Positiivisuusketju 2018–2019

  • 114 649
  • 564

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Mielenkiintoista tuo rahallisesta korvauksesta puhuminen, jonka mukaan leipä tulee pöytään päätyöstä. Jos joku opettajan palkka pyörii varmaan siellä 30ke vuosi. Luulisi että yhteensä noiden Ristolaisen, Laineen ja Rantasen korvauksista sentään sama tulisi. Uskon kuitenkin että ovat kauden aikanakin yhteydessä ja työtunteja kertyy. No raha nyt on ihan sivuseikka mutta kiinnittää vain huomiota, sillä vaikuttaa että aika halvalla se Mikonkin fysiikka on sitten tehty millä mies kuitenkin domioi nyt isossa Liigassa.

Tiedä sitten, mutta olen kuullut ettei se korvaus noin huono ole mitä jutussa annetaan ymmärtää.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuossa kyllä mitään järkeä olisi. Tai no, kai sitä voi kaljapalkalla tehdä jos välttämättä haluaa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että jotain dollareita tungettaisiin vaikka väkisin taskuun tuosta vastuusta.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Alkukaudella kerätyt pisteethän ovat jotain ihan huikeaa, kun mietitään missä kohtaa sarjataulukkoa ollaan, vaikka tällä hetkellä kaktusta tungetaan peräsuoleen oikein kunnolla. Käsittämätöntä miten peli-ilme voi muuttua näin fleguksi kun vertaa alkukauden meininkiin. Pelaajien keskinäinen palaveri eilen kertoo siitä, että joku edes välittää, ellei ollut teatteria sekin. No, Palvekin kuulemma ollut kiukkuinen kuin perseeseen ammuttu karhu (ei Jore toim. huom.) ja ladannut kunnolla. Ehkä tämä tästä. Pelicans ottelu kertoo paljon. Sinne löysällä munalla ja takapuoli on kipiä sukkelaan.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nieminen pääsee tänään kakkosen laidalle antamaan näyttöjä. Toivottavasti saa hyvän vireensä tartutettua Oulaan. Pajuniemi tekee myös paluun kokoonpanoon kolmosen laidalla.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Jos nyt jotain positiivista, niin Pelicans-pelin ketjut ovat nyt jotakuinkin sellaiset kuin tällä kokoonpanolla niiden toivoisikin olevan. Onhan siellä Suorannalle, Kakolle ja Korpparillekin tilausta, mutta nyt esimerkiksi Filppula ja Palve on älytty pitää erillään. Asenteestakaan tuskin tänään jää kiinni, sen verran alamäkeä ollut. Vaan riittääkö se?
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Budish sentään näyttää että vituttaa.

Myös Palmua ja Ekeståhl-Johnssonia näytti vituttavan, ainakin pantomiimihalonhakkuusta päätellen.

Nieminen edelleen mielestäni tämän ketjun kamaa. Olen vielä ollut vähän varovainen hehkuttamaan, mutta kyllä nyt alkaa tuntua että pelillinen askel eteenpäin on otettu. Varmaan tässäkin taustalla näyttöhalut ensi vuoden sopparia ajatellen, eiköhän noilla näytöillä Kärpät tai Tappara saa ihan hyvä läpimurtopelaajan ensi kaudeksi.
 

Wildhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
En nyt oikeen enää tiiä kumpaa ketjuu kirjoittaisin tähä vai vitutusketjuun.. olihan se positiivista että peli näytti paremmalta mutta kun sekään ei riitä kun häviö tulee. Emmää oikee tiiä, helvetti oon sanaton.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Hyvä peli tänään ensimmäisen erän jälkeen. Tuollaisia esityksiä kun jatkavat, niin voittoputki päättyy huomenna.

Siitä sitten Amorellalle vai mihin menevätkään tyhjentämään salkkua.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Useamman ja useamman silmät avautuvat pikku hiljaa. Toivotaan, että silmät avautuvat myös Tepsin toimistolla. Kauteen voidaan vielä vaikuttaa...
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erätauolla telian lähetyksessä näytettiin Niämisen Villen haastattelua pelicansin lennosta. Yksi lausahdus särähti korvaan: Villen mukaan yksi syy hyvää kauteen on se, että useampi pelaaja pelaa parasta kauttaan ja taitojensa ylärajoilla. Koska palloseurassa on joku breikannut tai pelannut täysosumakauden aiempiin vuosiin verrattuna?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ville Nieminen sanoi myös, että Pelicansissa on erityistä huomiota tällä kaudella kiinnitetty maalille ajoon. Jokainen hyökkäys pyritään päättämään laukaukseen ja rivakkaaseen maalille menoon. Ei tämä menestyvä jääkiekko todellakaan ole kovin monimutkaista, kun sen osaa oikein kiteyttää.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ville Nieminen sanoi myös, että Pelicansissa on erityistä huomiota tällä kaudella kiinnitetty maalille ajoon. Jokainen hyökkäys pyritään päättämään laukaukseen ja rivakkaaseen maalille menoon. Ei tämä menestyvä jääkiekko todellakaan ole kovin monimutkaista, kun sen osaa oikein kiteyttää.
On se Ville fiksu ja uuden aikakauden valmentaja. Miten se noin fiksusti lätkästä voi puhuakaan. Jännää ettei Kalle tai apukoutsit oo keksinyt tota.Ei muuta ku valkku vaihtoon. Näkeehän sen jo mielipidepalstan hitsarit, opiskelijat ja muutkin trollit että ei osaa valmentaa alkuunkaan.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
-Voittaminen on mukavampaa kuin häviäminen
-Joukkue tuuletti maaleja joukkueena.
-Palveelle maali. Lehahtiko samalla mörkö taivaan tuuliin.
-Budishille teki maali myös gutaa
-Björkkis Smörkkis peli ja maali vaikka tyhjiin, niin silti teli hyvää
-Hauken torjunnat kriittisillä hetkillä
-Loppusummerin jälkeinen tuuletus ja yhteistoiminta
-Risteilylläkin varmasti mukavampi meno voiton jälkeen vaikkei nyt ihan kauhhiast kannata liikaa röyhistellä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tämä oli mentaalisen padon murto. Jos päästät vain yhden, niin mahdollisuudet voittoon on jo isommat ja tänään oli liikkuvat takana oikeissa kohtaa. Jos tästä tuli nyt se vapautus, niin oli jo aikakin ja viimeistään nyt sen oli tultava. Heti, kun on tahtoa ja halua, alkaa se pelisuunnitelmakim toimia ja hokkari liikkua. Tämä ei saa nyt jäädä yksittäiseksi tilastovoitoksi.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
En sano, että kausi olisi toistaiseksi ollut HMV, mutta kyllähän tuollainen rehellinen tappioputki tekee jostain lauantaisesta Jukurit-pelistäkin melkoisen trillerin. Tasainen suorittaminen on tappanut jännityksen ja sementoitu kakkossija antoi mukavuuden tunnetta liikaa. Nyt kun on taas veren maku suussa ja tulee tapparaa sormille ja pelikaanit purevat nilkoille, niin alkaa olla makua taas menossa. Erinomaista suorastaan katsojan kannalta, vaikka toki varma kakkossija miellyttäisi ehkä pitkällä tähtäimellä enemmän. Meno siis miellyttää ja tuleva Ässät-tuplakin tuntuu herkkupalalta. Saako Tepsi itseluottamusta kuntoon jumbon kustannuksella, vai vajotaanko syvemmälle suohon? Ny on parempi shaatana alkaa pelaamaan!

Myös tämän palstan vittumainen paniikin lietsonta, älytön fudujen vaatiminen, jostain satunnaisesta pelaajasta syntipukin tekeminen ja lapselliset itkupotkuraivarit lisäävät ehdottomasti tunnetta. Kunnolliset kilarit ja vittumaiset jankkaajat täällä nostavat kyllä tunnelmaa ja mikä sen parempaa kuin voitetun pelin jälkeen käydä lukemassa vitutusketjusta miten pelaaja X on ihan paska ja voi vittu kun ei päästä edes playoffeihin. Asialinjasta viis, tästä nautin.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
25.1 Ässät-Tps 1-4jälkeen

-Tirronen takaisin maalilla ja " pakko"voitto
-tuskaisesta peli-ilmeestä huolimatta voitto
-Jonnen maali ja tuuletus
-Palveen tehopisteet ja ainakin ylläpitää illuusiota, että pelimies heräilee
-Pajuniemen otteet ja haasto ennen Palveen maalia
-Niemisen muutamat esitykset ja adressi Nurmisen jatkopahville
-Virtanen oli takaisin jäällä saatuaan Heikkisen kimpoilleen kudin käden takaosaan
- posiketju kun on, niin melkein sai Filppula Ässien maalin estettyä kun olivat Eronen ja hän molemmat lumoutuneet kiekolliseen puoleen.
- Jos Nurmen mahdollinen loukkaantuminen aukaisisi kukkaronnyörejä.

Hiukan oli tylsä peli ja ajatus karkaili pelin aikana perheenkin pörrätessä ympärillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös