Pe 16.11.2018 Sport - KooKoo

  • 3 200
  • 21

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Missä teidän ylpeys on? Missä on ne hardcorekannattajat? Mä kysyn vaan? Mitä? Mä häpeän! Sport on parin pisteen päässä suorasta pleijaripaikasta tällä hetkellä ja about kolme tuntia ennen ottelua ketjua ei ole avatttu? Onko syynä suljettu liiga? Mä arvasin, että tää paska alkaa heti, kun alamme voittamaan ....Heh heh...
Viikonlopun tuplapeli Vaasassa vanhaa rakasta mestisjengiä KooKoota vastaan nyt jälleen liigassa ja siis kaksi kertaa.
Molemmat joukkueet ovat aloittaneet hienosti kauden: Sport on sarjataulukossa kahdeksantena 31:llä pisteellä ja KooKoo heti perässä yhdeksäntenä 30:lla pisteellä. Voitolla noustaisiin jo suoraan pleijaripaikkaan sijoille 4-5. Kahdella voitolla viikonlopusta voisi alkaa jo innokkaampi vähän keulimaan..

Kuntopuntarinkin mukaan vastakkain ovat kaksi kovaa joukkuetta: Sportin viisi viimeistä kotiottelua saldolla 2-3-0, 18-12 ja 11p. KooKoon viisi viimeisintä vieraspeliä lataa lukemiksi 3-0-2, 14-13 ja 9p.

Sportin valmentajan A-P Pajuluoman mukaan KooKoolla on tällä hetkellä liigan paras ykkösketju: Koivisto-Pitkänen-Strömwall. Ja löytyyhän sieltä meidän päädyn suuri suosikki/inhokki Anrei Hakulinenkin. Muita suurelle yleisölle tuttuja nimiä ovat ehkä J-P Haataja, Bonsaksen ja vielä Brett Carson...
Mutta tänään on Sportin päivä, eikä ryssendaalit nyt vaan voi mitään paremmilleen. Seeproinakin ennakkoon mielekkäät Kaukokari ja Pajula.
Hyvää kiekkoiltaa kaikille ja tervetuloa helvettiin kaikki kouvolalaiset! Metakkaa ja lämpöä piisaa länsirannikon perjantai- ja lauantai-illassa!
Kiekkoa jäähän!!!
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti tulee fyysinen peli, koska esim KooKoon sentteriosasto on aikalailla, no..."mikkihiirimäinen" :) Jos taas tulee coast-to-coast peli, tai paljon jäähyä, niin kai tuo svedu heittää, vähintään, yhen hattutempun.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Perhana kun tätä ottelua en näe. Viime vuonna taisi olla KooKoolle just kiva kuuden pisteen retki Vaasaan. No nyt on mikkihiirit merihädässä kun varmaan miltei 3000 Vaasalaista toivottaa tervetulleeksi helvettiin. Liigan sivuilta kun katsoo kokoonpanoja niin meil on pari jätkää SaiPasta ja yks Tapparasta. Puol Suomee vastaan Ruotsi, saas nähä miten käy.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kuntopuntarinkin mukaan vastakkain ovat kaksi kovaa joukkuetta: Sportin viisi viimeistä kotiottelua saldolla 2-3-0, 18-12 ja 11p. KooKoon viisi viimeisintä vieraspeliä lataa lukemiksi 3-0-2, 14-13 ja 9p.
Sport on jäänyt 11:ssä kotipelissä ainoastaan kerran ilman pisteitä. Edellisistä kahdeksasta ottelusta Sport on voittanut kuusi, mutta KooKoo laittaa vielä vähän paremmaksi seitsemällä voitollaan. Onko tämä ensimmäinen kerta, kun saadaan pelata Mestiksen El Clasico, niin että molemmat joukkueet ovat ainakin tämän hetken kunnon mukaan liigan kärkijoukkueita.

Kovat on panokset ja varmaankin molempien joukkueiden minimitavoite on saada ainakin se kolme pistettä. Sportille toivon tietenkin vähintään viittä pistettä, jotta paranneltaisiin asemia kuuden joukkoon.
 

Tmoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Marraskuun puoliväli, perjantai-ilta ja KooKoon vierailu Vaasaan. Siitä on hyviä muistoja, jotka toivottavasti saavat jatkoa tänään. 18.11.2016 nimittäin Tommi Tikka ratkaisi ottelun Sportille ajassa 59.58 ja loppulukemiksi 3-2. Taisi muuten olla Mattilan toiseksi viimeinen peli KooKoon peräsimessä. Sportilla pyyhki tuossa vaiheessa hyvin, mutta lopulta päätyivät sarjataulukossa KooKoon taakse...
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yritetään, mutta voi tehdä tiukkaa. Teikäläisiä on ihan kiitettävästi... peukkua...
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Kaksi erää pelattu 1-1, alkaa tunteet lämpenemään. Toivottavasti ei nähdä ylilyöntejä eikä tule loukkaantumisia
 

Vg Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Habs, Peterborough Petes
Pakko tulla avautumaan ja itkemään tänne vähäsen. Pelipaidat Liigassa on kyllä yksi suuri vitsi! Heivatkaa nämä oranssit ja keltaiset vieraspelipaidat vittuun ja pakolliset valkoiset vieraspaidat tilalle. Kiva seurata peliä kun yksi joukkue pelaa punaisissa ja toinen oranseissa.

Ja yksi vinkki linjatuomareille. Rikkinäiset mailat saa poimia pois jäältä jos peli on toisessa päässä.

Itse peli on sen sijaan ollut huippu viihdyttävä vaikka maaleilla ei olla mässäilty. Saa nähdä tippuukojo tumput kolmannessa erässä!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Nyt oli kyllä ottelu allekirjoittaneen makuun, vaikka tappio tulikin. Tunnetta, vääntöä ja ehkä vain kunnon nekkailu jäi puuttumaan. Kuparisaareen vaivautuneet noin 2000 kotijoukkueen kannattajaa näkivät kyllä livenä melkoisen blast from the past-herkkupalan Mestis-menneisyydestä.

Ottelu oli myös hyvä osoitus KooKoon Strömwallille hermojen tärkeydestä. Jos johdat Liigan pistepörssiä, niin keppiä ja painetta tulee varmasti, mutta se pitää osata käsitellä muuten kuin neljän pienen rangaistuksen kautta. Tuokkola penkitti luulajalaisen ihan fiksusti loppuminuuteiksi.

Huomenna jatkuu ja näitä matseja lisää.
 

FC Peltirumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Väärin Voittaneet
Upeasti on kyllä yleisömäärät kasvaneet Vaasassa Mestis-ajoista, kuten kannattajat aikanaan ennakoivat... Eiku.
 
Tunnetta piisasi ja KooKoolla kiehui yli varsinkin Malten toimesta, mutta näitä nyt sattuu noinkin tulisieluiselle pelaajalle. Tänään se vain näkyi osittain menetettyjen pisteiden muodossa.

Altavastaajia tällä loukkaantumismäärällä ollaan, mutta silti oli jotenkin heikkoa tekemistä läpi matsin ja parempi vei pisteet kotiin.

Huomenna tarvitaankin sitten vähän jäisempää päänuppia.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Upeasti on kyllä yleisömäärät kasvaneet Vaasassa Mestis-ajoista, kuten kannattajat aikanaan ennakoivat... Eiku.

Samaan suuntaan ollaan menty kk:n kanssa 100-150 pudotusta / kausi.. Nyt täytyy kyllä vaan ihmetellä ettei väkimäärä ole lähtenyt nousuun viimeaikoina?
Toi viimeisen 1 1/2 vuoden Tomekin pelin taakse katsominen, aiheutti isompaa tuhoa kuin olisi pahimmassakaan painajaisessa voinut kuvitella.

No eteenpäin, nyt sentään on pelissä ideaa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pari edellistä kotipeliä ovat kyllä olleet hienoimpia tapahtumia aikoihin. Harmi, että niinkin moni velliperse protestoi ilmeisesti edelleen Tomekin paskalätkää. No omapa on häviönsä.

Kolmella pisteellä saavutettiin viikonlopun minimitavoite omissa papereissani, mutta toivottavasti jäällä nähdään huomenna samanlainen kotijoukkue kuin tänäänkin. KooKoo oli jotenkin vaisu siihen nähden miten hyvin ovat viime aikoina suorittaneet, mutta uskon, että tulevat huomenna aivan toisenlaisella ilmeellä.

Maltelta nähtiin kyllä aika legendaarista settiä. Mielenkiinnolla odotan kokoaako itsensä niin kuin huippupelaajan pitäisi ja huomenna nähdäänkin joku 2+1.
 
Suosikkijoukkue
KK
Jännä, että tuota hakkaamista taas sallitaan. Pari kautta sitten ne otettiin pois. Nyt tulee taas. Mielestäni ei kuulu peliin estää kaveria mailan kanssa. No se olen vain minä, joka tästä valutan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
KooKoo oli jotenkin vaisu siihen nähden miten hyvin ovat viime aikoina suorittaneet

En mene loukkaantumisten taakse tappion suhteen, koska niitä nyt on joka jengillä ja yksittäinen peli on yksittäinen peli, mutta kyllähän mustaoranssin kapeahkossa rosterissa näkyy hyökkäysuuntaan Kähkösen ja Karlssonin poissaolo varsinkin hyökkäyspäähän, kun pelejä alkaa kertyä ilman ukkoja. Alakerrasta telakalla ovat olleet pidempään Kristensen ja Berger, siihen lisäten edellisen peli Wittchow, niin aikalailla 3/4 oletusarvoisesta kahdesta ensimmäisestä pakkiparista on telakalla. Noh, eteenpäin ja nää on näitä.

Maltelta nähtiin kyllä aika legendaarista settiä. Mielenkiinnolla odotan kokoaako itsensä niin kuin huippupelaajan pitäisi ja huomenna nähdäänkin joku 2+1.

Kieltämättä mielenkiintoinen paikka Maltella huomenna. Painetta yleisöltä tulee aivan varmasti, mutta nyt on myös aika hieno paikka näyttää mistä jamppa on oikeasti tehty. Tuo mainittu 2+1 huomenna tauluun ja ehjä peli tämän illan perseilyn jälkeen, niin kyllähän sillä jo merkitystä voi olla ensi kauden pelipaikankin osalta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tuli mentyä kiiltävän perässä, mutta eipä tuo Tampereen Derby päässyt lähellekään tän pelin hektisyyttä. Toki, asetelmat huomioiden ei valtava yllätys. Raporttien ja ottelutallenteen perusteella sopivan karhea ottelu.

Ika Lehkonen yritti myydä Sportia vaasalaisille viikon kiekkostudioissa sen verran intensiivisesti, että kuulosti kuin olisi palkattu markkinapäälliköksi. Mutta ymmärrän kyllä ajatuksensa, Sport pelaa laadukasta, vittumaista ja suhteellisen voittavaa jääkiekkoa Kuparisaaressa. Vain yks nollan pisteen ilta kotona, ohan se jo jotain. Ikan sanoin, jossei tämä vedä niin mikä sitten. Vaikka tässäkin varmasti monenlaista suhdannetta ja muuttujaa.

Pari Strömwallin jäähyä oli ihan Kummelia, mutta pari taasen täysin typerää. Hienosti löys kotiyleisö uuden suosikin vastapuolelta. Vähän terävämmin olis saanu KK tulla kyltakypärän avuks jossain tilanteessa, toisaalta erätaukokahakassa niin taisivat tehdäkin. Yhden Wittchown mentävä aukko isojen poikien osastolla, Sport pääs pikkasen hyppimään silmille romuluisemmalla materiaalilla ja identiteetillä.

Jännä nähdä josko huomenna pelattais lähinnä vain pisteistä. Kaikkien muiden tapahtumien lisäks pelin kääntyminen tappioksi vikan 15 minsan aikana kirpasee vierailijoita.

Mutta kaikkiin odotuksiin/kysymysmerkkeihin suhteutettuna, hyvää kiekkoa pelataan Vaasassa. Sportin näköistä. Varsinkin kotiluolassa. Sama pätee myös Kouvolaan.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Malte Strömvall, Wasa Express lähtee Vaskiluodosta lauantaina klo 9.00, älä jää rannalle ruikuttamaan.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno ja tunteikas ilta Kuparisaaressa. Se, että pelaajat laittavat itsensä likoon sataprosenttisesti ja ovat valmiita puolustamaan omiaan, on aina kunnioitettava asia. Kuka noita tiettyjen valkkujen robottikiekkoa jaksaa oikeasti seurata?
Siellähän oli vääntöä mm. Järällä ja Maltella, ja tais olla aika monella muullakin.
Näin sen olla pitää ja hyvä meno oli, vaikka kokonaiskatsojamäärä olikin aivan surkea.
Kiva, kun kouvostoliitosta saitte noinkin vankan kannattajaporukan Vaasaan. Ei ole nykypäivän Telia-aikana mitenkään itsestäänselvyys. Huomenna jatketaan ja täytyy vain toivoa näin Sporan kannattajana, että Malte on nukkunut yönsä huonosti ja jatkaa sekoiluaan myös huomenna. ;)
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno matsi! Vaikka jollain tavalla olikin vähän "faijat vs skidit", Maltekin sai perinteinen "itkupotkuraivarin" kun faija näytti kaapin paikan...no joo, nä on näitä (taas). Hieno peli tosiaan, mutta vähän kun ennustin, tuli kunnon kamppailu-peli, ja tuo kyllä sopii meille....Riska, Talaja, Tikka, Niemi, Robak, Claireaux, Paukku, Vauhkonen, oikestaan koko jengi. Haalari-jengi, mutta nykyään myös ihan ok taitopuolella, esim YV toimii. Bueno!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös