He melkein pelasivat TPS:ssä

  • 39 245
  • 111

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Andy_McCoy kirjoitti:
Jäikös Sergein +/- plussan puolelle?

Ei jäänyt plussalle, mutta oli silti TPS-pakkien +/-tilaston paras. -2 oli saldo, sama kuin Seikolalla. Kaikki muut sankarit jäivät vielä pahemmin pakkaselle.

http://www.sm-liiga.fi/tilasto.asp?...arja=938&maingroup=0&group=1&parm=12&stats=62

En tiedä olisiko Jerk-offista paljoa iloa nykyliigassa, mutta sen verran sairas luonne olen minäkin, että tuulettaisin jos kaveri yhtäkkiä olisi TPS-paidassa. Varissuon valkoryssässä oli sen luokan äijämäisyyttä, että oksat pois. Kaikkein eniten vituttaa katsella Erosen tapaisia veteliä ja harmaita mikkihiiriä, joissa ei ole yhtään mitään särmää.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Missä Jerkku nykyään vaikuttaa? Kaveri olisi varmasti halpa, joten muutamalle paremmalle vahvistukselle voisi olla myös tilaa lisäksi. Varmaan vastaavia kavereitakin on olemassa.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Jaakko kirjoitti:
Missä Jerkku nykyään vaikuttaa?

Itse löysin Googlettamalla viimeiset tilastot kaudelta 03-04.

2003-04 Voskresensk Khimik Russia 57 2 7 9 65

Oiskohan Jerkku ripustanut hokkarit naulaan.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Rosberg/Williams
Jergovits, Minsk Junost

Olisiko Sergei mennyt maksamaan takaisin nuoruutensa peliakatemialle Junostiin? Seuransa on mestaruussarjassa keskikastissa. Viime vuoden mestarina karsii Continental Cupiin, ja selvisi jo kolmannelle kierrokselle järjestämässään turnauksessa. Tiedä vaikka edesottamuksia saisi vielä seurata tv:stä jossain vaiheessa. Junostin kannattajat äänestävät seuran kaikkien aikojen pelaajaa:1) Sergei Fedorov 2) Ruslan Salei tässä vaiheessa. Ja nämä samat fanithan ovat saaneet ihastella myös Stanley Cup voittopokaalia, kun "Bulin wall" Khabibulin sen Minskiin toissa kesänä toi.
Ei siis mikään turha seura kyseessä.
Onkos Suomi muuten ehtinyt pelaamaan Valko-Venäjää vastaan vielä missään kisoissa?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hieno ketju kymmenen vuoden takaa, johon materiaalia on varmasti kertynyt vuosien saatossa. Laitetaan muutama.

-Justin Azevedo. Ilmeisesti tällä 173 senttisellä kanadalais-portugalilaisella oli esisopimus jo Tepsiin Raumalla vietetyn hirmukauden jälkeen, mutta niin vain 58 pistettä 58 ottelussa nakuttanut taskuraketti suuntasi Lev Prahaan ja nykyään kiekkoilee AK Bars Kazanissa eli idässä viihtyy.

-Kurtis McLean. Toissakaudeksihan vahvasti huhuiltiin tätä hyvin kokenutta kanadalais-sniperia Tepsiin ja olisihan tämä ollut loistohankinta ottaen huomioon, että millaista jälkeä teki Raumalla. Jotkut olivat jopa kuulemma nähneet miehen Turussa, ilmeisesti Kurtisilla on suomalainen vaimo. Anyway, narreihin meni ja McLeanin ura on kyllä laskussa. KHL-narreissa 20 pelissä vain yksi kihaus ja Zagrebissa 11 peliin 5 pistettä. Nyt sentään Wien Capitalsissa tehnyt 4 peliin muutaman pisteen ja CHL:ssä yhden maalin.

-Otto Honkaheimo. Raumalainen kolmekymppinen perusliigaluuta, joka on tehnyt kotikaupungissaan luonut nahkansa ja uransa yhtä Kalpassa vietettyä kautta ja viime kaudella HIFK:ssa vietettyä kautta lukuunottamatta. 47 peliin 3 pistettä ja plussallekin Honkaheimo jäi viime kaudella plusmiinuksissa, mutta ilmeisesti stadin valot oli liikaa ja miestä huhuiltiin todella vahvasti stay at home-pakiksi Turkuun ja jotain virityksiä kai ilmassa oli, mutta tie on vienyt leveämmän leivän pariin Eurajoen Lätkän 2-divariremmiin.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Hieno ketju tosiaan, olen toisaalta miettinyt myös asiaa toiselta kantilta, pelaajia jotka eivät onneksi tulleet. Tämä voi kuulostaa äkkiseltään negatiiviselta, mutta minusta tässä viimevuosina kun on ryvetty, on ainoastaan positiivista ettei osa ole saapunut. Yksi mies ei laivaa käännä ja olen monesti miettinyt että oli se luojan lykky ettei Lee Sweatt meille muutama kausi aikaa saapunut, kaikki ne hyvät muistot olisi miehestä karissut, koska ei hänkään yksin olisi laivaa kääntänyt. Toinen on nykyinen kapteei Kallio, olisiko otsikkoaika miehen suhteen pilattu jos olisi saapunut pari vuotta aiemmin, monestihan hänestä huhua oli, nyt tuntuu että saapui juuri oikeaan aikaan. Tavallaanhan Norrenan ja Niittymäen kohdalla se paluu seuraan oltiin ryssimässä myös seuran joukkueen puolesta, kyllä, koppi ei tarttunut, mutta paremmassa jengissä olisi heidänkin lopettamisesta voinut jäädä parempi maku.

Tällaisia on tullut mietittyä monesti, hieman jopa Pare/Sexton kaksikon kanssa, pidin miesten tyylistä pelata, mutta jotenkin tuntuu että kun ryssittiin aikanaan, niin enää ei heitä tulla näkemään, joku Ilari Filppula puolestaan lämpimänä ajatuksena välillä tulee mieleen, että saattaisi joskus vielä tulla lättyä heittämään..

Lähemmin ketjun aiheeseen, niin luultavasti itselle kovin pala oli se kun yksi erittäin potentiaalinen kenttä aikanaan 2001 kesällä vietiin. Kapanen isossa roolissa olisi varmasti ollut kova, siihen kylkeen Hagman ja Pärssinen. Hyökkäyskenttä erittäin lahjakkaita ja silloin nousevia kykyjä. Siihen päälle tietysti silloisen ykkös pakkiparin lähtö siihen kylkeen.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pari tulee mieleen:

Bryce Lampman, oli jo tehnyt sopparin mutta tarttuikin kaksisuuntaiseen kontrahtiin rapakon takana. Tilalle hankittiin muuan Lee Sweatt.

Vaclav Nedorost, oli tehty kaappaus mestaruusvuoden jälkeen pois siirtyvän Ilari Filppulan tilalle. Nedorost käytti kuitenkin sopimuksessaan olleen KHL-pykälän. Tilalle tuli muuan Mario Valery-Trabucco.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Zach Parise ja Saku Koivu 2012-2013. Kyseisellä työsulkukaudellahan Koivun paitaan oli kuulemma jo nimi painettuna, äijä paikan päällä Turussa ollut jo pidemmän aikaa jne. mutta perkeleen lakko loppui pikkuisen liian aikaisin. Pajuoja muistaakseni jutteli Turkkarissa, tai jonkun muun median haastattelussa jälkeenpäin, että nuoremman Koivun kautta Parise olisi ollut myös tulossa mikäli lakko olisi yhä jatkunut.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos Parise ja S. Koivu olisivat tulleet, olisi kasassa ollut seuraava hyökkäyskalusto:
Korpikoski-M. Koivu-Vahalahti,
Parise-S. Koivu-Willsie
Anttila-Koskiranta-Miettinen
Hattunen-Laakso-Virtala
 

Jokujoonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Montrèal Canadiens
No offence, mutta luulisin nuoremman Koivun ja Parisen olleen tuossa tapauksessa samassa ketjussa. ;)
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ei myöskään olennaista, mutta kertoo aika hyvin tuon kauden joukkueen tasosta, että hyökkäykseen mahtuisi vielä viiden änärimiehenkin tultua Miettisiä, Hattusia ja Virtaloita.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jarno Kärki - Anton Holm - Kim Hirsochvits
Kalle Valtola - Valtteri Kemiläinen
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aaron Gagnon
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Thiimuakin kosiskeltiin joskus. Onneksi ei tullut.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös