To 15.11.2018 JYP - SaiPa

  • 4 245
  • 27

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olipa heikkotasoinen peli. Kahden huonon joukkueen kohtaaminen. Jyp hölmöili johtoaseman ja SaiPa jatkoajan. Ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Paitsi että vähintään toinen Oksanen pisteillä ja Kunykille kaksi pinnaa. Voitto kuitenkin jäi tällä kertaa saamatta. Vituttaa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Saipan vierasongelmat näköjään kiteytyi löysään keskialueen peliin, joka sitten avitti JYPin surkeaa keskialueen peliä paremmaksi kuin se on. Toinen mihin silmä osui Saipan kohdalta, oli höntyily omassa päässä ja maalineduksen tukkimattomuus. Tämä vähän yllätti, sillä aiemmin katsottuna, pidin tuota tapaa jotenkin Saipa dna:na. Näistä johtuen JYP sai jopa tehoja hyökkäyspäähän, mutta repeilihän se sitten lähes kohtalokkaasti omissa. En silti olisi uskonut, että liigan huonoin joukkue ryösti kaksi pistettä Saipalta, eli ihmeitä sattuu silloin tällöin.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Fyysisesti Jyp oli kova. Siinä SaiPan poijjaat helisivät kun niitä taklattiin seinille useita kertoja. Kova oli taistelu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös