Kannattajatoiminta kaudella 2018–2019

  • 18 713
  • 48

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Pistetään päivitetty ketju pystyyn. Eli ensi kaudella mennään taas ja reissut lyöty nyt lukkoon. Megamatkoja tarkoitus tehdä kaksi. Linkin takaa reissuja selailemaan ja laittamaan päivät kalenteriin ylös.

Matkat - HPK Kannattajat
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mielenkiinnolla odotan ja seuraan sivusta mitä uusi toiminnanjohtaja tulee saamaan aikaiseksi runsaslukuisen hallituksen alaisuudessa.

Odotukset ovat korkealla toiminnan kehittymisen osalta. Päätähtäin lienee edelleen kannattajakatsomon saaminen päätyyn Rauman tapaan?
 
Viimeksi muokattu:

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Mikä mahtaa olla kannattajayhdistyksen rooli ja osanotto Tenhun pelissä? Toivoisi jonkinlaista näkyvää osallistumista, esim. tuohon toisessa ketjussa aloitettuun 5000 lipun haasteeseen, luulisi ainakin joka jannun hankkivan yhden lipun ja pitävän pelissä kunnon meiningin, vaikka ihan kenraaliharjoituksena.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Niin kuin @Santsu jo linkkasikin HPK Kannattajat järjestävät ensi lauantaina Jo nuorena -päivän, jonka tarkoituksena vahvistaa käsitystä HPK:sta seurana sekä yhteisönä. Päivä on myös tunnustus kaikille HPK:n paidassa pelaaville juniorikiekkoilijoille, sekä nuorille kannattajille.
Olemme väsäämässä tifoja sekä C2 junnujen HPK-TPS peliin että edustuksen HPK-HIFK peliin. Kutsummekin kaikki HPK henkiset maalaustalkoisiin Rinkulan eteläpäätyyn tiistaina 12.2. klo 18. Toivomme saavamme edes muutaman nuoren pelaajan/kannattajan paikalle, mutta mukaan saa tietenkin tulla kaikenikäiset tytöt, pojat, naiset ja miehet.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Kiitos
Kiitokset junnupäivään osallistuneille! Oli hieno meno ja kuuleman mukaan myös junnut arvosti. Ensi vuonna uudestaan taas!
Linkki vie C2 junioreiden youtube kanavalle
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Onko kellään tietoa paljon Turun reissulle on jo ilmottautuneita? Pitäisihän tietäjän tämä nyt tietää, mutta vi**u eipä vaan tiedä.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Missäpäin Turkuhallia Kerholaiset istuvat? Olisi tarkoitus mennä perjantaina katsomaan.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Hyvää meteliä! Telian lähetyksessä ei kuulu kuin kerholaisten kannatus. Lisää ääntä mökkiin ja Turku haltuun! "Koko kevät lauletaan..."
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Mikäli etäfaneja sattuu 15:20 kampista lähtevään Onnibussiin niin lyöttäytykää allekirjoittaneen seuraan. Tuntomerkkejä lienee turha kuvailla.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Ei muuta kun Lauantaina sit herätyskelloa 6 aamulla soimaan, ämpärillinen puuroa naamariin, kaljakassi kantoon ja Wetterille odottelemaan dösää. Toivottavasti saadaan hyvä kööri kasaan. Allekirjoittanut on mukana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös