• 441 879
  • 3 339

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
7min ylivoimaa 3.erässä kun tilanne on 1-1. Ei saatu sitä maalia tehtyä. Ässiltä puuttui kokonaan liukasjalkainen pelaaja joka olisi omalla luistelulla tuonut kiekon ylös. Nyt siirreltiin kiekkoa hitaasti ja puolet ajasta meni pelkästään, että kiekko saatiin tuotua alueelle. Tuohon pitää saada parannusta tai yv-prosentit eivät parane.

Puksprööti

Ässät
Ässien ylivoiman ylläteksellisyys perustuu siihen etteivät pelasjatkaan ole ikinä sitä aiemmin yhdessä harjoitelleet. Erilainen ja edistyksellinen? taktiikka? Ehkä se maali tulee tällä yllätyksellisyydellä vielä ennemmin tai myöhemmin.

Zeta03

Ässillä tänään kaksi viiden minuutin ylivoimaa eikä maalin maalia. Korpeaa kyllä tuo ylivoiman surkeus ottelusta toiseen.

Ei ollut kuin yksi 5min ylivoima. Toinen oli 2+10min vaikka ruudussa luki virheellisesti 5+20min

Per

Porin Ässät
En ota mitään pois Ässien heikkoudelta ylivoimalla mutta näyttihän Kärppien alivoima omaan silmään taasen melkosen vaffalta.

madeOFspade

Ässät
Mikä helvetti siinä on, että joka ylivoimalla on haettava neliön läpi syöttöä. Ässillä nämä epäonnistuu 99/100.

Eikö voi hakea yksinkertaista ja nopeaa.

angnus

Ässät
Tämä ylivoiman surkeus vituttaa todella vahvasti! Ihan kuin ei oltaisi ikinä sitä harjoiteltu, niin vtun surkeaa se on.

peno

Madness!
Kiekko liikkuu aivan liian hitaasti. Äijät seisoo ja kukaan ei hae paikkoja, sitten yritetään jotain sankarisyöttöä kolmen äijän läpi tai räplätään muuten vaan kiekko keskialueelle.

Pari nopeaa siirtoa, kaksi äijää maalille ja viivalta vetoja. Siitä sitten irtopalat sisään jos ei suoraan mene. Yksinkertaisin mahdollinen ylivoimakuvio ja en kovinkaan usein ole moista nähnyt Ässiltä. Kaikki vaan seisoo ja odottaa että joku muu tekee jotain.

Nigi

Juurikin näin. Kaikki seisovat selät suorina. Ylivoimassa ei ole yhtään tekemisen meininkiä. Ei tuolla tavalla saa tehtyä ylivoimalla maalia muuten kuin tuurilla.

Zeta03

Lopussa tarjottiin tänään oikein urakalla ylivoimaa. Tulihan se ratkaisukin lopulta sieltä. Edelleen kaipaisin lisää jalkoja sisään vientiin. Esimerkiksi Kärki tai Tiivola ei pysty jalalla tuomaan kunnolla kiekkoa ylös, vastuu jää näin ollen yksin Saken hartioille.

Olkku

Suomen mestarit 20-21

Pienellä otannalla näyttäisi, että se on juurikin näin suunniteltu. Kärki ja Tiivola kyllä pystyisivät, mutta pelisuunnitelmassa Sakke tuo.

Zeta03

Kyllä näin, mutta jos Sakke blokataan ja joudutaan ottamaan uusi vauhti Kärjen/Tiivolan voimin niin sitten siinä käy niin, että heitetään päätyyn tai ajaudutaan keskutan puolustussumppuun. Luistimella ei ole tarpeeksi vauhtia mitä onnistunut sisäänvienti vaatisi. Nuori Kivenmäki välillä väläyttelee ylöstuonneillaan mutta ei hänkään aina siinä onnistu.

Olkku

Ehkä siellä on nyt kaikki "yhdenkortin" varassa ja siksi menetellään näin? Tänään se toi onnistumista ja ilmeisesti kannatti.

PataJaska

Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hyvästä voitosta huolimatta huomio alivoimasta. Miten onkin mahdollista, että vastustaja saa Ässien alueella aina sen vähintään 1,5 minuutin pyörityksen per ylivoima. Tänään oli yksi ylivoima, jossa KalPa ei menettänyt kiekkoa lainkaan koko aikana hyökkäysalueella, ja siitähän se heidän toinen maalinsa lopulta tuli

Mikä on Ässien alivoimassa noin pahasti vikana? Liika passiivisuus? Hirveästi eivät ainakaan neliön ylimmät miehet anna painetta viivalla olevilla vastustajille..

Ässät, SaiPa, Ketterä

Täysin samaa olin sanomassa, puit vain paremmin ajatukseni kirjoitusmuotoon.

Taitaa olla vikaa korvien välissä yhdistettynä joukkueen huonon kunnon.

alcoholic

Ässät
Nuo KalPan ekan erän yv.t olivat melkein 5-3 ylivoimia. Makkonen oli täysin turha mies alivoimalla kunnei jaksanut heikon kunnon ja muutenkin heikon liikkeen takia karvata tai peittää vetoja tai syöttöjä. Vähän voisi Kotkaniemi katsoa ketä niissä erikoistilanteissa pelaa. Kakkosyv.lla täysin turha Juusela, joka pelaa täysin väärällä sarjatasolla. Av sentään parani pelin loppua kohti ja äijät saivat blokattua vetoja sekä katkottua syöttöjä.

Zeta03

Sieltä puuttuu nyt erikoisosaamista kuten Kuparinen ja Blood viime kaudella toivat. Marttinen on hyvä mutta pelaa muutenkin karmeita minuutteja. Makkonen ei alivoimalla korvaa Kuparista, on liian nopeasti hapoilla ja seisoskelulla keskellä on helposti ohitettava.

YV on edelleen surkeaa. Kaikki sisäänvienti jää edelleen Salmisen tai Kivenmäen harteille, muilla ei putki kulje niin että saisi vietyä sisälle ja rauhoitettua kuvion.

TwistedKites

Ässät
Av on jo pidemmän aikaa ollut hyvää, mutta tänään tuntui olevan puuroa pohkeissa ja sitten Kalpa rankoi kahdesti kyllä melkoisilla unelmakudeilla.

Zeta03

Ässien surkeaa ylivoimaa kuvastaa hyvin tilastot. Ässät on tehnyt joukkueena koko kaudella yhteensä 10 ylivoimamaalia. Saman verran on tehnyt yksinään Liigan pistepörssin johtaja. Ennen kautta ylivoima laskettiin Ässien kohdalla plussamerkkiseksi osa-alueeksi mutta sitä se ei ole toistaiseksi ollut

Ässät
Yksittäisistä YV-ongelmista silmään pistävin on kiekon ylöstuonnin vaikeus. Se oikein korostuu katsojalle kun samoissa matseissa vastustaja pyörittää kaksi minuuttia av:ta.

Tuamas

Ja se on puhtaasti valmennuksen moka, kun ilmeisesti ylöstuonnin ohjeistus on, että "kiekko Salmiselle ja muut odottamaan viivalle" tai "pitkä päätyyn ja yrittäkää ehtiä perään".

SlamDunk71

Ässät
Itseasiassa tähän mennessä ollut pelaajien oma kuvio tuo yv. Tähän tullee muutos jo perjantaiksi.

TosiFani

Ässät

Tappara pelin perusteella nykyisessä kunnossa oleva Blood ei olisi auttanut Ässien alivoimaa yhtään, viime kevään Blood auttaisi kyllä.

Zeta03

Tuli vasta nyt katsottua tuo eilinen peli mutta kyllä tuo ylivoima on edelleen aivan karmeaa katsottavaa. Jukureilla alivoimalla melkein paremmat paikat. Hyökkäyksiin lähtö omasta päädystä todella lepsua ja huolimatonta. Noista eilisistä ylivoimista olisi pitänyt 1-2 maalia pystyä tekemään.