Battlefield V (2018)

  • 13 688
  • 39

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Tovi sitten julkaistiin tietoa tulevasta Battlefield pelisarjan uusimmasta tulokkaasta. Peli sijoittuu toiseen maailmansotaan eli mennään takaisin sinne mistä vuonna 2002 lähettiin liikkeelle. Battlefield 1942 näytti suunnan FPS nettiräiskinnöille 16 vuotta (!!!) sitten ja nyt palataan takaisin tutuille rintamille.

Överiksi vedetty traileri:

Battlefield V - Official Reveal Trailer - YouTube

Tosta ei tosiaan kannata vetää liian pitkiä johtopäätöksiä. Tekemällä tehty traileri joka ei anna yhtään kuvaa siitä mitä on tulossa. Youtubesta löytyy pelureita jotka ovat jo päässeet maistelemaan itse peliä ja lupailevat realistisempaan suuntaan menevästä pelikokemuksesta - toisin kuin tuo suoraan sanottuna surkea traileri antaa olettaa.

Tässä hyvä pätkä mitä on tulossa:

Battlefield V New Gameplay Features and Huge changes. - YouTube

Oman sotilaan, aseistuksen ja ajoneuvojen monipuolinen muokkaus kuulostaa kyllä hyvältä. Saa tehtyä omannäköisen hahmon kentälle ja tosiaan vaihtoehtoja tulee olemaan paljon niin vaatetuksissa kuin aseissa. Ja mikä parasta viimeisimmistä Battlefieldeistä tutut Premium passit yms setit jää pois eli ei tarvitse maksaa tuplahintaa pelistä - ostat pelin ni saat kaiken sisällön ilman lisämaksuja.

Tässä kuussa tulee isolle yleisöllekin ihan PELIKUVAA pelistä. Ostoon menee kuten joka ikinen sarjan peli tähänkin mennessä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Battlefield 5 Official Multiplayer Trailer - Youtube

Uutta traileria pukkaa. Tästä nousi jo kovempi kiima kuin tuosta ADHD julkaisutrailerista.

Tänään EA:n tapahtumassa myös vahvistettiin, että pelissä tulee olemaan jonkinlainen Battle Royale-pelimuoto "ennennäkemättömänä ja erilaisena", kuin muut vastaavat. Noh, trendejä tässä seurataan ja kai tuotakin tulee kokeiltua.

Pari gameplay videota:

Fortifications & Destruction - Youtube

Grand Operations - Youtube

Perkule sehän vaikuttaa hyvältä!
 
Viimeksi muokattu:

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Noiden pelikuvatrailereiden perusteella aivan pomminvarmasti menee hankintaan! Edellinen osa oli suhteellisen laadukas tekele, joskin pelin aikakauden konteksti ei juuri mieleeni ollutkaan. Isona plussana vielä poistetut DLC -rahastukset ja ww2 kiinnostaa näin kyseisen FPS-sukupolven edustajana jälleen kohtuullisen tauon jälkeen.

Itsessään peli, ympäristö ja aseistus näytti viimeisimmän Call of Dutyn reilusti parannetulta painokselta. Sitäkin on tullut tahkottua reilusti yli 40h paremman puutteessa.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Ei kuulu lainkaan omiin peleihin, mutta kerta täälläkin varmasti sarjan faneja, niin vinkiksi: DICE makes Battlefield 1 premium pass free after Battlefield 5 open beta ends

Referoituna, torstaina alkaa avoin BF5 avoin beta, joka on auki 11.9. asti. Tämän jälkeen 11.9.-18.9. premium pass:in (EDIT: BF1:een siis sittenkin kun tarkemmin uutisen luki, eikä tähän tulevaan BF5:een) saa ladattua ilmaiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Onko siis tosiaan näin, että tässä Betassa ei pysty pelaamaan squadissa kuin ystävien kanssa? Itse en ainakaan pääse squadiin ollenkaan kun ei ole ketään kaveria nyt pelaamassa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ekan kartan perusteella tykkään aivan helvetisti. Testatkaa, kun kaikille tulossa 6. päivä testiin. WW II is back.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Ekan kartan perusteella tykkään aivan helvetisti. Testatkaa, kun kaikille tulossa 6. päivä testiin. WW II is back.
Sama täällä, sopivasti uudistuksiakin pelissä mukana. Varmasti lisää vielä tulossa kun täysversio julkistetaan.
Pieniä bugeja kuten betassa "kuuluukin" olla, aikaisemmin en itse tosiaan päässyt mihinkää squadiin mutta nyt toimii moitteettomasti.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Betaa naputellut nyt tän päivää. Ihan hauskaa, taattua Battlefieldiä. Vähän sais olla enemmän munaa noissa aseissa ja äänissä yleisesti, räjähdykset komeita mutta tankit esim tosin lepsun kuuloisia.
 

Labomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Viikonloppuna tuli kanssa tuota betaa hakattua, yleinen fiilis ihan hyvä. Kentät sopivan kokoisia ja monipuolisia, innolla odotan minkälaisia muut kentät ovat. Pääosin tuli pelattua Recon luokalla ja rautatähtäimillä, jäänyt mieleiseksi tuosta BF1 peluusta. Aseet tuntuvat hieman heikkotehoisilta mutta varmaan mukana omaa osaamattomuutta. Jonkun verran bugeja edelleen enkä varmaan heti julkaisuna osta vaan odotan joulun tienoille josko olisi alessa ja olisi NHL19 taputeltu HUT:in osalta. Kaiken kaikkiaan tykkäsin ja tuleva battle royal pelimuoto vaikuttaa myös hyvältä.
 

Lavis

Jäsen
Onko joku kerenny pelin hankkimaan? Tällä hetkellä maksaa 44,95€ Gigantissa. Löytyykö pelistä Battle Royale -pelimuoto?

Kovasti kiinnostaisi lukea pelistä ennen ostoa, ettei osta sikaa säkissä.

Kaikenmaailman striimit ja youtubet eivät anna pelistä muuta kuin itse pelaamisen kuvaa, mutta ei niissä juurikaan puhuta mättääkö pelissä joku tai puuttuuko jotain olennaista.
 

Labomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Betaa pelasin ja hyvältä vaikutti. Battle Royale tulee keväällä peliin. Itse odottelen vuodenvaihteeseen oston kanssa
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Itse pelaaminen, aseiden käyttö ja sotilaan liikuttaminen tuntuvat paljon paremmilta kuin ennen. Lisäksi muutokset spottaamiseen ja classien hyödyllisyyteen ovat parasta. Squad revive ja ammusten rajallisuus kannustavat todella hyvin tiimipelaamiseen myös tuntemattomien kanssa. Niiden puolesta todella hyvää Battlefieldia! Ainut valituksen aihe koskee tankkien heikkoutta, mutta ilmeisesti siihen on luvattu jo pikaisia muutoksia.

Ongelma on kuitenkin se, että pelistä jää hyvin "raakile" kuva. Paljon puuttuu vielä ominaisuuksia: Battle royale, yksi osa yksinpelistä, haavoittuneiden tiimikavereiden liikuttaminen suojaan, ajoneuvojen kustomointi.. Lisäksi jonkin verran erinäisiä glitchejä ja pieniä bugeja tullut vastaan. Näin ollen on vaikea keksiä syytä, miksi peli kannattaisi ostaa nyt juuri heti, kun paljon sisältöä on tulossa myöhemmin, bugeista korjataan pahimmat pois alta ja lisäksi hinta tulee putoamaan.

Kaiken kaikkiaan peliin tehdyt muutokset tuntuvat kaikki todella hyviltä, mutta jos on muuta pelattavaa tällä hetkellä, odottaisin hetken, että DICE korjaa pahimmat virheet ja lisäsisältöä on saatavilla ja vielä halvemmalla hinnalla.
 

TheT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Montreal Canadiens
Heti alusta asti sain "vielä yksi mappi" -fiiliksen, kun korkkasin tämän pelin eilen. Erät ovat mukavan pitkiä ja tasapaino eri classien kesken tuntuu hyvältä. Itse arvostan suuresti, että ajoneuvot eivät ole liian dominoivia, mutta olenkin aina arvostanut rehellistä mies miestä vastaan -sotimista. Suorituksista saatavat arvomerkit luovat onnistumisen tunnetta ja tiiminä tämä on tietty todella kivaa puuhastelua.

Snaipperit haluan mainita erikseen, koska olen aina vihannut kyseistä kämppijä-osastoa. Tähtääminen liikkuvaan sotilaaseen on haasteellista, koska luodit eivät ole millisekunnissa tähtäimen kohdalla. Tämä pidentää mukavasti elinikää. Lisänä snipun kiikarissa näkyvä auringonheijastus on varsin pätevä varoitus katsottaessa oikeaan suuntaan ja nopealla reagoinnilla voi vielä pelastaa tilanteen.

Kartat vaikuttavat maastoltaan mukavan vaihtelevilta ja pelimuodot tukevat mainiosti niiden rakennetta. Conquest pitää edelleen pintansa omana suosikkinani lipulta lipulle juostaessa, mutta myös Breakthrough vaikuttaa hyvältä etenkin hyökkääjän asemassa, kun koetetaan murtaa puolustuksen pullonkauloja yksi kerrallaan.

Pitää myös mainita, että enpä olisi uskonut näin uuden pelin olevan Black Friday -tarjousten piirissä. Halvimmillaan tämän saa 45 eurolla.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nostellaanpas tätä ylöspäin. Onnistuivat sitten pilaamaan koko pelin viimeisimmällä päivityksellään. Tänään muutama tunti hakattu päivityksen jälkeen ja huhhuh mitå kuraa peli on. Nautinto pelaamisesta kadonnut täysin. Varmaan 90% pelaajista painaa supportina ja makoilee LMG:t valmiina puskissa tai vielä pahempaa objectiven vieressä. Ei edes yritetä vallata lippuja tai puolustaa niitä. Kunhan vain odotellaan, että pääsee suolaamaan vihuja noilla överiaseilla. Omalta osaltani pidän ainakin taukoa, kunnes ovat julkaisseet korjaavan päivityksen.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Battlefield V on nyt Originissa -50% alennuksessa ja tuli vihdoin ostettua itsekin. Illalla pelailemaan!

Normaaliversio hintaan 29,95e ja Deluxe Edition 39,95e.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kyllä tämä pelisarja itselleni vain yhä edelleen toimii. Jostain syystä peli vain tuntuu pirun raskaalta verrattuna Battlefield 1, tätä joutuu pelaamaan lähes minimiasetuksilla. Kentät on pääosin hyvin tehtyjä ja se sodan tuntu on läsnä kun ympärillä jatkuvasti tapahtuu. Aseet tuntuu vähän "munattomilta" hernepyssyiltä, muuten ei paljon valittamista.

Onko muilla bugia noiden kypärien, takkien, kasvomaalausten tai vaikka aseisiin uusien osien ostamisessa sillä pelin valuutalla? Niitä ei saa käyttöön vaikka klikkaa osta nappia. Tulee vaan että confirmed mutta ostettu kohde on edelleen lukittuna.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Njooh, ihan ok, mutta ei aiheuta läheskään samaa kiimaa, mitä bc2 aikoinaan. Ehkä vähän tehostamalla aseita ja tekemällä uusia kenttiä, voisi pelin rieumu taas löytyä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös