La 17.11.2018 Sport - KooKoo

  • 3 268
  • 12

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuplapelien jälkimmäinen osa tänään klo 17 kanavalla Vaasan Kuparisaaren halli.
Eilinen mittelö oli sen verran lämmin ja tunteikas: oikein mukavat löylyt, että sauna on jo laitettu uudestaan päälle. Muutamia virvoitusjuomia on jo tankattu, ettei nestevajaus pääse yllättämään.

Eilen Sport vei pelin 4-1, torjunnat 23-37 Sportin lukema ensin mainittuna. Jäähyjäkin jaeltiin mukavat 56 min. Pääty sai uuden lemmikin, kun Ruotsin toivon Malte Strömwallin minikattila kiehui reilusti yli jo hyvissä ajoin. Toivottavasti yö on mennyt oikein heikosti hotellissa ja tänään Luulajan hinuripuppelilla kuplii jo heti alusta lähtien. Ainakin pääty on valmiina.

On kiva nähdä, pysyykö homma hanskassa. Ovatko valmentajat saaneet gubbet rauhoittumaan, vai pärskiikö kuitenkin yli reunan jossain vaiheessa?
En ehdi kopioida kokoonpanoja nyt tänne. Tehkää joku muu se, kiitos.
Pitkästä aikaa odottelee extralatingilla lauantaipeliä: pelaahan Sport parasta liigakauttaan ja vanha kunnon KooKoo sytyttää aina.
Kohta mennään! Malte, are you ready!

Edit: Malte Strömwall: "Olin rauhallinen koko ottelun ajan." Jatkoaika 17.11.2018...allekirjoitusainesta...
 
Viimeksi muokattu:

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mielenkiintoinen ilta tulossa, Sport on mielestäni huomattavasti vahvempi jengi, fyysisesti siis. Samat asetelmat kuin eilen, "taitavat mikkihiiret" vs "ei niin taitavat metsurit".

Eilen Sport hoiti matsin himaan, jopa aika helposti, saa nähdä miten käy tänään. Lets get ready to rumble!
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mä ajattelin että tänään oltais menty jatkoille 4-4 tilanteessa.. ei ihan menty. Tänään ei Sportilla kulkenut, tuntui että valmistautuminen ei ollut mennyt ihan nappiin?
Onnea KK! On toi Mr. Malte aika peto!
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maltelta nähtiin kyllä aika legendaarista settiä. Mielenkiinnolla odotan kokoaako itsensä niin kuin huippupelaajan pitäisi ja huomenna nähdäänkin joku 2+1.

Lainattu eilisestä otteluketjusta..

Kyllähän se Malte kokosi itsensä. Huikea Malte, huikeat matsit.
Koko viikonloppu oli varmaan parasta liigaviihdettä, mitä olen lyhyen liigataipaleen aikana nähnyt.

Molemmat joukkueet, sekä kannattajat ovat varmaan loppuen lopuksi tyytyväisiä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kova tunne ja fiilis. Tulosta täytyy kunnioittaa, vaikka vituttaakin. Hyvä nousu Ruotsin hinurilta, en olisi uskonut...
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Huhhuh, mikä viikonloppu.

Sää on kuin lokeroa, arki painaa päälle ja nyky-Liigassa liian harva matsi tai vastustaja herättää oikeasti. Onneksi on vielä tämän viikonlopun kaltaisia kiekko-orgasmeja. Eilen fyysinen taistelu ja kotijoukkue vääntää vierailijat siltaan. Lisäksi Liigan ykkösmies kuumenee täysin, pää ei kestä ja jäähyjä tulee. Tänään oli molemmilla jengeillä enemmän järkeä mukana, kamppailtiin tasaisesti ja lopulta eilisen anti-sankari Strömwall ottaa mustaoranssit reppuselkään 3+1-tehoilla. Tuo 4-3-maalin yksi vastaan viisi-asetelma on oikeasti ihan vuoden urheilukuvamatskua. Näitä ei voi käsikirjoittaa. Kiitos KooKoo. Kiitos Sport.
 

Liitteet

  • 5_vs_1.jpg
    5_vs_1.jpg
    74,8 KB · kertaa luettu: 329
Viimeksi muokattu:

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Jotenki koomista kun rantaruåtsalaiset täällä naureskelee "ruotsin hinurille".
3+1, 3p ja rapujuhlat pilattu vaasassa. Suut suppuun, nautin!

KUNG MALTE
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jotenki koomista kun rantaruåtsalaiset täällä naureskelee "ruotsin hinurille".
3+1, 3p ja rapujuhlat pilattu vaasassa. Suut suppuun, nautin!

KUNG MALTE

Tuskin olisit keulinut yhtä kovaa jöpö pystyssä kuin nyt, jos vastassa olisi ollut Jyppi, Ässät tms. On hienoa, että yhä löytyy saatanallista viha-rakkaus - suhdetta niin kuin Vaasa-Kouvola - akselilla. Hieno viikonloppu, paljon, paljon tunnetta marraskuun runkkiksen kaamoksessa. Toivottavasti molemmat jengit kymppisakissa maaliskuussa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuo 4-3-maalin yksi vastaan viisi-asetelma on oikeasti ihan vuoden urheilukuvamatskua.
Maukka voisi laittaa tuon taustakuvaksi pukukoppiin ennen seuraavia treenejä ja kysyä kummat halusi voittoa enemmän.

Nämä Sport-KooKoo revanssiviikonloput ovat muuten olleet erinomainen veto Liigalta. Nyt kun kumpikin joukkue taistelee ihan oikeista sijoituksista niin on saatu takaisin myös vanha rivalry. Toivottavasti näin jatketaan myös tulevina vuosina.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
69 KATKOAIKA

Kuningas Malte leikitteli Sportin nurin
17.11.2018 klo 21.42 / Pervo Hanuriposki

Lähtökohdat
Sport voitti perjantain taiston tuurilla ja tuomareiden avustuksella. Lauantaina oli KooKoon vuoro näyttää kaapin paikka.

Sport puolustus

Lehmät sinkoilivat sinne tänne. Tämä Suomisarjatasoinen puolustus on häpeäksi Liigalle. Tuomareiden avustuksella joukkue selvisi kuitenkin enemmiltä takaiskuilta.

Maalivahtipeli
Käsittämätön ratkaisu Anssi-Petteri Pajukoskelta peluuttaa toistamiseen Mika Järvistä, kun NHL-Aittokallio olisi käytettävissä. KooKoon maalilla Juha Järvenpää oli muuri. Sportin maalit tuli Puolalaisen tuomarin räikeitä virheistä.

Ottelun ratkaisut
Tuomareiden sortama Malte Strömvall (tack för igår, du har mitt nummer) teki mitä halusi. Kolme maalia, olisi pitänyt olla viisi, mutta pari maalia meni raitapaidoilta ohi.

Henkilökohtaisesti voin sanoa että Sport sai tänään sen mitä ansaitsi. Keskittyminen ja taisteluhenki ei ollut vaadittavalla tasolla. Ehkä eilinen peli söi parhaan terän. Malte osoitti tänään suuruutensa. Tiesi mitä odottaa, eikä päästänyt enää päätyä päänsä sisälle. Propsit myös siitä, että ei lähtenyt provoamaan yleisöä ottelun ratkettua (toisin kuin eräs joukketovirinsa taannoin), vaikka hiillostus päädyn suunnasta oli ajoittain vähintäänkin painokelvotonta tasoa.

Kiitokset myös paikan päälle saapuneille KooKoon kannattajille. Pitkästä aikaa kunnon meininkiä molemmin puolin kaukaloa. Me like.
 
Malte sitten kuittasi päädyn pedofiililaulut (älkää kysykö multa) ja upotti yksinään Sportin. Peli oli huomattavasti parempaa kuin perjantaina, mutta siltikin nuo loukkaantumiset kyllä aiheuttavat turhan paljon vielä päänvaivaa joukkueelle.

Perhonen oli epävarma, mutta olihan siinä pitkä tauko alla. 3 pistettä kelpaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvä meininki Vaasassa niin kentällä kuin katsomossa. Kyllähän tämä El Clásico Sport-KooKoo sytyttää aina ihan eri tavalla kuin matsi jotain Lukkoa vastaan. Hienoa, että Perhosellekin tuli ensimmäinen voittopeli, vaikka hän saakin kiittää siitä paljolti Maltea. Harmittavasti yksi helppo meni taas eilen Perhoselle. Hyvä peli eilen molemmilta joukkueilta, mutta KooKoo oli tällä kertaa Malten verran parempi.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Malte sitten kuittasi päädyn pedofiililaulut (älkää kysykö multa) ja upotti yksinään Sportin.

Hyvä meininki Vaasassa niin kentällä kuin katsomossa. Kyllähän tämä El Clásico Sport-KooKoo sytyttää aina ihan eri tavalla kuin matsi jotain Lukkoa vastaan.

Vaasaan puhaltaa tuuli usein lännestä ja tämäkin kyseinen laulu on Ruotsin tuliaisia. Osa päädystä lauloi, osa ei. Eikä siinä mitään, perjantaina sekä Sportin pelaajien että osin katsomonkin ansiosta Strömwallia saatiin horjutettua ja Malten fokus ajautui aavistuksen sivuraiteelle. Mahtavasti tunnetta pelissä puolin ja toisin, sekä kentällä että ulkopuolella. Sportille 3p.
Lauantaina sitten olikin yllättäen painotettu valmentajien puolelta keskittymistä vain peliin, tunteesta viis.
KooKoo ja etenkin Malte keräsi hienosti itsensä ja voitto oli ansaittu. Jälkiviisaana voisi todeta, että olisiko sitä hellan levyä voinut pitää kuutosella vielä lauantainakin: Tikka, Talaja, sekä ruotsia puhuvat Riska ja Sund...3p. KooKoolle.
Hyvä viikonloppu puolin ja toisin.

Linkki mieltä askarruttavaan viisuun:

"Miiko är pedofil" - klacken under Malmö FF-AIK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös