Pe 18.1.2019 Pelicans - TPS

  • 2 016
  • 8

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#52 Petrus Palmu - #81 Ilari Filppula - #51 Markus Nurmi
#43 Otto Nieminen - #89 Oula Palve - #18 Zach Budish
#56 Hannu Kuru - #62 Patrick Bjorkstrand - #48 Lauri Pajuniemi
#25 Teemu Väyrynen - #29 Jonne Virtanen - #41 Oskari Siiki

#47 Joe Piskula - # 5 Santeri Lukka
#49 Ilkka Heikkinen - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström - #61 Lucas Ekeståhl-Jonsson
#45 Olli Kaskinen

#30 Henrik Haukeland
(#35 Eetu Anttila)

Loukkaantuneet: #24 Kaapo Kakko (14.01.2019 - "day-to-day"), #26 Lauri Korpikoski (14.01.2019 - "noin yksi kuukausi"), #32 Rasmus Tirronen (14.01.2019 - "day-to-day"), #44 Elias Karvonen (14.01.2019 - "kaksi kuukautta"), #50 Simon Suoranta (14.01.2019 - "kaksi viikkoa")
Rotaatio: #40 Kevin Koski (A-jun), #46 Juuso Pärssinen (A-jun), #53 Arttu Nevasaari (A-jun), #58 Joonas Savolainen (A-jun), #76 Bernard Isiguzo
Lainat: # 6 Eetu Pylkkänen (28.09.2018 - SaPKo, 31.01.2019 saakka)

Puolustus ja maalivahtiosasto jatkavat samalla miehityksellä kuin keskiviikon (16.01.2019) ILV-matsissakin. Hyökkäysosastolla kaikkiin ketjuihin on tehty pikkuviilauksia. Kaapo Kakko on "day-to-day"-statuksella sairastuvan puolella, joten mahtaako joukkueessa riehua joku vatsatauti, flunssa tai joku muu vastaava. Tähän viittaa myös Lauri Pajuniemen tila: Pajuniemi oli keskiviikon matsista poissa, mutta ei sairastuvalla. Torstaina hänet oltiin jälleen lisätty sairastuvalle "day-to-day"-statuksella - tänään hän on kuitenkin pelaavassa kokoonpanossa.

Palapelin osat ovat hyökkäyksen osaltakin loksahtaneet kohdilleen. Erityisesti mieltäni lämmittää Otto Niemisen paikka Oula Palven johtaman kakkosketjun vasemmassa laidassa. Mikäli Lauri Pajuniemi olisi täydessä iskussa, niin näkisin hänet mielelläni ylempänä esim. Ilari Filppulan johtaman ykkösen oikeassa laidassa Markus Nurmen sijaan. Pitänee vain toivoa parasta, että limppu alkaa löytää tietään uuniin.
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Pelicans tänään:

Saarinen - Mustonen - Zohorna
Teppo - Kousa

Tyrväinen - Siikonen - Mankinen
Pynnönen - Kaski

Vartiainen - Toivola - Lahtinen
Ahola - Nilsson

Kivelä - Björninen - Ylönen
Kinnunen

Olkinuora
Skarek

Jürgens tänään poissa viime pelissä tulleen kolhun vuoksi ja Aapo Ahola nousee kokoonpanoon hänen tilalleen. Muuten mennään samoilla kuin viimeksi.
 

Wildhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boston Bruins
Pelaajien palaveri toimii ja voitto klaarataan tiukasti 0-2. Molemmat maalit tekee Pajuniemi ja Haukeland pelaa Trumpin unelmana eli muurina.
 

Veijari

Jäsen
Markus Nutmi ykkösen laidassa ja millä näytöillä? Nolla maalia 40 otteluun on karua kertomaa! Kaskinen vissiin odottaa että Tepsin peli-ilme kääntyy kun Nurmelle tulee tänään suonenveto ja tekee tehot 4+0 Ilarin tarjoiluista.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Hyväähän tässä Pelicansin voittoputkessa on, että voitetaan pelejä myös kehnolla peliesityksellä.

Olkinuuora toki ihan ok.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Hyväähän tässä Pelicansin voittoputkessa on, että voitetaan pelejä myös kehnolla peliesityksellä.
Alkukaudestahan meillä oli nimenomaan tapana kerätä maalin tappioita hyvillä esityksillä. Parempi näin päin. TPS:stä paistoi kyllä tänään läpi halu katkaista tappiokierre. Olkinuora oli asiasta toista mieltä.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Omaan silmään tepsillä alkaa turhautuminen tulla pintaan ihme ronkkimisena ja hakkaamisena. Keskittyisivät pelaamaamaan niin kyllä noilla otteilla tulee voittojakin. Kaaneilla toka erä todellista munii puhaltelua, onneksi kolmanteen saatiin vähän rotia. Ei sitä pärjää jos ei jalka liiku ja jää miettimään mitä jaksaa tehdä. Eka erä pelasti ja olkijussi otti kopit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös