NFL Season 2018

  • 96 333
  • 525

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Thursday Night Football Packers@Seahawks.

Voiko lyhyen matematiikan opeinkin arvioida, että häviäjä on lopullisesti ulkona ja voittaja omaa vielä saumat Wild Card-kisassa?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Thursday Night Football Packers@Seahawks.

Voiko lyhyen matematiikan opeinkin arvioida, että häviäjä on lopullisesti ulkona ja voittaja omaa vielä saumat Wild Card-kisassa?
Yksinkertaisuudessaan ei voi. Huonoin wildcard joukkue on tällä hetkellä NFC:ssä Vikings luvuin 5-3-1, muilla vastaava on 6-3-0 ja pelejä on kuitenkin jäljellä riittävästi (joko 6 tai 7 peliä tällä hetkellä riippuen byestä). Lisäksi Packersseilla on keskinäinen vielä molempia Vikingsseja ja Chicagoa vastaan. Loput vastustajat on "huimasti" pelaavat Cardinals, Jets, sekä oman divisioonan jumbo Lions. About samaa tasoa on Falcons. Eli Packersseillekkin on vielä realismia olla kauden lopussa 7 voitossa ja +3 jos voittaa noi oman divisioonan Chicago ja Vikings pelit, sekä Atlantan. Ja tämä riippumatta miten ens yönä käy.

Seahawkseilla taas loppuohjelma sisältää Packers pelin jälkeen omasta divisioonasta kaksi alempana olevaa (ihan paskasti pelaavaa), joista vieläpä SF kahdesti ja about samantasoiset Viikingit. Ns. kovempia tuolla on enää jäljellä Panthers ja KC. Eli ihan realismia on sanoa että Seahawks tulee lopettamaan kauden 8-7 (+-1 GB peli).

Eli molemmilla on ihan kohtuu saumat jatkoon ja keskinäisiä niin paljon jäljellä että eiköhän tuo taulukko voi heittää häränpyllyä helpostikin.
 

Sambody

Jäsen
Packers - Seahawks pelistä jäi sellainen maku, että ainoastaan Seahawksin päätös jääräpäisesti juosta, juosta ja vielä sen jälkeen vielä juosta piti tuon pelin tasaisena. Ihan sinänsä ymmärrettävää ottaen huomioon, että jostain syystä linja ei saanut blokattua ollenkaan Packersin Kyler Fackrellia. Mutta kuitenkin aina, kun Seahawks päätti heittää niin Packers takakenttä antoi periksi. Alexander tuolla oli taas hyvä eikä häntä vastaan montaa yritystä edes tullut, mutta muuten ihan täyttä paskaa koko takakenttä. Kuten sanoin jäi kuva, että ainoastaan Seahawksin päätös juosta jatkuvasti piti tuon pelin jännänä loppuun asti.

Mites sitten Packers hyökkäys. Adams oli ihan kuningas. Davante ei myöskään paljoa apuja saa schemestä. Häntä ei niin sanotusti juurikaan ”pelata” auki ja helppoihin koppeihin. Lähes järjestään hänen koppinsa tulee 1v1 tilanteissa missä hänen täytyy aina voittaa puolustaja ja siinä hän on törkyisen hyvä tällä hetkellä. Muuten ekalla puoliajalla Packersillä oli vähän yritystä jo paremmasta. Pallo lähti nopeammin kuin yleensä ja välillä jopa pelikutsuissa oli mielikuvitusta. Aaron Jones TD koppi oli hyvä esimerkki missä pelikutsu oli todella hyvä. Toisella puoliajalla sitten ei saanut Packers mitään aikaan. Toki kunnia sille jolle kunnia kuuluu sillä Seahawks pass rush teki opetusmatskua muille siitä miten luodaan painetta pelinrakentajalle päästämättä tätä pois pocketista. Jäätävän kurinalaista heittoryntäys työskentelyä. Myös juoksupuolustus oli rautaa. Lopussa jäi vaihteeksi paskan maku suuhun, kun Packers päätti puntata eikä lähtenyt yrittämään uusia 4yrityksellä vaikka edellisellä drivella puolustus oli juuri nyljetty hävyttömällä tavalla eikä se Seahawks juoksu ollut pysähtynyt koko pelinaikana mitenkään kiitettävällä tavalla.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Yllättävä tilasto. Ilmeisesti nuo missit eivät ole tänä vuonna vaan jakautuneet kovin tasaisesti kuten tuo Mason Crosbyn yksi peli missä mikään ei mennyt sisään. Niitä on tullut myös yllättäville miehille yllättäviin paikkoihin kuten esim. Justin Tuckerin uran ensimmäinen epäonnistunut lisäpisteyritys (tilasto nyt 226 onnistumista 227 yrityksestä) joka päätti pelin juuri kun se näytti menevän jatkoajalle.
Olen itsekin yllättynyt siitä, että tilastollisesti kausi on edennyt ihan normaalisti. Ehkä epäonnistuneet potkut ovat tällä kaudella vaan sijoittuneet juuri niihin peleihin, mitä itse olen katsonut ja tämä vääristää todellista kokonaiskuvaa.

Bellistä vielä sen verran, että olen 99 prosenttisen varma, että mies ei enää Steelersissa pelaa. Kiinnostuneet joukkueet ovat varmasti juuri nuo mainitut:
Vaihtoehtoina näkisin Tampa Bayn, Houstonin, New York Jetsin, Oaklandin ja Buffalon.
Kun katsoo joukkuelistaa ja heidän rekordia tämän kauden osalta, en usko että Bellia käytetään kauheasti vähemmän näissä joukkueissa kuin mitä Steelers olisi häntä hyödyntänyt. Se on toki eri asia sitten, että saa ehkä pidemmän sopparin ja enemmän varmaa rahaa kouraan, mutta menestysmahdollisuudet joukkueena ja ehkä myös pelaajana heikentyvät melkein väkisin, Houston ehkä poikkeuksena. Tämän on täytynyt olla Bellin ja hänen agenttinsa tiedossa kun päättivät lähteä tälle linjalle, joten onko tarkoituksena joukkuemenestyksen sijaan päästä jengiin, missä Bell on ainoa superstara?
 

SilentMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Giants, Minnesota Timberwolves
Joku kysyi edellisellä sivulla jenkkifutistaustoista. Omani ovat sellaiset, että hämärästi muistan nähneeni 1990-luvulla telkkarista jonkun finaalin voitonjuhlia, itse pelistä ei ole mitään mielikuvia. Uudelleen heittäydyin lajin pariin sinä keväänä, kun Seahawks möyhensi Broncosin finaalissa. Samana syksynä aloin seurata pelejä kanavapaketin kautta ja sitä seuraavana vuonna hankin Game Passin. Lähes kaikki Giantsin pelit pyrin katsomaan ja sieltä täältä muitakin (jos Giants ei pelaa, sitten katsotaan vaimon toivomuksesta Patriotsia). Viime kaudella otin ensimmäistä kertaa vapaapäivän Super Bowlin vuoksi ja ajattelin tehdä niin vastaisuudessakin.

Miksi Giants? Enpä tiedä, ehkäpä siksi että minulla oli joskus kakarana heidän collegeasunsa (ei oikea, vaan kotimaisesta rättikaupasta hankittu). Kun aloin seurata lajia, piti miettiä mitä joukkuetta alkaisi kannattaa ja tuo oli ainoa sidos mihinkään. Eipä tässä ole ollut liiemmin riemuittavaa, mutta mitä siitä, kyllä Giants vielä joskus nousee. Muut seuraamani joukkueet ovat Broncos ja Dolphins, pelaajista tsekkailen Evan Engramia, Marcus Mariotaa ja Mitchell Trubiskya. Viime kauden Super Bowl oli huonoin näkemistäni finaaleista.

Kotimainen jenkkifutis ei liiemmin innosta, johtunee puitteista (futiskenttä rajoineen, epäselvät maalialueet yms.). Silti sitäkin katson jos vain tilaisuus ilmenee.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Eilinen Seahawks-tappio tietää nyt sitten hyvinkin pitkälti sitä että Packersin on pakko voittaa Vikings pitääkseen edes jonkinlaiset toiveet playoffseista elossa. Ja sitten vielä Vikings olisi melkein kompuroitava ainakin Patriotsin vieraana.

Vaikea kyllä nähdä mitä mahdollisuuksia McCarthylla olisi tämän kauden jälkeen jatkaa Packers-luotsina jos vielä näkemyserot Rodgersin kanssa pitävät paikkansa. Alan jo haaveilla John DeFilipposta uutena Packers-koutsina..
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Saa nähdä loppuiko Smithillä koko ura, ikävältä näytti. Thiesmann oli vielä katsomossa, tasan 33v oli hänen loukkaantumisesta aikaa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Olihan värikäs ottelu tuo Steelersin ja Jaguarsin kohtaaminen. Vaikeaa matsia osasi ennustaa jo hyvissä ajoin, viime kauden matsit olivat vielä kirkkaana muistissa. Silti Steelersin hyökkäyksen täysi sukellus pääsi yllättämään. Juoksupeli hylättiin mielestäni ihan käsittämättömän aikaisessa vaiheessa periaatteessa kokonaan ja Big Benin heittotarkkuus oli pahasti hakusessa. Palloa pakotettiin Brownin suuntaan ja sitten kun hän oli oikeasti auki, heitto menikin muualle.. Onneksi puolustus piti ottelun tasaisena vaikka kolme ensimmäistä neljännestä menivät melkein kokonaan Jaguarsin tahdissa. Loppu olikin sitten kuin Hollywood-leffasta.

Huikea comeback meinasi kuitenkin jäädä tekemättä, kun jostain kumman syystä pelivalikoimasta kaivettiin heittoja vaikka maaliviiva oli jo aivastusetäisyydellä. Yritin huutaa telkkarille, että juoskaa! mutta ääni ei tainnut kantaa Jacksonvilleen asti. Ilmeisesti muutama paha pudotus Connerilta heittopeleissä ja häneen ei enää luotettukaan ottelun ratkaisutilanteessa. Onneksi Ben jyräsi itsensä maaliviivan yli vaikka oma linjamieskin oli edessä ja näin muuten häpeällinen esitys unohtui, kun voitto kilahti taskuun.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Rams - Chiefs ottelua lukuunottamatta viikko 11 on kirjoissa ja kansissa. Hivenen oli toiveissa muutama tulos että playoff-kamppailu pysyisi entistä tasaisempana ja aika pitkälti ne toteutuivat kun Lions, Ravens sekä Colts hoitivat oman leiviskänsä.
AFC:n viimeisestä wildcard-paikasta kamppailee tällä hetkellä peräti viisi joukkuetta saldossa 5-5. Omaan silmään näistä 5-5 joukkueista vahvin on tällä hetkellä Colts, jossa Frank Reich on tehnyt hyvää työtä. Ravens sekä Titans kärsivät tällä hetkellä ykköspelinrakentajiensa loukkaantumista, Bengals on hyvinkin ailahteleva jengi ja Dolphinsia olen nähnyt hyvin vähän siihen nähden että osaisi sanoa mikä heidän tasonsa.
Toki ensi sunnuntaina tulee varmaan katsottua Coltsin sekä Dolphinsin välinen matsi.
Chargers on vahvasti kiinni toisessa wildcard-paikassa, mutta eilinen tappio Broncosille oli iso takaisku sen suhteen jos Chargers-leirissä kaavailtiin vielä Chiefsin haastamista jopa AFC Westin voitosta. Nyt Chargers on ainakin kaksi, ehkä kolme (riippuen ensi yön tuloksesta) Chiefsin takana. Ja jos Chiefs ensi yönä voittaa, sillo ei keskinäisellä pelillä vähän ennen joulua ole juuri enää merkitystä divisioonavoiton suhteen.
Patriots, Steelers ja Texans ovat vahvasti matkalla omien divisiooniensa voittoon, ellei Texans satu kompastumaan Titansiin ensi viikon monday night footballissa.

NFC:n puolella playoff-paikoista selkeästi auki on NFC Eastin voitto ja myös kaksi wildcard-paikkaa. Saints sekä Rams ovat omassa kastissaan ja Bears otti eilen ison harppauksen kohti NFC Northin voittoa nujertamalla kotonaan Vikingsin. Trubiskyn johtamalla hyökkäyksellä olisi kyllä ollut jo mahdollisuus aiemmin niitata tuo peli, joten Bearsin osalta leijuu kyllä vielä vähän kysymysmerkkejä onko tuo hyökkäys nyt kuitenkaan vielä ihan huipputasoa

Redskinsin haave NFC Eastin voitosta koki valtavan takaiskun Smithin kauden päätyttyä todella pahaan loukkaantumiseen säkityksen yhteydessä. Eagles sai todellisen turpasaunan Saintsilta ja putosi kahden pelin taakse Redskinsistä. Ja välissä on vielä Cowboys joka isännöi Redskinsiä torstaina kiitospäivän kolmen pelin illassa.

Carolinan kompastuminen Detroitissa ja Vikingsin häviö Chicagolle takasivat sen, että kahdesta wildcard-paikasta kamppailevat vielä edellämainittujen lisäksi Seahawks, Cowboys, Eagles, Packers ja mikseivät myös Falcons sekä Lions. Tulevan viikon isoimmat pelit ovat Cowboys - Redskins (to), Panthers - Seahawks ja Vikings - Packers.

Kertokaahan muutkin toki ajatuksia miten ennakoitte playoffseja..
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
AFC on mielestäni näistä paljon mielenkiintoisempi tällä hetkellä, vaikkakin siellä taitaa olla enää vain yksi paikka jaossa. Chiefs, Patriots, Steelers, Texans ja Chargers ovat olleet niin vakuuttavia viime aikoina (lukuunottamatta Chargersin viime viikonloppua), että vaikea uskoa kenenkään takaa tulevan pudottavan ketään tuosta viisikosta. Chargers periaatteessa ainoa kysymysmerkki lähinnä historiansa takia, vaikka onkin ollut todella vakuuttava koko kauden.

Viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevat siis Ravens, Colts, Titans, Bengals, Dolphins ja myöskin Broncos. Näistä parhaaksi joukkueeksi nostaisin myöskin Coltsin. Luck on ollut ihan järjettömän kovassa vireessä, LB Darius Leonard ollut yksi liigan parhaista tulokkaista ja hyökkäys erinomaisessa tasapainossa hyvän linjan ja pelisysteemin ansiosta. Puolustus on pienoinen ongelma, johon S Malik Hookerin pikainen kuntoutuminen toisi hieman parannusta. Joka tapauksessa, Colts selkeästi paras joukkue tuosta ryhmästä tällä hetkellä, joten heillä varmaankin paras mahdollisuus tuohon pudotuspelipaikkaan.

Ravens olisi mielestäni se toinen vaihtoehto, puhtaasti puolustuksensa ansiosta. Flaccon loukkaantuminen ei toki auta yhtään, mutta en usko hänen poissaolonsa vaikuttavan tuohon hyökkäyksen tuloksentekokykyyn juurikaan. Ailahteleva joukkue kuitenkin, mikä pudottaa heidät Coltsin taakse.

Hyökkäysongelmia on oikeastaan kaikilla muillakin tuon ryhmän joukkueilla paitsi Coltseilla. Bengals kärsii pahoista loukkaantumisista secondaryn ja hyökkäyksen kanssa, Titans on ailahteleva, eikä saa juoksupeliä toimimaan mitenkään, Broncos kärsii Keenumista, joka ei ole pudotuspelitason QB ilman huipputason hyökkäystä, yhdistettynä huonoon valmennukseen. Dolphins taas on... No... Päivästä riippuen voi voittaa kenet tahansa tai olla sarjan huonoin joukkue. Hyökkäyksestä puuttuu laatu oikeastaan jokaiselta pelipaikalta, ehkä LT Laremy Tunsilia ja LG Ted Larsenia lukuunottamatta. Puolustuksessa on kovia nimiä, kuten LB Kiko Alonso, CB Xavien Howard ja S Reshad Jones, mutta eipä tuo puolustus nyt ihmeisiin pysty yksinään. Dolphins on mielestäni selkeästi huonompi joukkue, kun recordi antaa ymmärtää, eli en odota heidän taistelevan pudotuspelipaikoista.

NFC on ehkä hieman tiukempi, mutta ei niin mielenkiintoinen joukkueiden kannalta. Mielestäni Saints, Rams ja Bears ovat pudotuspelijoukkueita kohtuu varmasti, mutta sitten onkin vielä kaikki auki. Kovimmat kamppailijat tosiaan Vikings, Panthers, Redskins, Seahawks, Packers ja Cowboys. Jotenkin näen Falconsin ja Lionsin jo pudonneen kyydistä, mutta eivät toki ole vielä täysin varmasti ulkona pudotuspeleistä.

Green Bay ja Vikings ratkovat käytännössä ensi viikonloppuna sen, onko Green Baylla mitään saumoja pudotuspeleihin vai ei. Ohjelmat ovat kuitenkin sen verran tasaisen vaikeita, että vaikeaa tulee olemaan joka tapauksessa. Panthersin ongelmana on vaikea ohjelma, jossa on vastassa kovista joukkueista Seattle ja Saints x2. Nämä ottelut häviämällä homma onkin suoraan paketissa, periaatteessa ainakin yks voitto pitäisi noista kairata. Redskins ja Cowboys taistelevat divisioonavoitosta. Redskinsilla ehkä pykälää parempi ohjelma tulossa, mutta Smithin loukkaantuminen saattaa vaikeuttaa hommaa huomattavasti. Ensi viikonlopun keskinäinen peli ratkaisee aika paljon, vaikka veikkaan Cowboysin ottavan divisioonan ykkössijan joka tapauksessa.

Tässä vielä yhteenvetona mielipiteeni pudotuspelijoukkueista. Katsotaan kuinka lähelle osuu.

AFC:

Divisional Round: Kansas City, Pittsburgh
Wild Card Round: Indianapolis @ New England, Los Angeles Chargers @ Houston

NFC:

Divisional Round: New Orleans, Los Angeles Rams
Wild Card Round: Minnesota @ Chicago, Seattle @ Dallas
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Voi jesus mikä peli oli tämä Chiefs vs Rams. Klassikko ja olipahan viihdyttävää futista. Nämä kaksi joukkuetta kyllä näkisin mielelläni Super Bowlissa ottavan uusinnan. Toki, kaikista mieluiten sen Cowboysin sinne haluaisin, mutta tuskin toteutuu? Goff, Gurley, Mahones, Hill, Kelce, Hunt on siinä pelimiehiä hyökkäyksen osalta. Toki ehkä kentän yksi kovimmista oli silti puolustuksesta, Aaron Donald. Kauden paras matsi tähän mennessä.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Oli kyllä todellista tykitystä ja helposti paras matsi pitkään aikaan. Ensimmäinen kerta NFL historiassa, kun molemmat joukkueet tekee yli 50 pistettä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Aivan käsittämätön matsi tosiaan! OIkeastaan ihan sanattomaksi vetää, mitä tuosta nyt muka jäi puuttumaan?

Odotukset oli korkealla, mutta kyllä tämä veti silti maton alta huikeine käänteineen ja sekä yksilö- että joukkuetason älyttömän hienoilla suorituksilla. Ja vielä aina siten, että kun sekunnin vaikutti, että lässähtää niin vielä mitä, lisää vaan vettä myllyyn! Ihan pelin alku oli vähän molemmilta sellasta tärinää, että vähän innostus kerkesi laantumaan, kun lippuja ja virheitä vain ensimmäiset minuutit, mutta jumalauta sitten kun lähti niin lähti ja päätyyn asti hurjaa rallia.

Vieläkin vetää hymyn korviin, kun tossa sivussa pyörii repeatilla kolmatta kertaa lähetys. Selostajat ihan pähkinöinä ja yleisö mukana viimesen päälle. Ikinä en olisi uskonut, että neutraalina seuraajana voi jenkkifutiksesta nauttia näin paljon. Oikeastaan tämä matsi oli kuin suoraan jostain elokuvasta, sillä eihän nyt oikeasti noita juttuja tapahdu. En viitsi spoilata tämän enempää, jos joku vielä meinaa katsella - ja miksi ihmeessä ei meinaisi!

Huhhuh, Saints, Chiefs ja Rams, löytyykö haastajaa?

edit. ainut asia mikä taas häiritsi/häiritsee, on tää pitkähköjen taukojen älytön määrä ja se, että niiden aikana ei tapahdu yhtään mitään tossa ruudussa. Vaikka kuinka dorkalta kuullostaa, niin ennemmin katselisi vaikka jenkkien mainoksia tai muuta shittiä kuin tuota kulmakameran kuvaa katsomosta sen puolet lähetyksestä. Eikö tohon saisi vaikka jotain statistiikkaa pyörimään, vanhoja hailaitteja tai ihan mitä tahansa. Vaikka jotain eroottista runoutta, jos eivät muka muuta keskelle yötä keksi? Ymmärrän tarpeen jääkaapilla käyntiin, mutta rajansa kaikella.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Eilisestä pelistä ei tarvi mitään kirjoittaa. Siitä on jo varmaan kirjoitettu kaikki mitä pystyy.
Ehkä historian paras ottelu jossa oli kaikki.
Onko tämä se kausi kun Brees pokkaa vihdoin MVP palkinnon?
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
edit. ainut asia mikä taas häiritsi/häiritsee, on tää pitkähköjen taukojen älytön määrä ja se, että niiden aikana ei tapahdu yhtään mitään tossa ruudussa

Tämän takia en pysty enää katsomaan yksittäisiä NFL-matseja livenä, vaan seurailen vain RedZonea. Todellinen pet peeve, mitä nyky-NFL:ään tulee.
 

Sambody

Jäsen
Melkoinen näytös kyllä MNF:ssä. Nuoret tähti QB mukana hyvässä ja pahassa. Mahomes 3int ja 2 kaverille rähmättyä palloa. Näistä toki viimeinen int lähinnä tilaston rumentaja, kun jotain oli yritettävä. Goff selvisi ilman inttejä, mutta hän ei jäänyt rähmäyksissä pekkaa pahemmaksi. Toivottavasti Bills faneja ei häiritse maininta, että tässä yhdessä pelissä oli enemmän touchdowneja kuin Billsillä on koko kaudelta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Huhhuh, Saints, Chiefs ja Rams, löytyykö haastajaa?

NFC:ssä en näe että löytyisi joku jengi joka estäisi sen että NFC Championship Game ei olisi Saintsin ja Ramsin toinen välienselvittely tämän kauden aikana.

AFC:ssä Chiefs on loistanut, mutta onhan se nyt osittain pakko sanoa että eihän tuo Chiefsin ohjelma ole nyt ollut aivan jäätävän kova. Steelers, Patriots ja nyt Rams. Näistä 2/3 tappioita. Sillä perusteella en sulkisi ainakaan viime aikoina (lukuunottamatta viime sunnuntain melkein-ohipeliä Jaguarsia vastaan) vakuuttanutta Steelersiä pois. Ja sitten siellä on Patriots ja Tom Brady. 'nuff said.

Jos tällä hetkellä pitäisi jollekin pistää pieni betsi Lombardi Trophyn suhteen, niin tällä hetkellä se on New Orleans Saints omissa papereissa.
 

Sambody

Jäsen
Viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevat siis Ravens, Colts, Titans, Bengals, Dolphins ja myöskin Broncos. Näistä parhaaksi joukkueeksi nostaisin myöskin Coltsin. Luck on ollut ihan järjettömän kovassa vireessä, LB Darius Leonard ollut yksi liigan parhaista tulokkaista ja hyökkäys erinomaisessa tasapainossa hyvän linjan ja pelisysteemin ansiosta. Puolustus on pienoinen ongelma, johon S Malik Hookerin pikainen kuntoutuminen toisi hieman parannusta. Joka tapauksessa, Colts selkeästi paras joukkue tuosta ryhmästä tällä hetkellä, joten heillä varmaankin paras mahdollisuus tuohon pudotuspelipaikkaan.
Coltsista täytyy itsekin muutama sana kirjoittaa. Näytti viime kauden jälkeen ettei Coltisilla ole käsissään mitään. Luck oli ollut pitkään pois eikä ollut takeita missä iskussa palaa kentille. McDanielsin rekry päävalmentajaksi kariutui lopulta heti sopimusuutisen jälkeen ja koutsiksi tuli Frank Reich Eaglesistä. Mitä voikaan yksi kesä tehdä organisaatiolle. Reichin valinta lopulta valmentajaksi näyttää lottovoitolta. Luck on vähintään loukkaantumista edeltävässä iskussa. Draftista saatiin talentia varsinkin vuosia vuotaneeseen hyökkäyksenlinjaan. Lopputuloksena Luck pysyy nykyään pystyssä, mikä johtaa väkisinkin tuon tason pelinrakentajan kohdalla hyviin asioihin. Samalla parantunut linja ja uusi koutsi saanut juoksupelin varteenotettavaksi tekijäksi. Vielä viime kaudella Colts ei kyennyt juoksemaan käytännössä yhtään. Kiistämättä Coltsilla on isoja aukkoja vieläkin joukkueessa. Puolustuksen takakenttä ei ole mistään kotoisin ja Ty Hiltonin takana rissut on vähän niin ja näin. Tästä huolimatta Coltsia ei enää kannata aliarvioida ja mielestäni tuo pitkälti johtuu uuden valmentajan osaamisesta ja siitä että moni puute pystytään lakaisemaan maton alle mikäli joukkueesta löytyy tuon kalibeerin pelinrakentaja ja hyvä hyökkäyksenlinja. Ei Colts tule Super Bowliin menemään ilman pientä ihmettä, mutta uskottavuus on palautettu hienolla tavalla organisaatioon.
 

Undrafted

Jäsen
Tammikuuhun toki matkaa, mutta Chiefs vahvoilla AFC:ssä, joskin heitäkin saatu horjutettua. Perinteiset pelurit Steelers ja Patriots omissa ongelmissaan, mutta voivat tulevina viikkoina ratkoa ongelmansa ja voivat mennä huoletta Superbowliin asti. Sekalaisempi seurakunta sitten voi yllättää oikeastaan miten vain.

NFC:ssä Saints ja Rams omaa luokkaansa, mutta kuten viime kausi näytti. Yhdessä pelissä voi sattua yllättäviäkin juttuja vrt. Minnesota Miracle. Superbowlissa Patriots-Saints kahden vanhan sotaratsun pelinä houkuttaisi, mutta uusintaottelu MNF:stä kävisi myös tulevaisuuden pelimiesten mittelönä.
 

Sambody

Jäsen
Viikko sitten Brett Kollmann purki omaa näkemystä Packers hyökkäyksestä. https://www.youtube.com/watch?v=bax9C8damOU. Mielestäni aika hyvin pilkkoo osiin mikä tuota hyökkäystä jarruttaa käyttäen Patriots peliä esimerkkinä. Videossa ei oteta kantaa juurikaan Packers puolustuksen ongelmiin, mutta toisaalta eipä Chiefskään pysäytä ketään ja silti voittoja tulee liukuhihnalta. Se että riittääkö Chiefsin hyökkäyksen superstarat mestaruuteen asti mikäli puolustus ei ala pelaamaan paremmin on vähintäänkin kyseenalaista.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
edit. ainut asia mikä taas häiritsi/häiritsee, on tää pitkähköjen taukojen älytön määrä ja se, että niiden aikana ei tapahdu yhtään mitään tossa ruudussa. Vaikka kuinka dorkalta kuullostaa, niin ennemmin katselisi vaikka jenkkien mainoksia tai muuta shittiä kuin tuota kulmakameran kuvaa katsomosta sen puolet lähetyksestä.
Mitä kautta katsot peliä? Game passilla näkyy yleensä mainoksetkin, ainakin noissa peleissä mitä itse katson livenä (klo 20 ja osittain klo 23 jälkeen alkavat).
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mitä kautta katsot peliä? Game passilla näkyy yleensä mainoksetkin, ainakin noissa peleissä mitä itse katson livenä (klo 20 ja osittain klo 23 jälkeen alkavat).
Toki ihan Viaplayltä katselen, siinähän se vika onkin. Luulisi nyt silti, että olisi heilläkin muuta näytettävää kuin katsomokuva. Joku voisi jopa jotain maksaa mainosajasta, mutta eipä kai sitten. Harvemmin noita matseja tulee kokonaan katseltua, niin sen kerran kun katsoo pistää moinen ärsyttämään. Red-Zone-lähetys on kyllä käsittämättömän upea keksintö!
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
edit. ainut asia mikä taas häiritsi/häiritsee, on tää pitkähköjen taukojen älytön määrä ja se, että niiden aikana ei tapahdu yhtään mitään tossa ruudussa. Vaikka kuinka dorkalta kuullostaa, niin ennemmin katselisi vaikka jenkkien mainoksia tai muuta shittiä kuin tuota kulmakameran kuvaa katsomosta sen puolet lähetyksestä. Eikö tohon saisi vaikka jotain statistiikkaa pyörimään, vanhoja hailaitteja tai ihan mitä tahansa. Vaikka jotain eroottista runoutta, jos eivät muka muuta keskelle yötä keksi? Ymmärrän tarpeen jääkaapilla käyntiin, mutta rajansa kaikella.

Tässä mielessä NFL Game Pass on hyvä sillä sitä kautta tulee myös jenkkien mainokset eikä se hemmetin tyhmä musta ruutu.

edit: jahas tästä oli jo puhuttu
 
Viimeksi muokattu:

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Toki ihan Viaplayltä katselen, siinähän se vika onkin. Luulisi nyt silti, että olisi heilläkin muuta näytettävää kuin katsomokuva. Joku voisi jopa jotain maksaa mainosajasta, mutta eipä kai sitten. Harvemmin noita matseja tulee kokonaan katseltua, niin sen kerran kun katsoo pistää moinen ärsyttämään. Red-Zone-lähetys on kyllä käsittämättömän upea keksintö!

Broncosin peleissä on ainakin välillä pistetty Red Zone-lähetystä ViaPlayn omilla reunuksilla pyörimään katkojen ajaksi. Toki pari kertaa Red Zone-lähetys on jäänyt jonkun kesähessun toimesta hieman liiaksi pitkää aikaa pyörimään, kun siitä on nähnyt katsomansa pelin palanneen tauolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös