Sytyttävimmät ja inhoa herättävät maalilaulut NHL:ssä

  • 8 123
  • 36

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Varsinkin tuo Arizonan ja Floridan "oma lisäys" sopii mielestäni mainiosti noihin summereihin.

Tuo Arizona on kyl kokonaisuutena mun mielestä tosi onnistunut paketti.. Kojoottien huudot tuo huikean lisän tohon biisiin!
 

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Leafsin maalilauluja n. 25 vuoden ajalta: The History of the Toronto Maple Leafs Goal Horn Omat suosikit oli 1999-2010. Aina tulee hyvä fiilis tuosta. Varsinkin ACC siirtymisen jälkeen tun tuli tuo laser tms tyylinen efekti ja siniset valot hallissa samalla. Kelpasi tuuletella Sundinin maaleja.

Tällaisesta kimarasta huomaa hyvin, että melkoista hakemista tuon toimivan kombon löytäminen. Aika hirvittäviä moni, tuo mainitsemasi aikakausi on kyllä todella toimiva. Vaikkakaan Kernkraftilla nyt ei voi pieleen mennäkään, niin kuin täällä on jo todettu. Tämän jälkeen olen entistä enemmän sitä mieltä, että nykyinen on hyvä ja omaperäinen valinta. Valoshowsta en valitettavasti voi paljoa sanoa kun ei ole paikan päällä tullut oltua.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Chicagon renkutus on ehdottomasti ärsyttävin.

Boston maistuu.
 

Tontsasd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Seattle Kraken
Columbuksen setissä on jotain hienoa, samaten kojoottien ulvonta.

Mitä en voi yli kaiken sietää on Kingssin summeri. Jos katson jotain koostetta missä on Kings kotojoukkueena pidän hiirtä aina muten päällä maalien sattuessa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Green Dayta toivoisin listalle useamminkin... Muista Arizona ja Boston.
 

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Taisin sitten tästä inspiroitunteena listata maalilaulut huonoimmasta parhaimpaan.

Aina mielenkiintoista lukea tällaisia listoja perusteluineen! :)
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
@stiflat ja @La vague kommenteissa hyviä pointteja. Tärkeää myös allekirjoittaneen näkökulmasta juuri tuo persoonallisuus ja jonkinlainen yhtymäkohta joukkueeseen. Maalilaulu, joka soi usemmassa hallissa ei mielestäni osoita erityisen paljon kekseliäisyyttä tai identifioidu "oman joukkueen" maalilauluksi. Ralli voi olla itsessään ärsyttävä, mutta jos sillä on historia, hyvä tarina taustalla tai muu yhtymäkohta löytyy joukkueeseen niin ollaan hyvän maalilaulun äärellä.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Top1

Anaheim, Pennywise - Bro Hymn Bro hymn-Pennywise
Ei kai tähän muuta tarvita?

Columbus olis tälle listalle kuuluva jos ei olis tuota renkutusta mukana.

Top3 huonoimmat:

San Jose Sharks
Buffalo
Panthers
 
Viimeksi muokattu:

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mutta ei siinä, tuo tulee varmasti aina olemaan osa kannattajakulttuuria, ei vain meikäläisen kuppi teetä ja pala kakkua.
Ymmärrän näkökulmasi eikä ollut tarkoitus lähteä mielipidettäsi muuttamaan. Sen verran vaan osui silmiin että piti oikaista. ;)

Kommentoidaan maalibiisejä lisää. En ole jotenkin tiedostanut ennen kuin tämän viestiketjun myötä, että Hurricanes on vaihtanut tuota maalibiisiään. Mielestäni Aviciin The Nights oli viime kaudella oikein sopiva biisi ja sopi tuohon maalitorven peräänkin hyvin. Sopi myös tuollaiselle nuorelle joukkueelle hyvin. Kuten ketjun avausviestissä kommentoitiin Avalanchen maalibiisiä, ettei väkisin ole lähdetty hakemaan mitään muka "kovaa" rallia. Nykyinen on tuollainen mitään sanomaton sekamelska.

Edit.
Top1

Anaheim, Pennywise - Bro Hymn Bro hymn-Pennywise
Ei kai tähän muuta tarvita?
Bro Hymn kuulosti joskus aikanaan erittäin hyvältä, mutta on muuttunut kyllä hieman tylsäksi vuosien saatossa. MUTTA, joskus vanhemman Koivun pelatessa Ducksissa, tuli katsottua Ducksin pelejä/pelikoosteita enemmän. Muistelisin että tuolloin oli tuohon Bro Hymnin perään soitettu G'n'R:n Welcome to The Junglen aivan sitä alkua. Se kuulosti ihan helvetin hyvältä se. Mahtaako vielä olla käytössä?

Ja lisätään tähän muokkaukseen nyt vielä yksi muistelo: Flyersin maalibiisi kaudella 2011-12. Battle of Pennsylvanian kaoottinen playoff-sarja 1. kierroksella ja Flyers-ryhmä Giroux'n johdolla huudatti Scooteria minkä kerkesi. Vaikka olin tuossa sarjassa enemmän Penguinsin kannalla ja Flyersin menestys ärsytti, niin jotenkin aloin pitämään tuosta. Harmi etteivät kovin monta kautta tuota käyttäneet.

Tosin on sille varmasti syynsä, miksi näitä vaihdellaan. Kuten itsekin tuossa mielpiteeni toin esille, niin aikoinaan hyvältä kuulostanut Bro Hymn kuulostaa nyt tylsältä. Hyvä niitä on joskus vaihdella. Vielä jos se uusi olisi edellistä parempi joka kerta, ja jonkun mielestä onkin.
 
Viimeksi muokattu:

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Mielestäni Aviciin The Nights oli viime kaudella oikein sopiva biisi ja sopi tuohon maalitorven peräänkin hyvin. Sopi myös tuollaiselle nuorelle joukkueelle hyvin. Kuten ketjun avausviestissä kommentoitiin Avalanchen maalibiisiä, ettei väkisin ole lähdetty hakemaan mitään muka "kovaa" rallia. Nykyinen on tuollainen mitään sanomaton sekamelska.

Samoilla linjoilla.. tuo nykyinen on kyllä jotenkin vain sekava, joka ei oikein johda mihinkään tunteeseen. Avicii kyllä toimii vaikka henkilökohtaisesti en kyseisestä biisistä pidäkään.

Ja lisätään tähän muokkaukseen nyt vielä yksi muistelo: Flyersin maalibiisi kaudella 2011-12. Battle of Pennsylvanian kaoottinen playoff-sarja 1. kierroksella ja Flyers-ryhmä Giroux'n johdolla huudatti Scooteria minkä kerkesi.

Scooter toimii aina ja voin kuvitella, että kaikkia muita ärsyttää rotan lailla kun taas omat pääsevät oikeanlaiseen juhlatunnelmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös