Tykkäykset

  • 14 913
  • 109

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Tuleeko noista tykkäyksistä mitään ilmotusta?
Nyt näit. Mulle ainakin tulee ihan samanlainen ilmoitus tykkäyksestä, kuin vastauksestakin. Jos Jatkiksen tiimi tätä lukee, niin voisi jotenkin personoida noita ilmoituksia, jotta erottaa helposti onko ilmoitus uudesta vastauksesta vaiko tykkäyksestä. Jotain väriä, fonttia jne erilaiseksi.

edit: no sehän meni hyvin, tykkäsin ja lainasin vahingossa @Sir Markku n viestiä. Korjattu nyt lainaus. Pitäkööt Markku tykkäyksensä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Voiko tykkäyksellä saada kirjoituskieltoa?

Jos joku kirjoittaisi "X on mode" ja siitä tykkäisi, niin saisiko bannia? (Jos täällä on nimimerkki X, niin en viittaa häneen, vaan X edustaa yleisesimerkkiä.)

Tai jos vihjaisi, että tuo nimimerkki on tämä tietty tunnettu henkilö ja siitä kirjoituksesta tykkäisi, niin saisiko tykkääjätkin bannia?

Tai sitten jos joku kirjoittaisi, että ensi viikon pelissä hakataan ne tyypit, niin saisivatko tykkääjät bannia?

Pahin olisi siis yhdistelmä: tämä nimimerkki on tämä julkkis ja modenakin Jatkoajassa, hakataan se!
 

Ralph

Jäsen
Jos nimimerkki, joka on mulla ignoressa, tykkää mun viestistä, tuleeko siitä hälytys? Ja miten näkyy, tuli hälytys tai ei?

"Käyttäjä, jota et huomioi, tykkää tästä".
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Se voisi olla tosin omasta mielestäni paikallaan, että tykkäyksistä tulisi vaikka sinisellä se ilmoitus tuonne ylös. Eli siellä voisi PC:llä olla kaksi hälytyksen muotoa, jossa punaiseen kuplaan tulee lainaukset ja tägäykset ja sinisellä tykkäykset viereen, mikäli molemmista on hälytykset tulleet. Kännykällä voisi nimimerkin toinen puoli olla punainen ja toinen sininen, mikäli molempia hälytyksiä on tullut.

Selkeyttäisi hälytyksiä mielestäni nyt, kun viestejä voi siteerata, lainailla ja tykkäillä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Kun Jatkoaikaan on tullut tällainen peukutustusjuttu niin tasa-arvoisuuden ja moniarvoisuuden nimissä meille negatiivisille ihmisille pitäisi luoda mahdollisuus tuoda esiin myös mielipiteemme. Tuohon tykkää napin viereen voisi laittaa vaikkapa perseen kuvan, jota näppäämällä voisi myös esittää näkemyksensä teidän viesteistänne.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
En ole varma miten säännöt menee näissä tykkäyksissä. Tykkään vaan niistä viesteistä jotka luen. Ei ole tarkoitus mitenkään tahallisesti spämmätä alertteja.
Paina "tykkää" nappia, jos tykkäät viestistä. Siis pidät. Tai diggaat. Tai vastaavasti kaikkia edellä mainituista.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämä on aivan maailman tyhmin ja typerin ja turhin uudistus.

Minäpä kerron miksi. Luen paljon Jatkoaikaa ja siellä on paljon hyviä viestejä. Jotkut ovat asiapitoisia, jotkut muuten vain hauskoja ja jotkut erinäisillä tavoilla mielenkiintoisia ja jotkut vaikka mystisessä kategoriassa muut.

En tykkää kenenkään viesteistä mitenkään erikseen jotain nappulaa painamalla. Jos on jotain kommentoitavaa johonkin viestiin, niin sitten kommentoidaan. Jos ei ole, niin luetaan niitä vain hyvillä mielin. Jos jokaisesta alkaisi tykätä erikseen, niin ei ehtisi lukea mitään. Pitäisi vain tykätä kaikesta.

En tiedä lukeeko joku viestejäni, jos ei niihin vastaa, mutta minä ainakin luen monien hienojen ihmisten viestejä, vaikka en niihin voikaan vastata. Mikään helvetin peukku ei ole mikään vastaus.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
ITT jotkut aikuiset ihmiset on ihan möks kun keskustelupalstalla jotkut asiat ei ole ihan just niinkuin juuri he haluavat.
Lapset ja nuoriso vie meiltä kaiken. Jatkoajan keskustelupalsta oli vielä vähän aikaa sitten meidän aikuisten nuorisohömpötysvapaa linnake, ja nyt senkin meiltä lapset ja lapsenmieliset valtasivat ja veivät. Kyllä ottaa hiljasempaakin miestä aivoon!

PS. Mikä se on tuo ITT tuolla lauseen alussa?
 
En ole varma miten säännöt menee näissä tykkäyksissä. Tykkään vaan niistä viesteistä jotka luen. Ei ole tarkoitus mitenkään tahallisesti spämmätä alertteja.
Ei näissä mitään varsinaista sääntöpykälän sääntöä ole, mutta ei tykkää-nappi myöskään ole mikään lukukuittaus-nappula. Eiköhän kaikkien mielestä paras tapa ole tykätä niistä viesteistä, joista oikeasti tykkää.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Lueskelen tässä asioita mitkä ei edes varsinaisesti suoraan kiinnosta, mutta ulkopuolinen saa paljon uutta tietoa mitä jossain kuplassa on.

En kuitenkaan voi ruveta tykkäämään sieltä keskeltä viestiä jotain.

Paras tapa olisi koko tykkäämisen lopettaminen. Oikeasti tämä ei ole paras tapa, mutta jossain kuplassaan on. Milloin on muuten moderaattoreiden pikkujoulut. Kai niistä edes kerrotaan julkisuuteen vai vaan tykkää siellä ne ryyppää mainostajien rahoilla.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hyvin on toiminut tykkäysnappi. Palstan taso on säilynyt korkeana, eikä ole tapahtunut sitä, että nimenomaan tykkäysten perässä kirjoitettaisiin viestejä.

On se vaan helppoa nykyisin osoittaa palstaveljille ja -siskoille kirjoituksiensa laadukkuus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ensin vahvemmat oluet ruokakauppoihin, sitten tykkäykset palstalle. Kaiken järjen mukaan olemme nyt pöhnäpäissämme pilanneet palstan lopullisesti.
 

Byvajet

Jäsen
Olen havainnut aiheeseen liittyen seuraavaa, en niinkään täällä kuin muualla somessa ja eräässä blogiyhteisössä.

-Kun jokin kommentti rupeaa keräämään tykkäyksiä, se muuttuu hunajaksi. Useampien nopeiden peukutusten jälkeen muut peukuttavat önniäiset ryntäävät paikalle suurin joukoin. Luulen, että kaikki eivät edes lue kommenttia, vaan peukuttavat aikaisempien peukuttajien mallin mukaan.

-Yhteisössä tunnetut ja vakiintuneen aseman saavuttaneet kirjoittajat saavat aina paljon peukutuksia kommentin tai kirjoituksen sisällöstä riippumatta.

-Kun joku on lyhyesti selvästi jotain mieltä, niin usein hän saa ainakin jonkin verran tykkäyksiä.

-Kun joku on pitemmin selvästi jotain mieltä, hän saa vähän tykkäyksiä, vaikka kirjoitus olisi tiivis ja jäsennelty.

-Keskitie vetoaa. Tolkun ihmisen mielipide saa tykkäyksiä. Näissä tapauksissa ehkä peukutetaan pikemminkin tolkun filosofiaa kuin mielipidettä.

-Selvästi valtavirrasta poikkeava asiallisesti perusteltu kommentti saa ivanaamoja. Kommenttiin ja sen perusteisiin ei usein vastata, vaan kommentti pyritään mitätöimään pilkalla tai huumorilla.

-Johonkin lähteeseen johtavat kommentit keräävät tykkäyksiä vain harvakseltaan. Usein lähde on hyvin valittu ja kertoo tiivistetysti suuren tietomäärän aiheesta, mutta se ei kiinnosta.

-Peukutukset perustuvat vain ani harvoin kommentin tai kirjoituksen laatuun. Peukutuksen perusteena on se, tuleeko kommentista tai kirjoituksesta hyvä mieli. Reagointi on tunneperäistä.

-Keski-ikäiset kirjoitustaitoiset miehet bannaavat toisiaan blogeistaan. Eivät siksi, että eri mieltä oleva kirjoittaja olisi asiaton, vaan siksi, että hän on eri mieltä. Joillain bloggareilla toiminta on säännönmukaista. Aina kun erimielinen ilmestyy, lyödään banni. Aluksi luulin, että kysymys on persoonien välisistä pitkäaikaisista kahnauksista, mutta sitten tajusin, että omaan blogiin ei tahdota kriittisiä äänenpainoja, vaikka kommentoijia tahdotaankin.

Alustasta riippumatta ymmärrän tahallisen provosoinnin estämisen, mutta en sitä, että erimielisyys koetaan niin suurena uhkana, että se tahdotaan vaientaa kokonaan.

Kaikkinensa peukutuskulttuuri on narsistinen leikki, omahyväisyyden piiri, jossa ihmiset heijastavat samanlaisuutta toisilleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös