Lehterälle kenkää!

  • 238 567
  • 1 181

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Kyllä, ehdottomasti kenkää, kun ei ole voitettu kuin kahdeksan peliä neljästätoista pelistä.
Ehdottomasti. Ihan vitunpaska koutsi varsinkin kun oma spekulaatio on, että puolustukseen vielä(kin) keskitytty enemmän. Vrt Lehterän kommentteihin aiemmin.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kenkää ehdottomasti. On ylimielinen ja 3 pisteen voittoja vain kolme vaikka materiaali on parempi kuin ikinä. Floppi mikä floppi. Takaisin kommentoimaan pelejä.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Eiköhän nyt siirrytä Veikko Vennamon sanoin "asialinjalle" ja anneta tämän ketjun laskeutua listalla reilusti alaspäin, nostelkaa sitten vaikkapa reilun viiden ottelun tappioputken jälkeen framille, JOS TEILLÄ EI LUOTTO RIITÄ LEHTERÄÄN!
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kyllä minä tajusin teidän sarkasminne, mutta en ymmärrä miksi sitä pitää yleensä harrastaa tässä tapauksessa, antaisitte ketjun painua unholaan ilman teidän paskan jauhantaanne!
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nimenomaan tätä ketjua ei saa päästää unholaan. Olkoon tämä ketju hyvänä muistutuksena meidän kannattajien hätäilystä. Itsellänikin välillä takki kääntyy suhisten ja toiminta on kuin tuuliviirillä joten muistuttakoon tämä ketju siitä.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taitaa nuo potkut olla nyt kuitenkin pikkuriikkisen kauempana kun maksetaan Sannille ja Jokelle tästä vuodesta ja tässä tulisi sitten Tertsille pari vuotta hillotolppaa. Siinä saa Timppa myydä naapureille tavaraa rattaat soikeina.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF, sympatiapisteet Ässille
Itse aikoinaan avasin tämän ketjun, ja nostan tämän taas ylös, kun tuntuu että tälle ketjulle alkaa käyttöä löytymään.

Selvennetään senverran, että itse en kenkisi Lehterää, mikäli saatavissa ei olisi heti Tirkkosta, taikka Ahoa. Jos olisin Tuomenoksan saappaissa, niin lähestyisin heti näitä herroja, ja kysyisin halukkuutta tulla johtamaan keltamustaa laivaa. Mikali noista jompikumpi suostuisi vähintään ensikautta koskevalla sopimuksella tulemaan, niin asiantuntijan tilalle haluaisin oiken valmentajan.

Tähän perään voisi kirjoittaa vaikka kuinka syitä miksi näin kuuluisi toimia, mutta varmasti tarpeeksi syitä löytää kauden seuranta ketjusta, sekä vitutusketjusta, jos perusteluita kaipaatte.
 
Lehterää ei tulla kenkimään, koska ensi kaudelle on sopimus.
Ikävä fakta. Ei sillä, että Lehterä pitäisi saada kengittyä, mutta jotain olisi syytä tehdä joukkueen menestymisen eteen. Ehkei valmentajavaihdos olisi huono kortti katsottavaksi, jos se olisi mahdollinen. Elämme mielenkiintoisia aikoja (paitsi SaiPan pelillisten otteiden osalta).
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
En usko saati toivo Lehterän saavan kenkää ennen ensi kautta. Vaikka tämä kausi näyttää kulkevan kohti pettymystä ja jotkut ovat jo näkevinään kaukalossa Santasen joukkueen haamuja, niin ei tämä sentään jumbosijaan verrattavissa oleva katastrofi ole. Jossain JYPissä tai Tepsissä on varmasti monia asioita joista Lappeenrannassa voitaisiin ottaa oppia, mutta mielestäni lähes rutiiniksi muodostunut kahdelle päävalmentajalle maksaminen ei kuulu niihin. Kyllä Lehterä ansaitsee vielä mahdollisuuden korjata tämän kauden virheensä, kyykkäsihän Pennasen HPK:kin toisella kaudella mutta nyt ovat pompsahtaneet taas kuuden parhaan joukkoon. Optio suoran kahden vuoden jatkosopimuksen sijaan oli kyllä nykytilanteen valossa hyvä veto, nyt voidaan katsella ensi marraskuuhun asti että löytyykö se punainen lanka vai pitääkö soittaa Tirkkoselle.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En mä jotenkin voi pelkästään Lehterää syyttää siitä, että herrat Nättinen ja Tanus taantuivat. Tai, että Tuohimaa onkin kuolevainen. Edelleenkään en ymmärrä, millaista peliä Lehterä haluaa tuon joukkueen pelaavan. Mutta hei, mä olen ihan eri alalla töissä :)
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pidän Tirkkosta myös lahjakkaana valmentajana kuten Lehterääkin. Olihan niitä suvantokausia myös Tirkkosen aikana. Se on niin saatanan pienestä kiinni. Olen huudellut pelikirjan perään ja huudan edelleen. Todennäköisesti Tero pyytää pelaajilta kiekollista peliä. Jostain syystä joukkueelta ei tällä hetkellä onnistu oikein mikään. Maalivahtipeli, puolustuspeli, hyökkäyspeli: mikään ei onnistu. Kympin sakkiin on kuitenkin vielä mahkut.
 

Barney

Jäsen
Itse pidin Lehterän hankinnasta ja viime kausihan meni ihan hyvin. Tämä kausi on taas ollut ihan surkea ja valmentajan käytös on monella tapaa vituttanut. En usko Lehterän saavan kenkää, sillä SaiPalla tuskin on varaa siihen, kun Santasellekin annettiin potkut vasta vähän aikaa sitten. Jos kuitenkin Tirkkonen haluaisi palata Lappeenrantaan, niin harkitsisin tuota vaihtoehtoa. Lehterä ei ole mikään pelikirjavalmentaja ja jos huonon pelikirjan lisäksi joukkueen asenteessa on vielä ongelmia, niin missä valmennus on silloin onnistunut?

Lehterä on nyt koko kauden valitellut kerta toisensa jälkeen lehdistötilaisuudessa joukkueen "tiettyjen pelaajien" huonoa asennetta. Mitä konkreettista tuolle on tehty? Onko se oikea ratkaisu haukkua pelaajat median edessä? Eihän Lehterä tietenkään mitään nimiä ole sanonut, mutta vihjaillut sen verran selvästi, että tyhmempikin tajuaa keistä puhutaan. Miksi valmennus ei saa joukkueen asennetta paranemaan, jos se on ongelma?

Voisiko sillä olla jotain vaikutusta pelaajien asenteeseen, että ainakin ulospäin näyttää, että joukkueen päävalmentajaakaan ei voisi vähempää kiinnostaa? Lehdistötilaisuudet eivät kiinnosta (jotka kuitenkin kuuluvat päävalmentajan tehtäviin) ja Espooseen on aina kiire. Minkälaisen signaalin tuo viestittää pelaajille? Kyllä se vain on niin, että paras johtaminen tapahtuu aina esimerkillä. Jos Kaksonen kuvasi Kohoa sanoin "teot ja puheet kohtaavat", niin ainakaan näin joukkueen ulkopuolisena en käyttäisi noita sanoja Lehterästä. Pitäisikö se peili ottaa käteen ja miettiä kuinka tuokin ongelma voitaisiin selättää?

Tuo Lehterän "olen antanut pelaajille vähän liikaa vapauksia" kommentti oli myös melko erikoinen. Tarkoittaako hän sillä, että pelaajat ovat itse suunnitelleet ketjunsa hyökkäyskuvioita? Siltä se on ainakin näyttänyt. Sehän on varsinainen kuningasidea, kun ketjut vaihtuvat jokaisen tappiopelin jälkeen, joten pelaajien pitää joka peliin sopia uudet kuviot. Ei ihmekään, että peli näyttää ihan koheltamiselta, kun joukkueella ei ole mitään hyökkäystaktiikkaa.

"SHL-kiekkoa" luvattiin, mutta lähinna trappia ollaan saatu. Ennen pestiä puhuttiin luisteluvoimasta, koko viisikolla hyökkäämisestä sekä puolustamisesta ja aktiivisesta karvaamisesta. Noista tämän hetken joukkueessa ei ole mitään. Koho on ensi kaudella vuoden vanhempi, Maalahtea huhutaan pois ja Löfman ei kestä kasassa. Omia kasvatteja ei ole joukkueessa käytännössä ollenkaan, joten ketkä siellä joukkueessa näyttävät sitä esimerkkiä ja pitävät päivittäisen tekemisen tason korkealla, kun päävalmentajastakaan ei taida siihen olla? Ehkä sieltä Espoosta löytyy lisää pelaajia. Tarttis tehdä jotain.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Veikkaan, että Tertsi saa kenkää tämän kauden jälkeen, jos juhlakaudella ei päästä sääleihin. Uskon, että toimisto tietää, jos pelaajien ja valmennuksen välillä on kitkaa. Ainakin siihen tuo pelaajien asennevamma ja päävalmentajan kaikenlaise paskapuheet pitkin kautta alkavat vahvasti viittaamaan pelillisestä puolesta puhumattakaan. Ehkä Tertsi ei osaa sitten kuitenkaan valmentaa "ammattilaisia" vaan on lähinnä nuorten peelajien kehittäjä.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En usko Lehterän potkuihin. Taas oltaisiin samassa tilanteessa ensi kaudella kuten viime kaudellakin, että kahdelle päävalmentajalle pitäisi maksaa palkkaa. Mitä järkeä siinä taas olisi?

Ennemmin katsellaan miten Tertsi saa ensi kaudella uudella pelaajistolla homman taas toimimaan ellei tällä kaudella ylletä edes sinne sääleihin. Sitten jos ensi joulukuussa ollaan vielä tässä samassa tai pahemmassa tilanteessa niin sitten voi alkaa harkitsemaan potkuja ja soittaa Tirkkonen hätiin jos on vielä vapaana. Ennemmin mie pistäisin pelaajiston ensi kaudella suurimmalta osin uusiksi jos tämä kausi jää pannukakuksi.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Mä en usko myöskään Teron fuduihin, enkä niitä kyllä toivokkaan. Mun mielestä tässä vallitsevassa tilanteessa Lehterä on kyllä tajunnut jo tekemänsä virheet. Nyt olisi suotavaa niellä ylpeys ja nöyrtyä kehittämään jotain uutta strategiaa ja toimintasuunnitelmaa mitä myöskin jääkiekossa kutsutaan pelikirjaksi. Viimekauden honey moon on vietetty, tällä kaudella arki kohdattu, seuraavaksi terapian kautta voittojen satamaan. Markkanen voisi vähän devalvoida käänteisesti markkoja, Tuomenoksa niillä törsäillä ja Lehterä ne realisoida ensikaudeksi. Teron kannatta myös asennoitua ja ilmoittaa vaimolle sekä mukuloille että pappaa ei ensikaudella himassa nähdä. Sputnik on saatava taivaalle omia etuja ajamatta!
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
No ei helvetissä ruveta kenkimään kun vähän aikaa menee heikosti. Tero todisti pätevyytensä jo viime kaudella, mutta nyt iskenyt Pennasen viime kauden tavoin toisen kauden kirous. Aikaisintaan marraskuussa voidaan ruveta harkitsemaan mikäli ollaan silloin jossain tämän kauden Ässien kaltaisessa tilanteessa. Ja siinäkin tapauksessa pitäisi olla joku Tirkkonen tai vastaava sitten valmiina sijaistamaan. Tykkään enemmän SaiPan tyylistä Santasenkin kanssa, että mennään edes kausi loppuun asti ennen kuin tuomitaan (ja kengitään tai ollaan kenkimättä).

Ei tämä kausi mikään katastrofi ainakaan vielä ole vaikka viime aikoina heikommin mennytkin. JYP näyttäisi nyt Dufvan johdolla nousevan sääleihin, mutta toivottavasti tuo sieltä tippuva joukkue on Sport emmekä me.
 

redpecka

Jäsen
Kyllä tässä on vielä vähintään vuosi mentävä, ellei Espoon suunnalta tule aloitetta purkuhommiin. Jotenkin tuntuu tää kuvio menevän samalla tavalla kuin HIFK ja Törtsi. Törmänen tosin oli valmentanut jo aikuisiakin menestyksekkäästi ennen HIFKiä.

Mutta, onhan Lehterässä hyvät puolensa, tahdon vielä katsoa mihin tässä päädytään. Mutta voisiko se kakkosvalkku olla joku joka osaa pelisysteemeistä jotain? Tuo Hirvonen on täysin näkymätön ukko, kukaan tuskin tietää mitä se tekee ja mitkä ovat vastuualueet tai mitään. En edes oikein tiedä minkä näköinen se on saati että olisin kuullut sen ikinä missään puhuvan. Selinkin oli näkyvämpi kakkoskoutsi aikoinaan.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voidaan tietysti kysyä, että onko se Lehterän vika että esim. Tuohimaa on torjunut tällä kaudella huomattavasti heikommin kuin viime sesongilla. Okei, Westerholmia ei ole käytetty mielestäni tarpeeksi rohkeasti, että olisi syntynyt mahdollinen jumalmoodi. Toisaalta sekin on helkkarin ymmärrettävää kun miettii mikä sankari Fränä oli viime vuonna. Ehkä Markkanen ja kumppanit ovat antaneet Tertsille liikaa valtaa kukkoilla täällä pienessä ja ujossa Etelä-Karjalassa. Ehkä eivät. Pienestä se on aina kiinni. Esim. tuo JYPin touhu, ei se millään ilveellä ole heille tyydyttävää toimintaa. SaiPan kausi on tähän asti mennyt vähän alta lipan. Vielä voi tehdä asioita niin, että lopulta jää hyvä maku suuhun.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tuolta HPK:n suunnalta esimerkkejä tästä valmentajakuviosta. Siellähän Antti Pennasen eka kausi päävalkkuna meni hyvin, toinen kausi huonosti ja nyt taas kolmannella kaudella kulkee upeasti. Onko Lehterällä nyt toisen kauden kirous? Kuherruskuukausi SaiPan kanssa on ohi ja nyt on palattu arkeen, joka ei olekaan mennyt niin hyvin. Ensimmäisellä kaudella ei ollut turhia paineita kun kukaan ei odottanut yhtään mitään ja nyt toisella kaudella moni odotti SaiPaa kuuden joukkoon ja sitä vastoin Lehterälle ja muulle valmennustiimille kasautui kovemmat paineet. Moni joukkue on myös oppinut nuo Lehterän SaiPan kikat.

Täysin avoimin mielin katsoisin rauhassa kortin nimeltä Tero Lehterä. Luulen vähän niin, että Tertsi ei ole vielä edes näyttänyt parasta osaamistaan. Nyt vain on ollut turhan paljon vastoinkäymisiä. Loukkaantumiset sotkivat peliä joulu-tammikuussa ja Nättinen ja Tanus ovat flopanneet. Myöskään Tuohimaa ei ole ollut viime kauden jumalmoodissaan. Kahden isoon rooliin ajatellun pelaajan floppaaminen merkitsee paljon SaiPan kaltaisessa seurassa. Samaa voidaan myös sanoa kokeneiden pelaajien Kaksosen ja Löfmanin rikkonaisesta kaudesta, sillä on ollut myös iso vaikutus.

Ei ole mitään järkeä antaa Lehterälle potkuja nyt. Tertsillä on sopimusta jäljellä ensi kaudeksi, joten jos ensi kaudella homma ei lähde sujumaan niin sitten voi yrittää soittaa Peksille. Mutta ei ole mitään järkeä maksaa palkkaa kahdelle valmentajalle samaan aikaan taas kerran. Jos tämä kausi osoittautuu pannukakuksi, niin sitten jälleen kerran katse kohti ensi kautta. Lehterälle voi antaa vielä ainakin sen yhden tilaisuuden näyttää miten homma lähtee toimimaan. Luulen, että viimeistään ensi kaudella sujuu paljon paremmin kuin tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Tertsillä on sopimusta jäljellä ensi kaudeksi, joten jos ensi kaudella homma ei lähde sujumaan niin sitten voi yrittää soittaa Peksille.
Erinomainen kirjoitus nimimerkiltä @Mctavish85. Ainoa mistä olen hiukan eri mieltä, on tuo Peksistä haaveileminen. Toki on hyvinkin mahdollista että Tirkkonen palaa vielä valmentamaan SaiPaa, mutta lähtökohtaisesti minä en usko mihinkään "vanhojen hyvien aikojen palauttamiseen" jollain yksittäisellä peliliikkeellä. En usko tällaiseen jääkiekkovalmentamisesessa, enkä btw. myöskään politiikassa. Maailma kehittyy ja muuttuu entistä nopeammin, eikä vanhoilla meriiteillä ole niin paljoa painoarvoa kuin vanhassa maailmassa.

Tertsi valmentaa myös ensi kaudella SaiPaa, ja toivottavasti tuo Pennanen-ilmiö tapahtuu myös SaiPassa. Mutta sitä ennen pelataan tämä kausi loppuun, ja eiköhän me lähdetä siitä, että Kisapuistossa pelataan Play off -kiekkoa myös kolmen viikon päästä, eli lauantaina 23.3.2019!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.97
  • 3.70
  • 3.50
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös