Merikivelle kenkää, RD penkin taakse

  • 39 666
  • 191

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No ei sillä ainakaan ollut kiire haalarihommiin, joten tuskin nyt ihan pienestä kompensaatiosta on ollut kyse. Enkä oikein usko siihenkään että potkut annettuaan seuralla olisi oikeus estää menemästä johonkin toiseen seuraan töihin, eikö tässä tule jo työlainsäädäntökin vastaan ?
Jos henkilö vapautetaan tehtävistään, säilyy työnantajalla palkanmaksuvelvoite. Työntekijällä on lojaliteettivelvoite, mikä tarkoittaa, ettei hän voi osallistua kilpailevaan toimintaan niin pitkään kuin sopimus kestää. (Ellei yhdessä sovita erilaisista toimintamalleista ja korvauksista.)
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Virtanen sai kenkää koska Virtanen ei pystynyt muuttamaan peliä niin että JYP:lla olisi oikeasti ollut mahdollisuus päästä finaaleihin paras seitsämästä playoff sarjassa. Ihan tarpeeksi sai mahdollisuukia, piste.

Ei ole mitään näyttöä siitä että pelaajat olisivat savustaneet Virtasta tai Merikiveä, joten tämäkin juttu on ihan täyttä huttua.

"Kenties JYPin pelaajat ovat ilmestyneet Jukka Seppäsen oven taakse Halloween-asuissa ja todenneet, että "RD tai kepponen."

Näkökulma: RD tai kepponen – Risto Dufvan paluu valmentajaksi uusin luku JYPin surullisessa lähihistoriassa

Mitään näyttöä ei tässäkään jutussa ole esitetty asiasta. Sen verran olen elämässä ollut Hytösen kanssa tekemisissä, että voin lähes 100% varmuudella sanoa ettei Hytönen ole vetämässä mattoa valmentajan jalkojen alta. Hytönen on ollut JYP:ssä joukkueensa kapteeni kutakuinkin kaikki junnuvuodet, ja liigassakin Hytönen on muutaman vuoden hoitanut kapteenin hommia. En usko että kapteenin virkaa hoitaisi mies joka olisi potkimassa valmentajaa pihalle. Immosta en tunne ollenkaan, mutta ei Immosesta haastattelujen perusteella saa sellaista kuvaa että mies olisi nakertamassa joukkuetta sisältäpäin. Sama koskee Perriniä ja Tuppuraista. Voisko joku tulla kertomaan kuka tai ketkä pelaaja on joukkueessa ottanut vallan omiin käsiin vihjatulla tavalla, kiitos.

Mitä Merikiveen ja joukkueen pelaajarakenteeseen tulee, niin kyllä se nyt vaan on niin että joukkuetta ja pelaajia pitää peluuttaa niiden vahvuuksien mukaan. Jos, joukkue ei ole ollut täysin Merikiven mieleinen niin sille ei voi mitään. Ei Ice Hockeyssakaan voi odottaa menestystä valitsemalla ensin pitkiä, laihoja ja nopeita ja yrittämällä sitten pelata kovaa taklauspeliä, hitaita, lyhyitä, vahvoja ja kovaa taklaavia vastaan.

Porukka kitisee täälläkin siitä että Merikivi ei saanut näköistään joukkuetta ja ei siksi onnistunut. Mikä puoltaa sitä että Merikivi olisi onnistunut jos hänellä olisi ollut näköisensä joukkue? Merikivellä oli oikeasti nimekäs ja laadukas joukkue. Fakta on se että sijoitus 39 pelin jälkeen sarjassa 12, vieläkö tätä pitää jotenkin selitellä?

edit. kirjoitusvirheitä korjattu
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mikä puoltaa sitä että Merikivi olisi onnistunut jos hänellä olisi ollut näköisensä joukkue?

Minusta ei mikään. Se kiinnitti huomiota kyllä jo aikaisin kauden alettua, että JYPin pelistä puuttui kaikki taktiset variaatiot ja jokaista vastustajaa vastaan mentiin tasan samalla kaavalla (ja kaaoksella toki), tämä oli minusta yksi syy niille sulamisille, kun on vaan yksi temppu, siihen on helppo iskeä.
 

Hexa

Jäsen
Mitään näyttöä ei tässäkään jutussa ole esitetty asiasta. Sen verran olen elämässä ollut Hytösen kanssa tekemisissä, että voin lähes 100% varmuudella sanoa ettei Hytönen ole vetämässä mattoa valmentajan jalkojen alta. Hytönen on ollut JYP:ssä joukkueensa kapteeni kutakuinkin kaikki junnuvuodet, ja liigassakin Htönen on muutaman vuoden hoitanut kapteenin hommia. En usko että kapteenin virkaa hoitaisi mies joka olisi potkimassa valmentajaa pihalle. Immosta en tunne ollenkaan, mutta ei Immosesta haastattelujen perusteella saa sellaista kuvaa että mies olisi nakertamassa joukkuetta sisältäpäin. Sama koskee Perriniä ja Tuppuraista. Voisko joku tulla kertomaan kuka tai ketkä pelaaja on joukkueessa ottanut vallan omiin käsiin vihjatulla tavalla, kiitos.
Vaikka tuo otsikkotasolla olikin ihan hauska juttu, niin lähemmin tarkasteltuna vaikuttaa pelkästään toimittajan omilta spekulaatioilta. Päivän KSML:ssä oli hyvä juttu Hytösen näkökulmasta tilanteesta ja siitä saa kyllä hyvän käsityksen Hytösestä kapteenina ja ihmisenä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Minäkään en jaksa uskoa, että ketkään pelaajista olisivat ottamalla ottaneet vallan käsiinsä. Enemmänkin varmaan on ollut kyse siitä, että kokeneet pelaajat ovat halunneet ottaa vastuuta. Kokemattoman valmentajan ja "valtatyhjiön" myötä se näyttää sitten joltain muulta. RD:n kanssa tätä ongelmaa ei ole, vaikka pelaajat keskusteluun osallistuisivatkin.
 

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Ludvig
Tämä on urheiluromantikon unelma - Dufva palaa JYPin päävalmentajaksi

Urheiluromantikko nukahtaa. Uni on suloinen. Tepsiä koutsaa Jortsu. Kuopiossa juonii Junno. Tapparaa terottelee Rane, Narria naurattaa Aran kaa. Poroa luotsaa Ludvig…

Herätyskello! Prkl. Siellä ne vieläkin seisovat. Käärmeet ja tukkamodelit, kakat ja pellet.

Ja Raikas Dynastia.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jos ei muuta tällä valmentajan vaihdolla saatu, niin hetken huomion ja kaikenmaailman asiantuntijat neuvomaan että perseelleen meni valinta takapakkeineen, jauhetaan jatkuvuudesta ja tulevaisuudesta. Mitä v**a? Tässä mitään tulevaisuutta olla edes rakentamasta, Dufvan kanssa tehty 21 ottelun diili. Kenetköhän JYPn olisi pitänyt sitten valita tähän pätkä hommaan. Taas ei ymmärrettä tuon taivaallista lajista, palloilujoukkueesta jne jne.
Voin olla väärässäkin, mutta itse olen ymmärtänyt että tässä on nyt lähdetty pelastamaan tätä kautta, eikä mitään tulevaisuuden rakentamista tai mitä ensi tai seuraavalla kaudella tehdään. Joukkue on ollut aneminen ja muutos oli tapahduttava. Eli ei tuohon tilanteeseen tarvita toista mieliala valmentajaa tai TET harjoittelijaa. Ika Lehkonen kitetytty omassa kommentissaan asian hyvin. Dufva tuntee monta pelaajaa, tuntee seuran. Ei tarvita mitään kuherrus kuukautta tutustumiseen. Mihein ei ole edes aikaa. Dufva on se kuka voi saada muutoksen lyhyessä ajassa.
Olisi ollut hauska tietää ketkä pitää Dufvan valintaa huonona niin mikä olisi ollut se vaihtoehto. Itse en ole Dufvan fani, kyllä eilen kun uutisen luin tuli monta kirosanaa, mutta muutaman tunnin sulattamisen jälkeen pidän hyvänä vetona. Jotain oli tehtävä tai sitten vaan istua kuset housussa loppu kauden. Herätystä ja kuria tuo joukkue kaipaa.
Tää halloween juttu taas oli sellainen että kirjoittajalla ei ole hajuakaan siitä mitä JYPssä tapahtuu. tai on tapahtunut. Pelaajien valta on tavallan oikean suuntainen, paitsi pitäisi kirjoitta omistaja pelaajat. on taas vähän eri asia.
Sitä en usko että pelaajat olisi vaatinut Dufvaa valmentajaksi on aika kaukaa haettu. Esim Perrin ei taida mahtua samaan vesisateeseen Dufvan kanssa, mutta uskon että Perrin jaksaa nämä uransa 21 ottelua vaikka hammasta purren. Hytösen rooli sitten saattaa olla toinen, hän ollut Dufvan luotto pelaaja, iät ajat. Mutta ei hän ainakaan tasoittanut Merikiven valmennus uraa, aika päälle päsmärinä heilui alkukauden aikana aikalisillä jne, ja Hytösen paluun jälkeen alkoi kuulua näitä juttuja ettei joukkue luota virtaseen. Mutta Virtasella oli auktoriteettia sen verran ettei pelaajat hyppinyt silmille samaan malliin kuin Merikiven silmille ja varpaille. Sitten tämä huhu Holtarin inhosta ettei pelaajat luota, tämä alkoi heti sen jälkeen kun Pihlman ei saanut jatkosopimusta. Jotenkin kaikki kulminoituu yhteiseen tekiään HIP Invest! joka omistaa JYPstä 17,5% (Hytönen, Immonen, Pihlman, Pesonen)
Se että tämä yksi toimittaja kirjoitti Merikiven valinnasta jne. ei huomio että nämä ns pelaajat ovat olleet valitsemassa Merikiveä ja Irtisanomassa Virtasta. Ja myöskään ei kerrota että Merikivi ei todellakaan ollut viime keväänä jypin ykkös vaihtoehto vaan ensimmäinen kuka suostui pestiin. Monta kieltäytymistä oli sitä ennen.

Mitään varmaa tällä Dufvan pätkä pestillä ei saada, mutta mitään tekemättä olemisella ei oltaisi yhtään paremmassa tilanteessa. Se on hyvä alku että johto myöntää tekemiään virheitä ja niitä ehkä tässä korjaillaan parhaillaan, ja joku analyysi pitää tehdä miten tähän on ajauduttu ja miksi joukkue on noin kuriton. Kuka on vastuussa jos kuntopuoli sakkaa, niin tähän saadaan muutos vapauttamaala fysiikka valmentaja tehtävästään (tietääksei jypin fysiikka valmentaja on Jarkko Hyytiä ja taas näitä omistaja pelaajien kavereita) tähän Dufva ei voi tehdä mitään korjaus liikettä tällä ajalla kun pisteitä pitää kairata kokoajan, Ei tällä viikolla ti, ke ja to voi edes luisteluttaa jätkiltä jalkoja alta, tai kyyti on kylmää HIFK ja Tappara matsissa
 

Salmon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
No jos kiihkottomasti vähän ajatellaan, niin kyllähän Merikivi antoi työnäytteensä Jypille kahden A-junnukauden aikana ja päteväksi nykykiekon valmentajaksi todettiin. Ei hänelle summassa tarjottu liigavalmentajan paikkaa. Vaikea sanoa olisiko Jypin sijoitus yhtään parempi vaikka Jukka Jalonen olisi ollut penkin takana. Ehkä jotain marginaalista mutta suurin syy minun mielestä oli että Jypin tämän vuoden joukkueen pelinopeus jäi auttamattomasti jälkeen muista joukkueista. Se selittää pitkälle nämä Hytösenkin mainitsemat virhemäärät paineen alla tai kun pusero vauhdissa tyhjeni, olivat kolmannet erät niin vaikeita. En usko mihinkään monimutkaisempiin analyyseihin tai valmennusfilosofioihin. Jääkiekko ei ole niin monimutkaista kuin usein saa lukea. Riittää kun muistellaan viimeisen Kalpa-pelin viimeistä 30 minuuttia. Ei meinattu omalta alueelta enää päästä pois. Ihan yhteen päätyyn, kun eka erä näytti että Jyppihän tämän vie.
On Dufvalla aikamoinen vuori kiivettävänä. Ei käy kateeksi. Silti tsemppiä Ristolle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa
Mitään näyttöä ei tässäkään jutussa ole esitetty asiasta. Sen verran olen elämässä ollut Hytösen kanssa tekemisissä, että voin lähes 100% varmuudella sanoa ettei Hytönen ole vetämässä mattoa valmentajan jalkojen alta. Hytönen on ollut JYP:ssä joukkueensa kapteeni kutakuinkin kaikki junnuvuodet, ja liigassakin Hytönen on muutaman vuoden hoitanut kapteenin hommia. En usko että kapteenin virkaa hoitaisi mies joka olisi potkimassa valmentajaa pihalle.

edit. kirjoitusvirheitä korjattu

Samaa mieltä ja pakko kompata. Sen verran on tullut ja tulee Juhiksen kanssa pörrättyä, että voin sanoa että on mitä lojaalein duude.

Vaihto on oikein hyvä ja tulossa erittäin loistava kevätkausi!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tällä peliliikkeellä on ainakin joitain positiivisia juttuja:

- JYP muuttuu taas RD:n myötä kiinnostavaksi jopa vihatuksi
- pleijareihin päästessään olisi takuulla säälijengeistä viimeisin joka halutaan kohdata

No jos kiihkottomasti vähän ajatellaan, niin kyllähän Merikivi antoi työnäytteensä Jypille kahden A-junnukauden aikana ja päteväksi nykykiekon valmentajaksi todettiin. Ei hänelle summassa tarjottu liigavalmentajan paikkaa. Vaikea sanoa olisiko Jypin sijoitus yhtään parempi vaikka Jukka Jalonen olisi ollut penkin takana. Ehkä jotain marginaalista mutta suurin syy minun mielestä oli että Jypin tämän vuoden joukkueen pelinopeus jäi auttamattomasti jälkeen muista joukkueista. Se selittää pitkälle nämä Hytösenkin mainitsemat virhemäärät paineen alla tai kun pusero vauhdissa tyhjeni, olivat kolmannet erät niin vaikeita. En usko mihinkään monimutkaisempiin analyyseihin tai valmennusfilosofioihin. Jääkiekko ei ole niin monimutkaista kuin usein saa lukea. Riittää kun muistellaan viimeisen Kalpa-pelin viimeistä 30 minuuttia. Ei meinattu omalta alueelta enää päästä pois. Ihan yhteen päätyyn, kun eka erä näytti että Jyppihän tämän vie.
On Dufvalla aikamoinen vuori kiivettävänä. Ei käy kateeksi. Silti tsemppiä Ristolle.

No mutta tässähän ei auta nyt kuin katsoa onko sillä koutsilla väliä. Onko eroa kuka siellä heiluu. Tämän kirjoituksen totuudenmukaisuus alkaa selvitä hiljalleen mutta varmasti. Niin ja nyt ei mitata onko kivaa, onko peli minkä näköistä. Nyt mitataan vain ja ainoastaan tuleeko voittoja suhteessa pelimäärän enemmän, yhtä paljon vai vähemmän.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja tämä juttu JA:n juttu vihjaa ihan samaa kuin tuo MTV3:n Leppäsen näkökulma

Näkemys: JYP on romahtanut alle vuodessa Euroopan mestarista koko kansan vitsiksi

Onko JKL:ä ainoa paikka jossa päävalmentajan potkut johtuu pelkästään pelaajista, ja että valmentajalla ei olisi mitään osaa eikä arpaa joukkueen suorituksissa. Tällä hetkellä sarjasijoitus 12sta 39 peliä pelattu. Olisiko mahdollista ajatella asiaa niin että tuskin pelaajat nyt alle vuodessa tipahtaa Euroopan mestarista Liigan pohjalle? Ilmeisesti ei voi koska joku on keksinyt että Hytösen johtama "houseband" savustaa valmentajia pihalle ja pelaa tahalleen paskasti.

Seurajohto voi nostaa räpylää pystyyn huonoista valinnoista valmennuksen osalta viimeisen vuoden osalta. Siihen kuuluu mielestäni ennenkaikkea se että Virtaselle tehtiin jatkosopimus, joka sitten kuitenkin sanottiin irti. Tosin ei Virtasen miesvartiointi hölmöilyllä olisi kannattanut alunperinkään sopimusta enää jatkaa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
"Kenties JYPin pelaajat ovat ilmestyneet Jukka Seppäsen oven taakse Halloween-asuissa ja todenneet, että "RD tai kepponen."

Näkökulma: RD tai kepponen – Risto Dufvan paluu valmentajaksi uusin luku JYPin surullisessa lähihistoriassa
Harvinaisen tyhmä kirjoitus. Seppänen se itse hommasi RD:n, ei pelaajat, ja nimenomaan painotti, että konkaripelaajien otettava itseään niskasta kiinni. Tuskin jo kerran ulos savustettu (?) RD on mikään pelaajien ykkösvalinta nuoren ilmapiirivalmentajan ylitse.

Mutta samalla joten iloinen asia että etelän media on edelleen noin pihalla JYPin tekemisistä. Tuleepahan isompana yllätyksenä sitten mitä oikeasti tapahtuu.

PS. Tuliko Merikivestä liigahistorian nuorin kenkää saanut päävalmentaja vai onko Tuokkola siinä kategoriassa vielä kiistaton ykkönen?
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
No jos kiihkottomasti vähän ajatellaan, niin kyllähän Merikivi antoi työnäytteensä Jypille kahden A-junnukauden aikana ja päteväksi nykykiekon valmentajaksi todettiin. Ei hänelle summassa tarjottu liigavalmentajan paikkaa. /QUOTE]
Merikivi valmensi todellakin JYP A nuoria pari kautta. Joukkue pärjäsi ihan OK. Mutta johtuiko se enemmän valmentajan taidoista. Vai muutamasta yksilöstä jotka pystyy juniori tasolla ratkaisemaan pelejä (Honka, Tikkanen, Ratinen) tämä jää arvoitukseksi.
Se on totta että Merikiveä ei palkattu summassa. Mutta palkattiin pakon sanelemana koska oli ensimmäinen joka suostui ottamaan valmennus vastuun. Kieltäytymisiä tuli mm Antti Törmänen tiettävästi kolme jolta asiaa kysytty.
Sen aika näyttää onko Merikivi hyvä valmentaja. Ensimmäinen yritys liigassa meni perseeleen. Merikivi ei saanut joukkuetta pelaamaan joukkueena, yhteistä säveltä ei löytynyt. Harva valmentaja saa valita pelaajat.
Minusta hyvä valmentaja saa pelaajan muuttamaan pelitapaa joukkueen edun mukaisesti ja hyvä valmentaja rakentaa pelitavan niillä palikoilla mitä sillä on käytettävissä.
Näissä asioissa Merikivi epäonnistui. Se että joukkue ei väitetysti ole riittävän jalkava. Miksi tähän ei kiinnitetty huomiota kesällä? Fysiikka valmentaja kusi muroihin, ja Merikivi katsoi vierestä.
Nyt on helppo sanoa että JYP teki väärän valinnan keväällä. Mutta me emme tiedä kuka olisi ollut seuraava tyyppi kenelle sopparia olisi tarjottu jos Merikivi olisi kieltäytynyt.
Emme myöskään tiedä ketkä oli vaihtoehdot silloin kun Veltsulle tekivät vuoden jatkon. Oliko silloinkin tilanne ettö oli eka joka suostui.
Nyt ollaan tässä tilanteessa. Ensi kauden valmentajaa kartoitetaan, ehkä on tehty kauemminkin. Onko jo kyselty vai alkoiko etsintä eilen. Tuleeko siihen joku meritoitunut valmis kaveri. Vai joku harjoittelija.
Löhdetäänkö rakentamaan tulevaisuutta missio 2022 ja uusi areena. Vai selviytymään ensi kaudesta vuoden projektilla. Jota vetää RD. Mikä olisi askel taaksepäin. Tosin vissiin se Ristonin on pelikirjaansa päivittänyt.
Riittää kun joukkue pelaa samaa peliä. Tai edes tietäisivät miten me pelataan. Tällä kaidella 39 otteluun + CHL ei tietäneet. Ja se on yksinomaan valmentajan vika.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Merikivessä häiritsi kyllä alusta saakka tuo suolapatsas-olemus. Penkin takana ei näyttänyt tapahtuvan mitään, kommentit / haastattelut medialle (ainakin radiossa) antoi apuvalmentaja jne.

"Jos on jossakin jääny vajaaks, niin perjantaina ei tuu kyllä jäämään vajaaks." - näillä RD:n sanoilla eteenpäin. Totesi myös että toivottavasti ei mene lataus yli, ja niinhän siinä helposti käy.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Ai että, mä olen kaivannut RDtä Liigaan. Kommentit ja teot aina kovia. En tiedä, onko kuitenkaan JYPille oikea suunta tulevaisuuteen. Ameriikassa tätä sanotaan Boys' Clubiksi.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Nuo mediassa esiintyneiden asiantuntijoiden kriisianalyysit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Onhan siellä ollut aika pitkä aika odottaa, että pääsee tätä "romahdusta" todentamaan. Nyt kun se hetki on, niin suoli pitää tyhjentää äkkiä. Eihän sitä tiedä vaikka tämäkin kausi on taas jatkoa JYPin menestysputkelle.

Onkohan joku kerennyt lakkauttaa Teliasopparin jo tältä kaudelta? Kannattaisi ehkä laittaa tilaus uudelleen päälle.
 

Hexa

Jäsen
Nuo mediassa esiintyneiden asiantuntijoiden kriisianalyysit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Onhan siellä ollut aika pitkä aika odottaa, että pääsee tätä "romahdusta" todentamaan. Nyt kun se hetki on, niin suoli pitää tyhjentää äkkiä. Eihän sitä tiedä vaikka tämäkin kausi on taas jatkoa JYPin menestysputkelle.
Media haluaa aina repiä tilanteesta kaiken irti ja mahdollisimman värikkäitä ja raflaavia otsikoita. Varsinkin nyt kun kyseessä on vuosien kestomenestyjä JYP ja varsinkin etelän media. Kun ampuu haulikolla kärpästä, niin joku hauli voi aina osuakin, useimmat menevät ohi.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mikkonen oli paras maalintekijä 27 maalilla

Oot tainnu muutamassa viestissä hehkuttaa tätä Mikkosta, joten olisi kyllä kiinnostavaa nähdä kuinka istuisi liigajoukkueeseen, eli sait kiinnostuksen heräämään täällä päin. Taitaa olla vaan niin, että ihan tähän paikkaan on huono laittaa mitään testipelaajia laatikkoon, kun tilanne on tulos tai ulos, mutta toivottavasti siinä olisi ensi kaudelle sisäänajettava, kun pakosti sitä nuorta ja nälkästä on saatava kannuksiaan hankkimaan.
 
Risto Dufvan paluu JYPin peräsimeen on kiistatta hienointa, mitä jääkiekossa on tällä kaudella tapahtunut. Jopa niin hienoa, että pohdin voinko tukea enää täysillä suosikkijoukkuettani KalPaa, koska näin hieno mies on palannut Hippokselle. Vastaus on: en voi. Kyllä asia on niin, että KalPan mestaruus saa odottaa ensi kauteen. Puhun varmastikin kaikkien KalPan kannattajien suulla, kun sanon, että koko Kuopio on takananne. Rehtorin paluujuhla perjantaina päättyy kaikkien aikojen murskajaisiin ja kevään luokkaretki... jonkun se on sanottava ääneen... se tarina tulee huipentumaan Suomen Mestaruuteen.

Edeltäjä sai potkut – JYPiin yllättäen palaava Risto Dufva: ”Nyt on rehtorikin kutsuttu mukaan”
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Jos jollain on JYPin elokuva "Kun keskinkertaisuus ei riitä", niin sen suosittelen katsomaan nyt. Ehkä olemme näkemässä minikoossa saman mitä tuolloin tehtiin.
Fiilis on ekaa kertaa tällä kaudella hyvä. Vaikka olen päivällä perjantaina työkeikalla Turussa, niin nyt jaksaa ajaa Jyväskylään peliin ja kotio Tampereelle. Melkein odottaa jo perjantaita.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Risto Vitun "HALUAN SANKAREITA ENKÄ TUSSUJA" Dufva IS BACK!! Kaikkien aikojen lempivalmentajani, mutta niitä lukkorillejä ei sitten pidetä päässä ainakaan matseissa. Viimeksi kun Risto täällä valmensi ja sai potkut, hän sanoi jotenkin hienosti niin että jos käy kaivolla liian useasti, niin ruukku särkyy. Kaivolla on ollut kävijöitä, mutta kenenkään ruukku ei ole ollut niin iso kuin Risto Dufvalla. Ristolla meni välit meni Seppäseen, mutta silti Jukka Seppänen henkilökohtaisesti soitti nyt Dufvalle, että tule takaisin valmentamaan meitä menestykseen.

Kaivolla on ollut kävijöitä, mutta kenenkään ruukku ei ole ollut niin iso kuin Risto Dufvalla oli. Mutta kenelläkään muulla ei ole ollut kahta ruukkua. Tässä on jotain uskomattoman kaunista urheiluromantiikkaa. Kävi miten kävi, Dufva is back.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jos jollain on JYPin elokuva "Kun keskinkertaisuus ei riitä", niin sen suosittelen katsomaan nyt. Ehkä olemme näkemässä minikoossa saman mitä tuolloin tehtiin.
Fiilis on ekaa kertaa tällä kaudella hyvä. Vaikka olen päivällä perjantaina työkeikalla Turussa, niin nyt jaksaa ajaa Jyväskylään peliin ja kotio Tampereelle. Melkein odottaa jo perjantaita.
Tälle vahva sama. Jo eilisestä alkaen olen odottanut pitkästä aikaa hallille pääsyä. Toivottavasti yleisö osoittaisi nyt tukensa suurille päätöksille ja löytäisi halliin katsomaan pelejä.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Dufva heitti hyvän kommentin tämän päivän keskisuomalaisessa tyyliin: "Aikanaan kun lähdin niin tiesin aina palaavani jonain päivänä JYP -valmentajaksi". No, oikeassa oli ja herranjumala minkä hässäkän sai aikaiseksi! Tuota perjantain kotipeliä odotetaan hemmetinmoisella innolla että millä tavalla pelaa JYP, nähdäänkö heti kättelyssä jotain ihan muuta kuin Merikiven aikana nähtiin, se on suuri kysymys.

Liekkö treeneissä soija lentänyt eri malliin kuin aikaisemmin tällä kaudella, ihan varmasti katsotaan onko siellä tapahtunut oikomista ja sieltä on helpoin tapa lähteä rakentamaan uutta. Hytöseltä päivän lehdessä aivan ympäripyöreät kommentit jotka melkein olisi voinut jättää painamatta lukuunottamatta sitä että nyt pitää ruveta voittamaan mutta eikös se ole kaikille selvä asia?

Nyt on hyvä lähteä vanhana meritoituneena ottelijana haastamaan muita, nyrkkeilytermein tottakai ihan kuten ennen vanhaan!
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Kyllähän JYP on tällä kaudella jo niin huonoksi ja hitaaksi todettu, että muille jengeille on varmaan hiukka ketuttavaa, jos sattuu JYPille häviämään. Ja vielä robottikiekolle (vaikka se ei sitä olisikaan). Asetelma on niin herkullinen, että jos tästä ei RD motivoidu, niin ei sitten mistään. Hemmetti, kun perjantaihin on vielä aikaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös