• 379 130
  • 3 460

Jesus Shaves

Dorados de Sinaloa
2-4 ja 5min jäljellä. Eivät sentään saaneet vihellettyä 3-4 maalia CSKA:lle - sen verran oli sinisen yli kuitenkin...

hartzu

Hahahaa, Salavat teki yv:llä voittomaalin SKAta vastaan 20 sekuntia ennen loppua. Hartikainen ohjasi maalin edestä, tai oikeammin sattui olemaan kiekon tiellä sopivasti.

Matza187

Slovanilta hieno viikonloppu Wienissä, kahdessa ottelussa turpaan maalierolla 0-16.
Lokakuun alun viiden ottelun voittoputken jälkeen onkin Slovanilla mennyt "hieman" heikommin viime aikoina. Viimeisestä neljästä pelistä yhtä monta tappiota ja maaliero mukana 3-24.

Ikuri

Dinamo Minsk pelaa tällä hetkellä kotonaan Traktoria vastaan. 3. erä alkoi juuri Minskin johtaessa ottelua 3-1. Teemu Pulkkinen ei ole pelaavassa kokoonpanossa mukana. Mistään loukkaantumisesta en ole kuullut mitään.

Jollain tietoa Teemun tai Dinamo Minskin tilanteesta?

Lico

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Komea tasoitus Slepysheviltä kahden suuren välisessä.

Sämppäri

Tää kausi poikkeaa siinä mielessä edellisistä että nyt SKA ei ole suurin voittajasuosikki sarjassa.

Cska 2-1 johtoon

Avto kärsi muuten kolmannen peräkkäisen tappion. Neljäs tappio viiteen viimeseen peliin heille.

Sämppäri

Olipahan erikoinen peli Kunlunin ja Sibirin välillä. Sibir johti 5-1 vielä 12 minuuttia ennen loppua, mutta Kunlun kampesi tasoihin. Olli Palola teki kavennus ja tasoitusmaalin ajassa 19:45 ja 19:57 ! Palola teki myös ensimmäisen maalin joten hat trick tuli. Sibir vei lopulta rankkareilla ja jahtaa tosissaan vielä playoff paikkaa katastrofaalisen alkukauden jälkeen.

tonz@

SaiPa, NHL:n suomalaiset
Sibir laukoi 54 kertaa kohti Traktorin maalia tehden yhden maalin.

Matza187

Nyt nähtiin suhteellisen erikoinen tilanne Spartakin ja Omskin välisessä pelissä. Avauserän viimeistä minuuttia pelataan ja Spartak teki ehkä maalin. Kiekko jäi Omskin maalivahdin patjan alle piiloon, eikä yläkamerastakaan pysty varmasti sanomaan mihin kohtaan kiekko jää patjan mennessä ainakin osittain maalin sisään.

Muutaman minuutin videotarkistuksen jälkeen tuomari päätti komentaa joukkueet pukukoppiin ja tuomarit itse jäivät tarkastamaan maalitilannetta toimitsija-aitioon. Ja avauserää jäi tosiaan pelaamatta n. 52 sekuntia. Ja tilanne tässä vaiheessa Omskille 0-2.

Hyvin hämmentävä tilanne kaiken kaikkiaan. Erikoista, että joukkueet komennettiin koppiin, kun videoita kuitenkin kelailtiin jo tovin ajan. Ja jos ei pystytä varmuudella sanomaan kiekon ylittäneen maaliviivan, niin ei siitä pitäisi maalia tuomita missään tapauksessa.

This is KHL.

Sämppäri

Ei maalia oli tuomio.

En ota kantaa itse tuomioon, mutta aika yleistä tuo on, jos erää ei oo paljoa pelaamatta ja tulee joku tilanne missä peli keskeytyy pitkäksi aikaa, että erätauko laitetaan täytäntöön.

Matza187

Ensimmäistä kertaa mulle tuli vastaan tilanne, että mahdollisen maalin tarkastamisen vuoksi aikainen erätauko. Jotkut pleksien hajoamiset ynnä muut sitten tietenkin asia erikseen.