La 17.11.2018 Ässät - Tappara

  • 1 618
  • 8

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Valtakunnan mediahuomion keskipisteenä (jälleen kerran) oleva Porin Ässät kohtaa tänään Isomäessä Tampereen Tapparan. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella, ottaen huomioon että runkosarjasta on kohta puolet pelattu. Kotkaniemen Mikun saatua viime viikolla kenkää, tilalle tuli Pasi Kaukoranta, jolla siis tänään ensiesiintyminen päävalmentajana Isomäessä kotiyleisön edessä. Sattuipa juuri sopivasti, että vastaan asettui juurikin Tappara. Mahtaako herrojen Kaukoranta-Rautakorpi välille kehittyä tänään ylimääräistä sähköä. Mielenkiinnolla seurataan.

Ässien ennakossa valmentajahaastattalussa, Kaukoranta ennakoi, että tänään ei riitä Hifk-pelin taso, vaan tarvitaan pari napsua lisää jos aiotaan pärjätä. Tämä pitänee varmasti paikkansa. Tänään on varmasti kova Tappara vastassa, joka on jo hilannut itsensä sarjataulukossa neljänneksi. Eilenhän Tappara kaatoi paikallisessa Ilveksen 3-1. Ottelu taisi olla ohi jo ensimmäisen erän puolivälin jälkeen?? Joten Tapparalla varmasti riittää jalkoja tähän otteluun.

Vastustajan puolella on runsaasti ex-ässiä, joista mielenkiintoisin taitaa olla Mr Blood. Saapi nähdä mitä Beni keksii tänään Isomäen illassa. Oikein hyvää kiekkoiltaa kaikille ja keskustelu alkakoon.

Kokoonpanot illan matsiin:

Ässät

Jarno Kärki - Peter Tiivola - Sakari Salminen
Niko Peltola - Kristian Tuohilampi

Lenni Killinen - Jussi Makkonen - Aleksi Rekonen
Jyri Marttinen - Aleksi Varttinen

Mikko Salmio - Niklas Appelgren - Mikael Saha
Saku Salmela - Juho Tommila

Aki Juusela - Severi Sillanpää - Tuomas Huhtanen
Niklas Peltomäki

Andreas Bernard - Henri Kiviaho


Tappara

Thomas Zaborsky - Matti Järvinen - Niko Ojamäki
Veli-Mati Vittasmäki - Otso Rantakari

Antti Erkinjuntti - Jan-Mikael Järvinen - Kristian Kuusela
Tuukka Mäntylä - Valtteri Kemiläinen

Joona Luoto - Jarkko Malinen - Anton Levtchi
Ben Blood - Elias Fälth

Otto Rauhala - Juhani Jasu - Matias Lehtonen
Aleksi Elorinne

Niklas Bäclström - Christian Heljanko


P.S Tämä oli ensimmäinen avaukseni
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tapparalla on kokenut nippu mm. Mäntylä, Fälth ja Bäckström. Lisäksi löytyy nippu ex-Ässiä Kuusela, Zabo, Ojamäki ja Blood. Aikamoinen savotta Ässillä tänään edessä jos meinataan jatkaa pientä alkanutta voittoputkea. Mutta jos taistelu on 110% ja Andy maalilla kuin muuri niin on tänäänkin täydet mahdollisuudet jotain pisteitä nimivahvalta Tapparaltakin viedä
 
Viimeksi muokattu:

Kafrom

Jäsen
Vähän paska maku jäi suuhun tuosta Huhtasen jäähystä, mutta hyvä ja ihan tasainen peli kaiken kaikkiaan. Ässiltä ihan mukava loppukiri myös, ei tällä kerrtaa pomppinut sisään.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan tasainen hyvä matsi. Vähän hidasta oli välillä.

Lopun aloituksen siirto oli tuomarivirhe. Samaten Hupin jäähy. Samaten Järvisen jäähy mailan nostosta.

Isoon rooliin tuomarit tuntuvat haluavan turhan usein.

Onnea Tapparalle voitosta. Maalin verran parempi ja yv oli paljon parempaa kuin Ässien.
Ässät teki kolme hyväksyttyä, Tappara kaksi. Harmi vaan että pata teki yhden omiin.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Joo-o, eipä se mitään kaunista hokia kyllä ollut. Alivoimiin tää matsi hävittiin. Vähän alussa pelästytti, kun mentiin träppiin heti alussa. Tuli hieman flashbäckkiä taannoisesta Pelicans-pelistä. Eihän tämä tosiaan samanlaiselta peliltä sitten näyttänytkään. Tasaista tosiaan oli vaikka Tappara kiekkoa hieman enemmän hallitsikin. Montakohan kertaa Ojis paino yyveellä yli tai ohi maalin (: Komeita onetaimereita oli kyllä. Eipä tässä kait muuta kun eteenpäin..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sellainen peli. Nimekäs ja kokenut Tappara-nippu nappasi pisteet Porissa. Ratkaisut tulivat huolimattomien Ässäjäähyjen seurauksena ja oli lopulta maalin peli. Maalivahtien hörpyt menivät onneksi tasan. Ässiltä maalinteossa oli tänään vähän harvinaisempia nimiä
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tiedä oliko Ässien peli aiemmin haluttoman näköistä, mutta tänään ainakin Ässät kamppaili kovalla asenteella eikä tehnyt Tapparan iltaa helpoksi. Punaisten puolustus oli yleisesti ottaen tiivis ja hyökkäyksissä maalille menemistä ei aristeltu. Luulisi pisteitä tulevan jatkossakin.

Tapparan rutiinitaso on parantunut huomattavasti alkukaudesta. Vieläkin tulee virheitä, mutta peliä ei enää kokonaan luovuteta vastustajan haltuun missään vaiheessa. Paineen alla puolustaminen näyttää aiempaa kontrolloidummalta eikä takaiskut pelota.

Pari ylivoimamaalia oli iloinen yllätys. Tältä viikolta 9/9 pistettä ja TPS on enää 4 pisteen päässä edellä. Pienet saumat on vielä CHL:n jatkopaikkaan jos otteet jatkuvat näin hyvänä.
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihmetelin hieman sitä, että Ässät ei juurikaan antanut painetta eilen pelanneen joukkuueen pakeille vaan siellä saatiin ihan kaikessa rauhassa kiekotella ylöspäin. Ojaniemi tosiaan piiskasi inokkaasti seinille ja yritti vaan vaikka huonostakin syötöstä ja asennosta, Into oli varmaan kova onnistua Porissa. No onnituikin sitten kertaalleen. Hyvä, että joku sentään laukoo. Kuljettelijoita on ihan riittämiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös