Max Verstappen

  • 7 489
  • 50

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Kyllähän tämän pidennetyn Oconin onboardin myötä voidaan todeta sittenkin, että Verstappen möhli itse voittonsa. En kyllä itsekään ymmärrä tuota linjan vaihtoa pääsuoralla Maxilta, ilmeisesti on kuitenkin edelleen liian ylpeä kuski päästääkseen edes nopeampaa kierroksellaohitettua takaisin edelleen. Ja eikö RB tosiaan mitään infonnut, että päästä Ocon menemään? Omituista touhua.

Näin. Molemmat, Red Bull ja Verstappen jättivät mitigoimatta täydellisen turhan riskin. Tallin olisi pitänyt viimeistään kohtalokkaan pääsuoran alussa kuitata "Understood. Yeah, he's out on fresh supers" -kommentin sijaan, että Ocon on paljon tuoreilla supereilla paljon nopeampi, päästä ohi vaan, no harm done. Tiimin oli pakko nähdä jo varikolta ulostulokierroksella, miten paljon nopeampi Ocon on, kun kävi jo nokkaansa näytämässä. Verstappenilta vähintään yhtä huono ajatus lähteä vielä peittelemään, kun oli huomattavan vauhtieron jo itsekin noteerannut.

Eiköhän Max ole ratkaisuaan itsekin muutaman kerran kelannut, kun isoimmista itkupotkuistaan pääsi yli. Eri juttu, saako nöyryyttää milloinkaan itsestään kaiveltua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös