H.K.H. kaudella 2018–2019

  • 4 740
  • 3

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Joukkue kaudelle 2018–2019 julkistettiin aiemmin tänään:

Maalivahdit:

Ville Pirttinen
Riku Törnqvist
Julius Kivinen

Puolustajat:

Eetu Naamanka (HyRi A->HKH)
Niklas Helin (HPK A->HKH)
Tatu Lankinen
Juuso Saari
Teemu Jäske
Jarno Nikander ”C”
Marcus Nikander
Miika Nikander
Ville Hakala

Hyökkääjät:

Roope Yrjänen (Nikkarit->HKH)
Miska Alakoski (PT-80->HKH)
Api Ulander (IHK->HKH)
Jouni Aaltonen ”A”
Jesse Pehu ”A”
Samu Vilkman
Matias Väänänen ”A”
Erik Viikinkoski
Jere Karjalainen
Eemil Laine
Joni Lepola
Kim Aarola
Artur Hägänen
Teemu Huotari
Jesse Tetri
Kimi Räsänen
Jaakko Lievonen
Juho Pajunen
Matti Laakso

Valmentajat:
Miikka Jäske, Nico Aaltonen.

Huoltajat:
Jari Saksala, Matti Kettunen.

Joukkueenjohtaja:
Joona Nikander

Eli 3 maalivahtia, 9 puolustajaa ja 19 hyökkääjää, mikä on mielestäni sangen kilpailukykyinen kokoonpano. Joukkueen runko on edelleen pysynyt hyvin muuttumattomana ja siihen on saatu lisättyä sopivasti uutta verta. Nuoruutta ja kokemusta siis löytyy hyvin. Kyllä tällä porukalla on hyvä lähteä kauteen!
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Ja se uusi kausihan alkoi tänään Suomen cupin ottelulla Tuuskin vieraana. Valitettavasti tähdet, planeetat, kuut sun muut taivaankappaleet eivät olleet täsmälleen oikeassa linjassa, joten en päässyt paikan päälle katsomaan miltä peli livenä näytti. Joudun siis arviossani tukeutumaan otteluseurannan tarjoamiin tiedonjyviin:

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun melko vajailla rostereilla, joka varmaankin edesauttoi puolustuspelaamisen puuttumista. Laukaukset ottelussa 53-55 HKH:lle ja lopputulos vieraille lopulta 5-6.

Alku ei klupille luvannut hyvää kun ensimmäisen erän jälkeen taululla oli isännille lukemat 3-0, vaikka laukaukset olivat menneet vieraille 18-19. Yhden Tuuski teki jopa alivoimalla aivan erän lopussa. Ekalla erätauolla lieneekin HKH:n pukukopissa pidetty melkoisia palopuheita, sillä vain reilu neljä minuuttia toisen erän alusta lukemat olivat jo 3-2 kokeneiden Vilkmanin ja Tetrin lyödessä kavennukset minuutin sisällä Tuuskin verkkoon. HKH tasoitti vielä Kimi Räsäsen maalilla, mutta vielä erän lopulla Tuuski otti uudelleen johtopaikan. 4-3 siis lukemat kahden erän jälkeen.

Kolmannessa erässä Tuuski vielä kasvatti johtonsa kahteen tehtyään ylivoimalla lukemiksi 5-3, ja peli oli sillä selvä. No ei suinkaan. reilu minuutti tästä ja Teemu Jäske toi vierailijat taas maalin päähän. Ja ajassa 51:29 sama mies tasoittaa ottelun lukemiin 5-5. Reilut 5 minuuttia ennen loppusummeria Teemu Huotari nappaa illan kolmannen tehopisteensä 5-6 maalilla ja tämä jää siis ottelun lopputulokseksi.

Alku ei pelissä ollut hyvä, mutta joukkueen henkisestä kantista kertonee jotain se, että ekan erän kolmen maalin tappioasema kuitattiin tasoihin, samoin kolmannessa noustiin vielä kahden maalin takaa rinnalle ja ohi. Tuollainen lupaa hyvää jatrkoakin ajatellen.

Illan tehot:

Teemu Huotari 1+2
Teemu Jäske 2+0
Samu Vilkman 1+1
Jesse Tetri 1+1
Jesse Pehu 0+2
Jarno Nikander 0+2
Kimi Räsänen 1+0
Eetu Naamanka 0+1
Riku Törngvist 0+1
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Toinenkin osaottelu on taputeltu ja HKH eteni cupin toiselle kierrokselle suht selkeällä kolmen maalin 5-2 kotivoitolla.

Ottelun avauserä oli selvästi kotijoukkueen. Kiekko ja miehet liikkuivat vikkelästi ja jo reilun kahden minuutin kohdalla Jere Karjalainen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon juuri kun Tuuskin Sami Nylund oli päässyt jäähyaitiosta ulos. Ja ajassa 8:14 Juuso Saari lisäsi HKH:n johdon kahteen maaliin ja kaikki näytti selvältä pässin lihalta. Lisää maaleja ei ykköserässä tehty ja tauolle lähdettiin 2-0 kotijohdossa selkeästi hallitun erän päätteeksi. Laukaukset 18-6 kertovat kenen hallinnassa ottelu oli tähän mennessä edennyt.

Kakkoserässä klupilla kuitenkn vauhti selkeästi hidastui ja Tuuskikin pääsi peliin paremmin mukaan. Erän puolenvälin jälkeen kotijoukkue tosin siirtyi jo 3-0 johtoon Jesse Tetrin maalilla, mutta jo parisen minuuttia myöhemmin Tuuski sai kavennuksensa Samuli Rassan malatessa lukemiksi 3-1. Lukemat olisivat voineet olla kotijoukkueelle tukalammatkin ilman maalivahti Kivisen varmaa pelaamista. Laukaukset kakkoserässä 18-15 ja HKH:n pitäisi löytää kadonnut luisteluvauhti, mikäli aikomus ei ole päästää Tuuskia lähemmäs tulostaululla.

Kolmannessa erässä otteet HKH:lla hieman paranivat, ainakin hetkittäin ja 50 minuutin kohdalla taululle olikin päivitetty lukemiksi 5-1 Tetrin illan toisella ja Niklas Helinin avausmaalilla uudessa seurassa. Ottelu alkoikin näyttää olevan tulostaulun perusteella selvää pässin lihaa, mutta edelleenkin Kivinen sai klupin maalilla esitellä taitojaan siihen malliin, että hieman huonommalla pelillä olisi erän jälkipuoliskosta tullut paljon hikisempi iltapuhde. Vielä ajassa 54:49 Tuuskin Niko Forsström teki joukkueensa toisen maalin, mutta kun lisämaaleja ei ottelussa nähty jäi loppulukemiksi siis 5-2. Laukaukset kolmoserässä 15-13 ja koko ottelussa 52-34.

Illan tehot:

Jesse Tetri 2+1
Jere Karjalainen 1+1
Jarno Nikander 0+2
Juuso Saari 1+0
Niklas Helin 1+0
Jesse Pehu 0+1
Kimi Räsänen 0+1
Jouni Aaltonen 0+1

Julius Kivinen 94,12%

Cupin kakkoskierroksella vastus koveneekin asteella tai kolmella, kun vastaan asettuu Suomi-sarjasta Järvenpään Haukat ja Kotkan Titaanit. Nämä pelit ovatkin sitten kova mittari siitä tasosta, jolla H.K.H. tällä hetkellä on. Tiukat, tasaiset väännöt näitä vastaan lupaisivat hyvää itse sarjaa ajatellen.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
MUUTOKSIA MIEHISTÖSSÄ!

Syyskaudella pääosan torjuntavastuusta kantanut Riku Törnqvist on siirtynyt 4.1.2019 alkaen loppukauden kestävällä sopimuksella Suomi-sarjassa pelaavan Järvenpään Haukkojen vahvuuteen.

Pelaamissaan 12 ottelussa Riku kirjautti 8 voittoa (1 voittolaukauksilla), 1 jatkoaikahäviö sekä 3 tappiota, nollapelejä kertyi kolme. Torjuntaprosentti 89,94 oikeuttaa sarjan maalivahtitilastoissa neljänteen sijaan kun mukaan otetaan vain vähintään 1/3 otteluista pelanneet torjujat.

Toivotamme Rikulle onnea ja menestystä uusien ja entistä kovempien haasteiden edessä!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös