Otteluseuranta 27.–28.12.2018 (2. kisapäivä)

  • 19 610
  • 262
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ykkönenkin onnistuu, hyvä.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Selostajia on erillaisia. On anttimäkisiä ja on simoleinosia. IMO Leinonen on kans hemmetin hyvä selostaja, tehnyt taustatyönsä helvetin hyvin ja on nöyrä, eikä korosta itseään mitenkään. Arvostan.

Ei tässä nyt mistään selostajan tyylistä ole kysymys, vaan siitä erottaako selostaja esimerkiksi pelaajat toisistaan (sekoittaa leftin rightiin), ymmärtääkö mistä tulee jäähy ja kenelle (tältä menee joka toinen tilanne ohi) jnejne. Aivan täysin kassalla pelitilanteista.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En tiedä koska viimeksi - jos koskaan - olen nähnyt jääkiekkopeliä, jossa tuollaisella prosentilla tuhlaillaan maalipaikkoja.

Jos Suomen viimeistely olisi yhtään kelvollisella, eli tämän turnauksen vaatimalla tasolla, peli olisi tällä hetkellä 26-0. Eli missään nimessä tähän 4-0 tilanteeseen ei voi olla kukaan tyytyväinen.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suomi on periaatteessa tappiolla tai tasoissa noihin peliesityksiin nähden. Peli on ajoittain jopa tasaväkistä vaikka vastustaja on B-luokkaa.
Ihanan perisuomalaista. Et ole tosissasi, ethän?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Suomi on periaatteessa tappiolla tai tasoissa noihin peliesityksiin nähden.

Ilmeisesti aamutokkura jatkuu. Mutta siis ihmeet ainakin jatkuvat, kun Sveitsi periaatteessa voitti aiemmin Kanadan ja Slovakia USA:n. Periaatteessa siis ihan helvetin yllätykselliset kisat.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Mukava kun hidastuksissa näkyy kiekkokin, korimaan liigaa seuratessa ja Telian hidastuksia katsoessa tuollaisen olikin jo unohtanut
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Kärppien pojat tekee maalin, mutta ei lasketa tässä todellisuudessa. Tolvasella jo myös vähintään hattutemppu kasassa. Kova luu!
Yli- ja alivoimia pitää kyllä petrata paljon. Maskipelaaminen loistaa poissaolollaan. Tai on siellä aina joku, mutta maskin tekemisen sijasta yrittää ohjata kiekkoa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Saisko nyt vaikka sen kolmos tai neloskentän ja kolmosen pakit tonne koittaan sitä YV:tä? Ei se nyt huonommin voi mennä kuin tolta ykkös YVltä.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mihin se Kupari antaa niitä näyttöjä, jos ei pelaa yhtään joukkueelle? Aika tuhnulta vaikuttaa muutenkin.
Vaikuttaa kyllä aika tyhmältä pelaajalta suoraan sanottuna. Taitoa ja nopeutta on kyllä vaikka muille jakaa, mutta peliälyä ei ole hänelle suotu. Jos kaikki menee nappiin niin sellainen Kasperi Kapasen tasoinen pelaaminen NHL:ssä mahdollista.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huikeeta maskipelaamista
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös