Otteluseuranta 5.–6.1.2019

  • 2 388
  • 28

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ryan suoraan koppiin. Sai kiekosta käteen.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ottawan peli on odotetun sekavaa, mutta tänään ja eilen on tosiaan ollut ainakin yksi syy katsoa heidänkin pelejä vaihteeksi! Rudolfs Balcers on tehnyt siis debyytin ja Latvia sai täten pitkästä aikaa uuden kenttäpelaajan änäriin. Edellinen taisi olla Ronalds Kenins aikoja sitten Vancouverissa Ma.Granlundin ja vastaavien kanssa.

Balcers ei ollut mikään megatähti junnuissa ja varaus tulikin vasta 5.kierroksella, joten noinkin hyvät avauskaudet ammattilaisena ovat yllätys. Ensimmäinen toi jo AHL:n All Star matsin sekä MM-kisojen komeimman maalin Lars Haugenin taakse. Siirtyminen heikompaan jengiin kohusiirrossa avasi isot portit jo 21-vuotiaana. Pitää toki muistaa että Balcers on pelannut miehiä vastaan 16-vuotiaasta asti Norjan liigassa, joten hyppy jenkkeihin ei ole fyysisesti niin suuri kuin Latvian junnuohjelmista lähdettäessä (ellet ole niin maaginen että mahdut KHL:ään).

Tänään syntyi avausmaali, mutta muuten ei ole jäänyt paljoa mieleen. Rudolfs pelaa alaketjuissa eikä saa erikoistilanteita, joten peliaika jää pieneksi. Nilsson imuroi eilen pahemman kerran, josta Bödker-Smith-Balcers-ketju sai miinusta. Tänään oli toisen ruotsalaisen vuoro imuroida, joten tuokaan osa ei ole toiminut.

Senatoria voisi katsella lisää vaikka sitten kun he myyvät kärkiäijiään ja turhia konkareita. Luulisi että nuoret saavat sitten vähän enemmän näytönpaikkoja.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
melkoinen "kiri" Senatorsilta
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kyllä tärisee mailat Sens-hyökkääjillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös