Joonas Komulainen

  • 6 039
  • 15

Kapinalätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkat, Tähdet, Saarelaiset ja Pantterit (UK+US)
Kiitos Joonas vuosista Vaasassa!

Peliäsi oli ilo seurata.
Sinulla oli selkeästi suuri Kotkasydän ja Kannattajat eivät sitä koskaan unohda.
Suuri harmitus jää kun joudut kaukalot jättämään ja kaikki kyllä ymmärtävät syyn.

Kaikkea hyvää jatkoon! #30
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Tähän kiitokseen on helppo yhtyä, valitettavasti nämä kiitokset joudutaan sanoa reilusti etuajassa.

Komulaisen peliälyä olisi ollut mukava nähdä tällä ja tulevillakin kausilla, mutta raskas historia erilaisia remontteja lopetti nyt uran liian aikaisin.

Kiitos! ja toivottavasti saat paikat kuntoon/kestämään siviilielämän haasteet.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Arvostan erityisesti pienempikokoisia pelaajia, jotka pystyvät tekemään uraa jääkiekkoilijana. Komulainen on ehdottomasti yksi heistä.

Tsemppiä jatkoon!
 
Kaiken kaikkiaan mainio kaveri jäällä ja kuulemma jään ulkopuolellakin. Pää toimi kyllä kuin tietokone ja vaikutti siltä, ettei pelatessa oikein mikään tullut yllätyksenä.

Pikkuisen harmittaa, että en ehtinyt nähdä Komua liigassa maalivahtina, sillä jos jossain pelissä olisi pitänyt laittaa joku kenttäpelaajista maaliin, olisi se varmasti ollut Joonas. Todella monipuolinen ja taitava kaveri.

Onnea vain jatkoon ja toivottavasti terveyshuolet väistyy!
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa + suomalaiset maailmalla
Erittäin harmillista että ura päättyi jo tuossa iässä. Menestystä jatkoon!!
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voi perseen perse, noh olihan tuo odotettavissa. Harmiton taklaus päätti sitten uran lopullisesti, melkein tekisi mieli vaatia taklaajaa vadille, mutta vahinkohan se oli, ja ongelmia oli jo ennestään. Toivottavasti pystyy elää normaalia elämää ilman suurempia vaikeuksia jatkossa, nuo hermojutut ei ole helpoimmasta päästä korjata. Täytyy sanoa että en ole nähnyt montaa Komun tapaista pelaajaa liigassa, ainakaan yhtä älykästä. Tältä kaverilta ei keinot loppunut kesken ja ties mihin olisi päässyt urallaan ilman loukkaantumisia. Noh se on turha enää voivotella, ei muuta kun tsemppiä Komulle loppuelämään ja miksei vaikka tekisi vielä jääkiekon parissa töitä, hänelle olisi varmasti sportin organisaatiossa joskus paikka auki. Mielelläni näkisin hänen vielä kerran kävelevän meidän päädyn eteen jotta sais antaa ansaitut aploodit!
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kiitos Komu kaikesta!
Positiivinen persoona ja juonikas pelaaja - paljon olisi ollut edessä, mutta nyt sitten uudet haasteet kaukalon ulkopuolella. Toivottasti terveys tulee kuntoon ettei jäisi loppuelämän kirouksia...
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvää jatkoa Komulaiselle. Juutilainen ei koskaan ollut mikään rotta. Veikkaan että on Komulaiselta pyytänyt koko tapahtumaa anteeksi.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kiitos Komu hienoista hetkistä! Jääkiekko on kaikesta huolimatta kuningaslaji. Pätevä kaveri löytää kyllä paikkansa aktiiviuran jälkeenkin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Arvostus Komulaiselle! Onko tuo taklaus muuten vielä nähtävillä jossain?

Ruudun ottelutallenteessa ajassa 1:46:30, mutta vaatinee tunnukset. Tämän kuvasarjan olen johonkin vanhaan viestiin aikanaan koostanut tuon perusteella. Inhottava tilanne, Komulaisen luistin tökkää jäähän ja mies kaatuu eteenpäin. Juutilainen ei voi enää tehdä mitään ja nyt kävi todella huonosti. Kaikkea hyvää Komulaiselle jatkoon.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
@Bronco tästä linkistä on nähtävissä (YouTube klippi tilanteesta)

Oma kantaani en enää tässä ketjussa enempää avaa, kiitos kuitenkin Komulaiselle.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Luisteleekohan Komu vielä huomenna päädyn eteen ? olisi kyllä upeaa, jos sais vielä kerran antaa ääntä hienolle pelaajalle ja ihmiselle !
Kaikkea Hyvää Komu #30
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös