James Norris Memorial Trophy 2019

  • 7 794
  • 24

Nick Neim

Jäsen
Kausi on ylittänyt puolenvälin, ja on taas aika aloittaa spekulointi parhaan puolustajan valitsemisesta. Näkemyksiä ja ehdokkaita on monia, se kuuluu aina asiaan. Osa valitsijoistakin painottaa hävyttömän paljon pisteitä, osa katsoo kokonaisuutta. Erot mielipiteissä ovat välillä suuria, ja siksi keskustelu aiheesta on lähes poikkeuksetta nautinnollista.

Viime vuonna ruotsalaispakki Victor Hedman pokkasi uransa ensimmäisen Norriksen kaappiinsa ansaitusti. Tällä kaudella on miehellä ollut huomattavasti hiljaisempaa, eikä Hedman mahdu edes omaan top5-listaukseen, jonka alapuolella näette. Näkisin tällä hetkellä palkinnolle useampiakin hyviä ehdokkaita, joten sen suurempia esittelyitä ehdokkaat satunnaisessa järjestyksessä:

Brent Burns, San Jose Sharks

47gp, 9+43 = 52

Burns johtaa tällä hetkellä puolustajien pistepörssiä viidellä pisteellä, ja on matkalla peräti yli 90 pisteen kauteen. Kaudella 2016-2017 kertaalleen Norriksen voittanut puolustaja on jälleen pisteiden osalta kovassa vauhdissa ja matkalla kovasta ennätyksestään huolimatta ennätyspisteisiinsä. Burns pelaa keskimäärin 1:52 alivoimaa peliä kohden, ja on joukkueestaan kolmanneksi eniten plussalla lukemalla +11. Vahva, ehkä jopa se vahvin ehdokas tällä hetkellä.

John Carlson, Washington Capitals

43gp, 6+36 = 42

Viime kauden puolustajien pistepörssin jopa pienessä hiljaisuudessa voittanut Carlson kruunasi hyvän kautensa keväällä Capitalsin marssiessa Stanley Cupiin asti. Omaksi yllätyksekseni mies jämähti viime kauden Norris-äänestyksessä vasta sijalle 5, vaikka mies on pätevä pelimies myös omassa päädyssä. Tällä kaudella Carlson on lähes ppg-tahdissa, mikä lupailee tällä hetkellä n. 80 pisteen kautta. Carlson kellottaa keskimäärin 2:49 alivoimaa peliä kohden, ja on Capitalsissa toisiksi eniten plussalla pakkiparinsa Kempnyn jälkeen, erittäin komealla +25 lukemalla.

Mark Giordano, Calgary Flames

45gp, 9+38 = 47

Kokonaan uusi nimi Norris-keskusteluihin saapuu, kun Giordano on vanhoilla päivillään intoutunut aikamoiseen vireeseen, kuten koko Flames tällä kaudella. Suurin kiitos kuulunee Bill Petersille. 35-vuotias konkari on ainoastaan 9 pisteen päässä omasta kelvollisesta 56 pisteen piste-ennätyksestään, vaikka Flamesilla on vielä 35 peliä runkosarjaa jäljellä. Giordano kellottaa 2:45 alivoimaa peliä kohden, ja on käsittämättömät 36 yksikköä plussalla tässä kohdin kautta, johtaen tilastoa koko liigassa. Ehdoton musta hevonen tämän vuoden kisaan, joka haastaa kärkeä aivan tosissaan, varsinkin, jos Flamesin lentokeli jatkuu vähänkin samanlaisena loppukauden osalta.

Erik Karlsson, San Jose Sharks

45gp, 3+38 = 41

Vaikeahkon alkukauden jälkeen tämä kaksinkertainen Norris-voittaja on intoutunut hyvään vireeseen, josta osoituksena 14 ottelun mittainen syöttöpisteputki, joka hiljattain tosin tuli päätökseensä. Burnsin kanssa suunnilleen samoja alivoimaminuutteja (1:44 peliä kohden) kellottava Karlsson on tällä hetkellä joukkuetoveriaan tilastojen perusteella perässä, mutta kautta on vielä paljon jäljellä. Karlsson on jaetulla viidennellä sijalla joukkueensa +/- tilastossa, ainoastaan kolmen plussan verran Burnsia perässä. Nimellä voi olla vaikutusta.

Morgan Rielly, Toronto Maple Leafs

44gp, 13+33 = 46

Giordanon tapaan uusi nimi Norris-keskusteluun tulee Torontosta, kun piste per peli tahdissa Toronton takalinjoilla viilettävä Rielly johtaa puolustajien maalipörssiä, ja on puolustajien pistepörssissäkin sijalla kolme. Erittäin jäätävän alkukauden jälkeen tahti on hieman rauhoittunut, mutta pisteitä on karttunut siitä huolimatta suht tasaseen tahtiin, ja mies on maaliennätyksen tehtyään enää vaivaisen 6 pisteen päässä myös omasta piste-ennätyksestään. Rielly johtaa joukkueensa +/- tilastoa hienolla +26 lukemallaan, ja keskimäärin kellottaa 1:14 alivoimaa ottelua kohden. On matkalla yli 80 pisteen kauteen, joka on aimo harppaus edellisiltä kausilta.

Bubbling under: Letang, Ekholm, Josi, Hedman, Jones

Varmaan joitain virheitä tekstiin mahtuu, ja ehdokkaista voidaan olla montaa mieltä. Syökö Burns ja Karlsson toistensa ääniä? Mahtuuko Chabot edes bubbling under -osastolle? Kestääkö Giordanon loistava vire kauden loppuun asti, vai alkaa ikä tekemään tehtäväänsä? Kenet sinä nostaisit esiin valittaessa kauden 2018-2019 parasta puolustajaa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tampassa McDonaghilla myös kova kausi käynnissä, ei toki tarpeeksi pisteitä tee että saisi enempää kuin kasan ääniä, mutta on tuo alkukausi pantu merkille useamman toimittajan ym. toimesta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kausi on ylittänyt puolenvälin, ja on taas aika aloittaa spekulointi parhaan puolustajan valitsemisesta. Näkemyksiä ja ehdokkaita on monia, se kuuluu aina asiaan. Osa valitsijoistakin painottaa hävyttömän paljon pisteitä, osa katsoo kokonaisuutta. Erot mielipiteissä ovat välillä suuria, ja siksi keskustelu aiheesta on lähes poikkeuksetta nautinnollista.

Varmaan joitain virheitä tekstiin mahtuu, ja ehdokkaista voidaan olla montaa mieltä. Syökö Burns ja Karlsson toistensa ääniä? Mahtuuko Chabot edes bubbling under -osastolle? Kestääkö Giordanon loistava vire kauden loppuun asti, vai alkaa ikä tekemään tehtäväänsä? Kenet sinä nostaisit esiin valittaessa kauden 2018-2019 parasta puolustajaa?

Syö. Ei kummallakaan mitään mahiksia voittoon.

Mark Giordanon tuo kuuluisi voittaa tämän hetkisessä tilanteessa. Aika ylivoimainen oikeastaan joka saralla. Tehoissa, plusmiinuksella, peliajassa ja 1.YV + 1.AV rooli.

John Carlson on aika selvä kakkossuosikki ja Rielly sitten ehkä kolmas. Rielly ei varmasti voita, mutta ansaitsee ääniä.

- Doughty ulkona koska joukkue kyntää ja mies itse -13 vaillinaisilla tehoilla.
- Hedman ulkona, koska rooli pieneni McDonaghin hyvyyden takia.
- Burns ja Karlsson ulkona toistensa takia. Burns voi kolkutella TOP3:sta.
- Nashvillestä ei kukaan voita koska koko nelikko syö toistensa roolia ja sitämyötä ääniä.
- Thomas Chabotille "Calder Norris" Trophy.
 

GHowe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä vaiheessa antaisin ääneni Giordanolle joka on pelannut kovan kauden tähän mennessä ja on nähdäkseni myös hyvä puolustamaan eikä vain hyökkääväpuolustaja.

Letang olisi varmasti myös vahvemmin mukana keskusteluissa jos Penguinsilla ei olisi ollut niin heikkoa alkukautta.
 

Nick Neim

Jäsen
Syö. Ei kummallakaan mitään mahiksia voittoon.

- Burns ja Karlsson ulkona toistensa takia. Burns voi kolkutella TOP3:sta.
Tarkoittanet varmaan tämän hetken tilanteen kannalta? Loppukauden osalta pistän monta jossia seuraavaan skenaarioon, mutta eipä se mikään maailman suurin ihme olisi toteutuessaan, ja silloin kyllä näen Burnsillakin olevan mahdollisuuksia.

Burns jatkaa tätä tahtiaan loppuun asti, ja pelaa selvästi yli 90 pisteen, jopa sinne 93-94 pisteeseen ulottuvan kauden mitä nykyinen tahti tarkoittaa, puolustajan paikalta. Se on aika poikkeuksellisen kova kausi puolustajalta näinä vuosina, mikä varmasti nostaa Burnsin osakkeita reippaasti.

Giordano rauhoittuu, ja tekee "vain" koko kaudella 65-70 pongoa, eli viimeiseen 35 peliin sellainen 20-25 pistettä. Ihan jopa suht realistisen kuuloinen lukema, eikä edes välttämättä mikään hirveän epätodennäköinen skenaario.

Karlsson vastaavasti tekee siihen viimeiseen 35 otteluun 25-30 pistettä, mikä kuulostaa myös erittäin realistiselta, vaikka mies on otteitaan parantanutkin. Näin ollen mies jää 70 pisteen tienoille.

Kyllä mä uskaltaisin väittää, että noilla pistelukemilla + suunnilleen tämän hetkisillä muilla tilastoilla Burns ainakin Giordanoa tosissaan haastaisi. Niin paljon ne pisteet vaan vaikuttaa, tykkäsi siitä tai ei.
 

Ralph

Jäsen
Kannattaa muistaa, että Miro Heiskasella on enemmän maaleja kuin Erik Karlssonilla.'

John Carlsonin heiniä, kuten olisi suonut olla jo viime kaudella.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Puolustajan palkinnon voisi jakaa kahteen osaan. Paras hyökkäävä ja puolustava puolustaja. Vähän turhan paljon mennään pisteet edellä, ellei kyseessä ole tapaus kuten "Due" Doughty.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Letangin pitäisi hyvinkin olla keskusteluissa mukana. Muihin mainittuihin kilpakumppaneihin verrattuna Letang pelaa nimettömämmässä pakistossa. Joka näkyy muunmuassa siinä että hän pelaa liigan neljänneksi eniten, edellään vain Jones, Suter ja Doughty.

Tällähetkellä Giordano varmasti "johtaa" kisaa, mutta hän ei tule pitämään PPG tahtia koko kautta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Drew Doughty ei näe Burnsin puolustuspelaamista riittävänä Norris-keskusteluun:

Doughty prefaced his remarks by saying he doesn’t judge the performance of defensemen on the basis of points “the way you guys do. I watch the games. I watch how they play. I watch Brent Burns get beat 20 times a game. That’s how I base it. And I like how Gio plays. I’ve got tons of respect for Gio. He plays the game the right way. He plays the game at both ends of the ice. He’s on the power play. He blocks shots. He’s a first PK guy. You don’t see that from Burns or (Erik) Karlsson. They’re not first PK guys. They’re amazing as offensive guys. None of us are close to them there. We don’t have the offensive upside. But they don’t have even close to our defensive upside, so …

"I respect all those other guys we were talking about too – and I respect their games. I just don’t think they play enough defense. All you’ve got to do is watch one San Jose Sharks game and you’ll see Brent Burns get beat three times a game – literally – and everyone has him up for the Norris. I just don’t get it."

Lainaukset Athleticin artikkelista.

Olen Doughtyn kanssa samoilla linjoilla sen suhteen että Burnsin puolustuspelaaminen ei ole mitään erityisen hyvää tai ainakin se on yliarvostettua (Karlsson esimerkiksi on saanut läpi uransa paskaa niskaan sen suhteen ja hän on kuitenkin parempi näistä kahdesta nimenomaan puolustuspään pelaamisellaan mielestäni), mutta joka tapauksessa mielenkiintoiset kommentit parin vuoden takaisesta World Cup-mestarijoukkueen joukkuekaveristaan. Burns kuitenkin kuuluu Norris-keskusteluun hyökkäyspään pelaamisensa johdosta heittämällä, kuten Doughtykin sanoi kukaan ei ole Burnsia (ja Karlssonia) lähelläkään niiltä kyvyiltään. Giordanon ja Burnsin väliseksi tuo tämän kauden Norris-taistelusta näyttäisi muodostuvan. Letang putosi kyydistä pois loukkaantumisensa johdosta ja Josi/Hedman lienevät liian kaukana pisteissä eivätkä sitä kykene muilla avuilla riittävästi paikkaamaan ainakaan suhteessa Giordanoon. Rielly ja Carlson myös haastajina kolmannen finalistipaikan suhteen, mutta puolustuspään pelaaminen heillä menee samaan kategoriaan Burnsin kanssa eli pisteissä tuon verran kuin mitä nyt ovat perässä ollessaan eivät nyt kuitenkaan mitään kärkiehdokkaita.

Doughtystä muutoin voisi todeta että ryösti ainoan Norriksensa sillä 15-16 kaudella Karlssonilta jonka olisi kuulunut tuo silloin voittaa.
 

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
En mitenkään hirveästi ole tampan pelejä seurannut, mutta osittain varmaan 10-20 matsia katsoneena mielestäni Hedman ei ole lähelläkään viime kauden tasoaan. Eikä näin ole lähelläkään Norrisia. Tosin nyt lähiaikoina Hedman on peliään parantanut, mutta loppukausi ei riitä mielestäni Norris taistossa. Joku Tampaa enemmän seuraava voi vahvistaa tai kumota oman mielipiteeni.

Burns on ykköshevonen ja todennäköinen voittaja, mutta mielelläni näkisin pystin menevän Giordanolle.
 

lolaimbot

Jäsen
En mitenkään hirveästi ole tampan pelejä seurannut, mutta osittain varmaan 10-20 matsia katsoneena mielestäni Hedman ei ole lähelläkään viime kauden tasoaan. Eikä näin ole lähelläkään Norrisia. Tosin nyt lähiaikoina Hedman on peliään parantanut, mutta loppukausi ei riitä mielestäni Norris taistossa. Joku Tampaa enemmän seuraava voi vahvistaa tai kumota oman mielipiteeni.

Burns on ykköshevonen ja todennäköinen voittaja, mutta mielelläni näkisin pystin menevän Giordanolle.
Juu, alkukaudesta Mcdonagh oli selkeästi Tampan paras pakki. Vasta viimeaikoina Hedman on pelannut lähelle huipputasoaan, toivotaan että saavuttaa sen pudotuspeleihin mennessä.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Burns on ykköshevonen ja todennäköinen voittaja, mutta mielelläni näkisin pystin menevän Giordanolle.

Millä perusteilla näet asian olevan noin? Vaikka Flamesia kannatankin, niin en näe Burnsin olevan todennäköinen voittaja. Pistepörssi, peliaika per ottelu ja syötöt on oikeastaan ainoat asiat, missä Burns on Gioa edellä. Itse näen juuri tällä hetkellä Giordanon olevan hiukan edellä.
 

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Millä perusteilla näet asian olevan noin? Vaikka Flamesia kannatankin, niin en näe Burnsin olevan todennäköinen voittaja. Pistepörssi, peliaika per ottelu ja syötöt on oikeastaan ainoat asiat, missä Burns on Gioa edellä. Itse näen juuri tällä hetkellä Giordanon olevan hiukan edellä.
Mun mielestä valitsijat tulee arvostamaan pakkien pistepörssin voittoa niin paljon. Lisäksi Burns on joukkueensa tärkein pelaaja mikä nyt ei sinällään ole kriteeri, mutta luulen vaikuttavan.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Giordanolla 5pts vähemmän ja 2 ottelua vähemmän pelanneenna kuitenkin +32 vs Burnsin +12 ja joukkue yllättäen lännen kärjessä. Ihan vidun vitsi koko palkinto jos ei Giordano vie pokaalia tällä kaudella.
 

Nick Neim

Jäsen
Friedmanin Twitter tietää kertoa, että Norris-ehdokkaat ovat Burns, Giordano ja Hedman.
Hedman meni kyllä viime kauden näytöillä tai sitten nousujohteisella loppurunkosarjalla Carlsonin tai Riellyn ohitse, koska alkupuoli ei ollut Norrikseen oikeuttavalla tasolla. Mieluummin olisin kumman tahansa nähnyt tuossa Norriksen finalisteissa kuin Hedmanin, vaikka miehestä tykkäänkin.

Giordano tämän kuitenkin pokkaa, ja ihan ansaitusti.
 

Largo

Jäsen
Hedman meni kyllä viime kauden näytöillä tai sitten nousujohteisella loppurunkosarjalla Carlsonin tai Riellyn ohitse, koska alkupuoli ei ollut Norrikseen oikeuttavalla tasolla. Mieluummin olisin kumman tahansa nähnyt tuossa Norriksen finalisteissa kuin Hedmanin, vaikka miehestä tykkäänkin.

Giordano tämän kuitenkin pokkaa, ja ihan ansaitusti.
Giolle tämän pitää mennä, ei ole mielestäni edes keskustelun arvoinen asia. Giordano on mielestäni edelleen todella aliarvostettu pelaaja, vaikka on jo vuosia vetänyt kovalla tasolla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Huvittaa kyllä kun koko kolmikon porukat tippuvat ekalla.

Giordano ansaitsee runkosarja-ansioista.

Kevyenä vertauksena:
Nicklas Lidström voitti 43 playoff-sarjaa ja 7 Norrista.

6.14 playoffsarjaa per Norris. Tämä nyt vaan pienienä lisähuomautuksena, mitä se oikea voittaminen vaatii runkosrjavoittamisen lisäksi. Kun nämä ehdokkaat siis tippuivat ekalla, voittaen yhteensä sen kolmisen playoff-peliä.

Jätti urallaan yhden playoff-pelin väliin, koska Patrick Sharp keihästi kiveksen irti.

Siinä vähän pojille tekemistä.
 
Viimeksi muokattu:

F#21

Jäsen
^ Sharksit jatkavat vielä pelejä, joten kaikki ehdokkaat eivät ole vielä pudonneet.

Ja väitätkö oikeasti, että vain yksi pelaaja määrittää pääseekö koko joukkue sarjasta jatkoon? Lidström on yksi kaikkien aikojen parhaimpia puolustajia, mutta en ymmärrä tätä tekemääsi vertailua.
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Minä en ymmärrä yleensäkään, miten tämä joutava playoffs-sarjojen voittamisesta jankkaaminen Norrikseen liittyy. Sama kuin alettaisiin vinkumaan Art Rossin kohdalla puuttuvista playoff-pisteistä. Pitäisi aikuisen ihmisen tajuta tietyn promillerajan jälkeen mennä nukkumaan eikä suoltaa tuubaa.

Niin. Giordano voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Jos joku muu kuin Giordano vie, niin koko palkinnon voi nakata jatkossa roskikseen. Ei kahta sanaa kuluneella kaudella.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Miten Giordano on niin selvä suosikki Norriksen voittajaksi? Burnsin tilastot ovat paikoitellen paremmat kuin Giordanolla ja Burns ei ole saanut muulta joukkueelta, niin paljon vetoapua.

Giordano:

Flamesin sisäisen pistepörssin 5. Yli 70 pistettä tehneitä pelaajia 5.
78 17+57=74 0,95PPG +39 24:14

Pre All Star 49 11+41=52 1,06 PPG +29 24:45
After All Star 29 6+16=22 0,76 PPG +10 23:22

Taklaukset 58, Blokit 144, TkA-GvA +8
SAT% 57,34 SAT%Close 56,60 5 on 5 ZS% 51,44

Burns:

Sharksin sisäisen pistepörssin 1. Yli 70 pistettä tehneitä 3.
82 16+67=83 1,01PPG +13 25:06

Pre All Star 52 9+46=55 1,06 PPG +8 24:42
After All Star 30 7+21=28 0,93 PPG +5 25:47

Taklaukset 90, Blokit 105, TkA-GvA -30
SAT% 57,05, SAT%Close 56,84, 5 on 5 ZS% 62,92

