassa, mutta en pysty vain syttymään. Mies on liian yksiulotteinen ja yllätyksetön. Itse asiassa Teräväinen on siinä mielessä hyvä vertaus, sillä molemmat ovat kukkakeppejä, joilta lähtee terävä veto helposti. Teuvolla toki (imo) parempi peliäly, pelin rytmitys sekä kiekonkäsittely, eli ehkä Labancia voisi jotenkin luonnehtia köyhän miehen teräväiseksi.

Rangers-sivuston artikkelissa funtsitaan juuri Zuccarellon treidaamista, vastineeksi ehdotetaan New Yorkista kotoisin olevaa Labancia sekä 2. kierroksen varausvuoroa. Sivustolla höpistään että Zuccarello on tuttu DeBoerille, koska pelasi samassa divarissa Devilsin kanssa. Vähän ehkä kaukaa haettu side. Mutta noin muuten tämä olisi jopa kauppa jonka voisin hyväksyä. Toki norjalainen on tällä kaudella painanut vain hieman enemmän pisteitä kuin Labanc, mutta ehkä tämä menee osin heikon joukkueen piikkiin. Ei voi kieltää, etteikö Zuccarello olisi parempi pelaaja kuin Labanc.

Kysymys vain lienee, onko Labancilla vielä lunastamatonta potentiaalia? Kauppa voi näyttää melko kehnolta jo ensi vuonna (ellei toki tämä kausi mene sormushommiksi).
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Ei pelaa Karlsson vielä tänään. Lauantai mahdollinen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Capsia vastaan tappio.
1.erässä Sharksin pelikuri oli laskenut selvästi vieraskiertueen jäljiltä; pakeilla ihmeelistä ongelmaa saada kiekkoa liikkeelle ja hyökkääjät huijasi puolustamisen nimeen. Ratkaisevaksi tilanteeksi jäi, kun Kane hätäili tyhjästä maalista rystyllä ja reboundissakaan ei saannut kiekkoa nousemaan. Jälkitilanteessa Donskoi huijasi ja ryntäsi 50/50 kiekkoon toivoen, että saisi kiekon pidettyä hyökkäyspäässä. Ei saannut ja vastustaja hyödynsi 3vs2 nätisti.
2.erän alkuun Sharks tuli paremmalla jalalla ja fyysisyys oli vaadittavalla tasolla. Tekopaikkoja kertyi ja tasoituksen pystyi jo maistamaan kunnes vastustaja iski 3-1 tyyliin ekasta hyvästä paikastaan erässä. Senpä jälkeen Capsilta hyvää peliä johtoasemassa ja erän lopussa peli pussiin 4-1 osumalla, kun Timo painoi yksin kolmea vastustajaa vastaan, vaikka samaan aikaan joukkue teki vaihtoa.
3.erä oli pelailua ilman vetoja melkeinpä.

Ei niin huono peli miltä numerot näyttää. Tosta pelikuri kondikseen heti alusta alkaen, niin voittoja pitäisi alkamaan jälleen sateleen. Seuraavaksi sopivasti Nucks, jota vastaan Sharks on onnistunut tyyliin aina jo pidemmän aikaan. Siitä aloittamaan uutta voittoputkea.

Eki oli jälleen joukkueen mukana täysillä. Yhdet aamujäät vielä ja peliin mukaan veikkaan mä.
Oli muuten aikas koomillista, kun Sharksin "insiderit" Gackle ja Kurz kyselleet pidemmän aikaan mikä Ekiä vaivaa. Joukkueen palattua San Joseen Eki kertoi Kurzille, että vekki on jotain mitä hänellä ei aikaisemmin ole ollut ja toivottavasti tulee kerralla kuntoon ja blaablaa. Tätä Kurzin kirjoittaessa twitteriin, Pete kertoi paikallisessa radiossa, että Ekillä oli nivuset venähtänyt.

Vika viikko TDL alkaa kohta. Sen kunniaksi heittää ajatus Wildista, jotka ilmeisesti saattavat toimia myyjinä. Fehr niin kelpaisi takaisin. Coyleki edelleen kiinnostaisi tai isompana kalana Staal. Kyllä sitä valinnanvaraa löytyy, kun huhujen mukaan menee.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jotenkin paistoi läpi hermostuneisuus ja pieni yliyrittäminen. Liekö johtuneen Ekin paluusta vai siitä, että vihu tuli ihan eri asenteella päälle kuin viime pelissä. Rentous näytti puuttuvan kuitenkin. Paljon tuli verenpainetta nostattavia virheitä, mutta onneksi selvittiin niistä tuurillakin. Eka taisi mennä aika helposti sisään, en tosin katsonut niin tarkkaan.

No ens pelissä sitten mitataan jälleen taso, kun vastaan luistelee Big Bad Bruins.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös