No sieltä se Micke Nylanderin poika sen maalinsa sai, 3-2 Toronto.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nylander 3-2.

oiler99

Spurgeon 3-3. Helposti meni. Toisaalta kyllä Leafs-puolustus myös uinahti pahasti.

oiler99

Granlund koukkii itsensä jäähylle.

oiler99

Tolpat kilisevät molemmissa päissä. Ensin Marner ja heti perään Fehr läpiajosta.

El Gordo

Tappara
Mikähän näissä Viasatin lähetyksissä on kun näitä helkkarin vanhoja pätkiä pitää näyttää näissä erätaukokoosteissa?

Ja sitten Esa Pirnes ja kumppanit tekevät maailman väkinäisimmän yrityksen huumorin suuntaan. Sepä, sepä siinä on. Sekin pitää näyttää satoja kertoja ja kaikkia hävettää.

oiler99

Parise 4-3. Aika ylimielistä peliä Leafsilta.

oiler99

Leafs on herännyt tähän peliin.

palle

Minnesota Wild, HIFK
Hienot tuomarit. Granlundin haamujäähy tokassa erässä, Marnerin sukellus joka menee täysin tuomareihin läpi ja nyt Staalia koukitaan kuin viimeistä päivää ilman vihellystä.

palle

Nyt saa taas tehdä mitä haluaa. Suter antaa melko väkivaltaisen poikkarin Tavaresille, ei vihellystä.

oiler99

Aika hampaattomaksi jäi Leafsin loppukiri.

palle

Ihana voitto! Aika yhtä päätyä koko kolmas erä, mutta parin helpohkon maalin jälkeen Dubnyk ja puolustus kestää.