Giordanolla huomattavasti parempi +/- tilasto ja enemmän puolustuspään aloituksia sekä huomattavasti parempi kiekon menetysten ja kiekon riistojen erotus. Giordanon miinuksena voidaan pitää heikentynyttä tahtia kevättä kohden siinä missä Burns ei simahtanut samalla tavalla ainakaan pisteiden muodossa. Burns on ollut myös Sharksin tehokkain pelaaja. Itse ehkä antaisin Norriksen mieluummin Burnsille, koska mediaseksikkäämmät statsit menevät hänelle ja muutenkin vaikka kyseessä on runkosarjan perusteella annettava palkinto, niin Giordanon heikosta keväästä rokottaisin arvostelupojoja.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Miten Giordano on niin selvä suosikki Norriksen voittajaksi? Burnsin tilastot ovat paikoitellen paremmat kuin Giordanolla ja Burns ei ole saanut muulta joukkueelta, niin paljon vetoapua.

Giordano:

Flamesin sisäisen pistepörssin 5. Yli 70 pistettä tehneitä pelaajia 5.
78 17+57=74 0,95PPG +39 24:14

Pre All Star 49 11+41=52 1,06 PPG +29 24:45
After All Star 29 6+16=22 0,76 PPG +10 23:22

Taklaukset 58, Blokit 144, TkA-GvA +8
SAT% 57,34 SAT%Close 56,60 5 on 5 ZS% 51,44

Burns:

Sharksin sisäisen pistepörssin 1. Yli 70 pistettä tehneitä 3.
82 16+67=83 1,01PPG +13 25:06

Pre All Star 52 9+46=55 1,06 PPG +8 24:42
After All Star 30 7+21=28 0,93 PPG +5 25:47

Taklaukset 90, Blokit 105, TkA-GvA -30
SAT% 57,05, SAT%Close 56,84, 5 on 5 ZS% 62,92

Giordanolla huomattavasti parempi +/- tilasto ja enemmän puolustuspään aloituksia sekä huomattavasti parempi kiekon menetysten ja kiekon riistojen erotus. Giordanon miinuksena voidaan pitää heikentynyttä tahtia kevättä kohden siinä missä Burns ei simahtanut samalla tavalla ainakaan pisteiden muodossa. Burns on ollut myös Sharksin tehokkain pelaaja. Itse ehkä antaisin Norriksen mieluummin Burnsille, koska mediaseksikkäämmät statsit menevät hänelle ja muutenkin vaikka kyseessä on runkosarjan perusteella annettava palkinto, niin Giordanon heikosta keväästä rokottaisin arvostelupojoja.
Giordano "ansaitsee" tänä vuonna Norriksen. Ikäänkuin elämäntyöpalkinto hänelle. Sinällään corsi rel. olisi parempi tuossa vertailussa. Jos jaksan niin teen siitä vertailun (HAH!).
 

Rocco

Jäsen
Huvittaa kyllä kun koko kolmikon porukat tippuvat ekalla.

Giordano ansaitsee runkosarja-ansioista.

Kevyenä vertauksena:
Nicklas Lidström voitti 43 playoff-sarjaa ja 7 Norrista.

6.14 playoffsarjaa per Norris. Tämä nyt vaan pienienä lisähuomautuksena, mitä se oikea voittaminen vaatii runkosrjavoittamisen lisäksi. Kun nämä ehdokkaat siis tippuivat ekalla, voittaen yhteensä sen kolmisen playoff-peliä.

Jätti urallaan yhden playoff-pelin väliin, koska Patrick Sharp keihästi kiveksen irti.

Siinä vähän pojille tekemistä.
Kai tiedät, että äänestys on päättynyt tässäkin palkinnossa runkosarjaan, ja pudotuspelit eivät voi vaikuttaa mihinkään?

Nämä finalistit ovat kolme eniten äänestyspisteitä saaneita, ja voittaja on NHL:n tiedossa jo ennenkuin yksikään pudotuspeliottelu on pelattu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kai tiedät, että äänestys on päättynyt tässäkin palkinnossa runkosarjaan, ja pudotuspelit eivät voi vaikuttaa mihinkään?

Nämä finalistit ovat kolme eniten äänestyspisteitä saaneita, ja voittaja on NHL:n tiedossa jo ennenkuin yksikään pudotuspeliottelu on pelattu.

Tiedän tiedän. Mielenkiintoista vaan että millaiseen turmioon sitten jokainen joutuu, kun tämä eri laji, eli pudotuspelit alkavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös