San Jose Sharks 2018–2019

  • 209 325
  • 682

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kivasti oli osat vaihtuneet tähän kohtaamiseen, nyt oli Blues hieman hapoilla (ja loukkaantuneena), kun taas Sharks pääsi myllyttämään kotona. Loppulukemakin sama, neljä-muna.
Hyvin ehjä peli puolustamisen nimissä. Muuan koomillinen kiekonmenetys omissa, ei ihan noin paljon saisi tapahtua. Keskikentällä oltiin selvästi enemmän kiekon alla kuin ennen. Mulla tulee mieleen vain yksi töppäys, joka tapahtui heti 1-0 maalin jälkeen. Keskikentällä menetys ja Braun oli yksin alhaalla. Ei tietoakaan missä Vlasic meni tai hänet korvannut hyökkääjä. Sillon kyllä oli kentällä 3.kenttä, joka näissä ollut muita mielestäni parempi. Sörensen tuntuu aina olevan korvaanaja, kun Karlsson tai Burns nousee.

Anyhoo suunta oikea, Karlssonin suunta vahvasti parempi. Vielä kun Jones skarppaa, niin aijjai. Delliltä hyvä kirityspeli, mukavaa painostusta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Woopwoop DeBoer ehtinyt jo hyvissä ajoin huutelee, että Hertl pelaa seuraavassa pelissä. Aamujäillä menty;

9-8-27
48-39-28
20-19-62
23-40-14-68

Itse liputan Gambrellin nimeen. Ihan oikeutettua Karlssonin istuttaminen olisi, kun ei minkäänlaista tulosta tahdo saada aikaan.

Oilers jonkinasteen lukossa tällä hetkellä, hyvä olisi pojot viedä divarivastustajalta. Jotenkin niin vaan näen sieluni silmin, että Sharks hakkaa päätä Koskiseen ja McDavid hoitaa loput läpiajoista.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Woopwoop DeBoer ehtinyt jo hyvissä ajoin huutelee, että Hertl pelaa seuraavassa pelissä.

Itse liputan Gambrellin nimeen. Ihan oikeutettua Karlssonin istuttaminen olisi, kun ei minkäänlaista tulosta tahdo saada aikaan.

Loistavaa, että saadaan kärkikolmikko nyt kasaan ja toimintaan!

Kaikki merkit olisi sen puolesta, että Merkel saisi lähteä poppareilla, mutta tuntuu erikoisesti olevan "vakipaikka" tarjolla kokoajan..
 

Llama Agility

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Moro Sharks faneille!

Onko täällä joku käynyt katsomassa paikan päällä Sharksin peliä? Olis tarkoitus mennä katsomaan Ottawaa vastaan tammikuun 12. päivä. Onko antaa vinkkejä lippujen ostoon (kannattaako odottaa lähemmäs peliä vai kannattaako ostaa jo nyt liput ja mistä kannattaa ostaa) ja oliko halli miten ruuhkainen vai sujuiko kaikki hyvin?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kaikki merkit olisi sen puolesta, että Merkel saisi lähteä poppareilla, mutta tuntuu erikoisesti olevan "vakipaikka" tarjolla kokoajan..

Lähettivät Gambrellin alas ja Radilin ylös, joten taitaa sittenkin Karlssonin pelit jatkua. Aikamoista.
Toivottavasti Radilin agentti meuhkaa asiakkaalleen pelejä ylhäällä, niin nähtäisiin Radilin rahkeet. Imo olisi ihanteelinen kaveri alakenttiin, menisi myös Thorntonin rinnalla kulmaralli pelissä. Astetta vahvempi kuin Karlsson muttei hitaampi. Taitaa olla nopeampi paremminkin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
3vs3 jatkoaika. Sulla on penkillä kaksi Norris pakkia, mutta skippaat ne ja valitset heikon pelin pelanneen Vlasicin kentälle. Aloitusvoitto ja kiekko omille, pakki ei siltikään vaihdu. Vastustajalla aloituksessa McDavid. Valitset häntä vastaan joukkueen hitaimman pelaajan Pavelskin. Kyllä näissä voisi vähän miettiä mikä fiksua, eikä kelata millä mentiin kolme vuotta sitten.

Kamalaa valmennusta jatkoajalla, kolme kertaa johdon menettäminen, ylivoima -1. Pete puheli, että vain osa Sharks -pelureista oli pelihengessä. Kyllä nämä kaikki silti kaatuu valmennuksen syliin. Eivät tunnu millään saavan tasaisuutta, vaan näitä lepsuja tappioita vaan tulee vähänväliä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
...
Kyllä nämä kaikki silti kaatuu valmennuksen syliin. Eivät tunnu millään saavan tasaisuutta, vaan näitä lepsuja tappioita vaan tulee vähänväliä.

Juurikin näin, ei siellä pelaajien pelinhenki voi kohdillaan olla, jos valmennus omilla idioottimaisilla ratkaisuilla ei pysty tulosta luomaan. Tässä tiimissä on hulluna yksilötaitoa, 4 kenttää joilla jokaisella vaarallisuutensa ja näitä oikein hyödyntämällä pitäisi tulosta syntyä.

Paskahan se on tommonen tiistain helppo läpsyttely hävitä. Kun Oilersilla on vaan 2 tulosta tekevää kaveria ja ykköspakki koittaa potkia omaa maalia, ei näiden voittaminen pitäisi haastavaa olla. Koskinen venyi hyviin torjuntoihin.

Viikonloppuna back-to-back luvassa, helpoista joukkueista taas, eli tietää mitä tuleman.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Olipa aneeminen peli, hidas ja tylsä. Täysin puolivaloilla mentiin, olisi ollut helposti voitettavissa. Varmaan oltiin juhlimassa EK:n ekaa maalia oikein urakalla. Pah!
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Radil tekee debyytin, tilaa tekee Suomela. Eli centteri veks ja tilalle laituri, näin saadaan kivasti Goodrow keskelle, missä hän ei ole riittänyt tänä tai viime vuonnakaan. Kaikki tämä kikkailu vain sen takia, että M.Karlsson pysyy pelaavassa kokoonpanossa. Jopa Kurz, ketä yleensä puolustelee loppuun asti Peten näkökulmia, kyseenalaisti tämän touhun. Ei se #68 riitä kuin alivoimassa tällä hetkellä.

Dell maalissa, toivottavasti jatkaa Jones painostamista.

Kurzilta hyvä huomio, että Nucksin pelurit yöpyneet hotellissa ja näin pelaajan arki pysynyt kurissa. Sitten taas Sharks -pelurit olleet perheittänsä luona vetämässä kiitospäivän herkkuja naamaan, kun vapaata oli. Muuan odd-man rush luvassa, taas, voisin kuvitella.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Toinen nollapeli putkeen Dellille. Siitä painetta, jos nyt Vegasia vastaan Jonesilta nähtäisiin muuan huipputorjunta muuten peruspelin päälle.

Ekassa erässä Sharkseille kasa ylivoimaa. Toisessa taasen Nuckseille. Kolmannessa muuan Sharkseille jälleen. Sharks 3/6, Nucks 0/3. Tässäpä se suurin ero, Sharksin erikoistilannepelaaminen oli edellä selvästi.

Noin muuten suht rauhallinen peli, laukaisumäärät taisi olla suht kevyet. Nucksilla oli paikkansa, mutta vetelivät hyvin paljon ohi parhaimmista paikoistaan. Roussel piti tunteita ilmassa, mutta ei se muutamaa kahinaa enempää näkynyt.

Annetaan erityismaininta Thorntonin läpiajolle. Kiekko täysin flättinä, aikaa ja tilaa, ja silti kunnolla yli ja ohi. Sai Baker ja Randy kunnolla hienostella tilannetta, mutta Thorntonin nauru kertoi kaiken vaihtopenkiltä, että vituiks meni ja kunnolla. Pari syöttöö kuitenkin ja ohi Marion all-time syöttöpörssissä. Wunderbar!

Radil oli mitä osasi odottaa; kookas, vahva ja nopea kokoisekseen. Muutama nätti laidasta irtoaminen kiekon kanssa ja lopussa haki ahnaasti NHL-maalia tililleen. Mieluusti näkisin häntä enemmän.
M.Karlsson osui, herran jumala. Viime osumasta oli aikaa. Muuten jäi jyrän alle vähän väliä ja kiekonmenetyksiä sateli. Ihmeelisen heikko kiekon kanssa, aina kun nostettiin ylös korvaamaan, niin oli paljon parempi. Kuitenkin näillä näytöillä kokoisin 4.kentän Goodrow-Suomela-Radil.

Heed pelasi Ryanin tilalla. Yhden pelottavan menetyksen teki, siinä se. Pelasi 2.ylivoimalla oikealla. Niiku Spott vihaa one-timereita? Ei tainnut Heed pelata 3.erässä vasta kun tilanne oli 4-0. Sen jälkeen Karlsson meni lepotilaan ja Heed pääsi pelamaan sekaparien kanssa.

Next Vegas. Mitähän tyhmää Pete keksii nyt, kun alla kiva voitto. Stay tuned.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
9/12 kotipeliputkesta. Ihan kelpo suoritus vaikka Oilers pelin pistemenetys jäi harmittamaan.

5v5 peli ei ollut kovin häikäisevää katseltavaa, mutta YV toimi sitäkin paremmin. Oudon vaikeata on kiekon saaminen pois omalta puolustuspäästä. Menee vaihtoja pelkästään siniviivalle pääsemiseen. Tämä pitää saada kuntoon.

Radil pelasi kelpo pelin, ihan kunnollista ennakkoluulotonta tekemistä. Uusi tsäänssi ehdottomasti.

Laittaisin suuren erityismaininnan ja pelin parhaaksi tempuksi Dellin reagointi, kun mailalla tökkäisi kiekon vihulta pois. Olisi ollut kyllä suht varma maali, jos ohi olisi päässyt.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Olen tämän ennenkin todennut ja totean uudestaan. Dell on paljon parempi maalivahti kuin Jones. Ihmetyttää välillä miksei mies saa enemmän peliaikaa. Onko sitä pakko mennä aina 1 ja 2 maalivahdilla niin selvästi? Eikö voisi olla 1A ja 1B ja tasaisempaa peluutusta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Twitter

Siitä linkki Twitteriin, jossa Kurz pohjustaa Peten haastattelua ja vikaan kyssäriin löytyy vastaus itse videolta. Mä ainakin nauroin.

Kamala peli anyhoo, ekan erän katoin ja mulkoilin 5-0 tilanteeseen asti. Vegas tuli ja jyräsi. Ei minkäänlaista asennetta ollut Sharkseilla. Cootchin kenttä ja 'shutdown'pakkipari 44-61 heti alkuun -2. 5-0 osumassa Dillonilta aivan jäätävä peliluku. Burnsilta löytys näppärä 2vs1 puolustaminen; ei pelannut laukausta tai syöttöäkään.
Kane heitettiin pihalle, Pete oli kysynyt tykkäskö tuomari siitä liikkeestä, niin oli Petekin saannut lähteä. Dell pelasi pelin loppuun, vaikka peli oli mitä oli, ja oli myös saannut jonkun ikävän osuman päähän(?). Hyvin outoa, imo.

Seuraavaksi itään, olikos neljä peliä siellä. Kyllä luulisi tapahtuvan, sen verran pitäisi olla vihaa nyt kopissa tähän touhuun.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pitäs lähettää pojille Woltilla Siipiweikkojen apupaketti niin alkas tapahtumaan.

Peten vastaus kyllä ihan totta. Ohipelejä tulee ja menee, niistä vaan uuteen nousuun
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Sitä meni nukkumaan ja huomasi Sharksin facen kokoonpanon.Aamulla herätessä huomasi tuloksen ja oli harmistunut että mitä sitä laitettiinkaan Jones maaliin kun kuokkaan tuli.Mutta eipäs ollutkaan luottaminen aiempaan kokoonpanoon ja kentällä olivatkin Dell, Ryan ja Suomela. Jotenkin Ryanin puolesta onnellinen että minuuksia ei hänelle tilastoihin tullut.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Onko kukaan seurannut Ryan Merkleyn otteita tarkemmin OHL:ssä? Pelkän EP-scouttauksen perusteella on jatkanut hyviä otteitaan viime kaudella, mutta toisaalta EP-scouttauksella voikin pyyhkiä persettä. Erityisesti kiinnostaisi itse puolustaminen, miten se on hänellä sujunut? Hyökkäyspäässä todennäköisesti tulee pärjämään NHL:ssä.

Uskon että on Kanadan pakistossa seuraavissa U-20 kisoissa, joten siellä ainakin saadaan nähdä missä tämä meidän "boom or bust" -puolustaja menee.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Onko kukaan seurannut Ryan Merkleyn otteita tarkemmin OHL:ssä? Pelkän EP-scouttauksen perusteella on jatkanut hyviä otteitaan viime kaudella, mutta toisaalta EP-scouttauksella voikin pyyhkiä persettä. Erityisesti kiinnostaisi itse puolustaminen, miten se on hänellä sujunut? Hyökkäyspäässä todennäköisesti tulee pärjämään NHL:ssä.

Uskon että on Kanadan pakistossa seuraavissa U-20 kisoissa, joten siellä ainakin saadaan nähdä missä tämä meidän "boom or bust" -puolustaja menee.

Kaksi kokonaista matsia sekä ison osan highlighteja olen nähnyt Guelph Stormilta tällä kaudella ja on Merkley tuossa sarjassa täysin ylivertainen hyökkäyspäähän puolustajien osalta. Myönnetään toki, etten ole Merkleytä itsessään suurennuslasilla seurannut, mutta on iskenyt silmään.

Selostuksen mukaan poika on mennyt puolustamisessa eteenpäin ja omien puutteellisten havaintojen perusteella odotin hasardeja paljonkin, mutta ei ole osunut suuremmin silmään. Varastaa toki paljon ja pelaa neljäntenä hyökkääjänä paljon, mutta se on nykyaikaa offensiivisilla puolustajilla. Paljon on silti tekemistä erityisesti fysiikan osalta, mutta oikeastaan mitä vaan voi Merkleyn kohdalla tapahtua. Ehkä uusi Karlsson tai sitten T.J. Brennan.

Oma arvaus on, ettei Kanadan joukkueeseen vuodenvaihteessa mahdu, mutta olkoot se toisen ketjun kamaa joskus toiste.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sellanen. Loppuviikon pätkissä Burns saa ihastella peliään RR55 vastaan highlighteissa, ei terve.
2-0 meni ohi. Ainakin 3.erän vika kymppi vedettiin kahdella pakkiparilla, Ryan ja Dillon jäivät penkin päähän.
Eka 40min oli vähän sellaista pellailua Sharkseilta, se viimeinen puristus puuttui täysin. Sen puoleen yllättävä ja kiva kiri pelin loppuun 2-2. Pavelskille kaikki kunnia siitä.

Jatkoajalla edistystä. Karlsson-Burns-Karlsson. Ei Vlasicia. Voittomaalia edeltävässä tilanteessa odotin Karlssonilta hyppäämistä kiekkoon aggressiivisemmin. Samoin kyllä Kanelta, ei ollut yhtään osallinen, vaan kyttäsi tilaisuutta hyökätä.

Jonesilta hyvä peli sen mitä näin.

Piste talteen heikolla pelillä. Heti perään TML, saas nähdä onko toivoa. Nyt pelattiin varmemmin ja se söi hyökkäyspeliä. Kultaista keskitietä etsiessä vielä siis.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tiivistetyllä mentiin ja näytti, että helppoja ei mennyt Jonesin taakse. Jotenkin tuntuu, että vihun molari jotenkin on aina iskussa Sharksseja vastaan.

Pavssin maalit olivat ihan kelpoja taidonnäytteitä. Tilastot näyttivät olevan kallellaan Sharksseille.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Siis mitä, M.Karlsson päässyt jatkoaikaa pelaamaan?

Nöyy meinasin Sharksin kolmikon pakkia eri vaihdoissa. Ekana oli Karlsson pakkina, sitten Burns ja vikan vaihdon oli Karlsson.

Pavelskilta kyllä jälleen väkevät aloitusvoitot jatkoajalla. Taasen ne hukattiin täysin. Toki kaksi harvinaista näkyä mahtui, kun Hertl menetti kiekon helpohkosti laidassa ja Thornton hävisi laitaväännön paremmasta asemasta.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Yhden pelin otannalla pakko hieman kommentoida Karlssonia.

Noin ylipäänsä tuon ottelun perusteella oltiin hyvin kaukana siitä asetelmasta, jossa Sharksilla olisi dominanssi jäällä, kun siellä Burns ja Karlsson molemmat pelaavat sen 25-30 minuuttia eri pareissa.

Oli aika yllättävää, että Karlsson pelasi Burnsin kanssa samassa parissa vaihtoja jo siinä vaiheessa, kun peli oli tasan. Onko tuo kuinka yleistä? Ei tuo mielestäni kyllä toiminut kovin hyvin.

Sharksin ylivoimasta tuli vähän sellainen kuva, että mitään varsinaista systeemiä ei ollut - kuhan Karlsson nyt vain kuskasi kiekkoa kohti sinistä. Vaikka Sharks sai yhden maalin, niin tuo ylivoima oli jopa Detroitin (ja Buffalon omaa) vastaavaa huonompaa - mikä on siis jo todella huono.

Silmiin pistävin seikka - mikä ehkä selittää tuota ylivoimankin toimimattomuutta - oli se, että Karlsson pelaa helvetin paljon hitaammin kuin mitä Sharks pyrkii pelaamaan. Kyse ei varmasti ole siitä, etteikö Karlsson pystyisi pelaamaan nopeammin.Tuossakin ottelussa Karlsson pelasi kyllä nopeasti - kun oli pakko paineistettuna. Kyse on siitä, että Karlsson on parhaimmillaan, kun hän pääsee itse hieman rauhoittamaan peliä ja nostamaan kiekkoa jalalla. Ja siihenhän tuo pyrkii, jos vain on vähääkään mahdollisuuksia.

Ottawassahan joukkueen koko peli-identiteetti rakentui Karlssonin varaan. Ottawassa käytännössä sopeuduttiin siihen, että Karlsson tekee kiekon saatuaan mitä huvittaa - systeemeistä tms. viis. Ja sehän sikäli toimi, koska Karlsson on vain niin helvetin hyvä siinä ja koko joukkue rakentui Karlssonin varaan.

San Josessa tilanne on toinen. Joukkueessa on niin paljon nimimiehiä, ettei siellä yksinkertaisesti voida lähteä rakentamaan koko sapluunaa yhden miehen pelityylin varaan.

Jotta Karlssonista saadaan San Josessa kaikki irti, on valmennuksen pakko haastaa mies astumaan mukavuusalueensa ulkopuolelle. Karlsson on saanut olla rauhassa siellä koko Ottawa-ajan - ja siellähän se toimi. San Josessa ei varmasti tule toimimaan - ainakaan optimaalisella tavalla. Valmennuksen on pakko haastaa Karlssonia ajattelemaan ensisijaisesti nopeasti pelaamista ja vasta toissijaisesti rauhoittamista ja jalalla nostamista. Nyt se näyttää olevan hyvin vahvasti toisinpäin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Oli aika yllättävää, että Karlsson pelasi Burnsin kanssa samassa parissa vaihtoja jo siinä vaiheessa, kun peli oli tasan. Onko tuo kuinka yleistä? Ei tuo

On juu yleistä. Monesti kun tilanne on tasan ja pelataan erän viimeisiä minuutteja, Pete on iskenyt kaksikon kentälle. Muutaman kerran kostautunut omiin ja menty erätauolle tappioasemassa. Tämä ollut kuitenkin vähenemään päin ja enemmänkin vain 3.erän juttu, alussa ei ollut mitään väliä.
Samaa mieltä että ei ole toimiva. Ylivoimalla ja 6vs5 pelin vikoilla minuuteilla kimpassa heitä vain peluuttaisin.

Sharksin ylivoimasta tuli vähän sellainen kuva, että mitään varsinaista systeemiä ei ollut - kuhan Karlsson nyt vain kuskasi kiekkoa kohti sinistä. Vaikka Sharks sai yhden maalin, niin tuo ylivoima oli jopa Detroitin (ja Buffalon omaa) vastaavaa huonompaa - mikä on siis jo todella huono.

Burns/Karlsson jakelee ja laidoilta Couture ja Labanc hakee ranteita tai syöttöjä maalille. Tai sitten se perus pommi viivalta. Mun mielestä aivan naurettavaa touhua, varsinkin kun Couturen taso ei ole lähelläkään viime vuotta.
Itse laittaisin Karlssonin viivalle, vasemmalle Burns latelee one-timerei ja Pavelski maalille josta voi liukua maalin viereen vasemmalle. Timo/Hertl hakkaamaan kiekkoa jatkuvasti maalille, Thornton oikealle. Pari pelinrakentajaa, vetäjä ja pari maskimiestä, siinä ne hyvän ylivoiman elementit on.

Ylöstuonnista niin kyllä se Karlssonilta tuntuu onnaavan isolla prosentilla ominpäin. Mielestäni hassua, että tiputtaa kiekon alas ja takaa paahtaa Pavelski. Mitä suurta iloa siitä saadaan, että vastustaja seisoo sinisellä, kun sun kiekkoa kuskaa hidas rutiineilla vetävä ratsu? Kyllä tässäkin pitäisi uskaltaa kokeilla uutta eikä sitä samaa kaavaa mitä viime vuonna käytettiin.

San Josessa tilanne on toinen. Joukkueessa on niin paljon nimimiehiä, ettei siellä yksinkertaisesti voida lähteä rakentamaan koko sapluunaa yhden miehen pelityylin varaan.

San Josessa kanssa ollut piiitkän tovin iso nimi, kenen kautta kiekot aina meni: Thornton. Ja näyttäisi esim. Couturen ja Pavelskin asemat olla kiveen hakattu. Hetken mentiin Karlsson viivalla, Burns vasemmalla ja Meier maalilla, tuloksena muuan maali (ja isoja sellaisia: eka voitto Nashvillesta) muutamalla yrittämällä, mutta silti se haudattiin ja nyt Couture vetelee ranteita minne sattuu.
Pointtini on se, etten laittaisi kaikkea Karlssonin piikkiin, vaan valmennuksen nimiin. Mielestäni selvästi turvaudutaan vanhoihin kaavoihin ja nimiin liikaa.

TML peliä en ole vielä kattonut, mutta toistaiseksi vieraskiertue 0-2-1. Heikkoa on. Seuraavaksi paperilla selvästi heikommat Sens ja Habs. Ellei voittoja irtoa, niin luulisi jotain tapahtuvan jossain.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Tämä oli toinen peli minkä näin Sharksilta tänä kautena. Molemmat pelit on näyttänyt yhtä haluttomilta. Ei oikein ollu mitään järkeä pelissä missään kohtaan. Puolustajat lähtivät innokkaasti hyökkäämään ja se näkyi vastaiskuina ja niistä tuli tänään pari maalia. En tiedä miltä muuten Sharksilla näyttänyt peli mutta ei se tilastojen valossa kovin hyvi ole alkanut. Osaako joku sanoa onko tuossa puolustuksessa yhtään tasapainoa vai näyttääkö se aina tältä? Jotain varmaan pitäis kohta tehdä. Tällä hetkellä Stanley Cup ja Sharks ei ole samassa lauseessa lähelläkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös