• 86

Bunder

Kärpät, Coyotes, Thrashers
Hemmetti kun ei taaskaan Laine pääse tekopaikoille. Eipä tosin ole Jets muutenkaan paikkoja oikein saanut luotua.
Yksi asia tässä kuitenkin ihmetyttää, että Zeska Kainulainen on laitettu selostamaan back to back ottelut Viasatilla. Tätä matsia odotettu kauan, joten pettymyshän oli suuri kun maestro ei ollutkaan äänessä. Viasatia tilatessa kuitenkin luvattiin pelit, vehkeet ja Mäkiset.

bebeto

Tappara, Ylöjärven Ryhti
Heikko erä Jetsiltä, Minnesotalla ainakin kolme 2 vs 1 hyökkäystä kun kiekkoa hukataan keskialueella. Laukaukset selvästi vieraille joten herätystä kaivataan.

Korkea maila

TPS, Winnipeg
Tosiaan, huono erä Jetsiltä, mutta myös erittäin huonoa viimeistelyä Wildiltä maalipaikoissa. Kaikissa 2-1 hyökkäyksissä todella löysä ratkaisu eikä edes lähellä maalia. Laineen tekemistä tulee tietysti katsottua ja oli kyllä taas totutun pehemeä ensimmäisessä erässä.

SVSV

San Jose Sharks
Sharksilta vahva erä Oilersia vastaan. Kaksi häkkiä ja kaksi tolppaa päälle. Lisäksi Oilers pysyi poissa vaarallisilta paikoilta, vaikka saivatkin avausmaalin tehtyä. Jones ei vielä ole imaisuaan tehnyt, joten häkkejä luvassa. 5-5 tuve näyttää hyvältä.

Nelone

Minnesota Wild
Ei ole Jets vielä herännyt tähän peliin ja hyvä näin, niin voi Wildikin voittaa välillä. Pudotuspeleissä se onkin sitten aina eri laulu...

Vislami

Mitä vittua, miten Brodziakin rottailusta ei tullut jäähyä. Ajaa kiekotonta Sörenseniä keskialueella takaapäin ihan pelin ulkopuolella, en tarkemmin nähny kolisko päähän.

tuketuksu

Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Puljulla avauserässä -2, kun muista oikeista laidoista Rattie teki ainoan maalin ja Yamamoto pelasi kelpo erän paluussa NHL:ään. Ei varmaan kauaa saa nauttia Nugent-Hopkinsin kanssa pelaamisesta. Tuohon vielä kun Chiasson palaa loukkaantumisesta niin Jesse on aika lähellä katsomoa.

SVSV

Aijai, yksi herkullisimmista tilanteista kun Jumbo saa aikaa maalin takana ja Couture etsimässä laukaisupaikkaa edessä. Häkkihän siitä tuli, joskin Talbot saa ottaa hieman omaan piikkiinsä.

SVSV

Kova momentum Sharksilla kakkosylivoiman pyörityksen jälkeen, kiekko pysyi alueelle kolme minuuttia. Ykkösylivoima sen sijaan oli skeidaa, pistän kaiken Labancin piikkiin. Labanc ulos!

Toby Dammit

New Jersey Devils
Tosin taisi mennä suurimmat "kehut" tuossa Caggiulalle, kun tuloksena -2 ja jäähy kaupan päälle. Mutta eipä tuollainen tuloksenteko kieltämättä hyvää tee Puljun kannalta.

Ryan Rishaug:
-2 and a tripping penalty in first 13 minutes for Caggiula. Lucic takes shift in his spot with RNH .

Vislami

Nyt Wideman nostaa mailan Meierin kasvoihin, tuomari vaan tuijottaa. Hienoa linjaa öljyjen puolesta

Toby Dammit

On kyllä Oilersin hyvä vire Hitchcockin palkkaamisen jälkeen vähän hyytynyt. Melko vaisua on meno ollut Sharks-pelissä edellismatsien tappioiden päälle. Ei oikein ykköskenttäkään saa tilanteita aikaan.

SVSV

Sharksin neljäs häkki, taisi mennä suoraan jäätä pitkin maskin läpi puikoista sisään Karlssonin viivakuti. Donskoi ollut tänään isossa roolissa

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei kyllä hirveän hyvältä näytä. Noh, mitä pikemmin Chiarellista päästään eroon, sen parempi.

Ralph

Kauden alussa Henri Jokiharju oli "NHL:n ykköskorin puolustaja" ja "mahtuisi Ruotsin World Cup -joukkueeseen", koska hänellä "on enemmän pisteitä kuin Erik Karlssonilla". Silloin Jokiharjulla oli 11 pistettä ja Karlssonilla kymmenen. Nyt Karlssonilla on 29 ja Jokiharjulla edelleen 11 sekä pelaa nuorten MM-kisoissa. Niin ne voimasuhteet muuttuu.